![]() |
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه (/Thread-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%AF%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87) |
RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Emir - 01-03-2015 (01-03-2015, 05:17 PM)'zohre hatami' نوشته: من دیپلمم رو از مدرسه ی فنی و حرفه ای در رشته کامپیوتر گرفتم. و فوق دیپلمم رو از دانشکده فنی و حرفه ای در دوره روزانه خوندم. می خواستم بدونم من می تونم دوباره کنکور بدم از رشته های نظری و اینکه می تونم دوره های روزانه رو انتخاب کنم. با سلام
خوش اومدین به اکادمیا بله شما میتونین در کنکور سراسری شرکت کنین. مدرک کاردانی شما رو به عنوان پیش دانشگاهی حساب میکنن. و اینکه میتونین روزانه بخونین یا نه فکر کنم بتونین البته نباید مشکل سربازی داشته باشین البته در این مورد چون شما کاردانی خوندین من اطلاعات کافی ندارم که روزانه بخونین یا نه . ولی همینطور که گفتم بله میتونین کنکور بدین . با تشکر RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - zeinab20 - 04-03-2015 سلام راجع به فرم چهار دفترچه کنکور توضیح بدید انصرافیا باید اون فرم روچیکار کنن پر کنن پیش خودشون نگه دارن یا باید برای سازمان سنجش بفرستن ؟من پرینتش رو گرفتم قسمت اولش رو پرکردم وپیش خودم نگهش داشتم واسه کنکورم مشکلی پیش نمیاد؟یعنی سازمان سنجش اطلاع دارن که من قبل تاریخ30بهمن انصراف دادم؟ RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Emir - 04-03-2015 (04-03-2015, 08:45 PM)zeinab20 نوشته: سلام راجع به فرم چهار دفترچه کنکور توضیح بدید انصرافیا باید اون فرم روچیکار کنن پر کنن پیش خودشون نگه دارن یا باید برای سازمان سنجش بفرستن ؟من پرینتش رو گرفتم قسمت اولش رو پرکردم وپیش خودم نگهش داشتم واسه کنکورم مشکلی پیش نمیاد؟یعنی سازمان سنجش اطلاع دارن که من قبل تاریخ30بهمن انصراف دادم؟با سلام . دوست عزیز بعد از اینکه شما ایشالا از کنکور قبول شدین و میخواین انتخاب رشته و ثبت نام کنین اون موقع از انضراف شما با خبر خواهند شد . مهم تارخ انصراف شما هستش که در سیستم نظام وظیفه و دانشگاهتون ثبت میشه . تا این حد میدونم در مورد نگه داشتم کاغذ اطلاعی ندارم . با تشکر تغییر رشته کامپیوتر به پزشکی - faezeh 68 - 13-03-2015 سلام ، ابتدا از سایت خوبتون تشکر میکنم و اینکه با حوصله سوالات متعدد رو پاسخ میدید ، سوالی در رابطه با شرکت در کنکور سراسری داشتم.. من تابحال کنکور سراسری شرکت نکردم درواقع دیپلم کاردانش کامپیوتر داشتم و بعد کاردانی آموزشکده فنی حرفه ای شرکت و قبول شدم پس از کاردانی کنکور کاردانی به کارشناسی دولتی شرکت کردم و الان کارشناسی مهندسی نرم افرار از یک دانشکده فنی مهندسی دولتی دارم و دوساله فارغ التحصیل شدم حال میخوام بدونم میتونم کنکور سراسری شرکت کنم و اگر پزشکی روزانه قبول بشم باید شهریه بدم؟ و اینکه با وجود اینکه 26 ساله هستم شروع رشته پزشکی برای من منطقی هست و با توجه به اینکه درسن بالایی فارغ التحصیل میشم میتونم موفق بشم و مشغول به کار؟ RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - penguinsjr - 16-03-2015 (13-03-2015, 06:42 PM)'faezeh 68' نوشته: سلام ، ابتدا از سایت خوبتون تشکر میکنم و اینکه با حوصله سوالات متعدد رو پاسخ میدید ، سوالی در رابطه با شرکت در کنکور سراسری داشتم.. سلام
