![]() |
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند (/Thread-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D9%81%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84%D9%81-%D8%A8%D8%B1-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF) |
RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - ehsan99999 - 09-06-2015 (08-01-2015, 07:35 PM)ehsan99999 نوشته: دوستان آیا برای کسی که بخواد برای ارشد بره امریکا یا کانادا آیا معدل کاردانی هم جزوه فاکتورهای تاثیر گذاره؟ عزیزان نظری ندارید RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - Emir - 09-06-2015 (09-06-2015, 01:09 AM)ehsan99999 نوشته: عزیزان نظری نداریدبا سلام . والا دوست عزیز مورد شما یکم متاوت هستش . دوره کاردانی و معدل ان بی تاثیر نخواهد بود و البته معدل کاردانی شما افتضاح هم نیست به گفته خودتان . ولی در مورد معدل لیسانس بهتون تبریک میگم . شما میتونین با یه انگیزه نامه عالی کل قضایای کاردانی رو بپوشونین و بگین که علاقه ای به رشته نداشتین و واسه همین معدلتون پایین شده , و البته اثبات این حرفتون رو به طور قطع معدل لیسانستون اثبات خواهد کرد و نشون خواهد داد که شما چقدر انگیزه داشتین و چقدر پیشرفت کردین . اگر رشته هاتون رو بگین و کدوم دانشگاه فارغ شدین میشه بیشتر راهنماییتون کرد . با تشکر RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - mahab - 23-06-2015 سلام بنده 35 سالمه،رشته مهندسی عمران گرایش راه و ترابری، کارشناسی معدل 14.86 دانشگاه آزاد و ارشد با معدل 15.82. الان هم دارم میخونم واسه آیلتس. میخواستم بدونم شانسی برای پذیرش دارم یا خیر؟ کشورهای تراز اول منظور نیست میدونم شانسی ندارم،خودتون پیشنهاد بدید. ممنون از راهنمایتون. RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - morishadmehr - 29-06-2015 سلام دوستان و وقت به خیر، من ارشد مکانیک خوندم با معدل 15. در حال حاضر یه مقاله ISI مستخرج از پایان نامه سابمیتی دارم، یه مقاله-کنفرانس داخلی مستخرج از پایان نامه ام چاپ شده دارم و 4 مقاله ISI با ایمپکت های 1 تا 1.2 هم مستخرج از پروژه کسر خدمت سربازی (پس از فارغ التحصیلی) دارم که اکسپت شده اند و البته میشه تا دو سه مقاله دیگه هم از این پروژه سابمیت کنم تو فرصت باقیمونده. در مقاله های پایان نامه، اسمم اول خورده و در مقاله های پروژه سربازی، تو دو تاش اسمم دوم (بعد از استاد راهنمای پروژه) و دوتای دیگه سوم و چهارم خورده. موضوع پایان نامه و پروژه خدمت تا حدی مشابهت دارند. در حال حاضر دارم برای تافل میخونم (دو ماه دیگه آزمون دارم) و بعدش هم برای GRE. سوال اصلی من اینه که در مورد مقاله ها به ترتیب اولویت از بین موارد زیر چه پارامترهایی مهمتره به طوریکه بدون نیاز به نمره بالای GRE و با تافل بین 80 تا 90، بتونم فاند کامل بگیرم از یه دانشگاه متوسط یا خوب یا ممتاز تو آمریکا؟ مقاله حتما مستخرج از پایان نامه باشه؟ ایمپتک ژورنال؟ محل قرارگیری اسم در مقاله؟ تعداد مقالات؟ سطح کیفی مقاله و ژورنال؟ خیلی ممنون. RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - Iman.S - 29-06-2015 به یک مطلب جالب برخوردم که البته احتمالا دوستان قبلا به اون اشاره کردند، اما بد ندونستم که تجربه خودم رو هم برای اطلاع دوستان عرض کنم. دوستان عزیز خصوصا کسانی که مثل من به تازگی شروع به بررسی دانشگاههای مختلف خارج برای پذیرش کرده اید، اگر انشاالله رشته و دانشگاه مورد نظرتون رو پیدا کردید بهتون توصیه میکنم که حتما قبل از شروع پروسه پذیرش و ثبت نام، شروع به نامه نگاری با مسئول دپارتمان یا رشته ی مربوطه کنید.