![]() |
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند (/Thread-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D9%81%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84%D9%81-%D8%A8%D8%B1-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF) |
RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Torkan - 07-07-2015 (07-07-2015, 11:26 AM)Eli87501 نوشته: خیلی ممنونم از جواب سریع ^^ درود زمانبندیتون حرف نداره. بااحترام، ترکان RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - sima.66 - 07-07-2015 با سلام .من فارغ التحصیل پزشکی از دانشگاه دولتی اراک هستم .میخواستم بپرسم جهت تخصص در ایتالیا امکانش هست؟شما خودتون چه کشورهایی رو پیشنهاد میفرمایین.تشکر. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - dasaein - 07-07-2015 سلام، من فوق ليسانس حقوق محيط زيست از دانشگاه شهيد بهشتي دارم و قصد تحصيل در مقطع دكتري در رشته حقوق (گرايش فلسفه - تاريخ حقوق). به دليل هزينه ها و آزمون اضافه ي LSAT از خير آمريكا و كانادا گذشتم و تمركزم رو روي كشورهاي اروپاي قاره اي گذاشتم. با توجه به رزومه ي من و اينكه متاهل و صاحب فرزند هستم و امكان ساپورت مالي از ايران رو هم ندارم شانس پذيرش و فاند رو از كدوم كشورها و دانشگاه ها بيشتر ميدونيد و با توجه به وضعيت خانوادگي ام پيشنهادتون براي زندگي چيه؟ خيلي ممنونم. ليسانس حقوق از دانشگاه قم با معدل 14.83 فوق ليسانس حقوق محيط زيست با معدل 16.5 از دانشگاه شهيد بهشتي 2 مقاله داخلي 2 ترجمه كتاب 1 كتاب با موضوع مرتبط با تز در دست تاليف 2 مقاله هم قصد دارم از پايان نامه ام كه موضوعش به موضوع تزم نزديك است استخراج و منتشر كنم. در ضمن استاد من در دوره ي كارشنارسي ارشد خودش اروپايي بود (گفتم شايد اين هم كمكي بكند.) باز هم ممنونم. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - maryam22 - 16-07-2015 با سلام من در مورد نوشتن پروپازال ریسرچ سوال داشتم که ایا حتما موضوعش با موضوع پایان نامه باید یکی باشه و کلا چند صفحه هست و از چه بخش هایی تشکیل شده و مثل نوشتن یک مقاله isiهست ؟ RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - nimafaraji - 16-07-2015 سلام به همه دوستان بنده دانشجوی ترم آخرکارشناسی رشته ژنتیک هستم از دانشگاه آزاد با معدل کل حدود 15 برای ارشد هم دارم میخونم تصمیم جدی دارم برای تحصیل در خارج از کشور برای مقطع دکترا چندتا سوال داشتم از خدمتتون : 1-در کدوم کشورها در رشته من آسون تر می پذیرن ؟ 2-الان از کجا باید استارت بزنم ؟ 3- آبا مشروطی در دوره کارشناسی تاثیر سوئی داره ؟ 4-چقدر به طور کلی شدنیه ؟ (با در نظر گرفتن عزم جدی ) 5-من از خدمت معاف نیستم و چکار باید بکنم برای این مشکل ؟ مرسی از لطفتون RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Hasegava - 16-07-2015 سلام دوست من بنظر من اگه دنبال گرفتن فاند و کمک هزینه نیستی و میتونی هزینه های خودتو بدی اصلا مشکلی نداره..واسه دانشگاه های سطح متوسط میتونی اقدام کنید..از این نظر که رفتن شما که اگه با هزینه خودت بری سودی داره واسه اقتصاد اون کشور.. من خودم با یکی از اساتید دانشگاه آلبورگ دانمارک در ارتباط بودم بهم میگفت که اگه میتونی پول دانشگاه رو بدی بیا مشکلی نیست ولی من دنبال فاند هستم (میخام نون رزومه ام رو بخورم ![]() از این دست موارد زیاده بستگی به انتخاب شما داره..مثلا یه جایی مثل virginia teck اینجوری نیست که با پول بشه رفت بلکه واسشون رزومه هم مهمه RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - mpf - 25-07-2015 سلام فارغ التحصیل علوم آزمایشگاهی دانشگاه دولتی با معدل 17.30 هستم و قصدم اینه که بعد از گرفتن ارشد ژنتیک (امسال دوره ارشدم شروع میشه)برای دکترا به آمریکا بیام و البته فعلا مدرک زبان و سرمایه ی پولی ندارم و احتمالا باید کمک هزینه از دانشگاه آمریکا بگیرم میخواستم بدونم امکان داره به اندازه ی کل هزینه های زندگی در آمریکا بهم کمک هزینه بدن؟