از نظر سن و سال و کار که محدودیت خاصی براتون ایجاد نمی کنه... اما در خصوص امکان شرکت در آزمون سراسری... بند الف شرایط اختصاصی: الف) داشتن ديپلم دوره چهار ساله متوسطه نظام قديم آموزش متوسط و يا گواهينامه دوره پيشدانشگاهي كه حـداكثر تـا تـاريخ 1394/6/31 اخذ شود و يا داشتن مدرك كارداني (فوق ديپلم). تبصره 1- دارندگان مدرك كارداني (فوق ديپلم) دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي و دارندگان مدرك كارداني پيوسته آموزشكدههاي فنـي و حرفهاي وزارت آموزش و پرورش و همچنين آن دسته از داوطلبان مذكور كـه حـداكثر تـا 1394/6/31 در مقطـع كـارداني (فـوق ديـپلم) فارغالتحصيل ميشوند، حق ثبتنام و شركت در آزمون سراسري را خواهند داشت. تبصره 2- فارغالتحصيلان دوره كارداني رشتههاي تحصيلي گروه آموزشي پزشكي به شرطي ميتوانند در آزمون سراسـري سـال 1394 شـركت نمايند كه خدمات قانوني مقرر را تا تاريخ 1394/6/31 و يا 1394/11/30 به پايان برسانند. بديهي است اين قبيل از فـارغالتحصـيلان در صورت موفقيت، به هنگام ثبتنام در رشته قبولي بايد گواهي پايان طرح نيروي انساني را ارائه نمايند. تبصره 3- فارغالتحصيلان دوره كارداني رشتههاي تحصيلي گروههاي آموزشي غير پزشكي حـداكثر تـا 1394/6/31 بـه شـرطي مـيتواننـد در آزمون سراسري سال 1394 شركت نمايند كه تعهدات و خدمات قانوني را انجام داده باشند. با این توضیح که در بند الف اومده ظاهرا مشکلی در شرکت در آزمون سراسری ندارید... اما در خصوص این که باید شهریه رو پرداخت کنید یا نه نمی دونم.... RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - مسعود سلیمانپور - 05-04-2015 سلام ممنونم ب خاطر سایت خیلی خوبتون من الآن دانشجوی مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی اصفهانم( مقطع کارشناسی )و میخواستم ببینم میتونم بدون اینکه انصراف بدم کنکور سال بعد و بدم و تو دانشگاه آزاد اصفهان،رشته پزشکی، هم تحصیل کنم؟! یا میتونم اول کنکور بدم و بعد انصراف بدم؟ RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Emir - 05-04-2015 (05-04-2015, 12:23 AM)مسعود سلیمانپور نوشته: سلامبا سلام . خوش امدین به اکادمیا , در اینجا چند نکته وجود داره . ۱. اگر مشمول خدمت باشین باید زیر ۴ ترم انصراف بدین تا دوباره بتونین کنکور بدین . ۲ .شما چون دوره روزانه هستین باید انصراف بدین تا بتونین دوباره کنکور بدین طبق گفته های پارسال دکتر توکلی , . موفق باشین RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Elnino999 - 08-04-2015 با سلام من از رشته تحصیلیم (کارشناسی غیر انتفاعی) انصراف دادم و امسال شرکت کردم ولی فرم مربوطه رو پر نکردم میتونم شرکت کنم .... متخلف شناخته نشم با تشکر RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Emir - 08-04-2015 (08-04-2015, 12:22 AM)'Elnino999' نوشته: با سلام با سلام
نه فکر نکم موردی پیش بیاد چون قبلا انصراف دادین در ضمن شما اگر مشمول سربازی نبودین میتونستین حین تحصیل کنکور بدین و اگر قبول شدین انصراف بدین / موفق باشین ![]() RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - f.a123 - 08-04-2015 سلام و عرض ادب، من سال 93 کنکور دادم و روزانه رياضي قبول شدم.الآنم ترم دو هستم.اگه ترم ديگه انصراف بدم،ميتونم تو کنکور 94 دوباره روزانه قبول شم و بخونم؟موقع انصراف،بايد مبلغي به دانشگاه بدم؟ ممنون ببخشيد اشتباه شد،منظورم کنکور 95 هست |