آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - علی یاسی - 15-10-2012

سلام
من دانشجوی دانشگاه تهران کارشناسی ارشد شیمی پلیمر
رتبه 7 کنکور کارشناسی ارشد
رتبه 6 المپیاد بین المللی شیمی دانشجویی
معدل کارشناسی 16.40
معدل کارشناسی ارشد 17.30
یک مقاله هم دارم
زبان تافل هم دارم کار میکنم
با این تفاسیر به نظرت می تونم برای برکلی یا تورنتوی کانادا پذیرش بگیرم و به هم احتمالا چقدر فانت بدن؟
با تشکر

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Karim - 15-10-2012

(15-10-2012, 05:21 PM)علی یاسی نوشته: سلام
من دانشجوی دانشگاه تهران کارشناسی ارشد شیمی پلیمر
رتبه 7 کنکور کارشناسی ارشد
رتبه 6 المپیاد بین المللی شیمی دانشجویی
معدل کارشناسی 16.40
معدل کارشناسی ارشد 17.30
یک مقاله هم دارم
زبان تافل هم دارم کار میکنم
با این تفاسیر به نظرت می تونم برای برکلی یا تورنتوی کانادا پذیرش بگیرم و به هم احتمالا چقدر فانت بدن؟
با تشکر

درود بر شما،
معدل شما خوب هست
تورنتو و کلا کانادا می بایست یک استاد را پیدا کنید قبل از اپلای که مرتبط با لاین تحقیقاتی شما باشد . دقت کنید که برخی از دانشگاههای کانادا معدل دو سال آخر تحصیلیتون واسشون مهمتر است و حتما قیل از اپلای از مینمیم معدل مطمین شوید.
در مورد برکلی، هم شما به نمره جی آریی جنرال وشاید سابجکت(سایت دپارتمان مورد نظر مراجعه شود) و تافله بسیار خوب نیاز دارید و بدون اونها نمیشه اظهار نظر کرد.
در صورت امکان تعداد و کیفیت مقالاتتون را هم افزایش دهید.

پ.ن: ورود به این دو دانشگاه بسیار رقابتی هست و حتما دانشگاههای دیگر را به سبد اپلای خودتون اضافه نمایید و سرنوشت خودتون را به دو دانشگاه گره نزنید.

موفق و شاد باشید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 16-10-2012

با نظر کریم عزیز کاملا موافقم. شما شانس خوبی برای گرفتن پذیرش دارید، ولی گرفتن پذیرش از این دو دانشگاه خیلی مشکل و رقابتی هست و همیشه فاکتور شانس هم در گرفتن پذیرش تا حدی موثره. به همین خاطر ریسک نکنید و برای دانشگاه‌های بیشتری اقدام کنید. حتما حداقل سه دانشگاه بین رنک ۲۰ الی ۵۰ رو به لیست دانشگاه‌هایی که براشون اقدام می‌کنید اضافه کنید.
ضمنا نمره GRE برای پذیرش از امریکا بسیار تاثیر گذاره و شانس شما بدون نمره GRE خیلی مشخص نیست.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - reza.gh.a - 17-10-2012

سلام به همه که این متنو می بینند
می خواستم بدونم که شانس گرفتن پذیرش در مقطع فوق یا دکتری در دانشگاهای زیر 200 آمریکا چقدر است؟
(من رشته ام ریاضی و فیزیک بود و به دلیل اتفاق بدی که برام پیش آمد نتونستم وارد دانشگاه خوب بشم و حتی دوره لیسانس را در منزل خواندم و کل این 4سال فقط 1ماه کلاس رفتم. شاید منم اگر مشکلی برام پیش نمی آمد کنار بچه های شریف سرکلاس می نشستم. ولی هرکار خدا حمکتی داره که بعدا متوجش می شیم.
1-رشته/مقطع= لیسانس مدیریت بازرگانی با معدل 14.66 از دانشگاه پیام نور - مدیریت بازرگانی ارشد با معدل 17.66 از دانشگاه آزاد.(رتبه 1 دانشگاه آزاد)
2-دانشگاه محل تحصیل
3-معدل کل
4-نمره زبان Toefl PBT=610 , GRE=300
5-تعداد مقالات= حدود 20تا که شامل کنفرانس و مقالات ISI پولی و غیرپولی و 2تا کتاب FREE, و 2تا bookchapter که یکی مجانی و یکی پولی ولی بسیار معتبر است. کتابام 2تا آلمان- 1 کرواسی- 1 هند چاپ شد.
ضمنا داور هشت ژورنال و editor چهار ژورنال خارجی هستم و عضو موسسه اقتصادی بین اللملی در چین هستم.
6-تعداد توصیه نامه ها= 4-5تا
خواسته ها: (مقطع پذیرش/نام دانشگاه مورد نظر/فاند)
می خواهم تو مقطع ارشد تو رشته business or finance or operation research از دانشگاه خوب آمریکا پذیرش به همراه فاند بگیرم . به نظر شما من از کدوم دانشگاه ها شانس بیشتری دارم؟ با چه رنکی؟

