سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7) |
RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - sarbaz-sefr - 07-09-2016 با سلام می خواستم بدونم نمره پایان نامه تا چه حد در پذیرش موثر هست؟ اصلا تاثیری داره؟ بنده پایان نامه ام حاضره ولی چون اکسپت مقالاتم نیومده، نمیتونم از امتیاز مقالات برای افزایش نمره پایان نامه ام استفاده کنم. از طرف دیگه اگر بخواهم عقب بندازم مجبور هستم هزینه یک ترم رو پرداخت کنم. بدون مقاله حول و حوش 19 میشم و با مقاله حداقل نیم تا یک نمره بالاتر. به نظرتون ارزش داره پایان نامه رو عقب بندازم و شهریه رو پرداخت کنم تا نمره پایان نامه بیشتر بشه؟ RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Torkan - 07-09-2016 (07-09-2016, 05:55 PM)sarbaz-sefr نوشته: با سلام درود به نظر من اصلا ارزش نداره. در رزومه اون مقالات رو ذکر کنید و شروع اپلای کنید و عمرتون رو هدر ندید! RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - sarbaz-sefr - 07-09-2016 ممنون یه سوال دیگه؟ من الان ترم شش فارغ التحصیلی میشم یکسال فرصت ارسال دفترچه سربازی رو دارم دیگه؟ قوانین که تغییر نکرده؟ RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - حبیبی مططفی - 08-09-2016 سلام کاردانی 17.32(قزوین) کارشناسی 18.70(تبریز) ارشد 16.7(شریف) 6 تا ISI با کیفیت Q2 1 isi با کیفیت Q1 2 تا علمی پژوهشی 6 تا کنفرانسی 1.5 سال مسعول ازمایشگاه زبان ندارم به نظرتون با ی ایلتس 6 یا 6.5 کجاها توی کانادا شانس دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ریکام از 5 تا استاد راحت میگیرم یعنی لطف دارن بهم ضمینه های پژوهشیم مواد و مکانیک رشته تحصیلیم مکانیک RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Ebish - 08-09-2016 (08-09-2016, 04:51 PM)حبیبی مططفی نوشته: سلامسلام وضعیت معدل ها و مقالاتتون خوبه اما برای پذیرش از کانادا ؛ اولا به نمره زیر 6.5 اصلا فکر نکنین. ثانیا تماس با اساتید رو هم حتما جدی بگیرید ( در کانادا عدم جلب نظر استاد تقریبا برابر با ریجکت تلقی میشه) RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - rojano - 12-09-2016 از کجا میشه فهمید کدوم اساتید توی admission committee هستن؟ایا سوپروایزر هم باید توی adcomm باشه؟ ایا سمپل رایتینگ باید در راستای تز دکترا باشه؟ RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Matinking - 12-09-2016 (12-09-2016, 01:58 AM)rojano نوشته: از کجا میشه فهمید کدوم اساتید توی admission committee هستن؟ایا سوپروایزر هم باید توی adcomm باشه؟ ایا سمپل رایتینگ باید در راستای تز دکترا باشه؟ سلام در دانشگاه هایی که پذیرش دو مرحله ای دارن اصلا اساتید در admission committee نیستند... اول گروهی شامل کارکنان بخش پذیرش دانشگاه و البته بعضا داشجویان دکترا مینیمم ها رو بررسی می کنند و کسانی که اونها رو pass می کنند رو می فرستند به مرحله دوم... در اونجا اساتید به پرونده های این افراد دسترسی دارند و می تونند انتخاب کنند... در پذیرش تک مرحله ای این دو گام با هم تلفیق میشه و عملا اساتید در کل پروسه نقش خواهند داشت... (اگر هدف شما دانشگاه تورانتو هست، حداقل در دپارتمان ECE رویه مشابه حالت اول هست) نمونه نوشتار برای