آکادمیا کافه
بورس تحصیلی کره جنوبی - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: سایر کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: کره جنوبی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C)
+----- انجمن: تحصیل در کره جنوبی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C)
+----- موضوع: بورس تحصیلی کره جنوبی (/Thread-%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49

RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - parastwoo - 17-01-2016

سلام! من متولد 76 هستم و تا پیش دانشگاهی رو ریاضی گذروندم. در حال حاضر پشت کنکورم و دارم واسه کنکور هنر میخونم و احتمال این رو میدم ک رتبه ی زیر 20 بیارم. میخواستم بپرسم امکانش هست بتونم واسه لیسانس در کره جنوبی بورسیه شم و ادامه تحصیل بدم؟ معدل دیپلمم خوب نیست ولی خب ریاضی بودم و ربطی ب هنر نداره و الان قصد ادامه تحصیل در رشته هنر دارم. همه ی رشته های هنر رو هم دوست دارم و تقریبا برام فرق نمیکنه چه رشته ای بورسیه شم. خیلی برام مهمه ممنون میشم پاسخ بدین.

RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Shihan - 18-01-2016

(17-01-2016, 08:33 PM)parastwoo نوشته: سلام! من متولد 76 هستم و تا پیش دانشگاهی رو ریاضی گذروندم. در حال حاضر پشت کنکورم و دارم واسه کنکور هنر میخونم و احتمال این رو میدم ک رتبه ی زیر 20 بیارم. میخواستم بپرسم امکانش هست بتونم واسه لیسانس در کره جنوبی بورسیه شم و ادامه تحصیل بدم؟ معدل دیپلمم خوب نیست ولی خب ریاضی بودم و ربطی ب هنر نداره و الان قصد ادامه تحصیل در رشته هنر دارم. همه ی رشته های هنر رو هم دوست دارم و تقریبا برام فرق نمیکنه چه رشته ای بورسیه شم. خیلی برام مهمه ممنون میشم پاسخ بدین.

برای دوره لیسانس و احتمال بورس شدن رقابت بسیار زیاده و تعداد افرادی که در نظر گرفته میشه بسیار کمه. بطور مثال امسال برای سهمیه ایران تعداد 3 نفر در نظر گرفته شده است. معدل خوب و نمره زبان کره ای بالای 4 از شرایط اولیه است بعد از اون میشه به افتخارات یا گواهینامه های معتبری یا  کسب رتبه یا مقام خاصی تاثیر خواهد داشت. با توجه به این موارد شانست خیلی بالا نیست. توصیه من اینه لیسانس رو در ایران به تحصیل بپردازید و سپس برای ارشد اقدام کنید.

RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - parastwoo - 18-01-2016

(18-01-2016, 07:24 AM)Shihan نوشته: برای دوره لیسانس و احتمال بورس شدن رقابت بسیار زیاده و تعداد افرادی که در نظر گرفته میشه بسیار کمه. بطور مثال امسال برای سهمیه ایران تعداد 3 نفر در نظر گرفته شده است. معدل خوب و نمره زبان کره ای بالای 4 از شرایط اولیه است بعد از اون میشه به افتخارات یا گواهینامه های معتبری یا  کسب رتبه یا مقام خاصی تاثیر خواهد داشت. با توجه به این موارد شانست خیلی بالا نیست. توصیه من اینه لیسانس رو در ایران به تحصیل بپردازید و سپس برای ارشد اقدام کنید.

ممنون كه پاسخ دادين! يعني اگر رتبه تك رقمي باشم هم تاثير نداره؟ بعد تو سايت دانشگاه ها نوشته بود ك ايلتس ٧ بايد داشته باشيد. نمره زبان كره اي ٤ كه ذكر كرديد حتما لازمه؟ ايلتس ٧ هم بگيرم و رتبم تك رقمي باشه باز هم شانسي ندارم؟ آخه من معدلم واسه رشته ی ریاضی هست و الان قصد ادامه تحصیل در رشته ی هنر دارم، باز هم معدلم از شرایط اولیه هست؟

RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Shihan - 18-01-2016

(18-01-2016, 07:37 AM)parastwoo نوشته: ممنون كه پاسخ دادين! يعني اگر رتبه تك رقمي باشم هم تاثير نداره؟ بعد تو سايت دانشگاه ها نوشته بود ك ايلتس ٧ بايد داشته باشيد. نمره زبان كره اي ٤ كه ذكر كرديد حتما لازمه؟ ايلتس ٧ هم بگيرم و رتبم تك رقمي باشه باز هم شانسي ندارم؟ آخه من معدلم واسه رشته ی ریاضی هست و الان قصد ادامه تحصیل در رشته ی هنر دارم، باز هم معدلم از شرایط اولیه هست؟

مسلماً بی تاثیر نیست، اما اثرش هم به نحوی نیست که بخواهد معدل پایین رو جبران کنه. در خصوص نمره زبان باید عرض کنم بالای 90% دوره های هنر و طراحی در شرق اسیا به زبان همون کشور (کره ای، ژاپنی و چینی) ارائه میشه بنابراین داشتن و تسلط بر روی زبان کره ای بسیار برای شما اهمیت داره. حالا ممکنه 1-2 مورد انگلیسی هم پیدا بشه.

RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - glitter - 20-02-2016

سلام. من دیپلم تجربی ۱۸:۵ودیپلم ریاضی ۱۸:۶۰ دارم.می خواستم واسه رشته پزشکی در seoul national universityاقدام کنم، البته نه به صورت بورسیه بلکه با پرداخت شهریه.سه تا سوال داشتم اول اینکه نمره ایلتس باید چند باشه؟ و بعد اینکه شهریه پزشکی به چه صورت هست و در اخر چه جوری بایداقدام کنم.با تشکر

RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Shihan - 20-02-2016

(20-02-2016, 01:29 PM)glitter نوشته: سلام.  من دیپلم تجربی ۱۸:۵ودیپلم ریاضی ۱۸:۶۰ دارم.می خواستم واسه رشته پزشکی در seoul national universityاقدام کنم، البته نه به صورت بورسیه بلکه با پرداخت شهریه.سه تا سوال داشتم  اول اینکه نمره ایلتس باید چند باشه؟  و بعد اینکه شهریه پزشکی به چه صورت هست و  در اخر چه جوری بایداقدام کنم.با تشکر

بله میتوانی اقدام کنید نمره زبان IELTS باید بالای 5.5 باشه و اینجا دقیقاً توضیح مدارک امده میتونی نگاه بندازی.
البته در سایت از ازمونهایی چون SAT , GRE هم صحبت شده اگر میتونید ارائه دهید. بهتره برای اطلاعات بیشتر با این بخش
snuadmit@snu.ac.kr تماس داشته باش.

- در خصوص شهریه هم برای رشته های پرستاری و پزشکی و داروسازی متفاوته که من در پیوست زیر قرار دادم.

RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - glitter - 20-02-2016

من خودم این پی دی اف رو قبلاتو سایت چک کرده بودم ولی نتونستم کامل سر در بیارم. چون معمولا هزینه جانبی زیاد هست.گفتم شاید شما بیشتر بتونین بهم اطلاعات بدین.

RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Shihan - 20-02-2016

(20-02-2016, 07:23 PM)glitter نوشته: من خودم این پی دی اف رو قبلاتو سایت چک کرده بودم ولی نتونستم کامل سر در بیارم. چون معمولا هزینه جانبی زیاد هست.گفتم شاید شما بیشتر بتونین بهم اطلاعات بدین.
شما چطوری مطالعه کردید که مجددا شهریه را سوال پرسیدی؟ ببینید شهریه رو که در لیست گذاشته شده هزینه زندگی هم در سئول ماهی بین 700-900 دلاره (امریکا) که باید مد نظر بگیری. این مقدار شامل هزینه مسکن و خورد و خوراک و حمل و نقل میشه.

RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - ak.ash - 23-02-2016

سلام من رشته مدیریت بازرگانی رو با معدل 16 تموم کردم.و امسال کنکور ارشد میدم.
خواستم بدونم که آیا در کره گرفتن بورس دکتری در مدیریت کار سختیه؟( اگر از اینکه درکدوم کشور راحت تره اطلاعی داری ممنون میشم که بدونم)از چه طریقی میتونم بفهمم که چه دانشگاهایی در کره مدیریت رو ارایه میکنن و اساتید به چه گرایش هایی توجه بیشتری دارن؟تا گرایش ارشدم رو با توجه به اون انتخاب کنم.
و سوال بعدم اینه که برای مقطع دکترا مدرک آیلس مناسب تره یا تاپیک؟هم برای پذیرش و هم برای زندگی و درس خوندن دراین کشور کدوم  دنبال کدوم مدرک برم ارجحیت داره؟
و اینکه معدل کارشناسی برای دکترا همتره یا معدل ارشد؟ودر دوره ارشدم چه کارهایی رو انجام بدم که شانس بورس گرفتنم بیشتر شه؟
ممنون میشم که تا جایی ک اطلاع دارین کامل راهنماییم کنید چون تمام تاپیک رو خوندم اما درمورد رشتم هیچ سوال مشابهی ندیدم که از پاسخ ها استفاده کنم

RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Shihan - 26-02-2016

(23-02-2016, 05:48 PM)ak.ash نوشته: سلام من رشته مدیریت بازرگانی رو با معدل 16 تموم کردم.و امسال کنکور ارشد میدم.
خواستم بدونم که آیا در کره گرفتن بورس دکتری در مدیریت کار سختیه؟( اگر از اینکه درکدوم کشور راحت تره اطلاعی داری ممنون میشم که بدونم)از چه طریقی میتونم بفهمم که چه دانشگاهایی در کره مدیریت رو ارایه میکنن و اساتید به چه گرایش هایی توجه بیشتری دارن؟تا گرایش ارشدم رو با توجه به اون انتخاب کنم.
و سوال بعدم اینه که برای مقطع دکترا مدرک آیلس مناسب تره یا تاپیک؟هم برای پذیرش و هم برای زندگی و درس خوندن دراین کشور کدوم  دنبال کدوم مدرک برم ارجحیت داره؟
و اینکه معدل کارشناسی برای دکترا همتره یا معدل ارشد؟ودر دوره ارشدم چه کارهایی رو انجام بدم که شانس بورس گرفتنم بیشتر شه؟
ممنون میشم که تا جایی ک اطلاع دارین کامل راهنماییم کنید چون تمام تاپیک رو خوندم اما درمورد رشتم هیچ سوال مشابهی ندیدم که از پاسخ ها استفاده کنم

- بورس شدن برای رشته های مدیریتی کمی دشواره اما شدنی است که براساس رزومه شما بهتون تعلق خواهد گرفت.
- از سایت اینجا میتونی رشته/دانشگاه رو جستجو کنید.
- مسلماً برای رشته های مدیریتی  IELTS , TOEFL بسیار مناسب خواهد بود. البته بهتره مدرک GRE / GMAT هم در نظر بگیرید.
- بله تقریباً ارشد و لیسانس هر دو اهمیت جداگانه دارن.