آکادمیا کافه
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: معافیت پزشکی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C)
+---- موضوع: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌ (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D9%84-%D8%A7%D9%82%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C%E2%80%8C)

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 25-01-2019

دوستان من برای معافیت پزشکی اقدام کردم 
اول رفتن بیمارستان بعد کمیسیون تشکیل شده به من معاف از رزم داد 
اعتراض کردم منو فرستادن بیمارستانی دیگه اون دکتر بند نامه معافیت رو به طور غیر مستقیم نوشت 

حالا بعد 5روز که از بیمارستان میگذره یه نامه آمده که میگه مشمول گرامی دراصرع وقت برای پیگیری پرنده خود به نظام وظیفه مراجعه کنید
سوال من اینه 
1. اینا واسه چی منو میخوان در حالی که روز کمیسیون مشخص نشده :
2. آیا ممکنه کمیسیون اعتراض غیابی انجام شده و رای دادن؟

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 26-01-2019

باسلام . ببخشید من دقیقا نمیدونم اسم بیماری که دارم چی هست یعنی نمیدونم برای معافیت سربازی محسوب میشه یا نه؟ من بعضی وقتها احساس قدرت میکنم و حس میکنم تبدیل میشم به یک آدم دیگه یعنی حتی در این مواقع طرز حرف زدنم با افراد اطرافم تغییر میکنه و به نوعی میشه گفت جدی تر میشم . بنظرم ممکنه دوگانگی شخصیت یا همچین چیزی داشته باشم فقط دقیق نمیدونم. میخواستم ببینم این نوع بیماری ها معافیتم داره ؟

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 26-01-2019

دوستان من یک بار کمیسیون شهرم رفتم معاف از رزم شدم 
اعتراض زدم 
19500هزینه معاینه رو ازم گرفتن 
حالا واسم کمیسیون استان تشکیل میشه یا شورا عالی؟

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - automotive - 27-01-2019

(26-01-2019, 05:14 PM) نوشته: باسلام . ببخشید من دقیقا نمیدونم اسم بیماری که دارم چی هست یعنی نمیدونم برای معافیت سربازی محسوب میشه یا نه؟ من بعضی وقتها احساس قدرت میکنم و حس میکنم تبدیل میشم به یک آدم دیگه یعنی حتی در این مواقع طرز حرف زدنم با افراد اطرافم تغییر میکنه و به نوعی میشه گفت جدی تر میشم . بنظرم ممکنه دوگانگی شخصیت یا همچین چیزی داشته باشم فقط دقیق نمیدونم. میخواستم ببینم این نوع بیماری ها معافیتم داره ؟

سلام
فکر نمیکنم مشکل شما آنقدر حاد باشد اما در بدترین حالت به بیماری دو قطبی مبتلا هستید و معافیت هم دارد اما بدون تشخیص پزشک نمیتوان نظر داد.
بند 2:
اختلالات خلقي :
الف)ابتلا به بيماري دوقطبي نوع يك در هر مرحله و فاز : معاف دائم
ب) اختلال افسردگي اساسي : معاف دائم
ج) انواع اختلال خلقي افسردگي خفيف (ديس تايمي و سايكلو تايمي ) ، اختلال خلقي دو قطبي نوع دوّم (هايپومانيا) در صورتيكه با دارو تحت كنترل بوده و يا تهديد كننده خود و اطرافيان نباشد : معاف از خدمات رزمي
د) در صورتيکه حداقل شش ماه از حمله حاد(اولين حمله حاد مانيا) و افسردگي گذشته باشد و هيچگونه علامتي نداشته باشد : معاف از خدمات رزمي

(26-01-2019, 11:26 PM) نوشته: دوستان من یک بار کمیسیون شهرم رفتم معاف از رزم شدم 
اعتراض زدم 
19500هزینه معاینه رو ازم گرفتن 
حالا واسم کمیسیون استان تشکیل میشه یا شورا عالی؟

فکر میکنم شورای عالی تهران رسیدگی کنند هرچند مطمئن نیستم.

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 27-01-2019

چرا مشکل جدی به حساب میاد به نوعی چون مثلا فرض کنین در حالت عادی وقتی با یک نفر بحث و دعوا میکنی زیاد بد رفتار نمیکنی و سریع آشتی میکنی ولی یهو یک نفر دیگری میشی و علاوه بر رفتار بد تهدیدشم میکنی و حتی کاری هم علیهش انجام میدی . مثلا فرض کنین در سربازی با درجه بالاتر از خودت خیلی بد رفتار کنی با اینکه دست خودتم نیست خب بنظرتون این عیب به شمار نمیره ؟ بنظر من که میتوانم به اختلال دو قطبی ربطش بدم. به هرحال خیلی ممنون بابت اینکه پاسخ های قانع کننده ای بهم دادید

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 28-01-2019

با سلام خدمت شما من عمل دیسک همی لامینکتومی انجام دادم میخواستم بدونم معافیت داره یا ن

سلام
تو جواب ام آر آی برا من زده بین۴,۵ دیسک هنریشن
میخاستم ببینم معافیت داره یا معاف رزمی
ممنون

من لرزش اساسی شدید دارم دکتر بیمارستان تشخیص داد که دژنراتیو پیشرونده دارم که رو دستگاه خارج هرمی تاثیر می زاره 
آیا معاف میشونم؟

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - automotive - 29-01-2019

(28-01-2019, 04:23 AM) نوشته: با سلام خدمت شما من عمل دیسک همی لامینکتومی انجام دادم میخواستم بدونم معافیت داره یا ن

سلام
بند 4:
لامينکتومي با عمل جراحي همراه با سوابق مستند کلينيکي و پارا کلينيکي : معاف دائم

تبصره: ديسکتومي به روش ليزر که براي برجستگي(Bul ging) خفيف ديسک انجام شده است : معاف از خدمات رزمي

(28-01-2019, 11:31 AM) نوشته: سلام
تو جواب ام آر آی برا من زده بین۴,۵ دیسک هنریشن
میخاستم ببینم معافیت داره یا معاف رزمی
ممنون

سلام
بند 2:

انواع هرني ديسكال يا Extrusion ديسک : معاف دائم ( در مورد بيماران عمل نشده ،انجام MRI ستون فقرات در مراكز درماني نظامي و يا دانشگاهي ضروري مي باشد و مواردي كه ممنوعيت داشته باشد از ميلوگرافي استفاده شود )

(28-01-2019, 01:41 PM) نوشته: من لرزش اساسی شدید دارم دکتر بیمارستان تشخیص داد که دژنراتیو پیشرونده دارم که رو دستگاه خارج هرمی تاثیر می زاره 
آیا معاف میشونم؟

سلام
بند 8:
استئوآرتريت مفاصل (آرنج، شانه، لگن، زانو، مچ دست و مچ پا) :
الف) در فرم شديد و ناتوان كننده كه تغيير شكل و يا اختلال در عملكرد عضو ايجاد نموده باشد : معاف دائم
ب) در فرم خفيف : معاف از خدمات رزمي

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 29-01-2019

سلام من کمیسیونم رو رفتم و معاف از رزم شدم. به من گفتن اگه اعتراض داری 10 روز دیگه پلیس +10 اعتراض بزن. میخواستم بدونم روند اعتراض معمولا چقدر طول میکشه تا اعلام رای؟