آکادمیا کافه
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: معافیت پزشکی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C)
+---- موضوع: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌ (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D9%84-%D8%A7%D9%82%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C%E2%80%8C)

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 09-07-2018

با سلام
هفته ی پیش روز کمیسیونم بود برای فشار خون. میانگین فشار 170 بود و بیشتر از 60 درصدش بالای 160 بود. روز جلسه، فقط یک دکتر حضور داشت و وقتی به داخل اتاق رفتم، از کامل بودن مدارکم پرسید و گفت که می فرسته برای شورای عالی و جوابش ارسال می شه برای پادگان. به نظر شما چرا این کار رو کرد؟
ازم نوار قلب و سونوی کلیه و معاینه چشم گرفتن که جواب اونا خوب بود. چون چند ساله که با مصرف دارو تحت درمانم. از دکتر خودم هم نامه گرفتم و به عنوان مدرک بهشون دادم.
مدرکم فوق لیسانسه و 5 ماهه در حال خدمتم در تهران.
سوال دیگه این که امکان داره رای تعلیق بدن؟ اگه دادن برای اعتراض چیکار کنم؟ چون اصلا نمی خوام که تعلیق بشم.
به نظر شما چی می شه؟

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - automotive - 10-07-2018

(09-07-2018, 06:46 PM) نوشته: با سلام
هفته ی پیش روز کمیسیونم بود برای فشار خون. میانگین فشار 170 بود و بیشتر از 60 درصدش بالای 160 بود. روز جلسه، فقط یک دکتر حضور داشت و وقتی به داخل اتاق رفتم، از کامل بودن مدارکم پرسید و گفت که می فرسته برای شورای عالی و جوابش ارسال می شه برای پادگان. به نظر شما چرا این کار رو کرد؟
ازم نوار قلب و سونوی کلیه و معاینه چشم گرفتن که جواب اونا خوب بود. چون چند ساله که با مصرف دارو تحت درمانم. از دکتر خودم هم نامه گرفتم و به عنوان مدرک بهشون دادم.
مدرکم فوق لیسانسه و 5 ماهه در حال خدمتم در تهران.
سوال دیگه این که امکان داره رای تعلیق بدن؟ اگه دادن برای اعتراض چیکار کنم؟ چون اصلا نمی خوام که تعلیق بشم.
به نظر شما چی می شه؟

سلام
شما طبق قانون معاف دائم هستید، زیاد روی این کاغذ بازی ها و وقت کشی ها حساس نشید. ان شا الله معاف خواهید شد.
روی رای شورای عالی تا جایی که یادم میاد نمیشه اعتراض کرد.
به نظر من معاف می‌شید.

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 10-07-2018

سلام، قوانین جدید رو میزارید؟ چرا پست اول آپدیت نمیشه؟

(10-07-2018, 06:01 PM) نوشته: سلام، قوانین جدید رو میزارید؟ چرا پست اول آپدیت نمیشه؟

سلام
پست اول به روز رسانی شده است.

برای راحتی شما دوباره قوانین را کپی می‌کنم.

بخش اول - بیماریهای عمومی
بخش دوم : بيماري هاي غدد مترشحه داخلي
بخش سوم : بيماري هاي پوست و بافت هاي زير پوست
بخش چهارم : بيماري هاي داخلي مغز و اعصاب (نورولوژي)
بخش پنجم : بيماري هاي اعصاب و روان
بخش ششم: بيماري هاي جراحي مغز واعصاب
بخش هفتم: بيماري هاي ريه و قفسه صدري
بخش هشتم: بيماري هاي استخوان (اسكلت)
بخش نهم: بيماري هاي دستگاه گوارش و جراحي عمومي
بخش دهم: بيماري هاي خون و انكولوژي (بدخيمي ها)
بخش يازدهم: بيماري هاي دستگاه ادراري تناسلي
بخش دوازدهم: بيماري هاي فك و دهان و دندان
بخش سيزدهم: بيماري هاي چشم و عوارض بينائي
بخش چهاردهم: بيماري هاي گوش ، حلق و بيني
بخش پانزدهم: بيماري هاي قلب و عروق
بخش شانزدهم: بيمار يهاي روماتولوژي و بافت همبند
بخش هفدهم: بيماري هاي عفوني

