آکادمیا کافه
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: معافیت پزشکی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C)
+---- موضوع: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌ (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D9%84-%D8%A7%D9%82%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C%E2%80%8C)

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - Armanemesis - 11-12-2018

(11-12-2018, 06:11 PM)automotive نوشته:
(11-12-2018, 01:07 PM) نوشته: سلام تورو قران جواب منو زود بدین من دیروز تو کومیسیون پزشکی معاف دایم شدن بعد فرداش که رفتم فیش هارو بریزم گفت پرونده ها میرن ایتان تایید شن بهت زنگ میزنیم بیای فیش هارو بریزیم نگرانی نداشته باش.میشه بگین این ینی چیی؟  لمکان داره معافم نکنن؟؟

سلام
احتمالش خیلی کم هستش، شما نگران نباشید.

این یعنی شما در حین تحصیل نمیتوانید برای این معافیت اقدام کنید باید تحصیل شما به اتمام برسد و سپس برای معافیت اقدام کنید. (بعد از فارغ التحصیلی برای معافیت اقدام کنید).
خب مشکله من دیسک کمر هستش، ینی در حین تحصیل نمیشه؟

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - automotive - 12-12-2018

(11-12-2018, 10:46 PM)Armanemesis نوشته: سلام
احتمالش خیلی کم هستش، شما نگران نباشید.

این یعنی شما در حین تحصیل نمیتوانید برای این معافیت اقدام کنید باید تحصیل شما به اتمام برسد و سپس برای معافیت اقدام کنید. (بعد از فارغ التحصیلی برای معافیت اقدام کنید).
خب مشکله من دیسک کمر هستش، ینی در حین تحصیل نمیشه؟
[/quote]

به شما اعلام شده که قوانین تغییر کرده است. پس از تحصیل اقدام کنید و ان شا الله معاف خواهید شد.

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 13-12-2018

با سلام و خسته نباشید،من دیسک کمر دارم در حدی که ن میتونم بشینم نه میتونم راه برم ، دکترای بیرون گفتم هرنی ولی داخل برگه آزمایش متنش این
Neural formen l4-5 is seen
Disc protrusion is seen
متنش اینه میخواستم بپرسم معاف میشم انشالله؟
ضمنا متخصص مشهد ک رفتم برای نظریه ک بفرسته کمیسیون اینو تایید کرد، واسه اون نورال فرامن ک میشه تنگی سوراخ عصبی قانونی ندیدم من میشه راهنمایی کنینن. با تشکر

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - AghaMostafa - 14-12-2018

سلام دوستان
من هفته ی پیش بیمارستان امام سجاد (ع) تهران معاینه شدم، میخواستم بدونم که کمیسیون (شورای پزشکی) چه زمانی و کجا تشکیل میشه؟
بعد از معاینه به من گفتند برو، همین!
زمان تشکیل کمیسیون رو چطوری قراره اطلاع رسانی کنن؟پیامک؟تماس؟نامه؟ یا باید خودم پیگیری کنم؟
معمولا چند روز قبل از تشکیل کمیسیون بهم خبر میدن؟

یه سوال دیگه هم اینکه، چند درصد احتمال داره که کمیسیون با نظر پزشک متخصص مخالفت کنه؟
مثلا احتمال داره که اصل وجود بیماری رو کمیسیون تایید کنه اما در مورد شدت بیماری با پزشک متخصص مخالف باشه؟
اگه مخالفت کنه، دوباره میفرستن منو بیمارستان؟

ممنون میشم یک بزرگواری جواب سوالامو بده
خدا خیرتون بده

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 14-12-2018

با عرض سلام و خسته نباشی من 21سالمه دانشجو هستم دیسکL5پاره شده میتونم در حال تحصیل اقدام به معافیت کنم.با تشکر از منبر

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - automotive - 15-12-2018

(13-12-2018, 09:30 AM) نوشته: با سلام و خسته نباشید،من دیسک کمر دارم در حدی که ن میتونم بشینم نه میتونم راه برم ، دکترای بیرون گفتم هرنی ولی داخل برگه آزمایش متنش این
Neural formen l4-5 is seen
Disc protrusion is seen
متنش اینه میخواستم بپرسم معاف میشم انشالله؟
ضمنا متخصص مشهد ک رفتم برای نظریه ک بفرسته کمیسیون اینو تایید کرد، واسه اون نورال فرامن ک میشه تنگی سوراخ عصبی قانونی ندیدم من میشه راهنمایی کنینن. با تشکر

سلام
چون علائم بالینی دارید ان شا الله معاف می‌شوید.