درضمن متاهل هستم بهترین کار برای تقویت رزومه ام چیست؟مقاله؟زبان؟کتاب؟معدل؟ توی نظرات قبلی خوندم مدت دوره دکترا4-6ساله در بقیه کشورهاهم همینقدر طول میکشه؟ برای رشته ژنتیک کدوم کشورها ایده آل هستند؟ ببخشید سوالاتم زیاد شد ممنون میشم جواب بدید RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - اویلر - 28-07-2015 سلام دوستان ، یک سوالی که برام پیش اومده رو می خوام از شما بپرسم. من مدتی هست که شروع به سرچ دانشگاه های آمریکا کردم. چیزی که عجیبه برام در 99 درصد موارد، در قسمت ادمیژن (admission) ، برای حداقل ها فقط نمره ی 3 B.SC رو می نویسن! یعنی ارشد معدلت 0 باشه هم اوکیِ ؟ اعصابم از این جهت به هم ریخته که ، معدل کارشناسیم 2.87 هست و ارشد 3.7 ! الان موندم چیکار کنم. بی خیال این دانشگاه ها بشم و یا نه ( دارم یک لیست از اساتید فراهم می کنم !) فعلاً یه میل زدم به یکی از این correspond های قسمت ادمیژن منتظرم ببینم چی می گه ![]() ![]() ![]() ![]() RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Torkan - 28-07-2015 (28-07-2015, 05:15 PM)اویلر نوشته: سلام دوستان ، یک سوالی که برام پیش اومده رو می خوام از شما بپرسم. درود از اخر شروع کنم. شما سعی کنید اولا ایمیلهای زیادی به قسمت corresponding آدمیشن دانشگاههای مختلف بزنین ببینین چی میگن. با یک ایمیل و منتظر ماندن که نمیشه. من خودم این کار رو میکردم و هر دانشگاهی که سوالی واسم پیش میومد دسته بندی میکردم و ایمیل میدادم. البته به احتمال زیاد جواب سوال شما رو نخواهند داد و ارجاع خواهند داد به همون صفحه requirement ها. کلا اون قسمت ادمیشن سوال رو اینجور تعبیر میکنن که شما انگار میپرسید شانس پذیرشتون چقدره! در نتیجه طفره میرن و میگن اپلای کن! دانشگاههایی هم هستند که مینیمم ادمیشن 2.5 است و بنابراین جای نگرانی نیست. علت اینکه بعضی دانشگاهها معدل ارشد نمینویسن (من خودم پرسیدم این رو) اینه که فردی که دکترا اپلای میکنه معدل ارشدش زیاد مهم نیست و معدل لیسانسش مهم خواهد بود.(این به آن معنی نیست که اصلا نگاه نمیکنند به معدل ارشد) علتش رو هم میگفتن معمولا کسی که لیسانس معدل بالایی داره قطعا ارشد هم معدل بالا میاره. کلا باید قبول کرد معدل بالا آوردن در دوره ارشد بسیار راحت تر از لیسانس هستش.در دوره ارشد بیشتر دنبال این هستند که آیا شما کار تحقیقاتی دارید یا نه؟ تز فوق شما چی بوده؟ نمرات زبان TOEFL , GRE شما به حدی هست که بشه روی TA برای شما حساب کرد؟ بیخیال که نشید. به اساتیدش ایمیل بزنید ببینید چه جوابی میگیرید. مطمین باشید دانشگاههای متوسط هم پیدا خواهید کرد که راه بیان با شما. فقط باید سعی کنید اگر فاند میخواهید نمرات زبان بالا و یا مقاله داشته باشید تا مرهم دردی بر معدل لیسانستون باشه. بااحترام، ترکان RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - اویلر - 28-07-2015 مرسی ترکان جان درکل حرف شما از یه لحاظ درسته و یه لحاظ غلط چون به نظر من که مخابرات روزانه خوندم به راحتی می تونستم اونجا هم معدل اول بشم ولی به دلایلی نشد که مهم نیست. ولی در کل این حرف از این جهت درسته که یه دانشجوی لیسانس اینقدر آینده نگر باشه و برنامه بریزه، خیلی کم وجود داره و این میشه که سخت تر میشه نه از لحاظ محتوای درسی. اما اینکه، اونا دنیایی که توش هستن با ما فرق می کنه و داستان آمریکا و هدف تحصیلات و ... با ما خیلی فرق داره و بهشون حق میدم (ببخشید بابت مطالب بی ربط ) به هرحال مرسی. اویلر |