آکادمیا کافه
شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF)
+---- انجمن: تحصیل در استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF)
+---- موضوع: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%BE-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - maxiar - 10-06-2014

با سلام و احترام خدمت شما ، یه سؤال دارم از حضورتون (موضوعی که خیلی برام حیاتیه) ، ممنون میشم راهنماییم کنین:

من قبلاً دیپلم علوم تجربی بودم (با معدل هجده و نیم) ، وارد دانشگاه سراسری گیلان رشتۀ شیمی محض شدم ، امّا از اونجایی که به شیمی علاقه ای نداشتم، بعد از گذروندن هشتاد واحد درخواست فارغ التحصیلی دادم و با مدرک کاردانی شیمی محض (با معدل 12/02) از دانشگاه گیلان فارغ التحصیل شدم. بعدش توی امتحان کارشناسی ناپیوستۀ عمران دانشگاه آزاد (با توجه به علاقه م) شرکت کردم و عمران آزاد انزلی قبول شدم و با معدل 17/03 فارغ التحصیل شدم. شهریور 92 هم در مقطع ارشد عمران در گرایش سازه های هیدرولیکی دانشگاه سراسری زنجان پذیرفته شدم که البته بعد از سه ماه (بدلیل مسائل شخصی و دغدغۀ کار و کسب درآمد که ضمن تحصیل ارشد اونم توی شهر زنجان که از لحاظ پروژه های عمرانی بسیار ضعیفه پرداختن بهش مقدور نبود) از ادامۀ تحصیل ارشد انصراف دادم و مشغول به کار شدم. و حالا سؤالم از حضورتون اینه که:

1- آیا اینکه مدرک دیپلم من تجربی بوده (ریاضی نبوده) و همینطور اینکه مدرک کاردانی من (شیمی) نامرتبط با مدرک کارشناسیم (عمران) هست ، در ادامۀ تحصیل (گرفتن پذیرش و ویزای تحصیلی) در مقطع کارشناسی ارشد یکی از گرایشهای عمران در دانشگاههای استرالیا خلل و منعیتی ایجاد میکنه؟
2- آیا اینکه من در کنکور سراسری ارشد عمران پذیرفته شده بودم (ترجمه و ارائۀ کارنامه و مدارکی که دال بر قبولیم باشه) برام امتیازی محسوب میشه؟

از لطف و توجهتون بینهایت سپاسگزارم...ممنون میشم اگه لطف و مرحمت بفرمایین و در این باره راهنماییم کنین...بسیار بسیار متشکرم

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - saaaaam - 10-06-2014

(10-06-2014, 07:17 PM)'maxiar' نوشته: با سلام و احترام خدمت شما ، یه سؤال دارم از حضورتون (موضوعی که خیلی برام حیاتیه) ، ممنون میشم راهنماییم کنین:
من قبلاً دیپلم علوم تجربی بودم (با معدل هجده و نیم) ، وارد دانشگاه سراسری گیلان رشتۀ شیمی محض شدم ، امّا از اونجایی که به شیمی علاقه ای نداشتم، بعد از گذروندن هشتاد واحد درخواست فارغ التحصیلی دادم و با مدرک کاردانی شیمی محض (با معدل 12/02) از دانشگاه گیلان فارغ التحصیل شدم. بعدش توی امتحان کارشناسی ناپیوستۀ عمران دانشگاه آزاد (با توجه به علاقه م) شرکت کردم و عمران آزاد انزلی قبول شدم و با معدل 17/03 فارغ التحصیل شدم. شهریور 92 هم در مقطع ارشد عمران در گرایش سازه های هیدرولیکی دانشگاه سراسری زنجان پذیرفته شدم که البته بعد از سه ماه (بدلیل مسائل شخصی و دغدغۀ کار و کسب درآمد که ضمن تحصیل ارشد اونم توی شهر زنجان که از لحاظ پروژه های عمرانی بسیار ضعیفه پرداختن بهش مقدور نبود) از ادامۀ تحصیل ارشد انصراف دادم و مشغول به کار شدم. و حالا سؤالم از حضورتون اینه که:
1- آیا اینکه مدرک دیپلم من تجربی بوده (ریاضی نبوده) و همینطور اینکه مدرک کاردانی من (شیمی) نامرتبط با مدرک کارشناسیم (عمران) هست ، در ادامۀ تحصیل (گرفتن پذیرش و ویزای تحصیلی) در مقطع کارشناسی ارشد یکی از گرایشهای عمران در دانشگاههای استرالیا خلل و منعیتی ایجاد میکنه؟
2- آیا اینکه من در کنکور سراسری ارشد عمران پذیرفته شده بودم (ترجمه و ارائۀ کارنامه و مدارکی که دال بر قبولیم باشه) برام امتیازی محسوب میشه؟
از لطف و توجهتون بینهایت سپاسگزارم...ممنون میشم اگه لطف و مرحمت بفرمایین و در این باره راهنماییم کنین...بسیار بسیار متشکرم

