آکادمیا کافه
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: معافیت پزشکی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C)
+---- موضوع: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌ (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D9%84-%D8%A7%D9%82%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C%E2%80%8C)

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - khabat2858 - 31-07-2018

بله این پیام امروز برام اومد

مشمول گرامي جهت رسيدگي به درخواست پزشکي خود به همراه مدارک شناسايي،3 روز بعد از دريافت پيامک و حداکثر ظرف يک هفته به بيمارستان بيمارستان شماره 2 ناجا (امام سجاد (ع) ) به آدرس تهران-خيابان طالقاني-خ بهارشمالي مراجعه فرماييد.
شنبه میرم

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 03-08-2018

با سلام بیخشید من دفترچه سربازی رو ۹۷/۳/۲۴ پست کردم و برای معافیت پزشکی اقدام کردم و فردا یعنی ۹۷/۵/۱۳ کمیسیون پزشکی دارم ایا در صورت اعزام تاریخ ۹۷/۶/۱ اعزام میشم یا ۹۷/۸/۱ .ممنون

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 04-08-2018

ایا ۳۸ سانت پلاتین در ساق‌ پا وافیعت داره ؟! چه مدل موافیت هست دایم با رزم

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 04-08-2018

باسلام خدمت دوستان.... بنده به علت مشکل مفاصل مچ پا در کمیسیون پزشکی شهرستان معاف داعم شدم و بهم 3 تا فیش دادن که پرداخت کردم ولی بعد از چند روز از نظام وظیفه استان تماس گرفتند که با مدارک شناسایی و پزشکی بیایید وقتی رفتم حالت یک کمیسون دیگه رو داشت و دوباره منو یه معاینه ساده کردن و گفتن دو هفته دیگه باید بیای شورای عالی پزشکی!! لطفا راهنمایی کنید دوستان برای چی شورای عالی؟ مگر مرا معاف نکردند!

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 08-08-2018

سلام خسته نباشد من دارای دیسک کمر صافی پا ودررفتگی مکر مچ پا هستم و پلاتین دست چپ من رفتم خدمت کارتشو لازم داشتم اما دیدم نمیتونم خدمت کنم بعد رفتم یگان منو اعزام کرد کمیسیون تایید کردن بعد منو فرستادن شورا تهران تهران تاریخ شورا رو زد سه ماه دیگه. میخواستم بدونم تکلیف این سه ماه چیه اگه معاف نشم خیلی سپاس گذارم برای سایت خوبتون و خواهش مندم که زود جواب بدین که نکنه من رو فراری محسوب کنن

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 11-08-2018

سلام من مبتلا به بیماری اختلال شخصیتی مرزی هستم

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 11-08-2018

سلام من دارای اختلال دوشخصیتی مرزی هستم ونامه دکتر دارم تحت درمان قرار گرفتم به مدت درمانی تولانی مدت وجای خودزنی وه شکست کی سینه به شمارش ۳دنده پاینی سینه سمت راست وشکست کی دست از ساعددستم

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 12-08-2018

عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
اگر یادتون باشه من سربازی بودم 5 ماه خدمت که بهتون گفتم مشکل تنگی مجرای ادراری دارم و رفتم بیمارستان ولیعصر ناجا بستری شدم و عمل کردم (چون سرباز ناجا بودم).خلاصه دکتر تو خلاصه پروندم نوشت که (تنگی شدید مجرا و نیاز به عمل دارد) و بعدش من رفتم کمیسیون منطقه ای استان البرز و معاف دائم شدم..و به ترتیب پس از کلی تصفیه کردن از خیلی جاها رفتم تمامی مدارک رو تحویل نظام وظیفه دادم و اونجا یه سرهنگی نشسته بود و گفت چند بار عمل کردی؟!گفتم 2 بار یکی سرپایی و یکی بستری 2 روزه تو ولیعصر..گفت عمل هات باید مکرر باشه!!گفتم تو قانون نگفته که عمل مکرر.قانون گفته یا نیاز به عمل باشه و یا جهت تخلیه ادراری نیاز به سوند گذاری مکرر باشه نه عمل مکرر..خلاصه آقا یکم گیر الکی داد و گفت اگه بخوام میفرستمت شورا بازم.ولی 1 برگه بهم دادن و گفتن برو اینارو تکمیل کن و بیار.من رفتم همرو تکمیل کردم و 140 تومان پول ریختم به حساب هایی که گفته شد و آوردم دادم بهشون..خواستم بپرسم آیا این حق رو دارن که من رو باز شورا بفرستن با اینکه پول و همه مدارک رو تحویل دادم بهشون یا نه؟یعنی مهر و امضا 3 تا متخصص و 2 تا سرهنگ خودشون رو میبره زیر سوال با این کارش که معاف تشخیص دادن من رو یا نمیتونه؟اگر من شورا رفتنی شودم به کدام مرجع باید شکایت کنم دوستان؟با تشکر

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 12-08-2018

سلام .من پدرم 72 سالشه دیابت هم داره یه برادر بزرگتر هم دارم که سربازی رفته ..خواستم بدونم میتونم کفیل پدرم بشم معافیت کفالت بگیرم ؟

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 13-08-2018

سلام من ۱ ماه پیش تو بیمارستان خانواده تهران تو شورای مغز و اعصاب معاف شدم و ۴۵ روز استراحت بهم دادن و گفتن بعد ۴۵ روز برو لویزان دنبال باقی کارا. میخواستم ببینم ممکنه اونجا بهم گیر بدن و بگن معاف نیستی؟
یه سوال دیگه تو کامنتا میخوندم همه میگفتن تو کمیسیون بعد از اعلام معافی بهشون گفتن که برین پول کارتو بریزین ولی به من چیزی نگفتن فقط یه برگه دادن که اصلشو ببرم پادگان با کپیش و شناسنامه و کارت ملی برم لویزان شورای عالی. مشکلی پیش نمیاد؟ ممنون میشم جواب بدین.