شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- انجمن: تحصیل در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- موضوع: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-PhD-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) |
RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - Emir - 20-02-2015 (19-02-2015, 11:23 PM)Mr-Voltage نوشته: درود بر شمادر نگاه اول شانس داری اما باز هم باید نمره GRE - GMAT داشته باشی اگر واسه دانشگاههای خوب بخوای.اما اگر بتونی مقالات خارجی چاپ کنی شانست بیشتر میشه. واسه پذیرش منابع انسانی مشکلی نیست فقط واسعش باید پروپزال بنویسیدر تایید حرفای mr voltage عزیز متاسفانه گرفتن پذیرش و فاند برای رشته های اقتصادی و مدیریتی بسیار دشوارتر از رشته های مهندسی هست . واسه این رشته ها باید مقالاتتون حتما ایده ای داشته باشن نه مقالات معمولی . تو ایران تو بحث مارکتینک و بازرگانی که خود من تو دانشگاه تهران خوندم بشخصه هیچ کیو ندیدم بتونه حتی isi با ایمپکت ۵. هم بدن . اگه میخواین وارد رقابت شین و شانسی واسه این رشته ها داشته باشین باید یه پروپزال تاپ بنویسین که ایده تاپی هم داشته باشه . مینیمم نمره تافل هم در این رشته ها اکثرا ۵ نمره بیشتر از رشته های مهندسی هست . شدیدا جی مت در این رشته توصیه میشه در صورتی که ممکنه واسه مهندسی جی ار ای الزامی نباشه . Saaaaam عزیز هم در این رشته فکر کنم بیش از ۲۰۰ تا اپلای داشته ولی متاسفانه نتونسته بورس بشه , در صورتی که قریب به ۲۰ تا مقاله داره . اینا رو گفتم تا گوشی دستتون باشه که چقدر پذیرش تو این رشته ها مشکله . امیدوارم هرچه زودتر بتونین تو این مهم موفق شین . راستی میتونین یه سر به رزومه استادای دانشکده مدیریت بزنین تا متوجه گفته هام بشین . سواد اقتصاد و مدیریت ما بخدا تو دنیا حرفی واسه گفتن نداره . با تشکر RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - Mona-Kh - 23-02-2015 سلام خسته نباشید من 26 سالمه و کارشناسی ارشد شیمی تجزیه میخونم از دانشگام دولتی,معدل کارشناسی 14.20 و معدل کارشناسی ارشد من 18.30 .یک کتاب که در امریکا چاپ شده با اساتیدم همکاری داشتم که اسم من هم در اون کتاب اورده شده جزو ندیسندگاه یکی از فصول و دوتا هم مقاله به زودی خواهم داشت.مدرک زبان ایلتس ندارم ولی تا تابستون 6 یا 6.5 می گیرم .ولی در زمینه خودم با وجود کتاب و مقاله تخصص خاصی ندارم ولی معدل نسبتا بالایی دارم. می خواستم اگه امکان داره بدونم با این شرایطی که من دارم می تونم دکتری شیمی تجزیه یا رشته های مرتبط به اون رو از دانشگاه المان بگیرم؟ و ایا داشتن تخصص بالا در رشته خودت مثل تخصص مورد نیاز برای کار ,برای گرفتن پذیرش ضروریه؟ و اگه دکتری نتونستم پذیرش بگیرم شما پیشنهاد میدین که دوباره برای کارشناسی ارشد درخواست پذیرش کنم؟ خیلی ممنونم RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - penguinsjr - 23-02-2015 (23-02-2015, 01:13 PM)'Mona-Kh' نوشته: سلام سلام
نسبتا شانس خوبی دارید اگه مقاله ها تون اماده بشن. اما به نظرم برای اینکه با اطمینان بیشتری اپلای کنید رو نمره آیلتس بالای 7 حساب کنید. برای ارشد که شانس پذیرش بالایی دارید اما فاند گرفتن یه کم سخته توی آمریکا و کانادا و برای دکترا راحت تر میشه فاند گرفت. در پایان به نظرم بهترین کاری که می تونید بکیند اینه که مقالاتتون رو تکمیل کنید و تمام تمرکز تون رو بذارید روی آزمون های زبان که نمره ی بالایی کسب کنید. RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - Emir - 23-02-2015 (23-02-2015, 01:13 PM)Mona-Kh نوشته: سلامبا سلام . دوست من شما با یک مقاله مناسب و ایلتس ۶.۵ اگع ۷ بشه که خیلی خوبه و معدل مناسبه ارشد , دانشگاه دولتی شانس مناسبی برای المان دارین . اما اول از همه شما بایست مدرک زبانتون رپ بگیرین چون بدون مدرک زبان علنا اپلای بی معنیه , در حین گرفتن ایلتس روی مقالتون هم تمرکز داشته باشین . کتاب به تنهایی نمیتونه واستون فاند بیاره . واسه بورس مقاله خیلی مهمه . بعد از این مراحل شروع به اپلای تماس با اساتید ,جستجو برای پوزیش و پذیرش باشین . توصیه من اینه فقط به فکر المان نباشین تا شانس پذیرشتپن بالا بره . خصوصا که اپلای واسه اروپا رایگانه و اپلکیشن فی نداره . در خصوص ارشد دوم با این رزومه توصیه نمیکنم دوباره بخونین , واقعا حیفه با این شرایط , بخصوص اینکه اپلای برای ارشد دوم در همان رشته محدودیتهای ویزا برای شما به ارمغان میاره . یادت نره اول زبان;-) با تشکر RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - ashkanmt - 28-02-2015 سلام و تشکر از راهنمایی ها. 1- یک سوال کمی عجیب داشتم. برای جستجو و انتخاب دانشگاه در آلمان در رشته مدیریت (بازاریابی و مالی) در مقطع دکتری از کجا شروع کنم. 2- من تازه آیلتس دادم (6.5)، سه تا مقاله ISI البته با ایمپکت 0.6 دارم. آیا GRE یا GMAT ضروری است؟ با تشکر RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - Emir - 28-02-2015 (28-02-2015, 03:14 PM)'ashkanmt' نوشته: سلام و تشکر از راهنمایی ها. با سلام
دوست من شما مطمین هستین که مقالاتتون واقعا isi هستند ؟. اگه این طور باشه شانس بورس شدن شما به مراتب بیشتر میشه . گفتم به خاطر اینکه تا بحال نفرات انگشت شماری تونستن مقاله در مجلات واقعا ای اس ای چاپ کنن. من که دانشگاه تهران مالی خوندم استادی ندیدم که تونسته باشه در این مجلات چاپ کرده باشه . RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - ashkanmt - 28-02-2015 (28-02-2015, 03:47 PM)'artash' نوشته:با سلام و مجدد. حقیقتا کمی منو به شک انداختید. اما کلیه نشریاتی که من مقاله در آنها دادم در سایت thomson قرار دارد. ضمن اینکه ایمپکت نشریات من چندان بالا نیست. ضمنا من خیلی از استادها و حتی دوستانم را دیده ام که در نشریات ISI مقاله دارند (احتمالا با ایمپکت پایین) و به تعداد زیاد. حقیقتا من هم اکنون دانشجوی دکتری هستم و در حال دفاع (در رشته مدیریت بازاریابی). دو استراتژی در پیش خودم تصور کرده ام که هنوز نتوانسته ام از میان آنها انتخاب کنم. 1- تحصیل در مقطع دکتر در رشته این مرتبط با بازاریابی (که البته نمی دانم واقعا میسر است یا نه) 2- تحصیل در مقطع ارشد در رشته مدیریت مالی (که البته ممکن است کمی با مشکل مالی مواجه شوم) از شما دوستان راهنمایی می خواستم: 1- از کجا برای جستجوی دانشگاه ها شروع کنم؟ 2- کدام استراتژی را در پیش بگیرم؟ 3- آیا ضرورتی دارد که روی GRE یا GMAT وقت بگذارم (ترجیح خودم این است که وقت نگذارم)؟ با تشکر بسیار RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - mohamad amin - 28-02-2015 لیسانس : مترجمی زبان انگلیسی دانشگاه آزاد تهران مرکز با معدل : 15.67 فوق لیسانس : مهندسی فناوری اطلاعات از دانشگاه سراسری غیر انتفاعی مهر البرز با معدل : 19.33 سابقه کار : 6 سال کار در زمینه شبکه (network) و یک سال دستیار استاد در دانشگاه فوق لیسانسم نمره زبان: 6.5 GRE : در اردیبهشت سال 94 امتحان خواهم داد سن : 32 سال تصمیم به ادامه تحصیل در مقطع دکترا در زمینه شبکه ( network ) در آلمان را دارم .میخواستم بدونم با شرایط بنده احتمال گرفتن پذیرش هست یا خیر ؟ در صورت گرفتن پذیرش احتمال گرفتن فاند ؟ RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - Mona-Kh - 02-03-2015 سلام خسته نباشید کارشناسی ارشد شیمی هستم و قبلا هم از شما راهنمایی گرفته بودم اما میخواستم اگه امکان داره بدونم در درخواست پذیرش برای مقطع دکتری چقدر ایمپکت مقاله مهم هست؟ راستش من زمینه که کار کردم ایمپکت مقاله هایی که میخوام بفرستم حدود ۲.۷ هست ،در صورتی که دوستم همین زمینه من برای یه قسمت دیگه اون مقاله که داده ایمپکت ۷ داشته ،زمینه ها یکی ولی موضوعمون فرق داشته ،و من ازین بابت خیلی ناراحتم که چقدر ایمپکت پایین دو تا مقاله من میتونه روی قبول شدن پذیرش من در دانشگاه های المان تاثیر داشته باشه؟ خیلی ممنونم RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - Mehran28 - 02-03-2015 (02-03-2015, 02:20 PM)'Mona-Kh' نوشته: سلام سلام
از صحبت هاتون مشخصه که هنوز مقاله خودتون رو ارسال نکردید خوب شما اگه نگران این موضوع هستی می تونی مقالتون رو برای ژورنالی ارسال کنید که IF بالاتری داره، من درباره رشته شما و سطح IF ژورنالهای رشته شما زیاد مطلع نیستم (برای رشته برق یا کامپیوتر IF 2 خیلی بالا هست)، و نکته دوم اینکه مقاله یکی از فاکتور ها هست شما نمره زبان و GRE(در صورت لزوم) هم دارید ولی برای دکتری چون دارید اقدام می کنید انتظار مقاله میره از شما، ولی فاکتورهای دیگه هم در پذیرش شما تاثیردارند، مقاله شما حتی با IF پایین حداقل کاری که می کنه اینه که شما رو به عنوان دانشجویی معرفی می کنه که روحیه پژوهشی داره و در روند پذیرش شما تاثیر مثبت داره . موفق باشید/ |