(14-12-2018, 03:10 PM)AghaMostafa نوشته: سلام دوستان
من هفته ی پیش بیمارستان امام سجاد (ع) تهران معاینه شدم، میخواستم بدونم که کمیسیون (شورای پزشکی) چه زمانی و کجا تشکیل میشه؟
بعد از معاینه به من گفتند برو، همین!
زمان تشکیل کمیسیون رو چطوری قراره اطلاع رسانی کنن؟پیامک؟تماس؟نامه؟ یا باید خودم پیگیری کنم؟
معمولا چند روز قبل از تشکیل کمیسیون بهم خبر میدن؟

یه سوال دیگه هم اینکه، چند درصد احتمال داره که کمیسیون با نظر پزشک متخصص مخالفت کنه؟
مثلا احتمال داره که اصل وجود بیماری رو کمیسیون تایید کنه اما در مورد شدت بیماری با پزشک متخصص مخالف باشه؟
اگه مخالفت کنه، دوباره میفرستن منو بیمارستان؟

ممنون میشم یک بزرگواری جواب سوالامو بده
خدا خیرتون بده

سلام
برای کمیسیون باید شما رو مطلع کنند اگر اشتباه نکنم با پیام کوتاه مطلع خواهند کرد.
شورای پزشکی دایر هستش تا آنجایی که من اطلاع دارم، نوبت شما بشه خبرتون میکنند. اگر هم منظورتون شورای عالی هستش، به طور کلی برای رفع ابهام این کار انجام میشود و میتوانند مخالفت کنند.
همانطور که قاضی که یک رای صادر میکند، قاضی رتبه بالاتر میتواند به شکایت آن رای رسیدگی کند و آن رای را رد یا تایید کند.
اگر به نظر میاد که چون هر دو پزشک هستند پس کار همدیگر رو تایید میکنند اینطور نیست.
اگر کمیسیون رد کنند میتوانید شکایت کنید (اعتراض) و بعد از آن شورای عالی دوباره پرونده را بررسی میکند.
پس از گذراندن تمام این مسائل اگر معاف نشدید دوباره در حین خدمت میتوانید برای معافیت اقدام کنید.

(14-12-2018, 03:21 PM) نوشته: با عرض سلام و خسته نباشی من 21سالمه دانشجو هستم دیسکL5پاره شده میتونم در حال تحصیل اقدام به معافیت کنم.با تشکر از منبر

سلام
طبق خبری که چند روز پیش به یکی از دوستان اعلام شده معافیت دیسک از قانون معافیت حین خدمت مستثنا شده، برای اطمینان حتما از پلیس +10 یا خود نیروی انتظامی استعلام کنید.

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 15-12-2018

سلام دست چپ من درگیر یه بیماری به اسم هیرایاما شده وباعث از بین رفتن عصب دست ولاغری شده که که شاید توان دستم ۳۰ دصد باشه وانگشتام دوتای اخر کملا باز نمیشوند میخواستم بدونم معاف میشم

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - aaalireza - 18-12-2018

سلام دوستان نتیجه ام ار ای من این بوده disc l5-s1 is herniated with pressure on thecal sac
دکترم گفت که دیسکت سنترال و هر دو پا رو درگیر میکنه البتع اشاره به فتق کرد و گفت میتونی لیزر درمانی کنی میخوام بدونم اکستروژن یا پروژسترون و اینکه معافی داره یا نع

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 18-12-2018

سلام دوستان . عزیزان من بدون اینکه غیبت داشته باشم قبل از تاریخ اعزامم درخواست معافیت پزشکی دادم . چون شهرستان هستیم جواب حدود 45 روز بعد اومد و کل فرایند 2ماه طول کشید . بعد از اینکه معاف از رزم شدم ، اعتراض زدم و اعتراض هم حدود یک ماه طول کشید . حالا تاریخ اعزامم مجدد مشخص شده . اما در کمال تعجب متوجه شدم که این 3ماه طی شده برای معافیت پزشکی برام غیبت ثبت شده ، اونم 180 روز  . نظام وظیفه شهرستان هم کاملا متقاعد شد که از طرف من کوتاهی صورت نگرفته و این غیبت کاملا بی دلیله و گفتن کل این مطالب رو روی کاغذ بنویس و درخواست توجیه غیبت بزن از طریق پلیس +10 . منم این کار رو انجام دادم . حالا به نظرتون امکان داره قبول نکنن توجیه رو ؟ چون واقعا اصلا غیبتی وجود نداشته که من بخوام توجیه کنم  . حالا بر فرض اگر قبول نکردن کاری میتونم کنم ؟ برم نظام وظیفه میدان سپاه میتونم پیگیری کنم ؟ سپاس

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌ ویتلیگو - مهمان - 18-12-2018

خواستم بگم امروز معاف شدم کسانی که پوست دست و صورتشون سفید باشه خیالشون راحت حتی بدنتون رو هم نگاه نمیکنن به امید معافی دوستان نترسید من خیلی میترسیدم اما الان راحت شدم میمونه تسویه حساب با یگان من فراری بودم خودمو یگان معرفی کردم خودشون گفتن اگه معاف بشی حتی دادگاهی هم نمیشی قبل دادگاهی برگه اعزام گرفتم و رفتم بیمارستان و بقیه مراحل امیدوارم این متن رو گذاشتم به درد کسی بخوره چون من تا این حد اطلاعات از اینجا کسب نکردم قول بنفشه خواه در لیسانسه ها شاد و پیروز باشید