![]() |
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +----- انجمن: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاههای کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF) |
RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - alchemist491 - 15-04-2014 (11-04-2014, 08:35 PM)'M1KE' نوشته: معدلتون خوبه ولی نمره آیلتس تون لب مرزی هست و بهتر بود 7 یا بهتر می گرفتین. سلام ممنون دانشگاه یورک تو شهر تورونتو هستش ظاهرا "این دانشگاه فاند میده واسه ارشد؟" البته به رنکینگ دانشگاه وسترن نگاه کردم 225-250 ، بدک نیست برای من ![]() ![]() نظر شما چیه ؟ RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - M1KE - 15-04-2014 بله دانشگاه یورک در تورنتو هست. اینکه این دانشگاه به طور خاص فاند میده به ارشد یا خیر رو اطلاع ندارم ولی در حالت کلی منابع فاند برای ارشد در مقایسه با دکترا محدود هست. اگر معدل و نمره زبان تون خوب باشه و سوابق پژوهشی خوبی هم داشته باشین به هر حال شانس گرفتن کمک هزینه برای ارشد هم وجود داره ولی با توجه به رقابت زیادی که روی دریافت این کمک هزینه ها وجود داره باید برتر از بقیه ظاهر بشین. در مورد دانشگاه اونتاریو جمله من رو فکر کنم سریع خوندین. لینکی که دادم برای دانشگاه University of Ontario Institute of Technology هست و رتبه اش رو در یکی از سایت های رتبه بندی نگاه کردم 2013 هست. در سایتش University of Ontario رو بزرگ نوشته ولی Institute of Technology رو زیرش ریز نوشته! من گفتم اون رو با دانشگاه University of Western Ontario که به Western University معروف هست اشتباه نگیرید! پینوشت: دانشگاه هایی که رتبه چندان جالبی ندارند راحت تر پذیرش می دهند ولی معمولن منابع فاند خیلی محدودتری نسبت به دانشگاه های با رتبه خوب دارند. (15-04-2014, 01:08 PM)'alchemist491' نوشته: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - armani - 16-04-2014 با سلام. این اولین پستم هست، فروم بسیار خوبی دارید، تبریک. من رشتم نرم افزار هست در مقطع کارشناسی در دانشگاه آزاد کرج، معدل کل: 16 معدل دو سال آخر: 18 ترم آخرم، تافل یه بار دادم 86 شدم و یه بار دیگه می خوام آزمون بدم که بالای 95 اینا بشم، رو یه مقاله هم دارم کار می کنم، و تو زمینه شبکه های کامپیوتری قصد ادامه تحصیل دارم. 1. چه دانشگاهایی تو کانادا بهترن تو رشته من ؟ 2. چقدر شانس گرفتن پذیرش و فاند دارم ؟ 3. از چه زمانی باید شروع به اپلای کنم ؟ و تا کی وقت دارم ؟ 4. تا کی باید مدارک و همه چیز رو جمع کنم واسه اپلای ؟ ممنون از سایت خوبتون RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - M1KE - 16-04-2014 معدل تون خوبه. رشته شما رو خوشبختانه دانشگاه های زیادی در کانادا دارند. سعی کنید همونطور که خودتون هم قصد کردین نمره زبان تون رو بهبود بدین که شانس تون بیشتر بشه. در کل شانس گرفتن پذیرش برای ارشد از دانشگاه های خوب کانادا رو دارید ولی شانس گرفتن کمک هزینه برای مقطع ارشد کمتر از مقطع دکترا هست و حالت رقابتی داره. برای هر دانشگاه بهتره مهلت یا همون ددلاین هاشون رو در سایت شون نگاه کنید که بتونید برنامه ریزی دقیق