آکادمیا کافه
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: معافیت پزشکی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C)
+---- موضوع: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌ (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D9%84-%D8%A7%D9%82%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C%E2%80%8C)

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 21-02-2018

من 19 فروردین اعزام خوردم.ولی میخام کنکور بدم.2 ماه میشه تاخیر زد.از طرفی میشه با درخواست برای معافیت پزشکی مثل تکرر ادرار یا پرکاری تیرویید یک ماه اعزامو عقب بندازم؟؟؟؟

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 23-02-2018

سلام منو از دادسرا فرستادن کمسیون بیمارستان چمران
مراحل معافی بیمارستان چمران چطوریه؟کسی تا حالا اونجا معاف شده؟
میگن اگه از اونجا بفرستن بیمارستان امام سجاد هم دکتر نظر بده معافی میدن درسته؟

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 23-02-2018

سلام من بيماري پسوريازيس دارم بيمارستان سجادم رفتم دكتر تاييد كرد بيماريمو
حالا كي بايدبرم سازمان نظام وظيفه ؟؟؟

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 27-02-2018

سلام
من چند سال پیش با مدرک لیسانس برای معافیت چشم اقدام کردم و بهم معافیت دائم ندادند. الان کارشناسی ارشدم تموم شده و شماره چشمم هم کمی تغیر کرده..آیا مجددأ میتونم اقدام کنم؟

سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم من می خواستم دفترچه رو بفرستم بعد بهم یه برگه دادن برای معاینه اولیه پزشک بعد رفتم پیش پزشک به دستم که پلاتین داشت   ایراد گرفت (البته اشتباه کردم و خودم بهش گفتم) و گفت باید بری کمیسون پزشکی هنوز مدراک ندادم برای معافیت پزشکی حالا سوال اینکه الان می تونم دوباره برم پلیس +10 و بگم که اون برگه رو گم کرد و یه برگه دیگه بده تا برم پیش یه دکتر دیگه ؟

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - automotive - 27-02-2018

سلام به شما

(23-02-2018, 09:15 PM) نوشته: سلام من بيماري پسوريازيس دارم بيمارستان سجادم رفتم دكتر تاييد كرد بيماريمو
حالا كي بايدبرم سازمان نظام وظيفه ؟؟؟
باید برای معافیت اقدام کنید، خود آن ها شما را به پزشک متخصص برای تشخصی شدت و نوع بیماری ارجاع می‌دهند و در نهایت کمیسیون پزشکی باید معافیت شما را تایید کنید.
(27-02-2018, 12:05 PM) نوشته: سلام
من چند سال پیش با مدرک لیسانس برای معافیت چشم اقدام کردم و بهم معافیت دائم ندادند. الان کارشناسی ارشدم تموم شده و شماره چشمم هم کمی تغیر کرده..آیا مجددأ میتونم اقدام کنم؟
بله این امکان وجود دارد.
(27-02-2018, 03:05 PM) نوشته: سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم من می خواستم دفترچه رو بفرستم بعد بهم یه برگه دادن برای معاینه اولیه پزشک بعد رفتم پیش پزشک به دستم که پلاتین داشت    ایراد گرفت (البته اشتباه کردم و خودم بهش گفتم) و گفت باید بری کمیسون پزشکی هنوز مدراک ندادم برای معافیت پزشکی حالا سوال اینکه الان می تونم دوباره برم پلیس +10 و بگم که اون برگه رو گم کرد و یه برگه دیگه بده تا برم پیش یه دکتر دیگه ؟
مشکل دقیقا کجاست؟ قصد معافی و کمیسون ندارید یا دارید؟ به هر حال پلیس +10 بهتر شما را راهنمایی خواهد کرد.

می خواستم دفترچه رو بفرستم  تا با داشتن برگه اعزام به خدمت پاسپورت بگیریم ولی حالا باید 2 یا 3 ماه صبر کنم تا نتیجه کمیسیون پزشکی معلوم بشه. هنوز هیچ مدارکی واسه تشکیل معافیت پزشکی ندادم فقط اون پزشک  معاینه اول برگه رو نگه داشت و گفت برو دنبال معافیت پزشکی حالا نمی دونم اون دکتر تو سیستم چیزی ثبت کرده یا نه

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - automotive - 27-02-2018

(27-02-2018, 04:37 PM) نوشته: می خواستم دفترچه رو بفرستم  تا با داشتن برگه اعزام به خدمت پاسپورت بگیریم ولی حالا باید 2 یا 3 ماه صبر کنم تا نتیجه کمیسیون پزشکی معلوم بشه. هنوز هیچ مدارکی واسه تشکیل معافیت پزشکی ندادم فقط اون پزشک  معاینه اول برگه رو نگه داشت و گفت برو دنبال معافیت پزشکی حالا نمی دونم اون دکتر تو سیستم چیزی ثبت کرده یا نه

امیدوارم پلیس +10 بتواند به شما راه حل مناسبی ارائه دهد. آن‌ها از سیستم کاری خودشان بهتر اطلاع دارند.

معافیت پزشکی - علیرضا ۷۰۱۲ - 03-03-2018

سلام
مشمولی از ناحیه ساعد دست چپ دچار قطع عصب رادیال شده بطوری که مچ دست حرکت به بالا ندارد انگشتان از پنجه باز نمیشوند.آیا شامل معافیت دائم میشود؟

RE: معافیت پزشکی - dadgw - 03-03-2018

سلام دوستان
از مدیر مربوطه خواهش میکنم در صورت بی ربطی پست منو پاک نکنه
امروز بعد از 20 ماه خدمت سربازیم تموم شد
این متن رو برای راهنمایی کسایی مینویسم که با سد خدمت رو به رو هستن و دنبال فرار و پیچوندنش میرن
اگه برین و پست های من رو توی بخش معافیت بخونین متوجه میشین که چقد فراری بودم از خدمت - شاید بیشتر از همه ی شما - ولی بالاخره با  9 - 8 سال تاخیر رفتم و تمومش کردم - با اینکه لحظات خیلی سخت و دردناکی رو خصوصا توی آموزشی سپری کردم، ولی از کاری که کردم خوشحالم، در واقع الان که تموم کردم میفهمم که چقد کار درستی کردم
دوستان نمیخوام دراز گویی کنم
فقط از من به شما نصیحت
 درسته خدمت سخته (خصوصا واسه امثال من که سرباز صفر بودم با سن 26 سال!)
درسته وقتت رو تلف میکنه
درسته غرورت رو میشکونه و شخصیتتو جریحه دار میکنه
اهداف بزرگت رو از یادت میبره
و چیزای دیگه
ولی هر چه زودتر بهتون میفهمونه که دنیا دست کیه
بهتون میفهمونه که کی به کیه
بهتر از هر چیز دیگه ای میفهمونه
پس هر چه زودتر تکلیفتون رو معلوم کنین
اگه میتونین بخرین یا پارتی دارین بسم الله
در غیر این صورت، نه معافیت توصیه میشه نه راه های عجیب و غریب. بهتون قول میدم بعدا میفهمین که چقد کار اشتباهیه معافیت الکی
برین شرش رو بکنین
شتریه که در خونتونه
چیزای زیادی هم یادتون میده
مطمئن باشین یه روزی تموم میکنین و به حرف من فکر میکنین
زندگی یه جنگ دائمیه
سربازی شروع جنگه
مرد باشین
موفق باشین 
بدرود...