آکادمیا کافه
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند (/Thread-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D9%81%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84%D9%81-%D8%A8%D8%B1-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - ebi3350 - 30-08-2015

سلام
من معدل کارشناسیم 15.8 و معدل ارشدم 18.3 از دانشگاه امیر کبیر و در ضمن رشتم مهندسی شیمی و مقاله isi هم دارم. اخیرا امتحان تافل و جی ار ای شرکت کردم نمره جی ار ای شده 289 و تافل رو هم فکر می کنم حدود 75 بگیرم. الان چند تا سوال دارم از محضر دوستان.
1-با همین نمرات میشه از دانشگاههای امریکایی و کانادایی پذیرش و فاند گرفت.
2-ایا وقت دارم که دوباره امتحان بدم و برای پاییز 2016 پذیرش بگیرم.
3-در ضمن ذوستانکدوم رو پیشنهاد می کنند. اینکه دوباره امتخان بدم ویا اقدام کنم.
با تشکر

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Torkan - 30-08-2015

(30-08-2015, 04:57 PM)ebi3350 نوشته: سلام
من معدل کارشناسیم 15.8 و معدل ارشدم 18.3 از دانشگاه امیر کبیر و در ضمن رشتم مهندسی شیمی و مقاله isi هم دارم. اخیرا امتحان تافل و جی ار ای شرکت کردم نمره جی ار ای شده 289 و تافل رو هم فکر می کنم حدود 75 بگیرم. الان چند تا سوال دارم از محضر دوستان.
1-با همین نمرات میشه از دانشگاههای امریکایی و کانادایی پذیرش و فاند گرفت.
2-ایا وقت دارم که دوباره امتحان بدم و برای پاییز 2016 پذیرش بگیرم.
3-در ضمن ذوستانکدوم رو پیشنهاد می کنند. اینکه دوباره امتخان بدم ویا اقدام کنم.
با تشکر

درود

1- کانادا که gre نمیخواد. آمریکا میخواد. خیر با این نمرات زبان نمیشه. مگر دانشگاههای ضعیف.
2- بله چرا وقت ندارید 4 ماه هم وقت دارید خیلی خوبشم دارید!
3- صددرصد دوباره امتحان بده و همزمان الان چند تا دانشگاه آمریکا هنوز ددلاینشون مونده واسه بهار 2016 که از دی ماه شروع میشه. اگر هزینه برات مساله ای نیست اپلای کن 2 یا 3 تا ببین شاید هم بتونی اصلا پذیرش و فاند بگیری ولی کمتر دانشگاهی دیدم 75 رو قبول کنه. دیگه مینیمم 80 ولی مشا برای بالای 90 یا 100 حتی تلاش کنید.
gre ریاضیش مهمتره حتما بالاتر بزنید. معدلاتون به خصوص لیسانس متوسط به بالاست و فوقتون خوبه.
isi چه جور isi یه؟ خوب کار شده؟ چند تا؟

بااحترام،
ترکان

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - ebi3350 - 30-08-2015

با تشکر از پاسختون
تو taylor and francis و در قسمت Physics and Chemistry of Liquids چاپ شده. یکی هست. و در ضمن بد نیست. میشه نظرتون رو بفرمایید.امیدی هست؟
با تشکر

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Torkan - 30-08-2015

(30-08-2015, 05:55 PM)ebi3350 نوشته: با تشکر از پاسختون
تو taylor and francis و در قسمت Physics and Chemistry of Liquids چاپ شده. یکی هست. و در ضمن بد نیست. میشه نظرتون رو بفرمایید.امیدی هست؟
با تشکر

بله

ارتباط با اساتید رو فراموش نکنید. حتما با اساتید در زمینه ای که کار شده ارتباط برقرار کنید. ولی تاکید دارم نمرات زبان بهتره بالا بره و برای پاییز سال بعد اپلای بشه امیدتون خیلی بیشتره حتی برای فول فاند.

بااحترام،
ترکان

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - sarangi - 06-09-2015

سلام
من ارشد شیمی الی از دانشگاه دولتی با معدل 15.67
کارشناس از دانشگاه پیام نو معدل 15.97
3 مقاله بین المملی و ی داخلی و 3 مقاله تحت داوری و یک سمینار شرکت کرده ام
تالیف کتاب هم دارم در شیمی
دو سال سابقه کاری دارم
متاهل و همسرم هم مستر شیمی تجزیه است
دارم دوره تافل میگذرونم
البتا معدلم بدون دروس عمومی لیسانس 17، 70
برای کانادا و دکترا میخ ام اپلای کنم ؟
شانسم برای گرفتن فول فاند چقدره؟
شما کدوم دانشگاه رو میشنهاد میکنید برای اولین قدم؟

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Andre - 06-09-2015

(06-09-2015, 04:22 PM)sarangi نوشته: سلام
من ارشد شیمی الی از دانشگاه دولتی با معدل 15.67
کارشناس از دانشگاه پیام نو معدل 15.97
3 مقاله بین المملی و ی داخلی و 3 مقاله تحت داوری و یک سمینار شرکت کرده ام
تالیف کتاب هم دارم در شیمی
دو سال سابقه کاری دارم
متاهل و همسرم هم مستر شیمی تجزیه است
دارم دوره تافل میگذرونم
البتا معدلم بدون دروس عمومی لیسانس 17، 70
برای کانادا و دکترا میخ ام اپلای کنم ؟
شانسم برای گرفتن فول فاند چقدره؟
شما کدوم دانشگاه رو میشنهاد میکنید برای اولین قدم؟

بدون نمره زبان نمیشه نظر جامعی ارائه کرد. ممکنه تهیه کردن نمره زبانتون 1 سال یا بیشتر طول بکشه و در این حالت بهتره که فعلاً اقدام نکنید. معدل هر دو مقطع شما مینیمم بسیاری از دانشگاهها رو پوشش میده (البته نه همه) و چون معدلهای شما در واقع در نزدیکی مینیمم هستند پس سایر آیتم ها در رزومه شما مثل مقاله ها میتونند نقش پررنگی رو ایفا کنند. اینکه چقدر مقالات شما به روز هست و چه ارزش علمی‌ای دارند رو تنها خودتون و افراد متخصص رشته شما میتونند تشخیص بدند. 

