آکادمیا کافه
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)
+--- موضوع: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان (/Thread-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1%D9%8A%D8%A7%D9%81%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86)

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - ali.ap - 19-11-2012

باسلام خدمت تمامی دوستان
اگر استادی در انگلیس در جواب ایمیل من گفته یاشه که آیا به کمک هزینه تحصیلی کامل احتیاج دارید و یا با کمتر هم کارتون راه می افته
چه جوابی باید بدم. در ضمن این را هم بگم که این استاد موقعیت خالی داره و دنبال دانشجو دکترا می گرده. نظر شما دوستان چیه اگه میشه یک متنی را که بهترین جوابه به من بگید این رو هم اضافه کنم که درصورتی که شهریه دانشگاه رو بورسیه بشم و هم یک مقدار کوچک کمک هزینه به من داده بشه فکر کنم بتونم از پس الباقی هزینه ها بر بیام
ممنون

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - amirhossein.gh - 19-11-2012

دوست من ندادن شهریه دانشگاه و گرفتن یه "کوچولو" کمک هزینه میشه همون کمک هزینه کامل که!! شما دیگه هزینه ای ندارید که
ببین دوست خوبم ما هم اولاش میترسیدم به استاد بگیم کمک هزینه کامل میخایم ، اونا هم از خدا خواسته ما رو حسابی سر میگردوندند! و آخر سر هم دعوامون میشد با طرف!
پس بهتره خیلی رو راست و با اجترام بهش بگین کمک هزینه کامل احتیاج دارین. مطمین باشین ناراحت نمیشه و بهتره که نه وقت شما هدر بره نه وقت ایشون
مطمین باشین اگه شما رو بخاد، حتما فاند کامل هم میده و در غیر این صورت هم بهتون میگه که مثلا پول ندارم
امیدوارم متوجه داستان شده باشید
موفق باشید

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - ali.ap - 19-11-2012

ممنون از راهنمایتون
یعنی اگر من هزینه های زندگی ( به جزء خوابگاه یا محلی برای اقامت) رو خودم متقبل بشم شانسم برای گرفتن پذیرش به همراه معافیت از پرداخت شهریه دانشگاه بیشتر نمیشه، چون حتما استادی که همچین سوالی رو می پرسه که فول فاند می خوای یا نه شاید گرفتن کمتر از اون شانستو در مقابل بقیه متقاضی ها بیشتر کنه
اگه میشه به این سوالم هم پاسخ بدید
ممنون

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - amirhossein.gh - 19-11-2012

(19-11-2012, 04:49 PM)ali.ap نوشته: ممنون از راهنمایتون
یعنی اگر من هزینه های زندگی ( به جزء خوابگاه یا محلی برای اقامت) رو خودم متقبل بشم شانسم برای گرفتن پذیرش به همراه معافیت از پرداخت شهریه دانشگاه بیشتر نمیشه، چون حتما استادی که همچین سوالی رو می پرسه که فول فاند می خوای یا نه شاید گرفتن کمتر از اون شانستو در مقابل بقیه متقاضی ها بیشتر کنه
اگه میشه به این سوالم هم پاسخ بدید
ممنون
ببین دوست من !
اصلا مشخص نیست که شانس شما زیاد میشه یا نه !
به نظرم بهتره به استاد ایمیل بزنید و بگید چه هزینه هایی رو خودتون می تونین متقبل بشین . البته آخه شما دیگه هزینه ای واستون نمی مونه و زیاد جالب نیست به استاد بگین من فقط می تونم پول غذام رو بدم. بهتره اگه وضعیتتون اینه که فقط پول خورد و خوراک دارین ، از استاد بخاین که شما فاند کامل میخاین
(در واقع تفاوت فاند کامل با اون چیزی که شما میخاین فقط در پول غذا هست که اگه غذا هم جزو خوابگاه باشه دیگه خرجی واسه شما نمی مونه)
فاند ناقص ینی مثلا اینکه شما بگین به غیر از شهریه ، همه هزینه ها رو میدین. یا فقط 50 کل هزینه ها(به علاوه شهریه) رو میتونین پرداخت کنین !
به هر حال چیزی که شما میگین ، در اصل بهش میگن فاند "کامل"

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Karim - 20-11-2012

من ایمیلهایی با محتوی زیر رو فراوان از اساتید گرفتم
If you are accepted to the graduate program, you will have a chance to
carry out a short (few weeks) research project in my laboratory, after
which we can determine whether or not you can pursue your thesis work
under my supervision. This is the way it works in the majority of US
universities.