کیند. برای نمونه برخی از دانشگاه ها مثل مک گیل ممکنه فقط تا ژانویه برای گرفتن پذیرش در ترم پاییز اون سال مهلت گذاشته باشن (حدود 8 ماه قبل از شروع ترم) و برخی دیگه دو سه ماه کمتر یا بیشتر. به صورت تقریبی از یک سال قبل از شروع تحصیل می بایست مدارک تون رو جمع و جور کرده باشین که بتونید با فراغ بال اپلای کنید. پاسخ سوال های عمومی در مورد گرفتن پذیرش رو می تونید در انجمن راهنمای گرفتن پذیرش پیدا کنید. RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - alchemist491 - 19-04-2014 (15-04-2014, 01:32 PM)'M1KE' نوشته: بله دانشگاه یورک در تورنتو هست. اینکه این دانشگاه به طور خاص فاند میده به ارشد یا خیر رو اطلاع ندارم ولی در حالت کلی منابع فاند برای ارشد در مقایسه با دکترا محدود هست. اگر معدل و نمره زبان تون خوب باشه و سوابق پژوهشی خوبی هم داشته باشین به هر حال شانس گرفتن کمک هزینه برای ارشد هم وجود داره ولی با توجه به رقابت زیادی که روی دریافت این کمک هزینه ها وجود داره باید برتر از بقیه ظاهر بشین. آقــــــــــا پیداش کردم
![]() -------------------------- مرسی که پاسخ گوی همه دوستان هستید حالا یه زور می زنم ولی پایبند به فاند نیستم و رتبه دانشگاه هم برام مهم نیست شما با شرایطم کودوم دانشگاه و پیشنهاد می کنید با در نظر گرفتنه این که دیگه شهریه دانشگاه پایین باشه " خاطرتون باشه گفتم که من برای ادامه تحصیل نمی رم قصد اصلیم اقدام به اقامت از این طریق هستش " حالا اونجا در حین تحصیل اقدام می خوام بکنم واسه اقامت دائم و .... RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - M1KE - 20-04-2014 شهریه دانشگاه برای مقیم ها حدود 40-30 درصد دانشجوهای خارجی هست. برای نمونه هزینه های یک دانشجوی خارجی به طور سالانه حدود 30000 دلار میشه که شامل حدود 17000 تا برای دانشگاه و 13000 تا هم برای مسکن و خورد و خوراک میشه (البته بسته به نوع و سطح زندگی میتونه بیشتر از این رقم باشه). منتهی در مورد یک مقیم هزینه دانشگاه ممکنه 7000 دلار باشه و در مجموع 20000 دلار در سال خرجش بشه. با این حال، برای دانشجویان ارشد روش مستقیم برای اقامت در نظر گرفته نشده. برای دکتراها بعد از سال دوم می تونند اقدام کنند ولی ارشدها یا باید ادامه تحصیل بدن و بعد از روش مخصوص دکتراها اقدام کنند یا هم که بعد از تحصیل ویزای کار بگیرند و از اون طریق موندگار بشن. یا هم که از روش های کارکنان ماهر اقدام کنند که ممکنه تا درست شدن کارهای اون چند سالی وقت ببره. شما اولین کاری که به نظرم می بایست بکنید اینه که یه مقدار نمره زبان خودتون رو بهبود بدین که شانس کمک هزینه تون بیشتر بشه و گزینه های بیشتری پیش روی شما باشه. با این نمره احتمال گرفتن پذیرش هست ولی شانس کمک هزینه خیلی پایین هست مگر اینکه خودتون بتونید سالی حدود 30 هزار دلار هزینه کنید. می تونید گزینه دکترای مستقیم رو هم در نظر داشته باشید که شانس کمک هزینه اش بیشتره منتهی در اونجا هم می بایست نمره زبان تون خوب باشه (در حدود آیلتس 7 یا تافل 100) تا بتونید در رقابت با بقیه موفق باشید. همون طور که قبلن گفتم اگر رشته Computer Science رو هم در نظر بگیرید دانشگاه های خیلی بیشتری