آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 10-10-2012

گرفتن فاند در رشته‌های پزشکی در امریکا نزدیک به غیرممکنه و خود امریکایی هم معمولا نمی‌تونند در این رشته‌ها فاند بگیرند و عموما وام تحصیلی دارند و تا سال‌ها بعد از فارغ‌التحصیلی قسط وام‌هاشون رو می‌دهند چون شهریه دانشگاه‌ها در رشته‌های پزشکی بالاست. به نظرم با توجه به سابقه تحصیلی شما، احتمال گرفتن فاند برای شما در رشته کامپیوتر به مراتب بالاتر از رشته‌های پزشکی هست.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Karim - 10-10-2012

(10-10-2012, 12:00 PM)Babak نوشته: گرفتن فاند در رشته‌های پزشکی در امریکا نزدیک به غیرممکنه و خود امریکایی هم معمولا نمی‌تونند در این رشته‌ها فاند بگیرند و عموما وام تحصیلی دارند و تا سال‌ها بعد از فارغ‌التحصیلی قسط وام‌هاشون رو می‌دهند چون شهریه دانشگاه‌ها در رشته‌های پزشکی بالاست. به نظرم با توجه به سابقه تحصیلی شما، احتمال گرفتن فاند برای شما در رشته کامپیوتر به مراتب بالاتر از رشته‌های پزشکی هست.
در تایید وتکمیل صحبت های استاد بابک عزیز باید عرض کنم که ایشون منظورشون از اینکه گرفتن فاند برای رشته های پزشکی سخت و حتی غیر ممکن هست ، مرادشون از ""رشته های پزشکی" رشته های پزشکی بالینی و داندانپزشکی و بویژه در دوره های عمومی هست و البته در مورد دوره های تخصصی یا به اصطلاح رزیدنتی چون بهرحال دانشجویان در کنار تحصیل طبابت هم می کنند ممکن است حقوقی هم دریافت کنند و اینکه حالا این حقوق چقدر باشه و آیا کفاف زندگی را می دهد بنده اطلاعی در این زمینه ندارم. حتی دوره پزشکی عمومی هم بویژه در سال های آخر که دانشجویان در بیمارستان های دانشگاهی در ایران قانون هست که دانشجو برخی شب ها رو بعنوان کشیک کار کنند و حقوق هم میگیرند در خارج رو نمی دونم.

اما این در مورد پزشکی بالینی بود در مورد پزشکی پایه یا تحقیقاتی که مسیر به گرفتن PhD یا MSc ختم می شود گرفتن فاند در دورهای تکمیلی یک چیز رایج هست و مانند بقیه رشته ها کار خیلی سختی هم نیست.
در مورد پزشکی پایه یا تحقیقاتی هم این توضیح را بدهم که شما وقتی وارد سایت یک دانشکده پزشکی می شود یک قسمت داره به اسمه Medical Basic Sciences و یک قسمت هم بعنوان Medical Clinical Sciences و کسانی که هدفشون گرفتن PhD در علوم پایه پزشکی مانند،بیوشمی، ژنتیک و.. باشه نهایتا به تحقیقات درپزشکی خواهند پرداخت مثلا یک محقق علوم پایه پزشکی فیلد کاریش برروی "استفاده از سلول های بنیادی در درمان مثلا نابینایی " هست و....
با این توضیحات دوستانی که علاقه به پزشکی دارند در صورتی که علاقه به در مطب نشستن و طبابت دارند باید به سمت Medical Clinical Sciences بروند و کسانی که دنبال تحقیقات در پزشکی هستند باید دنبال Medical Basic Sciencesباشند.
از آنجایی که برخی دوستان ممکنه به علم و بطور کلی علوم پزشکی علاقه مند باشند و مانند همین دوستمون که کامپیوتر خوندند توصیه میشه اگر دنبال مطب زدن و طبابت نیستند به سمت Medical Basic Sciencesبروند، بعنوان مثال نانوتکنوژی پزشکی، بیوتکنولوژی پزشکی، بیوانفورماتیک و غیره یعنی می تونند فوق لیسانس و دکتری رو وارد یکی از این فیلدها شوند اما در صورتی که دنبال طبابت هستند باید ازاول یعنی از صفر شروع کنند و فوق لیسانس و Phd اینجا معنی نداره.
و آخر اینکه تصوری که عموما در ذهن ما در ایران از پزشکی شکل گرفته دکتر ، مطب و بیمارستان ،و.. هست و کمتر کسی متاسفانه از Medical Basic Sciences اطلاعاتی دارند . در حالی که بعنوان مثال تجویز یک آنتی بیوتیک نتیجه سال ها بلکم دهها سال تحقیقه Medical Basic Sciences هست از ویروس شناس،باکتریولوژِیست فیزیولویست ، ایمنو لوژیست و.. هست یا بعنوان مثال یک پیوند کلیه بدون مطالعات وسیع پایه ایی غیر ممکن می نمود ویک جراح کلیه فقط پیوند را می زند در حالی پشت همین پیوند بظاهر ساده دهها هزار تحقیقات پایه ایی و جود دارد!
و اساسا Medical Clinical Sciences بدون Medical Basic Sciences معنایی نداره در حالی که در کشورهای پیشرفته بر خلاف ایران !بودجه های هنگفتی صرف توسعه و پیشرفت Medical Basic Sciences می شود .

