نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86) +--- موضوع: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان (/Thread-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1%D9%8A%D8%A7%D9%81%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86) |
RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - li - 31-10-2012 ممنون از جوابتون . لینکش اینه، ولی من نفهمیدم یعنی چی؟ فاند چه جور می دن؟ Please take into consideration that we cannot offer neither scholarships nor any other kind of funding within the Graduierten- und Forschungsakademie. You have to apply for funding yourself. Links to organisations which offer funding you can also find on our homepage. Another useful link is the following: www.funding-guide.de مرسی RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - spt - 31-10-2012 (31-10-2012, 02:08 AM)li نوشته: ممنون از جوابتون .سلام دوست من، متاسفانه باید بگم این ریسورس ها برای فاند همشون جدا از دانشگاهتون هستن، این یعنی دانشگاه براتون کاری داره نمیکنه که فاند بگیرید، و این اصلا خوب نیست، توی اینجور سایت ها بورس های مستقل رو ارائه میدن که معمولا بالای 90% برای ایرانی ها نیست اصلا!! اونا هم که هست گرفتن بورس ازشون خیلی خیلی مشکله... میتونید بیخیال این دانشگاه بشید و شانستون رو توی یه دانشگاه دیگه جستجو کنید... موفق باشید و دست از تلاش بر ندارید RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - blur - 10-11-2012 سلام چند روز پیش یه استادی میلی زد و گفت که من یه دانشجو تو فلان فیلد میخوام و مدارکتو برا من و خانوم فلانی بفرست...من فکر کردم شاید منظورش تا ددلاین باشه و تشکر کردم و همین طوری موند تا امروز که همون خانومه میل زده: Dear Zayanb , Dr. Jeliazkov forward your email below to me. I follow up with you regarding your interest in pursuing a graduatedegree with the Department of Plant Sciences. Thank you for your interest. To apply for our graduate degree program in Agronomy, please submit the following materials ASAP to me at....: A Statement of Purpose that describes your professional objectives and scientific interests A Curriculum Vitae · Academic transcripts (unofficial transcripts will suffice) GRE scores · TOEFL scores if English is not your first language Three letters of recommendation Dr. Jeliazkov would like to submit your applicationto our faculty next Thursday. Would it be possible for you to submit the required document by Wednesday, 14 November. RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - soilman - 10-11-2012 خوب شما از اول باید جواب اولی رو جدی میگرفتید در مورد آیتم هایی که ندارید خوب بهشون ای میل بزنید و بگید در اسرع وقت آماده می کنید و به ای میلش می فرستید...البته زیاد معلوم نیست جون جملتون رو کامل نیوردید...ولی فکر کنم در این مرحله از شما به صورت unofficial میخاد تا بره بررسی بشه در اون کمیته بعد که اکی شد به صورت رسمی و پستی اپلای می کنید.... خوش خبر باشید (10-11-2012, 12:19 PM)blur نوشته: سلام چند روز پیش یه استادی میلی زد و گفت که من یه دانشجو تو فلان فیلد میخوام و مدارکتو برا من و خانوم فلانی بفرست...من فکر کردم شاید منظورش تا ددلاین باشه و تشکر کردم و همین طوری موند تا امروز که همون خانومه میل زده: RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - blur - 10-11-2012 (10-11-2012, 04:09 PM)soilman نوشته: خوب شما از اول باید جواب اولی رو جدی میگرفتیدمرسی ممنون. جای خالی آدرس میل بود چیز مهمی نبود. من الان به استاد میل بزنم و بگم وقت بیشتر میخوام یا بهمین خانوم منشی دپارتمانه؟ مثلا همچین متنی خوبه؟ Dear Thank you for your notification. But I am not able to send these materials till Nov. 14. Because they are not fully ready. Please give me more time to prepare them. Moreover I’ve taken my GRE exam in October. 20 and its scores are not yet ready. RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - soilman - 10-11-2012 (10-11-2012, 05:00 PM)blur نوشته: مرسی ممنون. جای خالی آدرس میل بود چیز مهمی نبود. من الان به استاد میل بزنم و بگم وقت بیشتر میخوام یا بهمین خانوم منشی دپارتمانه؟