اون رو دارند. گزینه درخواست برای اقامت از بیرون هم که چندین سال ممکنه زمان ببره به هر حال مطرح هست. RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - alchemist491 - 20-04-2014 (20-04-2014, 12:34 AM)'M1KE' نوشته: شهریه دانشگاه برای مقیم ها حدود 40-30 درصد دانشجوهای خارجی هست. برای نمونه هزینه های یک دانشجوی خارجی به طور سالانه حدود 30000 دلار میشه که شامل حدود 17000 تا برای دانشگاه و 13000 تا هم برای مسکن و خورد و خوراک میشه (البته بسته به نوع و سطح زندگی میتونه بیشتر از این رقم باشه). منتهی در مورد یک مقیم هزینه دانشگاه ممکنه 7000 دلار باشه و در مجموع 20000 دلار در سال خرجش بشه. این لینک و چقدر تایید می کنید : مبالغ و عرض کردم ![]()
ویرایش توسط MaMi به دلیل حذف لینک تجاری
RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - M1KE - 21-04-2014 دو نکته هست یکی اینکه هزینه های رشته های مختلف گاهی متفاوت هست. دوم هم اینکه دانشگاه ها یک هزینه برای دانشجویان خارجی دارند و دیگری برای مقیم ها/شهروندان کانادا که کمتر هست. برخی دانشگاه های آمریکا و کانادا هزینه های کمتری رو از مقیم های همون ایالت در مقایسه با مقیمان بقیه ایالت ها می گیرند. هزینه هایی که در لینک شما اومده (و البته به دلیل تجاری بودن من اون رو در نقل قول خودم حذف کردم) هزینه های تقریبی برای شهروندان یا مقیم ها هست و برای دانشجویان خارجی این ارقام میتونه بین 1.5 تا 2 برابر بیشتر باشه به همین دلیل بهتره قبل از برنامه ریزی حتما سایت دانشگاه رو نگاه کنید. برای نمونه برای دانشگاه کنکوردیا اشاره شده 12 هزار دلار در سال. این رقم برای دانشجویان مقیم/شهروند هست. برای دانشجویان خارجی هزینه ها با در نظر گرفتن بیمه دانشجویی حدود 19 هزار دلار در سال هست. برای مقیم های خود کبک هزینه ها حدود 7 هزار دلار در سال هست (لینک). (20-04-2014, 03:26 PM)'alchemist491' نوشته: [برش] شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - لعیا ع - 23-04-2014 با سلام من در رشته کارشناسی تغذیه از دانشگاه علوم پزشکی شیراز با معدل 17.8 هستم هنوز مدرک زبان نگرفتم ولی میگیرم توصیه نامه می توانم از استادم که در دانشگاه های کانادا درس خوانده بگیرم و می خواهم فاند وپذیرش کانادا رو بپرسم که آیا می توانم بگیرم ؟ RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - yousi - 23-04-2014 (23-04-2014, 12:59 PM)'لعیا ع' نوشته: با سلام مدیران فروم لطفا این پست رو به قسمت دانشگاه های کانادا انتقال بدند
سلام لعیا جان شما نکته فوق العاده مثبتت همون معدلته که خب خیلی برای کانادا که معدل محور هست مهم است. شما نگقتی که مدرک زبان حدود چند میتونی بیاری ولی اگر نمره 8 IELTS هم بیاری نکته اینجاست که کلا برای ارشد fund کمتره از PhD حالا اگر بتونی قبل از اینکه اپلای کنی حداقل از یک استاد تو دانشگاه کانادا اوکی بگیری باز شانست بالاتر از حالت عادی میشه. یا اینکه سعی کنی الان یک یا 2 مقاله در همین رشته ات بدی و بعد شانست رو برای Direct PhD امتحان کنی. وگرنه اگر فقط با همین CV اپلای کنی احتمال اینی که پذیرش بگیری هست اما پذیرش با fund کمی بعیده. سربلند باشی |