![]() |
شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF) +---- انجمن: تحصیل در استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF) +---- موضوع: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%BE-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) |
RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - saaaaam - 21-06-2014 'saba 73 dateline='' نوشته: راستش من الان ترم 4 دانشگاه سراسری تبریزم.احتمالا بتونم معدلمو حدود 18برسونم.ولی به خاطر کم کاری ترمای قبلم بیشتر از این نمیشه! سلام مجدد
دوست خوب اگر معدل ۱۸ بگیری و یک ایلتس ۷ و یا تافل ۱۰۰ داشته باشی بنظر من ۱۰۰ درصد پذیرش می شدید ولی بورس مستر قبلا هم گفتم بچه ها با معدل ۱۹.۵ تاحالا تونستن بورس مستر از استرالیا بگیرن حالا شما همه تلاشت را بکنید و البته این دانشگاه نمره جی ار ای هم تاثیر داره احتمال داره با نمره بالای جی ار ای بشه با معدل شما بورس هم شد RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - saaaaam - 24-06-2014 سلام دوستان این ایمیل تازه رسید دستم گفتم برای شما هم بگذارم! متاسفانه دانشگاه های استرالیا کم کم دارن نمره ایلتس را به 7 ارتقا می دهند! Dear Saaaaam Thank you for your enquiry. I am sorry to advise that you are unlikely to be successful at this stage if you apply for PhD studies with us, as the entry requirement for doing a PhD is an IELTS score of 7 overall with a writing score of 7. Also your background is mainly in Accounting and you are not suitably qualified for entry into the PhD program at UTS Business School. Unfortunately it is very competitive and UTS can only offer a small number of positions in the program. Nevertheless, thank you for your enquiry with us and best wishes for the future of your research. Kind regards
Olivia Olivia Young | Administration Officer (Research) Monday - Thursday Business Research Office UTS BUSINESS SCHOOL RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - reza.fhp - 24-06-2014 بچه یه راهنمایی فوری میخوام (خصوصا دوستانی که استرالیا هستند) من فرصت ویزام تا بهمن امساله، هنوز هم جدی نشدم. کسی میدونه چه کار میتونم انجام بدم تو این وقت باقیمانده؟ من فوق لیسانس عمران (مهندسی آب دارم) آیلتس جدید ندارم. ولی 3 سال پیش 6.5 شدم. مقاله بین المللی هم یکی دارم ولی ISI نه از وقتی فارغ التحصیل شدم (87) تا الان حدود 6 سال سابقه کار دارم. RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - saaaaam - 24-06-2014 (24-06-2014, 02:12 PM)'reza.fhp' نوشته: بچه یه راهنمایی فوری میخوام (خصوصا دوستانی که استرالیا هستند) سلام دوست عزیز
اولا بابت گرفتن اقامت تبریک می گم. ثانیا دوست عزیز بنظر من شما تا قبل از رسیدن به استرالیا تا می تونی زبان بخون و با لحجه استرالیای اشنا بشو که حتی دوستانی که ایلتس 7 هم داشتن وقتی رسیدن گفتن انگار استرالیایی ها به یک زبان دیگر حرف می زنن! در مورد شانس بورس شدن باید عرض کنم : 1- بدون نمره ایلتس معتبر اصلا برسی برای پذیرش هم بظور می شی چه برسه به بورس 2- معدل لیسانست اگه بالا باشه مثل فوقت شانس خوبی داری 3- مقاله ای اس ای برای گرفتن بورس الزامی هست حتما یکی اماده کنید و چاپ بشه بعد اپلای کنید برای بورس شاد و سلامت باشید RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - soilman - 24-06-2014 البته فکر کنم کسانی که اقامت دارند تحصیل براشون رایگان هست ولی خوب به احتمال زیاد ازتون مدرک زبان می خان.