آکادمیا کافه
بورس تحصیلی کره جنوبی - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: سایر کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: کره جنوبی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C)
+----- انجمن: تحصیل در کره جنوبی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C)
+----- موضوع: بورس تحصیلی کره جنوبی (/Thread-%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49

RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Shihan - 23-03-2016

(23-03-2016, 07:43 PM)meisampoury نوشته: از طریق سفارت که نشد ،، اینطوری چطوری باید اقدام کنم؟

وب سایت دانشگاه رو بررسی کن. همه موارد اشاره شده است.

RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Maryam_71 - 27-04-2016

با عرض سلام و خسته نباشید. ممنون از تاپیک عالیتون از اول تا آخرش رو مطالعه کردم. تقریبا مسعله دستم اومد.
من 23 سالمه رشته ی گرافیک خوندم تو هنرستان با معدل بالای 18.5 _ بدون مدرک پیش دانشگاهی. فوق دیپلم گرافیک از دانشکده ی سراسری با معدل بالای 18. کارشناسی گرافیک علمی کاربردی با معدل کل 18. زبان انگلیسیم در حد مبتدی هستش ولی فشرده قراره کار کنم. کره ای هم مبتدیم.
برای گرفتن بورس کامل کامل (پشتوانه ی مالی ندارم) برای Seoul National Uni در رشته ی نقاشی مقطع کارشناسی ارشد و یا هر دانشگاه معتبر دیگه ای توی رشته های نقاشی یا طراحی مد بتونم بورس بشم برای ارشد، شانس برای بورس کامل کامل دارم یا نه؟زمان هم دارم.الان برای ارشد نقاشی سراسری هم اقدام کردم توی ایران و ممکنه تا دکتری به تعویق بیوفته، ولی مصمم که ادامه ی تحصلیمو ارشد یا دکتری رو توی کره ادامه بدم.چه چیزایی میتونه کمک کنه بهم تا بیشتر شانس بورس شدن کاملو داشته باشم. و در صورت گرفتن بورس کامل هزینه ی عادی خودم حدودا چقدر ممکنه بشه?. و این که جز دانشگاه های دولتی ک تعدادشونم خیلی کم بود با شرایط رشته،مدرک من و تاییدیه وزارت علوم ایران، آیا دانشگاه های خصوصی هم ک این شرایطو شامل بشن, بورس کامل میکنن یا نه؟
آیا نیاز به معرفی نامه یا نامه ی تایید من از طرف استادام (توی ایران) هست؟
بازم خیلی ممنون.

RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Shihan - 27-04-2016

(27-04-2016, 01:11 AM)Maryam_71 نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید. ممنون از تاپیک عالیتون از اول تا آخرش رو مطالعه کردم. تقریبا مسعله دستم اومد.
من 23 سالمه رشته ی گرافیک خوندم تو هنرستان با معدل بالای 18.5 _ بدون مدرک پیش دانشگاهی. فوق دیپلم گرافیک از دانشکده ی سراسری با معدل بالای 18. کارشناسی گرافیک علمی کاربردی با معدل کل 18. زبان انگلیسیم در حد مبتدی هستش ولی فشرده قراره کار کنم. کره ای هم مبتدیم.
برای گرفتن بورس کامل کامل (پشتوانه ی مالی ندارم) برای Seoul National Uni در رشته ی نقاشی مقطع کارشناسی ارشد و یا هر دانشگاه معتبر دیگه ای توی رشته های نقاشی یا طراحی مد بتونم بورس بشم برای ارشد، شانس برای بورس کامل کامل دارم یا نه؟زمان هم دارم.الان برای ارشد نقاشی سراسری هم اقدام کردم توی ایران و ممکنه تا دکتری به تعویق بیوفته، ولی مصمم که ادامه ی تحصلیمو ارشد یا دکتری رو توی کره ادامه بدم.چه چیزایی میتونه کمک کنه بهم تا بیشتر شانس بورس شدن کاملو داشته باشم. و در صورت گرفتن بورس کامل هزینه ی عادی خودم حدودا چقدر ممکنه بشه?. و این که جز دانشگاه های دولتی ک تعدادشونم خیلی کم بود با شرایط رشته،مدرک من و تاییدیه وزارت علوم ایران، آیا دانشگاه های خصوصی هم ک این شرایطو شامل بشن, بورس کامل میکنن یا نه؟
آیا نیاز به معرفی نامه یا نامه ی تایید من از طرف استادام (توی ایران) هست؟
بازم خیلی ممنون.
بیشتر رشته های طراحی و هنر به زبان کره ای ارائه میشه. بنابراین نیاز به مدرک زبان کره ای دارید. ضمناً برای رشته های هنر و مدیریت در مقطع ارشد بورس بسیار محدود است. نمیشه تضمین کرد. مدارک مورد نیاز هم در وب سایت دانشگاه در دسترس است.

RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Gilp - 27-04-2016

سلام من ١٧ سالمه امسال كنكور دارم و اينكه يك سال هم خوندم براي پزشكي اگه يك سال پشت كنكور بمونم حتما قبولم ولي ميخوام براي پزشكي يا دندونپزشكي كره جنوبي اقدام كنم مدرك آيلتس رو ميخوام بگيرم و اينكه متاسفانه من به دلايلي اصلا معدل ديپلم خوب نيست يعني پايين ١٥ و اين يعني فاجعه من خودم كره جنوبي رو دوس دارم ولي بقيه ميگن المان،حالا من اگه ايلتس بگيرم زبان كره اي هم بخونم با اين معدل بازم شانسي ندارم؟ 
بعد اگه ميشه بهم ميگيد كه كدوم دانشگاه براي پزشكي يا دندونپزشكي بورسيه ميكنه كه به زبان انگليسي باشه
و اينكه ايا دولت هم جدا بورسيه ميكنه؟
شهريور بايد مدارك و بدم؟
مثلا اگه شهريور قبول نشدم فرصت ديگه اي هم هست براي دوباره اقدام كردن؟
من تايپك رو پيدا نكردم خيلي هم تحقيق كردم همه پراكنده است واقعا ديگه اشفته شدم اگه جوابمو بدين واقعا لطف بزرگي در حقم ميكنيد

RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Shihan - 29-04-2016

(27-04-2016, 11:48 AM)Gilp نوشته: سلام من ١٧ سالمه امسال كنكور دارم و اينكه يك سال هم خوندم براي پزشكي اگه يك سال پشت كنكور بمونم حتما قبولم ولي ميخوام براي پزشكي يا دندونپزشكي كره جنوبي اقدام كنم مدرك آيلتس رو ميخوام بگيرم و اينكه متاسفانه من به دلايلي اصلا معدل ديپلم خوب نيست يعني پايين ١٥ و اين يعني فاجعه من خودم كره جنوبي رو دوس دارم ولي بقيه ميگن المان،حالا من اگه ايلتس بگيرم زبان كره اي هم بخونم با اين معدل بازم شانسي ندارم؟ 
بعد اگه ميشه بهم ميگيد كه كدوم دانشگاه براي پزشكي يا دندونپزشكي بورسيه ميكنه كه به زبان انگليسي باشه
و اينكه ايا دولت هم جدا بورسيه ميكنه؟
شهريور بايد مدارك و بدم؟
مثلا اگه شهريور قبول نشدم فرصت ديگه اي هم هست براي دوباره اقدام كردن؟
من تايپك رو پيدا نكردم خيلي هم تحقيق كردم همه پراكنده است واقعا ديگه اشفته شدم اگه جوابمو بدين واقعا لطف بزرگي در حقم ميكنيد

شانس فاند با این معدل برای شما مناسب نیست. در هر صورت چه با نمره زبان کره ای ممکنه پذیرش بشی. البته بهتره خودتون هم امتحان کنید. در هر صورت چون برای مقطع لیسانس و رشته پزشکی بسیار متقاصی با رزومه خوب اقدام میکنه.

بیشترین و یکی از مناسب ترین بورس ها همین بورس دولت کره جنوبی یعنی KGS هست.
قبل از شهریور باید با مسئول سفارت تماس بگیری و ایشون تاریخ دقیق جمع اوری مدارک رو توضیح میدن. اما بین شهریور و مهر بوده.
برخی دانشگاهها 2 بار در سال دانشجو میگیرن و برخی تنها یکبار در سال.

RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Gilp - 01-05-2016

سلام يه سوال ديگه داشتم اونم اينكه در كره كالج نميخونن؟ يعني مثل كشور هاي ديگه بريم كالج اونجا و بعد كه معدل خوبي اونجا اورديم بريم دانشگاه پزشكي ازمون بديم؟

RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Shihan - 01-05-2016

(01-05-2016, 02:28 PM)Gilp نوشته: سلام يه سوال ديگه داشتم اونم اينكه در كره كالج نميخونن؟ يعني مثل كشور هاي ديگه بريم كالج اونجا و بعد كه معدل خوبي اونجا اورديم بريم دانشگاه پزشكي ازمون بديم؟

خیر. بیشتر دوره ها شامل دبیرستان سپس وارد کنکور و دانشگاه.

RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - مهیا - 14-05-2016

برای بورسیه شدن نمرات دیپلم خیلی اهمیت داره؟؟ینی اگه کم باشه اصلا قبول نمیکنن؟ من معدل کلم 17 و خورده ای بود ولی تو یه سایتی خوندم نوشته بود باید بالای 19 باشه

RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Shihan - 14-05-2016

(14-05-2016, 12:25 AM)مهیا نوشته: برای بورسیه شدن نمرات دیپلم خیلی اهمیت داره؟؟ینی اگه کم باشه اصلا قبول نمیکنن؟ من معدل کلم 17 و خورده ای بود ولی تو یه سایتی خوندم نوشته بود باید بالای 19 باشه

در دانشگاههای اسیای شرق بخصوص در مقطع لیسانس چون رقابت برای بورس محدود خیلی زیاده عملاً رزومه و معدلهای بالا در اولویت هستند هرچند این به رشته و گرایش هم بستگی داره. هیچ جایی من ندیدم دقیق اشاره کنن فلان معدل مد نظره برعکس برخی کشورهای اروپایی و امریکا. عملاً این رقابت بخاطر رزومه سایر متقاضیان است.

RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Gilp - 05-06-2016

اصلا امكان نداره بخوام براي رشته دندانپزشكي از ترم اول يعني از شروع براي بورس اقدام كنم؟
من يه جا خوندم كه اصلا كره پزشكي دندون پزشكي بورس نميكنه و بايد مثلا بريم اونجا پرستاري يا زيست شناسي رشته هاي مرتبط بخونيم و براي مقطع فوقش براي پزشكي اقدام كنيم