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 10-07-2018

عرض سلام و خسته نباشید..
دوستان من تنگی مجرای ادراری داشتم..سرباز 5 ماه خدمت هستم..یادتون باشه گفته بودید اگر شدید بودن تنگی ثابت بشه من معاف میشم..1 هفته پیش من بستری شدم تو بیمارستان ولیعصر ناجا و اونجا عمل سیستویورتوسکپی انجام دادن..دکتر تو خلاصه عملم نوشته( تنگی شدید مجرای ادراری و نیاز به عمل دارد) آیا با این تفاسیر من معاف میشم یا نه؟ممنون میشم اگر هرچه سریعتر راهنمایی کنید..با تشکر?

(10-07-2018, 09:14 PM) نوشته: عرض سلام و خسته نباشید..
دوستان من تنگی مجرای ادراری داشتم..سرباز 5 ماه خدمت هستم..یادتون باشه گفته بودید اگر شدید بودن تنگی ثابت بشه من معاف میشم..1 هفته پیش من بستری شدم تو بیمارستان ولیعصر ناجا و اونجا عمل سیستویورتوسکپی انجام دادن..دکتر تو خلاصه عملم نوشته( تنگی شدید مجرای ادراری و نیاز به عمل دارد) آیا با این تفاسیر من معاف میشم یا نه؟ممنون میشم اگر هرچه سریعتر راهنمایی کنید..با تشکر?

سلام
طبق قانون زیر شما معاف خواهید شد

بند 28:
تنگي مجرا :
الف) در صورتيكه نيازبه عمل جراحي داشته باشد و ياجهت تخليه ادراري نياز به سوندگذاري مداوم و يا مكرر (CIC)داشته باشد : معاف دائم
ب) در سايرموارد : معاف از خدمات رزمي

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 12-07-2018

با سلام
من‌تنگی کانال نخاعی دارم و مهره L4 L5 هم مشکل دارد و چند ماه پیش تزریق داخل نخاع کرده ام‌ میخواستم بدونم آیا معاف میشم

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - automotive - 12-07-2018

(12-07-2018, 02:11 PM) نوشته: با سلام
من‌تنگی کانال نخاعی دارم و مهره L4 L5 هم مشکل دارد و چند ماه پیش تزریق داخل نخاع کرده ام‌ میخواستم بدونم آیا معاف میشم

سلام
مهره‌های کمر جداگانه بررسی می‌شوند و قانون خاص خود را دارند.

بند 13:

كمپرسيونهاي نخاعي به علت تومورهاي استخواني مهره ها و يا سكل عفونتها و آراكنوئيديتها ، تنگي كانال نخاع و … كه همراه با علائم كلينيكي و پاراكلينيكي باشد يا به مرحله فلج رسيده باشد : معاف دائم

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - mnm1551 - 13-07-2018

سلام
 آیا با این مشخصات معافیت تعلق میگیره؟
نتایج اکوکاردیوگرافی مربوط به چند سال پیش:
Ejection Fraction: 60%
Mod MR
Mild TR
بقیه موارد نرمال
تنها علامت بالینی من، تنگی نفس در حین دویدن و فعالیت شدیده و علایمی مثل تپش قلب و درد قفسه سینه و ... ندارم. آیا امکان داره در اکو اشتباه شده باشه و Mild MR بوده باشه؟

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 13-07-2018

سلام
من چند روز دیگه کمیسیون پزشکی دارم تو بیمارستان خانواده تهران برای داخلی مغز و اعصاب مشکلم هم تشنج و صرع هست پرونده کاملی هم دارم از نوار مغز و پرونده پزشکی و نامه های پزشک خودم و سابقه بستری تو بیمارستان و ام ار ای و.... یه بار قبل از اینکه وقت شورا واسم بزارن نوار مغز گرفتن و دکتر گفت نوارت مشکل داره. شنیدم واسه اثبات دوباره تو شورا نوار مغز ازت میگیرن با ۲۴ ساعت بی خوابی میخواستم ببینم همیشه واسه همه همینکارو میکنن یا امکانش هست که اگه مثلا مدارکت کامل باشه این کاررو نکنن؟ ممنون میشم اگه میدونین پاسخ بدین.