همونطور که اشاره شد بهترین کار خوندن زبانه (24-06-2014, 02:12 PM)'reza.fhp' نوشته: بچه یه راهنمایی فوری میخوام (خصوصا دوستانی که استرالیا هستند) (24-06-2014, 02:22 PM)'saaaaam' نوشته: RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - reza.fhp - 24-06-2014 میدونید چطوری باید اپلای کنم؟ RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - saaaaam - 24-06-2014 'reza.fhp dateline='' نوشته: میدونید چطوری باید اپلای کنم؟ دوست خوبم سوالت یکم بی ارتباط به تاپیک هست ولی اول نمره ایلتس حداقل ۶.۵ بگیر هیچ اسکیلی کمتر از 6 نباشه دوم پروپوزال بنویس در موضوعی که مورد علاقت باشه و موضوع روزی هم باشه سوم با همه اساتیدی که به موضوع پروپوزالت نزدیکن مکاتبه کن چهارم هر دانشگاهی که استاد پیدا کردی و شرایطش بهت می خورد اپلای کن چه پستی چه انلاین خیلی تلگرافی توضیح دادم! دوست خوبم شما اول برو انشاله بعد بجای تحصیل مهارت اموزی کن مثلا من پیشنهاد می کنم یکی از دوره های موسسه تافه را بگزرانی که بتونی برای خانواده درامد زایی کنی
RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - fahime92 - 30-06-2014 سلام دوستان شانس پذیرش ما برای اکسپت و اسکلارشیپ دانشگاه های استرالیا چقدر است و اینکه در دانشگا ههای این کشور نیز باید اول به اساتید ایمیل بزنیم و بعد اپلای کنیم چه برای دانشگاه و چه برای اسکلارشیپ؟ من فوق طراحی شهری معدل 17.43 و معدل لیسانس 16.74 1 مقاله علمی پژوهشی و 6 مقاله داخلی. 3 سال سابقه کار با بیمه همسرم دکترای دامپزشکی معدل 14.87 و 5 مقاله آی اس ای و 2 ژورنال داخلی.طرح و پروژه دارد و 2 سال سابقه کار با بیمه ممنون می شم ما را راهنمایی کنید RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - saaaaam - 30-06-2014 (30-06-2014, 12:54 PM)'fahime92' نوشته: سلام دوستان شانس پذیرش ما برای اکسپت و اسکلارشیپ دانشگاه های استرالیا چقدر است و اینکه در دانشگا ههای این کشور نیز باید اول به اساتید ایمیل بزنیم و بعد اپلای کنیم چه برای دانشگاه و چه برای اسکلارشیپ؟ دوست عزیز
1- از نظر معدل شانس خوبی داری برای پذیرش و بورس 2- اگر فارغ التحصیل دانشگاه سراسری خصوصا شریف یا علم و صنعت باشی شانست بیشتر میشه 3- سعی کن حداقل یک مقاله ای اس ای بدی 4- نمره ایلتس 6.5 حداقل لازم داری 5- باید استاد پیدا کنی و یک پروپوزال بنویسی 6- سوابق کار و بقیه مدارکتم جمع اوری و ترجمه کنید 7- در مورد همسرت نظری ندارم RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - panizmostowfi - 04-07-2014 سلام بچه ها، من میخواستم ببینم با این شرایط شانس پذیرش گرفتنم چطوره؟ معدل کل: 14/87 معدل رشته ام 15.83 رشته و دانشگاه: لیسانس مترجمی زبان انگلیسی، تربیت معلم تهران شرح و تعداد مقالات: 0 نمره ی زبان: منتظر جوابم ولی به احتمال زیاد 7 یا 7.5 سایر توضیحات: از زمان فارق التحصیلیم تو یه شرکتم، کار پاره وقت مرتبط زیاد داشتم، تور لیدر انگلیسی زبان هم هستم. دنبال پذیرشم نه بورسیه (که قاعدتا ممکن نیست)، میخوام ببینم شانسم واسه UNSW، University of Sydney، USQ، و UOW چقدره و اینکه واسه مستر هم باید سوپروایزر پیدا کنم یا میتونم خودم اپلای کنم؟ ممنون میشم جوابم رو بدین. |