بررسی این هست که فرد چقدر در نوشتن اکادمیک و تولید مقاله توانمند هست... اصولا اینکه موضوع نوشتار چی باشه خیلی مهم نیست... مهم این هست که اون sample اکادمیک باشه و نهایت توانایی فرد در بیان علمی موثر رو نمایش بده... براتون آرزوی موفقیت دارم RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - saman1 - 23-09-2016 سلام لیسانس مکانیک دانشگاه ازاد معدل 14.01 و ارشد مکانیک گرایش تبدیل انرژی دانشگاه ازاد معدل 17.33 3 مقاله داخلی 1 مقاله علمی پژوهشی و 1 مقاله isi اگه زحمتی نیس لطفا چند تا سوال میپرسم در صورت امکان پاسخ بدید 1-بدون مدرک زبان میتوان در مقطع دکترا پذیرش گرفت و اگر بشود آیا امکان بورس شدن هم وجود دارد؟ (خیلی از دوستان من بدون مدرک زبان دارن تحصیل میکنن در کشورهای اروپایی ولی خب من هر جا مراجعه کردم میگن مدرک زبان الزامیه) 2-چه کشورهایی بهتر هستن از اون نظر که بعد از تحصیل شرایط کاری و زندگی محیا باشه...شرایط پذیرش در اون کشور به چه صورته؟ 3-ایا به موسسات اعزام دانشجو اعتماد کنم یا خودم قدم به قدم رو یاد بگیرم و انجام بدم؟ ممنونم از لطفتون RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Raminsezi - 27-09-2016 سلام حقیقتا من این چند وقته خیلی استرسی شدم و مجبور شدم سوال بپرسم وگرنه مزاحم شما دوستان نمیشدم چون من تا شهریور 97 معافیت تحصیلی دارم و میترسم دیر اقدام کردن باعث از دست رفتن بشه من دانشجوری سال دوم ارشد عمران راه هستم و فقط پایان نامم مونده ، حدود 1 ماه پیش سمپل دادم و 6 شدم و از همون موقع شروع کردم به خوندن برای نمره 7 یا 7.5 و خب طبیعتا برای جی آر ای با نمره ی 310 یا به بالا ، سوال اول اینکه به نظرتون تو 2 3 ماه عملی هست چنین چیزی یا نه ؟ سوال بعدی اینکه گویا تا دی و بهمن ماه میتونم اقدام کنم برای پذیرش و اینا یعنی تقریبا 4 5 ماه زمان ، با توجه به اینکه پایان نامم دفاع نشده و طبیعتا مقاله ای روش کار میکنم هنوز به مراحل نهایی نرسیده میشه پذیرش گرفت یا نه ؟ شرایط پذیرش با فاند چطور ؟ شرایطی وجود داره که در آینده بتونم پایان نامه و مقاله رو بهشون ازائه کنم ؟ و نهایتا اینکه برای شروع پروسه پذیرش از کجا شروع کنم ( فرض بر اینکه مدارک زبان کامله ) ، کدوم قسمت سایت دانشگاه باید بفهمم که عصن در رابطه با رشته ی من در مقطع دکتری دانشجو میگیرن یا نه و اگر میگیرن شرایطش به چه صورته ؟ ممنونم از حسن توجهتون RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - raminz - 27-09-2016 (27-09-2016, 02:37 PM)Raminsezi نوشته: سلام حقیقتا من این چند وقته خیلی استرسی شدم و مجبور شدم سوال بپرسم وگرنه مزاحم شما دوستان نمیشدم چون من تا شهریور 97 معافیت تحصیلی دارم و میترسم دیر اقدام کردن باعث از دست رفتن بشه سلام، خب آقا تو که میگی الان ترم 3 هستی! چه عجله ای داری؟! :\ به نظرم اگه میخوای یه جای خوب پذیرش بگیری باید رزومت رو قوی کنی. شما امسال اپلای نکنو سال بعد که دفاع کردی اقدام کن. اونجوری هم احتمالاً مقاله داری و هم نمره های زبانت میتونه خیلی خوب بشه. اگه داری برای آمریکا و کانادا اقدام میکنی که پوزیشن اعلام نمیشه. شما باید بری تو قسمت Faculty و ببینی کدوم استادا تو زمینه راه و ترابری کار میکنن. اگه استاد مرتبط پیدا کردی میتونی برای اون دانشگاه اقدام کنی. |