آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 21-10-2012

وب‌سایت چند تا از دانشگاه‌های معتبر امریکا رو چک کنید ببینید که آیا GRE Subject برای گرفتن پذیرش فیزیک اجباریه یا اختیاری. اگر اجباری باشه که چاره‌ای ندارید جز این که امتحان بدید، ولی اگر برای خیلی از دانشگاه‌ها اختیاری هست، می‌تونید بدون Subject هم اپلای بکنید، منتها همون طور که در پست قبلی هم توضیح دادم نمره خوب GRE می‌تونه شانس پذیرش شما رو به طور چشم‌گیری بیشتر بکنه. به همین خاطر نمره خوب Subject می‌تونه شانس شما رو کاملا بالاتر ببره و بدون اون ممکنه گرفتن پذیرش با فاند از امریکا چندان ساده نباشه.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - ahmadpashaei - 21-10-2012

(21-10-2012, 11:22 AM)ghasedak.1391 نوشته: خیلی ممنونم بابک جان از پاسخ کاملت. اما من می خوام حتی الامکان فقط با نتیجه آزمون GER general پذیرش بگیرم. به نظرت امکانش چقدره؟ ارزش امتحان داره یا از الان به فکر GRE subject هم باشم؟
در مورد GRE Subject میتونید در تاپیک مربوطه بحث رو پیگیری کنید ولی کلا شما باید سایت دانشگاه ها رو چک کرده و مطمئن بشید،تا جاییکه من گشتم و شنیدم دانشگاه های معتبر برای رشته های علوم پایه به سابجکت هم نیاز دارن و اگر در سایت ذکر کنن و شما نداشته باشید اصلا پرونده شما ناقص بوده و به پروسه بررسی در کمیته پذیرش نخواهد رسید.انجمن GRE Subject در این لینک قرار داره و میتونید هر سوالی داشتین در تاپیک خودش بپرسید.

[جداشده] دانشگاه های گروه دو (خوب) از نظر وزارت علوم - blair - 24-10-2012

سلام
رشته ارشد من مدیریت IT هستش اما بر دکتری می خوام مدیریت رفتار سازمانی بخونم. می خواستم بپرسم کدوم دانشگاههای آمریکا احتمال بورس شدنم زیاده معدل ارشدم 16.30 دو تا مقاله ISI با IMPACT FACTOR بالا. برای انتخاب لیست دانشگاههای با امید پذیرش بالا راهنمایی کنین ممنون میشم.
با تشکر
محمود

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - hasanmk - 26-10-2012

سلام

شرایط من:

معدل دوره کارشناسی:18 از دانشگاه آزاد

تعداد مقالهISI : هفت مورد

نمره تافل : 100(ibt)

نمره GRE باید چند بیارم تا بهم فاند بدن؟

واسه چه رنکی از دانشگاهها اقدام کنم؟
راستی در رشته مهندسی مواد تحصیل میکنم
ممنون میشم اگر جواب بدهید.

توصیه نامه هم میتونم از 3 تا استاد واسشون بفرستم.

به نظرتون میتونم پذیرش بگیرم با فاند ؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 26-10-2012

(24-10-2012, 03:31 PM)blair نوشته: سلام
رشته ارشد من مدیریت IT هستش اما بر دکتری می خوام مدیریت رفتار سازمانی بخونم. می خواستم بپرسم کدوم دانشگاههای آمریکا احتمال بورس شدنم زیاده معدل ارشدم 16.30 دو تا مقاله ISI با IMPACT FACTOR بالا. برای انتخاب لیست دانشگاههای با امید پذیرش بالا راهنمایی کنین ممنون میشم.
با تشکر
محمود
من پیام شما رو دیدم، ولی متاسفانه اطلاعاتم در زمینه رشته شما ناچیزه و نمی‌تونم راهنمایی خاصی بکنم. ضمن این که اطلاعاتی که شما در این پست دادید هم خیلی مختصر هست و فکر نمی‌کنم سایر دوستان هم با این اطلاعات بتونند کمک چندانی بکنند. لطفا پست اول این موضوع رو ببینید و تا حد ممکن اطلاعات رو کامل بنویسید.

(26-10-2012, 12:52 AM)hasanmk نوشته: سلام
شرایط من:
معدل دوره کارشناسی:18 از دانشگاه آزاد
تعداد مقالهISI : هفت مورد
نمره تافل : 100(ibt)
نمره GRE باید چند بیارم تا بهم فاند بدن؟
واسه چه رنکی از دانشگاهها اقدام کنم؟
راستی در رشته مهندسی مواد تحصیل میکنم
ممنون میشم اگر جواب بدهید.
توصیه نامه هم میتونم از 3 تا استاد واسشون بفرستم.
به نظرتون میتونم پذیرش بگیرم با فاند ؟
شرایط شما خوب به نظر می‌رسه و البته یک کم شک برانگیز! من رزومه شما رو ندیدم، ولی داشتن هفت تا مقاله در دوره کارشناسی یک کم عجیبه. باید این مساله رو در SoP تون خیلی خوب توضیح بدید که باعث شک نشه و همچنین از استادهایی که براتون توصیه‌نامه می‌نویسند بخواهید که به این موضوع اشاره کنند.

