![]() |
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند (/Thread-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D9%81%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84%D9%81-%D8%A8%D8%B1-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF) |
RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - delbina - 28-07-2015 سلام ببخشید اینکه میگن الان پوزیشن برای دکتری ندارن یعنی کلا برای پاییز 2016 ندارن یا اینکه من زود ایمیل زدم و هنوز برای اونا هم مشخص نیس که آیا بتونن دانشجو بگیرن یا نه؟؟ 1- اشکال نداره به این اساتید بزرگوار تقریبا یک ماه دیگه باز ایمیل بزنم؟؟؟ 2- اکثر اساتید جواب ندادن معنیش چی میتونه باشه؟ با سپاس RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Torkan - 28-07-2015 (28-07-2015, 08:28 PM)delbina نوشته: سلام خوب زود بودنش که زود هست. ولی اگر استادی به صراحت اعلام کنه دانشجو نمیگیرم یعنی جا نداره. البته این رو بگم که زود ایمیل زدن زیاد درست نیست. در واقع اساتید الان مشغول جمع کردن تز دانشجوهاشون هستن و ممکنه به علت مشغله حوصله نداشته باشند اصلا طرف چی میخواد! و یا ممکنه تمپلیت باشه. شما جواب ایمیل رو در تاپیک مربوطه بذارین بیشتر میشه درک کرد! 1- خیر اصلا اشکال نداره. 2- معنیش اینه باید بیشتر تلاش کنید و استادای دیگر رو در نظر بگیرید. ![]() بااحترام، ترکان RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - اویلر - 03-08-2015 (28-07-2015, 05:28 PM)Torkan نوشته: به اساتیدش ایمیل بزنید ببینید چه جوابی میگیرید. مطمین باشید دانشگاههای متوسط هم پیدا خواهید کرد که راه بیان با شما. فقط باید سعی کنید اگر فاند میخواهید نمرات زبان بالا و یا مقاله داشته باشید تا مرهم دردی بر معدل لیسانستون باشه.سلام این جواب یکی از این Admission office ها است: The Graduate School requires a 3.0 GPA for entrance into a program. The department that will be reviewing your application will most likely consider it because your Master's program GPA is higher and can how them that you have improved your ability to perform academically. We would recommend that you apply to the program.
منظورشو نمی فهمم، اگه مینیم 3 هست ، پولم رو واسه چی دود کنم ؟ ![]() ![]() با تشکر. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Torkan - 03-08-2015 (03-08-2015, 07:28 PM)اویلر نوشته: سلام درود واللا، اویلر جان اینم از اون دودره کردن هاست. باز بیشتر به کشورش و حتی دانشگاهش بستگی داره. مثلا در آمریکا دانشگاههایی هستن که در صورت بالا بودن سایر موارد رزومه، معدل رو ignore میکنن. ولی کانادا رو میدونم حتی خود euler هم باشی! معدلت کم باشه، احتمال رد خیلی بالاست. در هر حال به نظر من اگر دانشگاههایی تونستی پیدا کنی که اون شرط رو نگذاشتن (که قطعا میتونی و هستش)، واسشون اپلای کنی بهتره تا دانشگاههای اینطوری که جواب مطلق به فرد نمیدن( در پست قبلی هم گفته بودم، که طوری جواب نخواهند داد که بتونی تصمیم بگیری.) پ.ن: هرچند خودش اینجا گفته به احتمال زیاد در نظرت میگیرن واسه بررسی (نه اینکه accept میدن بهت!) بااحترام، ترکان [برش] هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - رومینا - 08-08-2015 میشه بگین معدل و تعداد مقالات و نمره جی آر ای و تافل و... هر کدوم چقد مهمه؟ مثلا از یک تا بیست امتیاز بدین.... RE: هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - Torkan - 08-08-2015 (08-08-2015, 07:18 PM)رومینا نوشته: میشه بگین معدل و تعداد مقالات و نمره جی آر ای و تافل و... هر کدوم چقد مهمه؟ مثلا از یک تا بیست امتیاز بدین.... درود هر کدوم واسه خودش مهمه. ببینید جواب این سوال هیچ وقت واضح نیست. کمیته پذیرش همیشه تعدادی پارامتر در نظر داره و همچنین قاعده ای واسه خودش داره که از روی اون تصمیم میگیره. شما اگر بخواید استاد پیدا کنید واسه مقطع دکترا اهمیت مقاله بیشتره هر چند از معدل نمیشه چشم پوشی کرد. در حالت کلی خوب معدل نشاندهنده عملکرد درسی شما در طول دوران تحصیلی است. تافل نشاندهنده مهارت شما در زبان هستش. GRE نشانگر پشتکار و تلاش شما در قسمت وربال و تمرکز در قسمت کوانت هستش. تعداد مقالات نشوندهنده میزان توانایی در تحقیقات هستش. بااحترام، ترکان [برش] هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - nasim1234 - 08-08-2015 (08-08-2015, 07:18 PM)رومینا نوشته: میشه بگین معدل و تعداد مقالات و نمره جی آر ای و تافل و... هر کدوم چقد مهمه؟ مثلا از یک تا بیست امتیاز بدین.... دوست عزیز پرونده شما کلی بررسی میشه و روال هر دانشگاهی تا حدی با دانشگاه دیگه متفاوته. اهمیت نمره تافل در اینه که اولا از حدی که تو سایت دانشگاه گفته حداقل 5 نمره بالاتر باشین اگه گفته 90 شما 95 حداقل باشی حالا هرچه بالاتر بهتر. ولی تافل در همین حد مهمه. ضمنا اگه شما رو برای تی ای بخوان احتمالا speaking رو نگاه کنند. اگه تک تک هم مینیمم مشخص کردن باز نباید زیر مینیمم ها باشین. GRE بسته به رشته داره در برخی رشته های علوم انسانی و هنر نمره نوشتن مهمه در مهندسی ها بیشتر نمره Quant نمره verbal هم خیلی بی اهمین نیست ولی برای رشته های فنی خیلی روش زوم نمیکنن مگر اینکه دانشگاه تاپ اپلای کرده باشین که خب اونا میخوان تاپ ها رو بگیرن و همه چی مهمه! معدل فاکتور مهمی هست که یکم جای بحث داره. اگه دانشگاه استاد بیس اپلای میکنین مثل دانشگاه های معمولی کانادا/آمریکا خب استاد مهمه. اگه به رزومتون علاقه مند بشه و فرصت مصاحبه بده میتونین تو مصاحبه توضیح بدین و زوم کنین رو درسایی که نمره خوب گرفتین و اتفاقا مرتبط هم هست یا تو SOP اگه دو سه ترم رو بد شدین بقیش خوبه توضیح بدین. بعضا یه قاعده سرانگشتی هست که میگه 60 واحد آخر مهمه! ولی سندی براش ندارم! اگه برای تاپ کانادا اپلای میکنین یعنی تورنتو و UBC معدل بسیار مهمه! با معدل زیر 17 18 خیلی نمیشه امیدوارم بود به اینها ولی دانشگاه های معمولی تر کمتر معدلی هستن. مقاله به نظر من مهم ترین فاکتور هست البته مقاله ای که شما مربوط به همون اپلای کنین. مثلا اگه درباره X مقاله دادین یه چیزی تو همون مایه ها هم اپلای کنین و ریکام استادی که باهاش مقاله دادین رو هم بگیرین RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - dr. n - 21-08-2015 سلام و عرض ادب. میخواستم بدونم کسی که با مدرک دکترای پزشکی (M.D) چه عمومی چه متخصص، اگر برای PhD قصد اپلای داشته باشه برای معدل B.S و M.S باید چکار کنه؟ چون پزشکی در ایران پیوسته هست و مثل کشورهای دیگه لیسانس و فوق لیسانس نداره. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Mehran28 - 22-08-2015 (21-08-2015, 02:12 PM)dr. n نوشته: سلام و عرض ادب.دانشگاها اصولا به اینکه شما در چند مرحله درس مدرکی رو گرفتی کار ندارند. برای همین میگن مثلا مدرک B.S باید ارائه بدی یعنی حداقل باید 4 سال درس در دانشگاه خونده باشی. شما باید اون تعداد واحدی که پاس کردی و مدت زمانی که درس خوندی رو بهشون با مدارکی که داری ارائه بدی. دانشگاه با سیستم اموزشی خودش معادل سازی میکنه و اگر فاکتورهایی که گفته شده رو داشته باشید مشکلی نداره. دانشگاها تو سایت هاشون توضیحات لازم رو میدند و به نظرم زیاد جای نگرانی نداره. اگر مورد خاصی برای رشته یا دانشگاه خاصی هست بهترین کار اینه با ارائه توضیحات از دانشگاه بپرسید. موفق باشی/ RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - dr. n - 23-08-2015 (22-08-2015, 05:31 PM)mehran28 نوشته: دانشگاها اصولا به اینکه شما در چند مرحله درس مدرکی رو گرفتی کار ندارند. برای همین میگن مثلا مدرک B.S باید ارائه بدی یعنی حداقل باید 4 سال درس در دانشگاه خونده باشی. شما باید اون تعداد واحدی که پاس کردی و مدت زمانی که درس خوندی رو بهشون با مدارکی که داری ارائه بدی. دانشگاه با سیستم اموزشی خودش معادل سازی میکنه و اگر فاکتورهایی که گفته شده رو داشته باشید مشکلی نداره. ممنونم از پاسختون. ![]() الان من برای اینکه بدونم مشمول معیارهاشون میشم یا نه، معدل کل رو میتونم محاسبه کنم ولی برای قسمت معدل ارشد و لیسانس و همینطور 60/90 نمیدونم چکار باید کرد. در سایت هیچ دانشگاهی هم توضیحی در این مورد پیدا نکردم که البته خب اونها این سیستم رو ندارند که بخوان براش توضیح بدن. |