خیلی خوشحال می شم که صحبتهای دلنشین دوستانو بشنوم.

Yours truly,
Reza

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 17-10-2012

قبل از هر چیزی باید بگم که اطلاعات من در مورد رشته شما زیاد نیست، ولی یک سری از نکاتی که می‌گم مربوط به اصول کلی پذیرش از امریکا می‌شه. شما یکی دو تا نکته منفی در رزومه داری و چند تا نکته مثبت. نکات منفی مهم اینه که معدل لیسانس شما پایینه و دانشگاهی که ازش مدرک لیسانس رو گرفتید دانشگاه با اسم و رسمی در امریکا نیست. این کار گرفتن پذیرش رو به خصوص پذیرش با فاند رو از امریکا خیلی سخت می‌کنه. راه حل جبرانش داشتن مقالات معتبر و نمره بالای GRE یا GMAT هست. شما تعداد خوبی مقاله دارید و اگر فرض رو بر این بذاریم که حداقل یکی دو تا از مقالاتی که دادید در کنفرانس یا ژورنال‌های خیلی معتبر بوده از جهت مقاله مشکلی نخواهید داشت، اما نمره GRE شما نمره خیلی معمولی‌ای هست. توصیه من اینه که شما که به دنبال پذیرش در business هستید امتحان GMAT بدید و نمره بالا بیارید. من خیلی با امتحان GMAT آشنایی ندارم، ولی معادل نمره ۳۲۰ در GRE می‌تونه شانس شما رو افزایش بده. بدون نمره GMAT و با GRE فعلی به نظر من شانس پذیرش شما خیلی زیاد نیست.
در بحث فاند هم تا اونجا که من خبر دارم احتمال گرفتن فاند در مقطع ارشد Business Administration یا همون MBA از دانشگاه‌های امریکا بسیار بسیار کمه. شاید در مقطع دکترا وضعیت بهتر باشه. در این مورد دوستان دیگه که با این رشته آشنا هستند باید نظر بدند.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - shaparak_p66 - 17-10-2012

سلام و خسته نباشید.
من شرایطم رو میگم .ممنون میشم راهنماییم کنید برای مقطع دکتری امیدی هست که آمریکا فاند بگیرم.
لیسانس مدیریت خدمات بهداشتی درمانی- دانشگاه علوم پزشکی شیراز معدل 17.5
الان دانشجوی سال آخر ارشد اقتصاد بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی تهران الان معدلم18
زبان ندادم.آزمون mhle وزارت بهداشت رو 65 شدم از 100.(زبانم متوسطه)
دو مقاله داخلی دارم و یک کتاب درحال چاپ. دارم رو پایان نامه ام کار می کنم و به احتمال زیاد دو مقاله ISI بشه ازش درآورد. در کنفرانس های داخلی خیلی مقاله دارم که چندتاش بین المللی بودند. به نظرم بتونم معرفی نامه های خوبی از اساتیدم بگیرم.
لطفا راهنمایی کنید که با این اوصاف اگر امکان قبولی دارم؛ کدام دانشگاه برای من گزینه بهتری هست؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - sara66 - 18-10-2012

سلام

من فارغ التحصیل منابع طبیعی محیط زیست گرگانم

معدل 15/5

الان فوق لیسانس - ترم یک علوم تحقیقات همین رشته با گرایش آلودگی ها هستم ( 1 ماهه دانشگاه میرم!!!)

فکرم اینه معدلم رو تو فوق عالی کنم و مقاله بدم و همزمان زبانم رو هم اوکی کنم که شانسم رو برای دکترا تو دانشگاه خوب بالا ببرم

میخواستم نظرتون رو درباره کاری که میخوام بکنم بدونم و همینطور درباره
علوم تحقیقات هم بگید که واقعا جز دانشگاهای خوب هست یا نه؟ تو رنکینگ که
بالاتر از دانشگاه تهران بود.

