بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند (/Thread-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D9%81%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84%D9%81-%D8%A8%D8%B1-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF) |
RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Mehran28 - 15-03-2015 (15-03-2015, 12:34 PM)'b.mahdavi65' نوشته: سلام. سلام
معدلتون میتونه مشکل ساز شه ولی اگه GRE و زبان رو در حد نمرات خیلی خوب فرض کنیم با توجه به دانشگاهتون میشه گفت که شانس دارید ولی برای فاند شانستون کمه که میشه با تماس با استادان این شانس رو افزایش داد. ولی مطمئنا معدل شما انتخاب های شما رو محدود می کنه و مشکل سازی خودش رو هم داره که برای کم رنگ کردنش نیاز به قوی کردن فاکتور های دیگه هست. موفق باشید/ [برش] مقایسه مدارک دانشگاه های ایران برای گرفتن پذیرش و کمک هزینه - مهمان - 02-04-2015 من امسال از دانشگاه امریکا پذیرش گرفتم به نظرم موارد زیر تعیین کننده بود 1-دانشگاههای مقطع کارشناسی و ارشد 2-معدل آنها 3-توصیه نامه از استادان سر شناس و نه توصیه نامه خوب از استاد گمنام(اچ ایندکس زیر 10) 4-مقاله 5-جی ار ای سابجکت(اگر رشته ای سابجکت ندارد نمره کوانت برای رشته های فنی و نمره وربال برای علوم انسانی) 7-نوشتن اس او پی واضح و هدف مند(ویرایش ادبی نکنید چون تابلو میشه کار خودتون نیست حقایق کاری رو بنویسید اونهم به تنهایی) 6-داشتن تنها مینیمم مورد نظر دانشگاه مقصد برای تافل(باید تاکید کنم نمره بالای رایتینگ و اسپیکینگ بالای 23 مهمتر از نمره کل بالاست) RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - مهمان - 22-04-2015 سلام و خسته نباشید من معدل کارشناسیم 13.87 رشته حقوق و ارشدم تقریبا 18 هست، الان مراحل آخر پایان نامم هست.می خوام بعدش خصوصی آیلتس بگذرونم و مقاله علمی هم بنویسم.می خوام برای دکترا در کانادا اقدام کنم، از الان با شرایط من چقدر زمان میبره؟ آیا شانس بورسیه یا فاند دارم؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید.خیلی درگیر این موضوع هستم.ممنونم از لطفتون RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Mehran28 - 22-04-2015 (22-04-2015, 06:12 PM)'مهمان' نوشته: سلام و خسته نباشید سلام
رشته حقوق جز رشته هایی هست که امکان پذیرش گرفتنش هم خیلی سخته چه برسه به بورس، و در اکثر موارد آزمون های ورودی برای دانشگاه داره، و برای دانشجوی خارجی تقریبا امکان پذیرش گرفتن خیلی پایین هست. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Simon2007 - 23-04-2015 (22-04-2015, 06:12 PM)'مهمان' نوشته: سلام و خسته نباشید
سلام
با این دید که باید خودتون هزینه بدید رشته مورد نظر رشته اییه که معمولا خود نیتیوها روش تمرکز دارند پس قطعا رقابت سخته. با این وجود میتونید تلاشتون رو بکنید. شما معدلتون هم کمه و بایدب رای جبرانش نمرات بالایی تو زبان کسب کنید. با تمام این اوصاف این گزینه که هزینه که مبلغ کمی هم نیست رو خودتون باید پرداخت کنید در گوشه ذهن داشته باشید. البته انتخاب دانشگاه و کشور هم بی تاثیر نیست. کلا روی این مورد سعی کنید سرچ کاملی انجام بدید. موفق باشید RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - مهمان - 03-05-2015 سلام.من کارشناسی و ارشدم رو با معدلهای 16.67 و 15.72 تو دانشگاههای دولتی گذروندم.