آکادمیا کافه
خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: کارت اعتباری و امور ارزی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%DB%8C)
+--- موضوع: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی (/Thread-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B1%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%B1%D8%AE-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2%DB%8C)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - reza_1st - 17-08-2014

(17-08-2014, 11:18 AM)'mahdieh65' نوشته: بچه ها من نامه پذیرش دانشگاهم یه صفحه است که توش اسم و فامیلم رو نوشته و گفته در این رشته که اپلای کرده قبول شده و توش هیچ حرفی از شهریه و این چیزا نیست .من همینو باید تو صفحه بزارم و آیا اینو به عنوان نامه پذیرش قبول می کنن؟

بله، برای بار اول که می‌خواین ارز بگیرین و هنوز ایرانین، همین نامه قبوله، البته با این نامه فقط هزینه زندگی رو بهتون می‌دن که 6000 دلاره، ولی معمولاً بانک یه درصدی (معمولاً معادل 30 درصد ریالی اون 6000 دلار که قراره برای هزینه زندگی بهتون بدن) رو نگه می‌داره تا وقتی رفتین و ثبت نام کردین، گواهی اشتغال به تحصیل رو بفرسیتن براشون و بانک اون مقداری که نگه داشتن رو پس می‌ده. اگه قراره شهریه رو خودتون بدین، زمانی که می‌خواین اون نامه اشتغال به تحصیل رو بفرسیتن، یه نامه هم مبنی بر اینکه دارین شهریه می‌دین با ذکر مبلغ و تاریخ ترم و ... بگیرین از دانشگاه و بفرستین تا شهریه رو هم بتونین بگیرین.
موفق باشین

RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - mahdieh65 - 18-08-2014

سپاس یه سوال دیگه در مورد تعهد داشتم.اگر ما این نامه تعهد رو امضا کنیم باز باید یه نامه دیگه تهیه کنیم تو محضر خونه و تعهد بدیم   به مدت سالهایی که ارز دریافت کردیم باید در ایران کار کنیم ؟من جریان اینو نمی دونم چیه ؟دردسر میشه بعداً برامون؟

RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - reza_1st - 18-08-2014

(18-08-2014, 12:37 AM)'mahdieh65' نوشته: سپاس یه سوال دیگه در مورد تعهد داشتم.اگر ما این نامه تعهد رو امضا کنیم باز باید یه نامه دیگه تهیه کنیم تو محضر خونه و تعهد بدیم   به مدت سالهایی که ارز دریافت کردیم باید در ایران کار کنیم ؟من جریان اینو نمی دونم چیه ؟دردسر میشه بعداً برامون؟

راستش فعلاً که فقط همین تعهد نامه بوده و از اون محضری که می‌گن خبری نبوده، یعنی فقط با امضای همین می‌شه معرفی نامه و ارز رو گرفت. حتی تو مواردی همین رو هم کسی نخواسته که امضا کنن دوستان و ارز رو گرفتن. واقعیت اینه که هیچ چی که با قاطعیت نمی‌شه گفت، ولی کاری که من و خیلی از دوستان کردیم اینه که فعلاً این رو امضا کردیم، یعنی در واقع پدر مادرمون امضا کردن و نامه ارز رو گرفتن، و اینطور تصمیم گرفتیم که تا وقتی که همین نامه باشه فقط، امضا می‌کنیم چون بنظر نمیاد مشکلی پیش بیاره، اگه کار به تعهد محضری رسید، از خیر ارز می‌گذریم. فعلاً که فقط همین نامه لازمه و ارز رو گرفتیم. شما هم تصمیم با خودتونه، ولی ظاهراً مشکلی نداره امضای این نامه.

RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - farhad.h - 19-08-2014

دوستان یورو هم میدن؟ ماهی چندتا واسه زندگی؟ اگه فقط واسه ارز ثبت نام کنیم تعهدی نداریم که؟ نه؟

RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - pama - 01-09-2014

دوستان بزرگواری که تو سامانه ی نشا برای ارز دانشجویی ثبت نام کردن و میخوان قبل از رفتن ارز رو بگیرن میتونن با حضور نزد آقای پاداشی در اداره اعزام واقع در میدان فردوسی، خیابان شهید مطهری، بن بست سهیل، فرم تغییر نوبت رو پر کنن، البته قابل ذکره که با این روش دوستانی که بار اولشون هست تنها نصف ارز رو میتونن قبل از رفتن دریافت کنن و نصف دیگه رو خانواده ی محترم شما در صورتی که پدر و مادر باشن، بدون وکالت نامه ی محضری و افراد دیگر خانواده با وکالت نامه ی محضری میتونن براتون دریافت کرده و بفرستن.
به گفته ی آقای پاداشی مسئول این کار در اداره ی اعزام، دوستانی که نوبتشون 12 مهر هست با پر کردن این فرم، نوبتشون حداکثر تا 29 شهریور کاهش پیدا میکنه.
برای اطلاعات بیشتر میتونید با شماره 96664000-4 داخلی 721، 725 و 723 تماس بگیرید.
موفق باشید.

RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - rud - 29-12-2014

با سلام 
[size=13px]حدود 12 روزه که تو سایت نشا ثبت نام کردم. تو سایت زده 23 اسفند بیایید ارز رو بگیرید (نمیشد این تاریخ رو تغییر داد چسبیده بود به سایت!)!! من تا نهایت 20 روز دیگه باید [/size]
باشم دانشگا
[size=13px]1- معمولاً بعد از چند روز سایت پرونده رو بررسی می کنه
2- به نظر شما من هم برم تهران وفرم تغییر نوبت رو پر کنم
3- برادر یا همسر می تونه بره و فرم رو پر کنه
مثل اینکه بانک سامان و بانک تجارت فقط ارز میدند در صورت امکان کدوم بانک تسهبلات بیشتری برای ما دانشجویان قائل می شه
اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم [/size]

RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - amirhossein714 - 15-01-2015

دوستان در مقطع کارشناسی اگر قصد خروج از کشور به منظور سفر نیمه علمی داشته باشیم ممکنه ارز دولتی تحت این عنوان خریداری کنیم؟

RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - Torkan - 02-11-2015

(15-01-2015, 01:36 PM)amirhossein714 نوشته: دوستان در مقطع کارشناسی اگر قصد خروج از کشور به منظور سفر نیمه علمی داشته باشیم ممکنه ارز دولتی تحت این عنوان خریداری کنیم؟

درود

بعیده. همینطوریش هم ارز نمیدن!

بااحترام،
ترکان

RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - Torkan - 02-11-2015

جدیدترین خبرها از ارز دانشجویی:

از تاریخ ۲۳ آبان ۱۳۹۴ 

در راستای تحقق راهبرد های کلان سازمان امور دانشجویان در جهت الکترونیکی نمودن واصلاح فرایند های کاری ونیز در جهت تسهیل ، سرعت بخشی و عدم نیاز به مراجعه ی حضوری در روند رسیدگی به درخواستها ی ارزدانشجویی از تاریخ ۲۳ آبان ۱۳۹۴ حواله ی فیزیکی (کاغذی) صادر نخواهد شد و پس از تایید درخواستها توسط کارشناس اداره تسهیلات دانشجویی ، دانشجو یا بستگان درجه یک ویا وکیل قانونی وی باید مستقیماَ به شعب ارزی بانک تجارت ویا سامان در سراسر کشور برای دریافت ارز دانشجویی مراجعه نمایند.
ضمن اینکه از این پس برای کسانی که قصد ثبت نام جدید دارند پرداخت هزینه ی ثبت نام فقط به صورت الکترونیکی می باشد. 

یعنی دیگه نامه نمیاد بهتون.
ارز دانشجویی مقدارش به شدت کم شده به طوری که قبلا 6 ماه رو کامل میدادن واسه هر درخواست الان به زور 4 ماه میدن و واسه یکسال زرنگ باشید 8000 تا میدن! من کسی رو ندیدم در این یکسال بتونه 12000 تا رو بگیره.
در مورد شهریه فعلا بی خیالش بشین. به پستهای قبلیم هم نگاه کنین تنها فایده برداشتن به ظاهر تحریمها واسه وزارت علوم این بود که بودجه ارز شهریه رو خودشون برداشتن. یعنی با ادعای ریختن به حساب دانشگاه و خواستار شماره حساب iban , swift و اینا شدن دیگه شهریه رو نمیدن.
خیلی جالبه این قضیه ارز. چه کسایی بین سالهای 2009 تا 2013 به اسم شهریه دادن، ارز شهریه رو گرفتن!
البته شما خوب اصرار بکنین و حتما نامه هزینه ها رو داشته باشین ولی توضیح دادم...
در ضمن سیستم مسخره جدید تاک هم بوجود آمده ظاهرا باید اونجا هم ثبت نام کرد!
http://www.tak.mfa.ir/
باید پرونده تشکیل داد. کانادا رو مطمین هستم آمریکا رو من گرفتم بدون این ولی واسه ترم بعد ظاهرا باید داشته باشین.

در ضمن در مورد تعهد نامه:
پ.ن: دوستان، من از طرف شما قول میدم با تعهد دادن هیچ مشکلی پیش نمیاد. اگر به مشکل برخوردید من از طرف شما میرم خدمت میکنم!
پ.ن 2 :یکی از دوستان در مورد وثیقه پرسیده بود، چنین چیزی نیست اصلا!
بااحترام،
ترکان

RE: خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی - sharif - 09-11-2015

سلام من برای رفتن و ثبت نام کنفرانس( مقاله ام )بایستی یورو بخرم من چطور می تونم با قیمت دانشجویی یورو خریداری کنم ؟
کشور برگزار کننده ترکیه است آیا از بانک داخل میشه این پول رو واریز کرد ؟
لطفا راهنمایی کنید خیلی واجبه