Good luck
لطفابه جمله آخر توجه ویژه کنید یعنی اول کمیته پذیرش بعد لب روتیشن بعد اینکه می تونی زیر نظر من کار کنی یا نه رو بعد از لب روتیشن ها مشخص میشه!
حالایکی از دوستان می گفت اگه کسی فاندtaیاraمیخو.اد باید با استاد اوکی کنه از قبل که اینم منطقی نیس چون چون در دپارتمان ها نوشته اند که هرکسی دانشجوی دکتری ما بشه خودبه خود بهش فاند می دهیم !!
فک کنم بهتره مستقیم به استاد گفته بشه در اولین ایمیل که من میخام TAیاRAشما بشم وغلومی شما را بکنیم لوووووووووووووول

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - amirhossein.gh - 20-11-2012

(20-11-2012, 12:36 AM)Karim نوشته: من ایمیلهایی با محتوی زیر رو فراوان از اساتید گرفتم
universities.

Good luck
لطفابه جمله آخر توجه ویژه کنید یعنی اول کمیته پذیرش بعد لب روتیشن بعد اینکه می تونی زیر نظر من کار کنی یا نه رو بعد از لب روتیشن ها مشخص میشه!
حالایکی از دوستان می گفت اگه کسی فاندtaیاraمیخو.اد باید با استاد اوکی کنه از قبل که اینم منطقی نیس چون چون در دپارتمان ها نوشته اند که هرکسی دانشجوی دکتری ما بشه خودبه خود بهش فاند می دهیم !!
فک کنم بهتره مستقیم به استاد گفته بشه در اولین ایمیل که من میخام TAیاRAشما بشم وغلومی شما را بکنیم لوووووووووووووول
مخلص برادر کریم Smile
والا من که تا الان این سبک جواب تو این دو ساله نگرفتم! شاید بستگی به رشته داره ؟! نمی دونم والا....
این جور جوابا در نظر من تمپلت حساب میشن . اگه استادی ، پوزیشن داشته باشه و دانشجو بخاد ، از این کارا نمیکنه ! خیلی شیک میگه شما ra میگیری
به نظرم تو ایمیل اول بهتره فقط درخواست ورود به گروه تحقیقاتی مطرح بشه و در مرحله دوم اگه استاد جوابی داد که شبهه دار بود، خیلی مستقیم بجث فاند رو ازش بپرسیم

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - Pejman - 20-11-2012

(20-11-2012, 12:36 AM)Karim نوشته: من ایمیلهایی با محتوی زیر رو فراوان از اساتید گرفتم
universities.

Good luck
من هم فک نمی کنم روال کلی در آمریکا برای همه رشته ها اینطوری باشه. من واژه Lab rotation رو اولین بار تو همین فروم شنیدم. استادی تو رشته های فنی اگر دانشجو بخواد خیلی راحت می گه دنبال دانشجو هستم و رزومه ات رو بفرست. اگر خوشش بیاد، می گه بیا صحبت کنیم و اگر بازم خوشش بیاد شما رو به عنوان RA به کار می گیره.
در ضمن برای اکثر دانشگاه های آمریکا الان دیگه مثل قبل نیست که هر کی دکترا پذیرش می گرفت خود به خود فاند هم بهش می دادند. البته درصدی هم اینطوری هستند هنوز و البته بیشتر در رده دانشگاه های تاپ هستند. بیشتر به دلیل وضعیت بد اقتصادی و یا شاید هم تغییر رویه یه سری دانشگاه ها در قبال دانشجویان بین المللی، خیلی از دانشجویان دکترا یک یا دو ترم بدون فاند هستند و بعد فاند می گیرند.