امیدورام تونسته باشم هرچند با عنوان تاپیک هم زیاد مربوط نبود موضوع را کمی موشکافی کنم تا دوستانی که علاقه ایی به علوم پزشکی دارند با دید بازتر به موضوع نگاه کنند و بر اساس آن تصمیم گیری کنند

موفق باشید

[جداشده] University of Houston - bogie - 10-10-2012

با سلام و تشکر از وبسایت مفیدتون.من دانشجوی ترم 3 ارشد مدیریت اجرایی از دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات هستم.لیسانس من مهندسی کشاورزی هستش . معدل ترم اولم 15/32 و ترم دوم 17/44 هست.فکر می کنم تا پایان تحصیلاتم بتونم معدلم رو توی همین رنج نگهدارم.می خواستم بدونم که با این معدل و نمره آیلتس 7 - 6/5 و 3 یا 4 تا مقاله ( رشته مدیریت اجرایی ) برای دوره دکترا از این دانشگاه می تونم پذیرش بگیرم که فاند هم داشته باشم؟
سابقه کاری من هم بعد از دوره لیسانس به مدت 1/5 سال مهندس ناظر کشاورزی بودم.بعد از اون هم در زمینه امور اداری و اجرایی حدود 2 سال سابقه کار دارم .و به عنوان آخرین سوال می خواستم بپرسم موقعیت خالی برای رشته من در دوره دکترا ( مدیریت اجرایی ) معمولا در کدام کشورها وجود داره ممنون از راهنماییتون.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 11-10-2012

ممنون کریم عزیز از توضیحات خوب و کامل شما. منظور من از رشته‌های پزشکی، همون طور که شما گفتید، رشته‌های پزشکی بالینی، دندان‌پزشکی، و بینایی‌سنجی بود و در جواب دوست‌مون که گفته بودند می‌خواهند از اول دندان‌پزشکی رو در امریکا شروع کنند دادم.
به هر حال با توجه به توضیحات خوب شما، پیشنهاد می‌کنم که این پست رو در قالب یک موضوع جدید با عنوانی شبیه به «گرفتن فاند در رشته‌های پزشکی» در انجمن «علوم پزشکی و زیستی» ارسال کنید تا راحت‌تر در دسترس دوستان قرار بگیره.