چون احتمال اینکه مواردی در مورد ثبت نام وجود داشته باشه که در سایت به اونها اشاره نده. خصوصا به نظر شخصی خود بنده، بسته به شخص مورد نامه نگاری و شرایط دانشگاهش، مبلغ اولیه ای که برای شروع پذیرش و ثبت نام باید بپردازید قابل چانه زنی است. نمونه زیر در جواب نامه ی من به یکی از مسئولان ارتباط با دانشچویان دانشگاه IED شعبه ی میلان آمده است. توضیح اینکه شهریه این دانشگاه بسیار سنگین است که من در مورد امکان کمتر شدنش پرسیده بودم و در جواب یک پیشنهاد برای تخفیف در شهریه به من داده شد. در کل منظورم نشان دادن اهمیت نامه نگاری با مسئولان مربوطه است. پس چشم بسته اقدام به پذیرش نکنید.برای مثال در همین موردی که برای من پیش آمد 10% شهریه چیزی در حدود 1700 یورو میشود که مبلغ کمی نیست! I can offer you a discount opportunity: - 10% on the tuition fee if enrollment fee is paid by 16 July. [برش] شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Elena93 - 02-07-2015 سلام.یه سوالی داشتم میخواستم بپرسم معدل 16.2 از امیر کبیر برای پذیرش با فاند مناسب نیست؟منظورم اینه که تا چه حد معدل مهمه و آیا این معدل پایین محسوب میشه؟ لطفا جواب بدید خیلی این موضوع نگرانم کرده ![]() RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - acronia - 02-07-2015 (02-07-2015, 12:33 AM)Elena93 نوشته: سلام.یه سوالی داشتم میخواستم بپرسم معدل 16.2 از امیر کبیر برای پذیرش با فاند مناسب نیست؟منظورم اینه که تا چه حد معدل مهمه و آیا این معدل پایین محسوب میشه؟ سلام دوست عزیز. باید ملزومات دانشگاههای مختلفو ببینید. اخرین پست منو راجع به گشتن دنبال دانشگاه، ملزومات اونا و نحوه اپلای کردن بخونید. ولی تا اونجا که میدونم بیشتر دانشگاههای آمریگا حد اقل معدل رو 3:00 گذاشتن که شما دارید و خیلی بیشتر هم دارید. حدس میزنم اگه به مقیاس 0 تا 4 ببرید حدودا 3.3 بشید شایدم بیشتر. معدلتون خوبه جای نگرانی نیست. ![]() منم پلیتکنیکی هستما ! ![]() RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Eli87501 - 06-07-2015 سلام اول اینکه میخواستم بدونم آیا ددلاین دقیق دانشگاهها همون زمانی هست که برای پر کردن فرم آنلاین پذیرش و فرستادن مدارک، اعلام میکنن ؟ مثلا دانشگاهی که من تو کره جنوبی میخوام براش اپلای کنم تاریخ فرستادن مدارک رو 9 فوریه تا 27 مارچ اعلام کرده ... این یعنی من دقیقا کی باید مدارکمو پست کرده باشم برای دانشگاه ؟ و اینکه من برای پاییز 2016 این دانشگاه میخوام اقدام کنم ، حدودا از کی باید ایمیل زدن به اساتید رو شروع کنم ؟ و سوال آخر اینکه من میخوام تافلم رو تو نوامبر شرکت کنم، با توجه به ددلاین این دانشگاه آیا دیر نیست ؟ ممنون میشم که جوابمو بدید چون با وجود خوندن تاپیکهای مختلف ولی الان خیلی گیج شدم ... ممنون. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Torkan - 06-07-2015 (06-07-2015, 07:52 PM)Eli87501 نوشته: سلام درود دوست من نیازی به پیچیده کردن موضوع نیست! 9 فوریه تا 27 مارچ حدود یک ماه و نیم وقت دارین تا مدارک رو تمام و کمال خدمت ادمیشن کمیته بفرستین. فرقی نداره بین 9 فوریه یا 27 مارچ. هرچند به نظر من هرچه زودتر بهتر! ایمیل به اساتید رو هروقت شروع کنید میشه. خودتون رو مقید نکنید. ولی معمولا 3 یا 4 ماه مونده به ددلاین شروع میکنن. تافل نوامبر بدین نهایت 2 هفته ای نتایج اینترنتی میاد که نمیدونم اون دانشگاه کد ets داره واسه فرستادن یا نه. اگر نباشه به راحتی میتونید از سایتشون pdf کارنامه رو بگیرین بفرستین و نیازی به اصل نیستش. خیر اصلا دیر نیست. پ.ن: راجع به ارتباط با اساتید، زمان قطعی نیست. فردی داشتیم بعد ددلاین به استاد ایمیل زده فاند گرفته و فردی داشتیم 3 ماه قبل ددلاین زده اصلا جواب نگرفته و بالعکس. بااحترام، ترکان RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Eli87501 - 07-07-2015 خیلی ممنونم از جواب سریع ^^ پس من فعلا تمام تمرکزمو میذارم روی تافلم که ایشالا تو نوامبر بدم و ایمیل زدن به اساتید هم از شهریور شروع میکنم و برای فرستادن مدارک هم ، بعد از امتحان تافلم یعنی دی ماه اقدام میکنم فکر کنم زمان بندیه درستی باشه نه ؟ بازم ممنونم . |