![]() |
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86) +--- موضوع: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ (/Thread-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%DA%86%D9%87-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F) |
RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - Andre - 18-02-2015 (18-02-2015, 03:04 PM)'Mahla822438' نوشته: سلام, درود قبل از هر چیز باید اشاره کنم که به ظاهر اشتباهی در وارد کردن نمره GRE تون وجود داره. نمره زبان فعلی شما از نمره زبان بسیاری از دانشگاههای آمریکا که معمولاً 6.5-7 است پایین تره. وضعیت مشابهی برای معدلتون وجود داره و ممکنه بعضی از دانشگاهها رو به دلیلی شرط حدقل معدل از دست بدید، ولی خوب بسیاری دیگر از دانشگاهها وجود دارند که میتونید برای اونا اقدام کنید. از طرفی رزومه اکتیوی دارید و با این فعالیت هایی که داشتید به نظر از لحاظ پژوهشی در سطح بالایی هستید که این میتونه به موفقیت شما کمک کنه. به نظر من چندین دانشگاه در رتبههای مختلف رو چک کنید و شرایط نمرات زبان و GRE، معدل و مهمتر از همه ددلاین رو بررسی کنید. اگر میبنید که هنوز فرصت هست و میتونید قبل از ددلاین یک آزمون زبان جدیدی شرکت کنید که نمرتون رو افزایش بدید، خوب اقدام کنید. هرچند، بسیاری از دانشگاهها هم اکنون ددلاینشون سررسیده و یا به زودی سر میرسه و احتمال اینکه مجبور بشید برای سال بعد و یا ترم زمستان اقدام کنید کم نیست.
با جواب دادن به سوالات فوق میتونید برنامه ریزی کنید. RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - Mahla822438 - 18-02-2015 متشکرم از راهنمایی ارزشمندتون.. اره زبانم حداقل باید 6.5 باشه و جی ار ای Ver:134,Qua: 145, w: 2.5 (که پایینه ولی بعضی دانشگاهها از جمله Southren illinoise فقط گفتن نمره جی ار ای و مینیمی ذکر نکردن.) اگه اپلای کنم حتما ریجکت می شم یا احتمال کاندیشن می تونه باشه؟(با توجه به این شرایط فعلی)بازم ممنونم نوشته: RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - kamranrostami - 26-02-2015 با سلام...من دانشجوی کارشناسی کامپیوتر (نرم افزار ) دانشگاه ارومیه هستم....معدل کل من بالای 16 است.... با توجه به این که زبان انگلیسی رو از خیلی وقت پیش خوندم حتما نمره ی تافل و جی ار ای مورد نیاز رو خواهم گرفت.... چندتا سوال داشتم...<<می خوام از دانشگاه های آمریکا پذیرش <<فول فاند>> بگیرم>> 1:چه کارهایی دیگه ای می تونم بکنم تا احتمال بورس گرفتنم رو بیشتر کنم؟ 2:آیا اگه معدلم الف باشه و آزمون های زبان و جی ار ای رو خوب بدم برای بورس کامل گرفتن کافیه؟ 3:آیا سوابقی مثل تدریس زبان انگلیسی در شانس بورس من تاثیر میزاره؟ 4:اگه در طول مقطع کارشناسی TA یک یا دو کتاب بوده باشی امتیاز محسوب میشه؟ یا اصلا میشه برای بورسی که به TA ها میدن درخواست داد؟ RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - Andre - 27-02-2015 (26-02-2015, 10:44 PM)'kamranrostami' نوشته: با سلام...من دانشجوی کارشناسی کامپیوتر (نرم افزار ) دانشگاه ارومیه هستم....