RE: [جداشده] University of Houston - Babak - 12-10-2012

(10-10-2012, 02:56 PM)bogie نوشته: با سلام و تشکر از وبسایت مفیدتون.من دانشجوی ترم 3 ارشد مدیریت اجرایی از دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات هستم.لیسانس من مهندسی کشاورزی هستش . معدل ترم اولم 15/32 و ترم دوم 17/44 هست.فکر می کنم تا پایان تحصیلاتم بتونم معدلم رو توی همین رنج نگهدارم.می خواستم بدونم که با این معدل و نمره آیلتس 7 - 6/5 و 3 یا 4 تا مقاله ( رشته مدیریت اجرایی ) برای دوره دکترا از این دانشگاه می تونم پذیرش بگیرم که فاند هم داشته باشم؟
سابقه کاری من هم بعد از دوره لیسانس به مدت 1/5 سال مهندس ناظر کشاورزی بودم.بعد از اون هم در زمینه امور اداری و اجرایی حدود 2 سال سابقه کار دارم .و به عنوان آخرین سوال می خواستم بپرسم موقعیت خالی برای رشته من در دوره دکترا ( مدیریت اجرایی ) معمولا در کدام کشورها وجود داره ممنون از راهنماییتون.
گرفتن فاند در رشته کشاورزی از امریکا برای دانشجویان خارجی چندان ساده نیست. این که از دانشگاه آزاد فارغ‌التحصیل شده‌اید و معدل لیسانس‌تون هم زیاد بالا نیست، کار رو مشکل‌تر هم می‌کنه. نمی‌خوام بگم شانسی ندارید، ولی همون طور که گفتم گرفتن پذیرش و فاند از امریکا ساده نیست.

RE: [جداشده] University of Houston - Karim - 12-10-2012

(12-10-2012, 10:09 AM)Babak نوشته: گر فتن فاند در رشته کشاورزی از امریکا برای دانشجویان خارجی چندان ساده نیست. این که از دانشگاه آزاد فارغ‌التحصیل شده‌اید و معدل لیسانس‌تون هم زیاد بالا نیست، کار رو مشکل‌تر هم می‌کنه. نمی‌خوام بگم شانسی ندارید، ولی همون طور که گفتم گرفتن پذیرش و فاند از امریکا ساده نیست.

بابک جان
ایشون در پستشون اشاره ای به معدل لیسانسشون نکرده اند و معدلی رو که ذکر کرده اند مربوط به ترم اول و دوم ارشد شون است و اینکه نگفتند که میخان در رشته کشاورزی ادامه بدهند بلکه نظرشون رو در مورد شانس پذیرش دکتری در گرایش مدیریت اجرایی دانشگاه هیوستون پرسیدند چون مسترشون هم مدیریت اجرایی هست. و گفته اند که فقط ارشدشون آزاد هستند و اشاره ای به دانشگاه لیسانشون نکرده اند.
و بنظرم ایشون بهتر هست معدل لیسانس ، نمره GMAT یا جی آریی ، تافل هم قید کنند. چون سابقه کار مدیریتی هم دارند و گفتند که سه چهار مقاله هم میدهند و بسته کیفیت و اهمیت مقالاتشون شانسشون بهتر خواهد بود.

پ. ن: من خودم دانشگاه آزادی نبوده ام ولی به نظرم ،دانشگاه آزادی بودن به نظر بنده نقطه ضعف CV ایشون محسوب نمیشه بابک جان در چند سال اخیر که شما در ایران تشریف نداشتید دانشگاه آزاد خیلی رشد کرده چون یک دانشگاه خصوصی هست و درآمدهای هنگفتی دارند چه بسا که در برخی از زمینه ها نه تنها قابل رقابت با دانشگاههای دولتی ایران هستند بلکه بهتر هم هستند، حتی برخی از واحد های دانشگاه آزاد اساتید بازنشسته دولتی رو هم با حقوق خوب بکار گرفته اند و خیلی از دانشگاههای آزاد دیگر مدرک فوق لیسانس رو بعنوان هییت علمی قبول نمی کنند. از نظر امکانات سخت افزاری هم پیشرفت خوبی در سال های اخیر داشته اند من خودم از نزدیک فارغ التحصیلانی از دانشگاه آزاد رو دیده ام که انگشت به دهن مونده ام ،مثلا یک جراح مغز و اعصاب بسیار معروف رو می شناسم که پزشکی عمویش را در یک دانشگاه آزاد واحد شهرستان گرفته این پزشک بقدری معروف شده که برای یک جراحی باید چند ماه صبر کرد! و چند مورد دیگه...

درمورد ارسال قبلی و پیشنهاد مفید جنابعالی هم از مدیر انجمن خواستم که اون پست رو به یک تاپیک مجزا در انجمن علوم پزشکی و زیستی منتقل کنند.