خوب پس همون به صورت ای میلی فعلا کار درست میشه... به نظرم به منشی ای میل بزنید بهتره....شما به جز مدارکی که میگید فعلا آماده نشده چیزهای مهمی مثه توصیه نامه و SOP و CV رو دارید...البته CV رو که فکر کنم فرستادید قبلا ولی اهمیت توصیه نامه و SOP رو غافل نشید.... متن ای میل خوبه ولی به جای جمله ی دوم - البته نظر دوستان بهتر از من در میاد قطعا - می تونین اینو بگید که زیاد بار منفی نداشته باشه ?Would you mind let me know is it possible to get some extra days since I didn't receive my GRE scores and translated transcripts البته باز فکر کنم دوستان بهتر بتونن راهنمایی کنند....زیاد عجله نکنید...تا دوشنبه اول وقت اداری وقت هست.... خوش خبر باشید RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Babak - 10-11-2012 (10-11-2012, 05:00 PM)blur نوشته: مرسی ممنون. جای خالی آدرس میل بود چیز مهمی نبود. من الان به استاد میل بزنم و بگم وقت بیشتر میخوام یا بهمین خانوم منشی دپارتمانه؟به نظر من به منشی ایمیل بزنید و به استاد CC کنید. متنی که نوشتید هم بد نیست. من پیشنهاد میکنم به این صورت تغییر بدید: Thank you very much for the follow up. I will be more than happy to send you the requested documents as soon as they are ready. My initial plan was to have all the documents ready by the end of November, but I will do my best to send them to you sooner. Please note that I have taken the GRE exam on October 20th and the scores won't be ready until November XXth. As a result I may need to wait a little more for the GRE exam scores before I am able to send you the douments. Best regards, YOUR NAME RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - blur - 12-11-2012 در ادامه این جریان بالایی استاده بهم میل زده: Dear Zaynab,
It is not a problem with me.
However, we have Dep meeting on Thurs at which we'll be evaluating incoming students for acceptance. Then, we have a meeting on Nov 29, at which we will be evaluating accepted students for financial support. Hence, it might be good if we have your documents by Wed (the GRE can be submitted later) and you can reveiwed. Otherwise, we might not have you considered for a financial support. There is another opportunity for finanacial support this month; we need to submit a short project. I will send you another e-mail about it later today or tomorrow. Kind regards من درک نمیکنم! چون چیزی که من از سایتشون فهمیدم ددلاینشون ژانویه ست! یعنی این بود تو سایتشون: PhD in Science Education
Complete applications will be considered at any time, but students who apply by January 15 will receive full consideration for graduate assistantships for the following ademic year. RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - soilman - 12-11-2012 (12-11-2012, 09:38 PM)blur نوشته: در ادامه این جریان بالایی استاده بهم میل زده:خوب اول از همه این خوبه که استاد شما رو در روند کار گذاشته.... در مورد اون عبارتی که سایت گذاشته زیاد اکثرا نمیشه بهشون اعتماد کرد...مثلا بعضی مواقع یا بهتره بگم خیلی مواقع هست که پوزیشنی رو در سایتی می بینید بعد نوشته دنبال دانشجو هستن و بعد می بینید اصن تا قبل از اینکه اون اعلامیه قرار داده بشه استاد یا اون کمیته دانشجو رو گرفتن.... شما بتونید تا یه هفته قبل از 29 نوامبر مدارکتون رو جور کنید - به خصوص ریز نمرات و لیست دروس و cv و توصیه نامه ها و مهم تر از همه sop - شانس خودتون رو بالا بردید...گرچه اشاره کرده ممکنه بعدا فاندی اعطا بشه ولی تمام سعی و تلاشتون رو بگذارید که الان فاند مشخصص دارن و میخان کاندیداها رو بررسی کنند و مسلما تکلیف شما خیلی زودتر معلوم میشه خوش خبر باشید RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Babak - 13-11-2012 من هم کاملا با نظر Soilman موافقم. به نظرم همه مدارک رو در اسرع وقت بفرستید و GRE رو هم هر وقت که آماد شد بفرستید. |