دوست عزیز سلام
1- در استرالیا رشته تحصیلی شما و معدل ان و ارتباط مستقیمش با دکتری که می خواهید تحصیل کنید بسیار اهمیت دارد
2- برای قبولی در دانشگاه سراسری با اینکه نامه رسمی دارید ولی امتیازی نداره مگر رتبه برتر باشید
3- در نهایت دانشگاه ازاد تحصیل کردن متاسفانه امتیاز منفی دارد در استرالیا هنگام ارزیابی داوطلبان معدل انها را بر اساس رنک و اعتبار دانشگاه ها تراز می کنند یعنی برای ما ازادی ها معدلمون ضریب منفی می خورد 
پیشنهاد می کنم ارشد را در ایران و یک دانشگاه معتبر مثل شریف یا علم و صنعت با معدل بالا تحصیل کنید و دکتری برای استرالیا اقدام کنید
شاد باشید

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - ForeverBlue - 11-06-2014

(10-06-2014, 07:17 PM)'maxiar' نوشته: با سلام و احترام خدمت شما ، یه سؤال دارم از حضورتون (موضوعی که خیلی برام حیاتیه) ، ممنون میشم راهنماییم کنین:

1. مدرک دیپلم چندان مشکلی نداره ولی یک قاعده کلی در پذیرش گرفتن هست که تغییر رشته (آن هم تغیر رشته هایی که به کلی فیلد تحصیلی را عوض کند) یک امتیاز منفی محسوب میشود. بویژه برای دکتری
نمیتوان به صورت قطعی گفت که این مورد مشکل ایجاد میکند یا خیر. بستگی دارد چگونه بتوانید آن را توجیه کنید و با رزومه و پروپوزال و ... پوشش دهید.
2. عملا خیر. 

برخلاف نظر دوست عزیزمان، اعتقاد من این است که اگر واقعا هدف دارید که دکتری بگیرید بهتر است ارشد را نیز در همان کشور مقصدتان بگیرید. در مقطع دکتری گرفتن پذیرش برای افرادی که فوق لیسانس خود را از ایران گرفته اند به مراتب بسیار دشوارتر از پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد است.

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - saaaaam - 11-06-2014

(11-06-2014, 12:12 AM)'ForeverBlue' نوشته:
1. مدرک دیپلم چندان مشکلی نداره ولی یک قاعده کلی در پذیرش گرفتن هست که تغییر رشته (آن هم تغیر رشته هایی که به کلی فیلد تحصیلی را عوض کند) یک امتیاز منفی محسوب میشود. بویژه برای دکتری
نمیتوان به صورت قطعی گفت که این مورد مشکل ایجاد میکند یا خیر. بستگی دارد چگونه بتوانید آن را توجیه کنید و با رزومه و پروپوزال و ... پوشش دهید.
2. عملا خیر. 
برخلاف نظر دوست عزیزمان، اعتقاد من این است که اگر واقعا هدف دارید که دکتری بگیرید بهتر است ارشد را نیز در همان کشور مقصدتان بگیرید. در مقطع دکتری گرفتن پذیرش برای افرادی که فوق لیسانس خود را از ایران گرفته اند به مراتب بسیار دشوارتر از پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد است.
ضمن تشکر از دوست فرزانه 
عرض شود که در استرالیا بورس  مستر باس ریسرچ وجود دارد ولی بسیار محدود و اولویت با استرالیایی هاست در چند سال اخیر از ایران تعداد بسیار کمی بورس شدند و دوستی که امسال بورس شدند معدل 19.5 و ایلتس 7 داشتند . بنظر من اصلا روش حساب نکن
و متاسفانه استرالیا کشور بسیار گرانی هم برای زندگی و هم برای تحصیل هست 
هزینه زندگی در استرالیا بطور مثال اجاره اتاق هفته ای 200 تا 250 دلار و شهریه مستر هم سالی حدود 20 تا 25 هزار دلار می باشد فقط دوستانی که شرایط مالی فوق العاده دارند توصیه می شود برای مستر استرالیا اقدام کنند
شاد و سلامت و بهروز باشید

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - ForeverBlue - 11-06-2014

ممنون از شما دوست پرکار و با تلاش [img]images/smilies/smile.gif[/img]
بله تاکید من بیشتر در مورد دشوار بودن گرفتن پذیرش دکتری برای دوستانی است که در داخل کشور فوق لیسانس خود را گرفته اند.  مسلما مسائل مالی  و فاند و ... بسیار موثرند (در مواردی متاسفانه کاملا بازدارنده). در عین حال بدیهی است کسی که بتواند به هر نحو در داخل خود استرالیا مستر بگیرد گرفتن پذیرش دکتری برایش در همان کشور بسیار ساده تر است. 