متشکرم

ممنونم

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 13-10-2012

ممنون کریم جان.
من پست ایشون رو بد متوجه شدم و فکر کردم که معدل‌هایی که گفته‌اند معدل کارشناسی و کارشناسی ارشدشون هست. راستش من دقیقا نمی‌دونم که «مدیریت اجرایی» ترجمه اسم چه رشته‌ای هست، ولی اگر منظور ‌Business Administration باشه، همون طور که در پست‌های قبل هم گفتم، احتمال گرفتن فاند از امریکا برای ارشد یا همون MBA خیلی پایین هست. برای PhD رو من خیلی اطلاع ندارم، شاید وضعیت فاند برای PhD بهتر باشه.

در مورد دانشگاه آزاد هم، قطعا دوستان زیادی هستند که تونسته‌اند از این دانشگاه پذیرش‌های خوبی بگیرند، اما اسم و رسمی که دانشگاه‌هایی مثل شریف و تهران در بین دانشگاه‌های امریکایی دارند کار رو برای فارغ‌التحصیلان این دانشگاه‌ها ساده‌تر می‌کنه و به گرفتن پذیرش این افراد کمک می‌کنه و شانس‌شون رو بالا می‌بره. ممکنه دانشگاه آزاد هم در سال‌های اخیر پیشرفت زیادی کرده باشه، ولی معمولا چندین سال طول می‌کشه تا این پیشرفت خودش رو در دانشگاه‌های امریکا نشون بده و فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد بتونند جایی برای خودشون در دانشگاه‌های امریکا باز کنند و نشون بدهند که چیزی از فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های مشهور ایران کم ندارند. تا اون زمان، شانس پذیرش افرادی که از دانشگاه‌های مشهور ایران فارغ‌التحصیل می‌شن به طور کلی بیشتر از سایر دانشگاه‌ها خواهد بود.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - shaparak_p66 - 14-10-2012

سلام و خسته نباشید.
من شرایطم رو میگم .ممنون میشم راهنماییم کنید برای مقطع دکتری امیدی هست که آمریکا فاند بگیرم.
لیسانس مدیریت خدمات بهداشتی درمانی- دانشگاه علوم پزشکی شیراز معدل 17.5
الان دانشجوی سال آخر ارشد اقتصاد بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی تهران الان معدلم18
زبان ندادم.آزمون mhle وزارت بهداشت رو 65 شدم از 100.(زبانم متوسطه).]چه آزموني و بهتره چه تاريخي شركت كنم(با توجه به اينكه مدت يكساله زبان نخوندم!)
دو مقاله داخلی دارم و یک کتاب درحال چاپ. دارم رو پایان نامه ام کار می کنم و به احتمال زیاد دو مقاله ISI بشه ازش درآورد. در کنفرانس های داخلی خیلی مقاله دارم که چندتاش بین المللی بودند. به نظرم بتونم معرفی نامه های خوبی از اساتیدم بگیرم.
لطفا راهنمایی کنید که با این اوصاف اگر امکان قبولی دارم؛ کدام دانشگاه برای من گزینه بهتری هست؟
پیشاپیش از راهنمایی شما متشکرم

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahboubeh - 14-10-2012

سلام. من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی شیمی از دانشگاه اراک با معدل 19.31 هستم. هنوز نمره تافل و GRE را نگرفته ام. 6 مقاله isi و یک کتاب انگلیسی در زمینه رشته ام دارم. معدل کارشناسی ام 14.5 می باشد. شرایط من برای پذیرش چطوره؟ معدل کارشناسی ام شانسم رو کم نمیکنه

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 14-10-2012

معدل کارشناسی شما به هر صورت نکته مثبتی در رزومه شما نخواهد بود، اما با توجه به معدل خوب کارشناسی ارشد و همچنین مقالاتی که دادید و به خصوص اگر بتونید نمره بالایی در GRE بیارید می‌تونید اثر معدل پایین لیسانس رو تا حد خوبی جبران کنید. به نظر من شانس پذیرش شما خیلی به نمره GRE وابسته است. اگر بتونید نمره‌ای در حدود ۳۲۰ بیارید شانس‌تون نسبتا زیاد خواهد بود. ضمنا دانشگاه محل تحصیل لیسانس‌تون هم مهمه. اگر از دانشگاه‌های مشهور ایران فارغ‌التحصیل شده باشید شانس‌تون افزایش پیدا می‌کنه.