به نظر من با در نظر گرفتن یک نمره زبان خوب شانس اینو دارین که برای دانشگاههای متوسط به بالای کانادا اقدام کنید و خوش بین باشید که بتونید پذیرش رو دریافت کنید. البته باید این نکته رو هم اشاره کرد که ارتباط با اساتید هم میتونه شانستون رو به نحو چشم گیری افزایش بده.

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - sarangi - 07-09-2015

از پاسخ شما ممنون
یعنی حتی برای پاییز 2016 هم نمیتونم برسم؟ حتی اگه تا بهار زبانمو اماده کنم ؟
ی سوال دیگه هر چند خیلی ساده
من باید مدارکمو از دانشگاه مستر و کارشناسیم چه موقعی اماده کنم تا برای تحویل مدارک دیر نشه؟
ببخشید زیاد سوال میکنم بعضی دانشگاه ها هم تو سایت فرم دارن منظور شما اینکه علاوه بر پر کردن فرم ها با اساتید برای گرفتن فاند صحبت کنم؟ و چطوری باید مسیله فاند مطرح کنم ؟
کجا میتونم لیست دانشگاه های کانادا متوسط رو پیدا کنم ؟

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Andre - 07-09-2015

(07-09-2015, 10:21 AM)sarangi نوشته: از پاسخ شما ممنون
یعنی حتی برای پاییز 2016 هم نمیتونم برسم؟ حتی اگه تا بهار زبانمو اماده کنم ؟
ی سوال دیگه هر چند خیلی ساده
من باید مدارکمو از دانشگاه مستر و کارشناسیم چه موقعی اماده کنم تا برای تحویل مدارک دیر نشه؟
ببخشید زیاد سوال میکنم بعضی دانشگاه ها هم تو سایت فرم دارن منظور شما اینکه علاوه بر پر کردن فرم ها با اساتید برای گرفتن فاند صحبت کنم؟ و چطوری باید مسیله فاند مطرح کنم ؟
کجا میتونم لیست دانشگاه های کانادا متوسط رو پیدا کنم ؟

ببینید.
1- دانشکده های مختلف از دانشگاههای مختلف ددلاین های متفاوتی دارند. تا اونجایی که بخاطر دارم. 
February 01، January 15، January 1، December 15 و همینطور March 1.
اگر تا این تاریخ ها بتونید نمره زبانتون رو آماده کنید که میتونید برای پاییز 2016 اقدام کنید. در غیر اینصورت باید برای ترم های بعدی اقدام کنید.

2-  ارتباط با اساتید ضروری نیست. حتی بسیاری از اساتید به ایمیل ها پاسخی ارائه نمیکنند و یا اگر پاسخی ارائه میکنند بسیار جامع و کلی هست (تمپلیت) که مثلاً باید اپلای کنید تا بتونم بررسی کنم و یا اینکه رزمتون خوبه و اپلای کنید. جزئیاتی در اینگونه پاسخ ها دیده نمیشه. با این حال شما میتونید اساتیدی که مایل به همکاری باهاشون هستید رو از خود سایت دانشگاهها پیدا کنید و بهشون ایمیل بزنید که مایل هستید که تحت نظر ایشون دوره خودتون رو شروع کنید. میتونید از فاند هم ازشون بپرسید اگر پاسخی دریافت کردید.

3- این دو سایت (1 و 2) به عنوان مثال، فهرستی رو ارائه کردند. در دومی شما میتونید دانشگاههای بیشتری رو پیدا کنید.

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - sarangi - 07-09-2015

خیلی ممنون از سایتتون و پاسخ های به موقع تون.
در مورد مدارک هم لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون میشم؟
پس منظور شما اینکه همون پر کردن فرم ها نشانه درخواست فاند هم هست؟
رلستی همسرم هم میتونه بامن بیاد؟
با تشکر فراوان

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Andre - 07-09-2015

(07-09-2015, 10:42 AM)sarangi نوشته: خیلی ممنون از سایتتون و پاسخ های به موقع تون.
در مورد مدارک هم لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون میشم؟
پس منظور شما اینکه همون پر کردن فرم ها نشانه درخواست فاند هم هست؟
رلستی همسرم هم میتونه بامن بیاد؟
با تشکر فراوان

والا در مراحل اپلای و پر کردن فرم ها (به صورت آنلاین یا دستی) ازتون خواسته میشه که وضیت فاند رو مشخص کنید (نیاز دارید یا نیاز ندارید) و همینطور اگر به شما فاندی تعلق نگرفت همچنان میتونید در دانشگاه ثبت نام کنید و غیره.

راستش اینکه همسرتون هم بتونه باهاتون بیاد بستگی به وضعیت مالیتون داره. برای گرفتن ویزا شما میتونید اعضای خانواده رو به عنوان همرا معرفی کنید. فقط باید مقدار حداقل موجودی حسابتون بیشتر باشه. این توضیح رو فقط بابت سوالتون ارائه کردم. مسائل مرتبط با ویزای دانشجویی کانادا در تاپیک دیگری بررسی میشه.

موفق باشید