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - sh.sepehri - 13-06-2014

سلام
من فوق لیسانس فیزیک حالت جامد از پیام نور مشهد دارم با معدل 16.71
6 تا مقاله ترویجی دارم  می خواستم ببینم می تونم برای نیوزلند در مقطع دکتری پذیرش بگیرم؟
و اینکه موقعیت شغلی برای من توی استرالیا هست؟ میشه در این زمینه راهنماییم کنین؟
 در ضمن من نامزدم فوق لیسانس عموان سازه دریایی از دانشگاه گیلان داره روزانه با معدل 17.56
و لیسانس عمران از دانشگاه آزاد با معدل  16.20
یه مقاله ISI- یک علمی پژوهشی و دو تا ترویجی داره واسه آیلتس هم تا 4 ماه دیگه می گیریم
وضعیت ایشون چطوره برای پذیرش؟ توی چه دانشگاه هایی می تونن واسه پذیرش اقدام کنن؟
لطفا شرایط ما رو برای پذیرش بررسی کنین و راهنماییمون کنین
ممنون

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - saaaaam - 13-06-2014

(13-06-2014, 06:12 PM)'sh.sepehri' نوشته:
سلام
من فوق لیسانس فیزیک حالت جامد از پیام نور مشهد دارم با معدل 16.71
6 تا مقاله ترویجی دارم  می خواستم ببینم می تونم برای نیوزلند در مقطع دکتری پذیرش بگیرم؟
و اینکه موقعیت شغلی برای من توی استرالیا هست؟ میشه در این زمینه راهنماییم کنین؟
 در ضمن من نامزدم فوق لیسانس عمران سازه دریایی از دانشگاه گیلان داره روزانه با معدل 17.56
یه مقاله ISI- یک علمی پژوهشی و دو تا ترویجی داره واسه آیلتس هم تا 4 ماه دیگه می گیریم
وضعیت ایشون چطوره برای پذیرش؟ توی چه دانشگاه هایی می تونن واسه پذیرش اقدام کنن؟
لطفا شرایط ما رو برای پذیرش بررسی کنین و راهنماییمون کنین
ممنون
دوست خوبم سلام به فروم خوش امدید
عرض شود من در مورد همسر شما نظر می دهم چون شما رشته لیسانس و معدل و دانشگاه خودتان را نفرمودید!
--------------------------------
 در ضمن من نامزدم فوق لیسانس عمران سازه دریایی از دانشگاه گیلان داره روزانه با معدل 17.56
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
1- با توجه به معدل نسبتا خوب ایشان و اینکه رشته لیسانس و فوق لیسانس یکسانی دارند بنظر من هم دانشگاه های گروه 8 و هم سایر دانشگاه های استرالیا شانس خوبی دارند
2- مقاله ای اس ای هم به ایشان کمک خوبی برای گرفتن بورس و شرکت در رقابت بورس می کند
3- یک نمره 6.5 ایلتس اگر داشته باشند و هیچ اسکیلی کمتر از 6 نشوند من مشکلی نمی بینم
نکته مهم: حتما استاد باید پیدا کنند و ایشان در مورد پروپوزال بتوانند ایشان را راهنمایی کنند با فرض پیدا کردن استاد و داشتن پروپوزال شانس بالایی برای بورس دارند
نکته 2: اگر برای ایشان امکان دارد یک مقاله ای اس ای دیگه هم داشته باشند خیلی به افزایش شانس بورس شدن ایشان خصوصا اینکه دانشگاه سراسری تحصیل کردند کمک می کند

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - saba 73 - 20-06-2014

سلام.منظورتون از معدل بالا برای دانشگاه سیدنی چه حدودیه؟
17قابل قبوله؟؟

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - saaaaam - 20-06-2014

'saba 73 dateline='' نوشته: سلام.منظورتون از معدل بالا برای دانشگاه سیدنی چه حدودیه؟
17قابل قبوله؟؟

سلام بر شما دوست خوب
دانشگاه سیدنی به شدت معدل براش مهم هست بیشتر دوستان ایرانی با معدل های لیسانس و فوق ۱۷ یا ۱۸ به بالا دانشگاه سراسری تونستن بورس بشن و متاسفانه سال به سال رقابت شدیدتر میشه
اگر شانس پذیرش مد نظر دارید رزومه کامل بگذارید تا دوستان نظر بدهند ولی بطور کل معدل و مقاله ای اس ای خیلی براشون مهمه

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - saba 73 - 21-06-2014

راستش من الان ترم 4 دانشگاه سراسری تبریزم.احتمالا بتونم معدلمو حدود 18برسونم.ولی به خاطر کم کاری ترمای قبلم بیشتر از این نمیشه!
تنها یه چیز برام مهمه:پذیرش ارشد مهندسی صنایع دانشگاه سیدنی.ولی یه کم ناامیدم کردن.با این وجود بازم هرکاری میکنم که تا2سال دیگه سیدنی باشم.ممنون از راهنماییتون.