(20-11-2012, 10:02 AM)Pejman نوشته: من هم فک نمی کنم روال کلی در آمریکا برای همه رشته ها اینطوری باشه. من واژه Lab rotation رو اولین بار تو همین فروم شنیدم. استادی تو رشته های فنی اگر دانشجو بخواد خیلی راحت می گه دنبال دانشجو هستم و رزومه ات رو بفرست. اگر خوشش بیاد، می گه بیا صحبت کنیم و اگر بازم خوشش بیاد شما رو به عنوان RA به کار می گیره.
در ضمن برای اکثر دانشگاه های آمریکا الان دیگه مثل قبل نیست که هر کی دکترا پذیرش می گرفت خود به خود فاند هم بهش می دادند. البته درصدی هم اینطوری هستند هنوز و البته بیشتر در رده دانشگاه های تاپ هستند. بیشتر به دلیل وضعیت بد اقتصادی و یا شاید هم تغییر رویه یه سری دانشگاه ها در قبال دانشجویان بین المللی، خیلی از دانشجویان دکترا یک یا دو ترم بدون فاند هستند و بعد فاند می گیرند.
درود مجدد
ببینید الان این یک نمونه دیگه ایمیل دیگه هست
Dear Karim,
Thank you for your interest in our program. Our
graduate committee will accept students into our graduate program early
in February 2013. Those students that join our program will then rotate
through three or more labs before the students join a specific lab.

Because our 2012 students have not yet been placed in labs, I do not
know whether I will be able to accept a student from the 2013 class.
Good luck with your application

RE: نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان - ice - 20-11-2012

(20-11-2012, 02:22 PM)Karim نوشته: درود مجدد
ببینید الان این یک نمونه دیگه ایمیل دیگه هست
Dear Karim,
Thank you for your interest in our program. Our
graduate committee will accept students into our graduate program early
in February 2013. Those students that join our program will then rotate
through three or more labs before the students join a specific lab.

Because our 2012 students have not yet been placed in labs, I do not
know whether I will be able to accept a student from the 2013 class.
Good luck with your application
آیا هر دو متعلق به یک دانشگاه هستند؟ به نظر من اولی بیشتر خواسته جواب تمپلیت بده ولی این یکی می خواد اول ببینه شاید پذیرفته شدگان امسال برای جایی که در نظر داره مناسب بوده دیگه برای سال بعد نگرده. در هر دو حال احتمال دریافت فاند در ترم اول کم خواهد بود.
کلا اگر دانشکده ای می گه سیستم چرخشی داره روال کارش رو ذکر می کنه که: با استادا اصلا تماس نگیرید (بیشتر گروه های پزشکی) یا دانشجویانی که استاد پیدا کردن نیاز به چرخش بین آزمایشگاه ندارن و سیستم برای کسانی هست که بدون استاد پذیرش گرفتن.

(20-11-2012, 02:37 PM)ice نوشته: آیا هر دو متعلق به یک دانشگاه هستند؟ به نظر من اولی بیشتر خواسته جواب تمپلیت بده ولی این یکی می خواد اول ببینه شاید پذیرفته شدگان امسال برای جایی که در نظر داره مناسب بوده دیگه برای سال بعد نگرده. در هر دو حال احتمال دریافت فاند در ترم اول کم خواهد بود.
کلا اگر دانشکده ای می گه سیستم چرخشی داره روال کارش رو ذکر می کنه که: با استادا اصلا تماس نگیرید (بیشتر گروه های پزشکی) یا دانشجویانی که استاد پیدا کردن نیاز به چرخش بین آزمایشگاه ندارن و سیستم برای کسانی هست که بدون استاد پذیرش گرفتن.
مرسی
نه دو داانشگاه متفاوتند
ضمنا هدف از چرخش در آزمایشگاهها در گروه علوم پزشکی و مولکولی 1) آموزش تکنیک های مختلف 2) انتخاب موضوع تز هست این مورد دوم را خودشون هم در کورکولوم آموزشی دوره ها قید می کنند بعضا
اصلا من هیچ جا ندیدم که ذکر کنه با استاد تماس بگیرید یا تماس نگیرید!

حالا یه سوال بچهای مهندسی و غیره در دپارتمان های مربوط به شما در آمریکا در قسمت پروسه اپلای اسمی اورده اندکه به استاد میل بزنید یا خیر؟