تو دو کنفرانس داخلی ملی و بین المللی شرکت کردم.الان دارم روی دو تا مقاله برای آی اس آی کار میکنم.و میخوام برای مدرک آیلتس اقدام کنم.به نظر شما با این رزومه میتونم از یکی از دانشگاههای معتبر خارجی بورس بگیرم؟کدوم کشورها و دانشگاهها؟لطفا راهنماییم کنید.متشکرم. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Mehran28 - 03-05-2015 (03-05-2015, 06:20 PM)'مهمان' نوشته: سلام.من کارشناسی و ارشدم رو با معدلهای 16.67 و 15.72 تو دانشگاههای دولتی گذروندم.تو دو کنفرانس داخلی ملی و بین المللی شرکت کردم.الان دارم روی دو تا مقاله برای آی اس آی کار میکنم.و میخوام برای مدرک آیلتس اقدام کنم.به نظر شما با این رزومه میتونم از یکی از دانشگاههای معتبر خارجی بورس بگیرم؟کدوم کشورها و دانشگاهها؟لطفا راهنماییم کنید.متشکرم. سلام
رشته خودتون رو ذکر نکردید، با توجه به معدل شما و فرض بر اینکه رشته فنی دارید اگر نمره زبان بالا و GRE خوبی داشته باشید، شانس پذیرش دارید. کشورهایی مثل آلمان، اتریش، آمریکا می تونند گزینه های خوبی باشند، کانادا ممکنه شانستون به نسبت پایین تر باشه چون معدل 16.67 برای فوق لیسانس یکم معدل پایین یا بهتر بگم متوسط رو به پایین هست. معدلتون هم دقیق ذکر نکردید که کدوم برای چه مقطعی هست من فرض رو بر این گذاشتم که 16.67 برای ارشد هست، اگر 15.72 معدل ارشد شما باشه شانستون خیلی پایین تر میاد و باید GRE و نمره زبان خیلی بالایی داشته باشید تا یکم شانستون بالا بره. موفق باشید/ RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - allahyari - 05-05-2015 سلام.ممنون آقای مهران.رشته م فیزیک هست.16.67 معدل لیسانس و 15.72 معدل ارشدم هست.در این صورت نظرتون چی هست؟متشکرم. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Mehran28 - 05-05-2015 (05-05-2015, 04:27 PM)'allahyari' نوشته: سلام.ممنون آقای مهران.رشته م فیزیک هست.16.67 معدل لیسانس و 15.72 معدل ارشدم هست.در این صورت نظرتون چی هست؟متشکرم. همیشه انتظار میره معدل ارشد از معدل کارشناسی بالاتر باشه، معدل ارشد شما پایین هست ولی به این معنی نیست که اصلا شانسی ندارید، نمره GRE و زبان بالا بگیری با توجه به اینکه دانشگاه سراسری بودی برای آلمان، اتریش و ایتالیا شانس داری، برای دانشگاه امریکا با رنک های 300 به بالا بسته به نمرات آزمون زبان و GRE ممکنه شانس داشته باشی(احتمالش خیلی کمه و بسته به شانس و رغیب و تماس با استاد داره)، درباره کشورهایی مثل فنلاند هم شانس دارید که اطلاعات دقیق درباره فنلاند رو saaaaam عزیز داره، اگر در آزمون هایی که گفتم نمرات بالا کسب کنید و بتونید استادی رو هم پیدا کنید که نظرش رو جلب کنید شانستون بهتر میشه ولی باز معدل پایین تو شانس پذیرشتون تاثیر گذار هست با کارهایی که گفتم شما فقط تاثیرش رو کمرنگتر میکنید.
درباره کشورهایی که پیشنهاد دادم، کشورهایی هست که من در موردشون اطلاع دارم اگر کشور خاصی مد نظرتون هست تو فروم و موضوع مرتبط سوال کنید دوستان اطلاعات بیشتر در اختیارتون قرار میدند. موفق باشی/ RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - shayda - 06-05-2015 سلام وقتتون بخیر.من تا اخراینماه دفاع میکنم رشته مدیریت بازرگانی هستم دانشگاه آزاد ولی کارشناسیم سراسری بودم برای دکترا در کشور کانادا تصمیم دارم پذیرش بگیرم لطفا راهنمایی نمایید.مقاله isiهم دارم ولی مدرک زبان ندارم.ممنونم. |