یه مورد دیگه هم منابع طبیعی محیط زیست گرایش آلودگی هستش که من تو
دانشکاهی معادلش رو ندیدم، تو دانشکده های منابع طبیعی من ندیدم بخش آلودگی
داشته باشن!!!!

یا شیمی محیط زیست گرایش آلودگی دارن یا عمران گرایش آلودگی یا مهندسی محیط زیست آلودگی

این موضوع خیلی سردرگمم کرده که چیکار کنم و چه بلایی ممکنه سرم بیاد و هر راهنمایی ای لازم هست بهم بکنید

ممنووووووونم

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - sara66 - 18-10-2012

البته این رو هم اضافه کنم که 4 سال سابقه کار دارم از شهرداری و شرکتهای خصوصی ( بدون بیمه) و از استادام میتونم توصیه نامه بگیرم - کلی هم دوره آموزشی تو شرکتهای بین المللی که ایران هستن گذروندم

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 18-10-2012

(17-10-2012, 06:20 PM)shaparak_p66 نوشته: سلام و خسته نباشید.
من شرایطم رو میگم .ممنون میشم راهنماییم کنید برای مقطع دکتری امیدی هست که آمریکا فاند بگیرم.
لیسانس مدیریت خدمات بهداشتی درمانی- دانشگاه علوم پزشکی شیراز معدل 17.5
الان دانشجوی سال آخر ارشد اقتصاد بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی تهران الان معدلم18
زبان ندادم.آزمون mhle وزارت بهداشت رو 65 شدم از 100.(زبانم متوسطه)
دو مقاله داخلی دارم و یک کتاب درحال چاپ. دارم رو پایان نامه ام کار می کنم و به احتمال زیاد دو مقاله ISI بشه ازش درآورد. در کنفرانس های داخلی خیلی مقاله دارم که چندتاش بین المللی بودند. به نظرم بتونم معرفی نامه های خوبی از اساتیدم بگیرم.
لطفا راهنمایی کنید که با این اوصاف اگر امکان قبولی دارم؛ کدام دانشگاه برای من گزینه بهتری هست؟
متاسفانه اطلاعات من در مورد رشته شما ناچیزه و نمی‌تونم در این مورد اظهار نظر کنم. اونچه که مسلمه معدل شما و دانشگاه‌هایی که ازش فارغ‌التحصیل شده‌اید خیلی خوبه و اگر مقاله‌های معتبر بین‌المللی شما چاپ بشه وضعیت شما رو بهتر هم خواهد کرد. قطعا نمره امتحان‌های زبان و سایر امتحان‌های مورد نیاز (احتمالا GMAT) خیلی موثر خواهد بود.
ضمنا من یک مقدار در مورد رشته شما در وب‌سایت چند تا از دانشگاه‌های مشهور امریکا جستجو کردم. این طور که به نظر می‌رسه اغلب رشته شما رو تا سطح کارشناسی ارشد دارند. آیا شما خودتون در این زمینه تحقیق کردید و می‌دونید وضعیت برای گرفتن دکترا به چه صورت هست؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 18-10-2012

(18-10-2012, 02:11 AM)sara66 نوشته: البته این رو هم اضافه کنم که 4 سال سابقه کار دارم از شهرداری و شرکتهای خصوصی ( بدون بیمه) و از استادام میتونم توصیه نامه بگیرم - کلی هم دوره آموزشی تو شرکتهای بین المللی که ایران هستن گذروندم
در رشته محیط زیست وضعیت پذیرش در امریکا بد نیست و می‌شه امیدوارم بود. اگر معدل فوق‌تون رو بالا ببرید و نمره‌های خوبی در TOEFL و GRE بیارید و ترجیحا بتونید حداقل یک مقاله خوب هم بدید به نظر من شانس پذیرش و فاند از امریکا خواهید داشت، ولی بدون داشتن این نمرات و معدل فوق نمی‌شه در مورد رنک دانشگاه مقصد اظهارنظر کرد.
ضمنا سابقه کار و دوره‌های آموزشی ممکنه کمی به پذیرش شما کمک بکنه، اما شانس پذیرش شما رو خیلی بالاتر نخواهد برد.