این که برای چه رنکی اقدام کنید، به نمره GRE شما خیلی بستگی داره. اگر بتونید نمره GRE رو ۳۲۰ به بالا بیارید، فکر می‌کنم با احتمال خوبی بتونید از دانشگاه‌های رنک ۲۰ تا ۱۰۰ پذیرش و فاند بگیرید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Ahmad2008e - 28-10-2012

سلام

خرداد ماه سال 90 تو رشته الکترونیک از یک دانشگاه غیر انتفایی در قزوین با معدل 17.42 فارغ شدم.

دوره کاردانی هم از دانشگاه انقلاب اسلامی تهران با معدل 16.78 فارغ شدم.

زبانم هم بد نیست دارم واسه امتحان تافل آماده میشم.

در ضمن میتونم تو ایران پروژه هایی که کار کردم رو ثبت اختراع کنم.
آیا با این شرایط شانس گرفتن پذیرش با فاند از دانشگاه ها یا کالج های آمریکا و کانادا رو دارم؟؟
و باید واسه چه رنکینگی از دانشگاه ها اقدام کنم؟؟

و آیا اصلا ثبت اختراعات تو ایران کمکی به من میکنه؟؟
در ضمن مشکل نظام وظیفه ندارم (معافیت کفالت)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahyarelc - 28-10-2012

(28-10-2012, 02:19 AM)Ahmad2008e نوشته: سلام

خرداد ماه سال 90 تو رشته الکترونیک از یک دانشگاه غیر انتفایی در قزوین با معدل 17.42 فارغ شدم.

دوره کاردانی هم از دانشگاه انقلاب اسلامی تهران با معدل 16.78 فارغ شدم.

زبانم هم بد نیست دارم واسه امتحان تافل آماده میشم.

در ضمن میتونم تو ایران پروژه هایی که کار کردم رو ثبت اختراع کنم.
آیا با این شرایط شانس گرفتن پذیرش با فاند از دانشگاه ها یا کالج های آمریکا و کانادا رو دارم؟؟
و باید واسه چه رنکینگی از دانشگاه ها اقدام کنم؟؟

و آیا اصلا ثبت اختراعات تو ایران کمکی به من میکنه؟؟
در ضمن مشکل نظام وظیفه ندارم (معافیت کفالت)
درود دوست عزیز
شما که لیسانس گرفتید فکر نکنم دیگه معدل کاردانیتون خیلی مورد توجه باشه و دانشگاهها به معدل لیسانس نگاه میکنن
متاسفانه دانشگاه شناخته شده ای ندارید که شانستون افزایش پیدا کنه...ولی معدلتون خوبه
فاکتور بسیار مهم در امریکا نمره GRE هست
ضمنا برای فوق لیسانس مقدار و تعداد فاند بسیار کم و سخته...کلا هم در نظر داشته باشید "معمولا" دانشگاههای شناخته شده امریکا بودجه تحقیقاتی بیشتری دارند و در نتیجه شانس فاند برای دانشجوها (درصورت گرفتن پذیرش ) بیشتره
اختراع میتونه در رزومتون آورده بشه...البته بعید میدونم جای مقاله رو بتونه بگیره
چون در مورد فاند سوال کردید باید رزومه ای بسیار قوی داشته باشید
با توجه به اینکه مقاله ندارید (که برای گرفتن پذیرش به تنهایی در این مقطع ضروری نیست؛ اما برای گرفتن فاند بسیار کمک میکنه) به نظرم باید نمره خیلی خوبی تو GRE بیارید
ضمنا نمره تافلتون رو هم سعی کنید خیلی خوب بشه (مخصوصا بخش Speaking)

یک مشکلی که ممکنه بوجود بیاد بعد از گرفتن پذیرش سفارته، چون دانشگاهتون شناخته شده نیست
برای همین به نظرم اگه امکانش هست برای کشورهای مختلف (از جمله همین امریکا) اپلای کنید

با توجه به اینکه نمره زبان (تافل و GRE) ندارید نمیشه در مورد شانس پذیرش یا فاند بحثی کرد
به نظرم سعی کنید این امتحانها رو با موفقیت پشت سر بگذارید، بعد میشه نظر داد

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Ahmad2008e - 02-11-2012

ممنون
ولی متوجه منظورتون نشدم یعنی یه طرح که به صورت علمی و عملی ساخته بشه ارزش یک مقاله رو نداره؟؟؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Pejman - 02-11-2012

با اجازه مهیار جان من به شما جواب می دم. من هم با مهیار موافقم. در مورد ثبت اختراع و ارزش اون در رزومه این تاپیک رو ملاحظه کنید. دلیل اینکه ثبت اختراع در ایران نمی تونه جای یک مقاله داوری شده بین المللی رو بگیره (هرچند در نوع خود تاثیر مثبتی داره و با ارزشه) رو من در اون تاپیک توضیح دادم. اگر باز در خصوص ثبت اختراع سوالی دارید در همون تاپیک مطرح کنید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Ahmad2008e - 04-11-2012

دوستان با توجه به این شرایط به نظرتون بهتره برای کارشناسی اقدام بشه یا برای دکتری پیوسته ( البته با توجه به امکان گرفتن فاند )