معدل کل من بالای 16 است.... قبل از هر چیز شما بهتر بود تعیین میکردید که چه مقطعی رو مد نظر دارید. با در نظر گرفتن اطلاعاتی که شما به اشتراک گذاشتید، برای آمریکا شما میتونید هم به طور مستقیم برای PhD اپلای کنید و هم برای Master. نمرات بالای GRE و TOEFL دستکم بیانگر این خواهد بود که شما مشکلی با بیان و ارائه مطالبی که پیش از این یاد گرفتید به زبان انگلیسی نخواهید داشت و بعضی از دانشگاهها مثل Kansas این مسأله رو برای شرایط بورسیه در نظر گرفتن (البته فکر کنم معدل هم هست). پس تلاش کنید که نمره ی مناسبی رو کسب کنید. معدل بالا به مراتب از سایر موارد مهم تره، چه بسا اگر معدل بالای 18 داشته باشی به تمام مواردی از جمله TA بودن در دوره کارشناسی و یا تدریس زبان انگلیسی ارجعیت داره (توجه کنید که تدریس زبان انگلیسی تأثیر خاصی به طور مستقیم بر پذیرش شما نداره، مگر اینکه از تجربه اون در آزمونها استفاده کنید). با تمام این تفاسیر شما میتونید برای مقطع ارشد و یا دکترا اقدام کنید، اما ممکنه به طور کامل از طرف دانشگاه کمک هزینه دریافت نکنید. از آنجایی که اشاره کردید که به کمک هزینه کامل نیاز دارید در اینصورت من نظرم رو در زیر مینویسم: قبل از هر چیز آماده سازی مواردی مثل نمرات زبان و GRE دستکم چند ماهی زمان میبره، مگر اینکه خیلی آماده باشید. بهتره که چشم اندازی برای تحصیل دوره ارشد در ایران و یا هر کشوری که براتون کمترین هزینه رو داشته باشه و داری امکان پیشرفت باشه رو داشته باشید(کشورهای اروپایی مناسبند، شرایطش رو در این انجمن پرس و جو کنید). دیگر اینکه چون رشتتون نرم افزاره دانستن و مهارت در کدینگ زبانهای مختلف براتون یک Asset حساب میشه. به نظرم پروژههای عملی و سوابق کاری مرتبط هم میتونه تأثیر گذار باشه حتی اگر در حد طراحی وبسایت های معمولی باشه. با اتمام دوره ارشد، کسب پیش نیاز ها و ارائه چند مقاله با کیفیت میتونید به ادامه تحصیل در دانشگاههای معتبر امیدوار باشید. به مرحله ای رسیدید که میتونید تصمیم بگیرید و برنامه ریزی کنید. با در نظر گرفتن مواردی که مطرح کردم و برنامه ریزی شانص خوبی خواهید داشت. RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - ماویس - 05-03-2015 با سلام.کارشناسی مدیریت بازرگانی میخونم.(غیر انتفاعی) احتمالا معدلم 17 خواهد شد و ایلتس هم تلاش میکنم با نمره بالا بگیرم. مقاله و... هم نداشتم ولی انشاا.. در آینده .میخوام کشور مقصدم ترجیحا انگلیسی زبان باشه و به فاند کامل نیاز دارم. رشتم هم مربوط به بازرگانی بشه و زیاد نا مربوط نباشه. آیا ممکنه با این شرایط در مقطع ارشد به من فاند تعلق بگیره ؟یا بهتره که ارشدمو در یک دانشگاه دولتی بگذرونم و برای دکترا اقدام کنم؟ (در هر مقطعی به فاند نیاز دارم) RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - Emir - 05-03-2015 (05-03-2015, 04:08 PM)ماویس نوشته: با سلام.کارشناسی مدیریت بازرگانی میخونم.(غیر انتفاعی) احتمالا معدلم 17 خواهد شد و ایلتس هم تلاش میکنم با نمره بالا بگیرم. مقاله و... هم نداشتم ولی انشاا.. در آینده .میخوام کشور مقصدم ترجیحا انگلیسی زبان باشه و به فاند کامل نیاز دارم. رشتم هم مربوط به بازرگانی بشه و زیاد نا مربوط نباشه. آیا ممکنه با این شرایط در مقطع ارشد به من فاند تعلق بگیره ؟یا بهتره که ارشدمو در یک دانشگاه دولتی بگذرونم و برای دکترا اقدام کنم؟ (در هر مقطعی به فاند نیاز دارم)با سلام . دوست من فکر کنم قبلا هم در یه تاپیک دیگه بهتون گفتم . متاسفانه فاند برای رشته های بازرگانی و اقتصادی خیلی رقابتیه و قابل مقایسه با رشته های فنی نیست , این قضیه در کارشناسی ارشد هم چن برابر میشه . دوست عزیز در مورد فاند تو ارشد اپنم در رشته بازرگانی فکرشم نکنید , در مورد دکتری هم اگه بتونین در یکی از دانشگاه های تاپ ایران ارشد بگیرین , جی مت عالی کسب کنین , تافل بالای ۹۵ بدست بیارین و اینمه معدل ارشدتون نزدیک به ۱۸ باشه و همچنین یکی دو تا مقاله واقعا isi با ایمپکتای نزدیک ۱ و با انتشاراته معروف بتونین بدین در اون صورت شانس شما واسه فاند بهتر میشه . ولی در کل اگه بتونین ارشد رو در یکی از دانشگاه های رایگان اروپایی بخونین اونوقت شانستون هموارتر از شرایط بالا که گفتم هست . امیدوارم مفید واقع شده باشه . با تشکر RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - ardavan - 10-03-2015 سلام من دانشجوی ترم شش کارشناسی مهندسی برق قدرت در دانشگاه ارومیه هستم و می خواستم برای ارشد پذیرش همراه با فاند بگیرم. معدلم دقیقا 15 از 20 هستش و دو سال پیش یک بار تافل دادم که خیلی مطالعه نکردم و 87 شدم. می خوام دوباره امتحان بدم و برای 100 تلاش می کنم. با یکی از استاد هام در زمینه ادوات FACTS مشغول کار در زمینه پژوهشی هستم. امتحان GRE تا به حال ندادم. با چند تا استاد دیگر هم رابطه ی خوبی دارم و برام توصیه نامه های خوبی می نوسیند. می خواستم بدونم شانسی برای گرفتن فاند دارم یا کلا بیخیال اپلای بشم؟ RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - penguinsjr - 10-03-2015 (10-03-2015, 01:13 AM)'ardavan' نوشته: سلام سلام
جی آر ای و آزمون زبان می تونن نقش تعیین کننده ای داشته باشن. خصوصا اگه بتونید در مقطع کارشناسی مقاله isi هم بدید که واقعا خوب میشه.. دو ترم آخر هم تمام تلاش تون رو بذارید واسه افزایش معدل... با این اوصاف به نظرم پذیرش رو می تونید بگیرید و برای فاند هم می تونید تا حدی امیدوار باشید بر اساس دانشگاه هایی که اقدام می کنید. اما در نهایت نظر دانشگاه هایی که اپلای می کنید مهم هستن... RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - sami-sob - 12-03-2015 سلام،و با تشکر از جواب سوال قبلی شما درجواب قبلی گفتین که در حوزه مستر(ارشد)در کشورهای اروپایی زبان انگلیسی هست و نیازی به گرفتنgreنیست...آیا من با معدل۱۷.۶۶و با توجه به این که تسلط نسبتا خوبی که به انگلیسی دارم بهتر است درخواست خودم را برای دانشگاه های اروپایی بفرستم یا آمریکایی؟!؟در دانشگاه چه کشورهایی شانس پذیرش بیشتری دارم؟؟ با تشکر RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟ - Mehran28 - 12-03-2015 (12-03-2015, 05:14 AM)'sami-sob' نوشته: سلام،و با تشکر از جواب سوال قبلی توصیه من به شما اینه که با توجه به اینکه گرفتن فاند دشوار هست مستر خودتون رو در یکی از کشورهای اروپایی که تحصیل در آنها رایگان هست ادامه بدید و بعد برای دکتری امریکا یا کانادا اقدام کنید.ولی باز تاکید می کنم که امتحان GRE شرکت کنید نمره بالا در این امتحان رزومه شما رو قوی تر می کنه حتی اگه دانشگاه GRE رو لازم ندونه.
برای اطلاع از جزئیات سوال خودتون رو در تاپیک مرتبط مطرح کنید که پاسخ مناسب رو هم دریافت کنید. کشورهایی مثل اتریش، آلمان، فنلاند توصیه های من به شما هستند.با فرض اینکه مبلغ 10000 یورو برای هزینه 1سال زندگی با خودتون داشته باشید. موفق باشید/ |