سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7) |
RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - sarbaz-sefr - 23-08-2016 سلام من اگه بخوام برای مهر سال آینده اقدام کنم امسال تا کی مهلت دارم برای گرفتن مدرک زبان و پذیرش اقدام کنم. (اولویت مقصد به ترتیب: کانادا، آمریکا، اروپا) میدونم که توی آذرماه خیلی داستان پذیرشا داغ میشه برای همین برنامه ریزی کرده بودم آخرای مهر مدرک زبان رو بگیرم. ولی هر چی حساب میکنم متاسفانه 6 بالا تر نمیشم. میخواستم برم کلاس، ولی خب کلاسا سه چهارماهی زمان میبره....میخواستم ببینم به نظرتون برم کلاس یا دیر شده دیگه به پذیرش اول مهر سال آینده نمیرسم؟ RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - mcqueen - 24-08-2016 (23-08-2016, 08:15 PM)sarbaz-sefr نوشته: سلام سلام. ددلاین های امریکا و کانادا معمولا اواخر دسامبر هست. یعنی اواسط آذر. بنابراین شما باید اواخر آبان آزمون زبانت رو بدی. دیگه خودت حساب کتاب کن. موفق باشی. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - raminz - 24-08-2016 (23-08-2016, 08:15 PM)sarbaz-sefr نوشته: سلام سلام، ببین در مورد آمریکا بستگی داره برای چه دانشگاهی بخوای اپلای کنی. ددلاین بعضی از دانشگاه ها (که اکثراً دانشگاه های تاپی هستن از 1 دسامبر {حدوداً 10 آذر} شروع میشه و برای بعضی از دانشگاه ها که جزو دانشگاه های متوسط رو به پایین محسوب میشن تا مثلاً 1 مارچ {حدوداً 10 اسفند} ادامه داره. ضمن اینکه بعضی از دانشگاه با اینکه نمره زبانت بعد از ددلاین به دستشون برسه مشکلی ندارن. اگه میخوای برای آمریکا اپلای کنی حتماً GRE میخوای، در صورتی که برای بقیه جاها الزامی نیست. کانادا رو مطمئن نیستم ولی فکر میکنم وضعیتی مشابه آمریکا داره. ولی اروپا فرق میکنه. معمولاً هر دانشگاهی سالی 4-5 بار پوزیشن های خالی رو اعلام میکنه و شما باید برای پوزیشن مربوط به خودت اپلای کنی. نمره زبان هم باز باید ببینی چه نمره هایی میخوان دانشگاه ها. فکر کنم برای دکترا مینیمم 6 یا 6.5 باشه اکثراً. دیر که نشده، شما آخر آبان هم بخوای امتحان بدی، 3 ماه کامل وقت داری و مسلماً با یه برنامه ریزی مناسب خیلی میتونی پیشرفت کنی. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - sarbaz-sefr - 26-08-2016 ممنون و تشکر یک سوال دیگه، معمولا تا چه مدت (چند روز، چند هفته) قبل از آزمون آیلتس فرصت برای ثبت نام هست؟. از سنتر ایرسافام قصد آزمون دادن دارم. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - raminz - 26-08-2016 (26-08-2016, 01:34 PM)sarbaz-sefr نوشته: ممنون و تشکر والا من خیلی در مورد آیلتس اطلاع ندارم. ضمن اینکه اگه این سوال رو تو قسمت مربوط به خودش ( آیلتس ) بپرسین، مطمئناً بهتر راهنمایی میشین. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - mcqueen - 26-08-2016 (26-08-2016, 01:34 PM)sarbaz-sefr نوشته: ممنون و تشکر سلام. بستگی به شهری که میخوای امتحان بدی داره. معمولا تهران و مشهد که من تجربش رو دارم 1 ماه قبلش پر میشن. حتی زودتر! ولی شهرهای کوچکتر دیرتر. باید چک کنی. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - malikan - 27-08-2016 با عرض سلام و احترام. اگه امکانش هست راهنماییم کنید ممنون میشم ارشد مکانیک طراحی کاربردی از دانشگاه آزاد مشهد با معدل 17.7 5 تا مقاله ISI دارم که چهارتاشو هم نویسنده مسئول و هم نویسنده اولم و چهارتا الزویر و یکی هم اشپرینگر 5 سال سابقه کار به همراه بیمه و زمینه ماشین سازی دارم متولد 66 در شرف آزمون آیلتسم و احتمال میدم حداقل 6.5 بگیرم. میخواستم بدونم کجا میتونم فاند بگیرم واسه دکتری و چه موقع باید درخواست بدم؟ سوال دیگه اینکه میتونم بدون نمره زبان درخواست بدم و نمره زبانمو بعدا براشون بفرستم؟ خیلی ممنون RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - yazdanbehnam - 03-09-2016 سلام من فارغ التحصیل رشته طراحی و برنامه ریزی شهری سال 95 هستم و قصد ادامه ی تحصیل دکترا در امریکا یا کانادا را دارم کارشناسی شهرسازی دانشگاه ازاد زنجان با معدل 18.01 کارشناسی ارشد طراحی و برنامه ریزی شهری دانشگاه ازاد قزوین با معدل 18.23 مقاله آی اس آی 1 دونه مقاله به صورت کنفرانس داخلی و بین المللی 8تا آیلتس 7 و جی آر ای دارم سابقه تدریس در دانشگاه ازاد زنجان سابقه کاری 4 ساله مرتبط با رشته تحصیلی ممنون میشم راهنمایی کنید RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Ebish - 03-09-2016 (03-09-2016, 11:12 AM)yazdanbehnam نوشته: سلام سلام به صورت کلی رزومه خوبی دارید. برای کانادا حتما پیش از اقدام با اساتید ارتباط برقرار کنید. ( عدم تایید برای جذب از طرف یک استاد تقریبا برابر با ریجکت هست) برای آمریکا هم نمره GRE شما تاثیر گذار هست که شما نمرتون رو ذکر نکردید. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - automotive - 04-09-2016 (27-08-2016, 12:19 AM)malikan نوشته: با عرض سلام و احترام. اگه امکانش هست راهنماییم کنید ممنون میشم سلام، معدل ارشد شما مناسب است، معدل کارشناسی شما نیز می بایست بالای 15 از 20 باشد. تعداد مقالات ISI مناسب است، البته در این مورد ضریب تاثیر IF بیشتر از تعداد اهمیت دارد. در آلمان، ایتالیا، کانادا، استرالیا، ایالات متحده، می توانید درخواست ادامه تحصیل در مقطع PhD را داشته باشید. بیشتر دانشگاه ها در کشورهای گفته شده برای دانشجویان خود در این مقطع کمک هزینه در نظر میگیرند که عموما این مقدار در حدی است که شما را بی نیاز سازد، هرچند معمولا هزینه ی ماه اول با خود دانشجو است. (این هزینه در حد یک زندگی دانشجویی است.) نمره ی زبان یکی از مدارک حتمی در مورد درخواست پذیرش هستش، یکی از چند مورد حتمی همانند: ترجمه دانشنامه، زیر نمرات، توصیه نامه، نمرات زبان و نامه انگیزشی است. بدون نمره زبان تقریبا کمک هزینه ای در بین نخواهد بود. در ایالات متحده به GRE نیز نیاز دارید. در برخی از دانشگاه های ایالات متحده برای نمره ی زبان دو عدد نوشته شده است. یکی برای پذیرش معمولی است و دیگری برای پذیرش مشروط. نمونه: نمره TOEFL 86 برای پذیرش معمولی و نمره ی 68 برای پذیرش مشروط. برخی از دانشگاه ها برای شما تعیین زمان می کنند، یعنی اعلام می کنند چند ماه فرصت دارید تا دوباره امتحان بدهید و به حد نصاب برسید و بعد با پذیرش شما موافقت میکنند و برخی نیز از شما به محض رسیدن به کشور مقصد امتحان زیان می گیرند تا از تسلط شما مطمئن شوند. اگر منظور شما این است که بدون هیچ نمره ی زبانی به کشور مقصد بروید، می توانید از دانشگاه های آسیایی و اگر هزینه برای شما مهم نیست از دانشگاه های بریتانیا استفاده کنید. با احترام |