چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +--- موضوع: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ (/Thread-%DA%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F) |
RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Emir - 21-10-2015 (21-10-2015, 04:35 PM)chalmers نوشته: سلام سلام والا دوست عزیز معدلاتون بخصوص ارشد پایینه و مقاله تراز اولی هم ندارین . نمره زبانتون هم که مشخص نیست . بر فرض نمره زبان مناسب به نظرم شما واسه کشورهای مختلف اقدام کنین از اسکاندیناوی گرفته تا المان و هلند و بلژیک . چون اکثر دانشگاه های این کشور هر هزینه اپلای ندارند . اینطوری شانس پذیرش شما خیلی بالا میره . این قضیه شبیه پرتفلوی سرمایه گذاری در بحث مالی هستش که هر چی تنوع داراییهات بیشتر باشه , ریسک عدم بازدهی پایین میاد . در ضمن اگر به تواناییهای پژوهشی خود ایمان دارین میتونی با استادا تماس بگیرین و ااستادا رو ترغیب کنین . سعی کنین نمره زبانتون رو خیلی بالا ببرین . اگه تونستین جی ار ای جنرال هم بگیرین خیلی واستون خوب میشه و یکم از ضعف معدلاتون کاسته میشه . در اخر دوست من نمیخوام بگم اپلای نکنین ها , حتما اپلای کنین . ولی من بجای شما بودم با یه جی ار ای و تافل بالا شانس خودم رو برای امریکا بالا میبردم. بازم میگم اروپا رو هم اقدام کنین . در ضمن رنک و نوع دانشگاه بهتون اشاره نکردم چون هر دانشگاهی که دم دستتون اومد اپلای کنین به خاطر هزنه نداشتن اپلای با تشکر RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Morteza1430 - 22-10-2015 باسلام وخسته نباشید بابت سایت مفیدتون ممنونیم من کارشنایی برق قدرت با معدل 13 دانشگاه ازاد و کاردانی امور زراعی و باغی با معدل 13 ازاد .میخوام ایلتس بگیرم نمره 6.5 یا هفت. دو یا سه مقاله دارم و دنبال پذیرش و چاپشونم isi . سن 23 سال بدون سابقه ی کار شانس پذیرش تو چه کشورهایی و دانشگاه های هست اولویت من. گرفتن هزینه کمک تحصیلی اسکولرشیب من زیاد از اینا اطلاع ندام ممنون میشم RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - RahimR - 22-10-2015 1-رشته/مقطع لیسانس : مهندسی مواد شاگرد اول فوق: مواد - جوشکاری صنعتی اصفهان شاگرد اول 2-نمره زبان حدود 90 می تونم بیارم gre ندادم 3-تعداد مقالات دو تا داخلی یه ثبت اختراع سه سال سابقه تدریس 4-تعداد توصیه نامه ها به مقدار کافی خواسته ها: (دکتری، فول فاند) می خوام ببینم شانس پذیرش از کجا دارم؟ ممنون RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 23-10-2015 (22-10-2015, 09:37 PM)RahimR نوشته: 1-رشته/مقطع شاگرد اول ! اما معدلت رو ذکر نکردی!!! اگر فرضاً معدلت بالای 17در هر دو مقطع باشه اصلاً به اروپا فکر نکن!! کانادا و امریکا و استرالیا رو در نظر بگبر. اگر هم دلیل خاصی داری بهترین کشورهای برای رشته شما میشه به کشورهای المان و هلند و اسکاندیناوی اشاره کرد. ضمناً از اینجا میتونی رشته و دانشگاه خودت رو جستجو کنی. RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - RahimR - 23-10-2015 (23-10-2015, 10:06 AM)Shihan نوشته: شاگرد اول ! اما معدلت رو ذکر نکردی!!! اگر فرضاً معدلت بالای 17در هر دو مقطع باشه اصلاً به اروپا فکر نکن!! کانادا و امریکا و استرالیا رو در نظر بگبر. اگر هم دلیل خاصی داری بهترین کشورهای برای رشته شما میشه به کشورهای المان و هلند و اسکاندیناوی اشاره کرد. ضمناً از اینجا میتونی رشته و دانشگاه خودت رو جستجو کنی.ممنونم از راهنمایی تون در مورد آمریکا و کانادا کجاها شانس پذیرش دارم. چون رشته ام مواده فکر نکنم تو امریکا دانشگاه خوب پذیرش بده. شایدم اشنتباه کنم ولی تو قسمت نتایج پذیرش همین سایت که دیدم معدود کسانی رو دیدم که با رشته مواد از دانشگاه خوب پذیرش گرفته باشن. مثلا من ندیدم کسی تو مواد از ucla یا cu berkeley یا ... پذیرش گرفته باشه. RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 23-10-2015 (23-10-2015, 12:29 PM)RahimR نوشته: ممنونم از راهنمایی تون در مورد آمریکا و کانادا کجاها شانس پذیرش دارم. چون رشته ام مواده فکر نکنم تو امریکا دانشگاه خوب پذیرش بده. شایدم اشنتباه کنم ولی تو قسمت نتایج پذیرش همین سایت که دیدم معدود کسانی رو دیدم که با رشته مواد از دانشگاه خوب پذیرش گرفته باشن. برای شانس پذیرش در امریکا اینجا رو چک کن. RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Niloofar65 - 27-10-2015 سلام ..میشه لطفا راهنماییم کنید بین دوراهی گیر کردم.. شرایط همسرم: رشته معماری : کارشناسی آزاد یزد معدل 16/5 معماری: ارشد آزاد اردستان معدل 16/7 1 مقاله داخلی و 1 مقاله isi سابقه تدریس در دانشگاه + رزومه کاری عالی مدرک زبان فعلا ندارن شرایط خودم: زشته کارشناسی دامپزشکی: سراسری همدان معدل 17/5 ارشد بافت شناسی دامپزشکی: سراسری چمران اهواز معدل 18/5( رتبه 2 کنکور و رتبه الف دانشگاه) دانشجوی دکتری بافت شناسی دامپزشکی: سراسری چمران معدل 19 ( رتبه 1 کنکور و رتبه الف دانشگاه) 3 مقاله داخلی و 1 کنگره داخلی مدرک زبان فقط MSRT سوال من این هست که واسه شرایط ما این امکان هست که شوهرم بورسیه دکتری واسه کشور اروپایی یا آمریکا شه با توجه به مدرک دانشگاه آزاد یا اینکه بهتر هست صبر کنیم و من واسه پست دکتری اقدام کنم.. در ضمن هزینه واسمون مهم هست..میشه لطفا راهنماییمون کنید .. یا اینکه کلا از فکر خروج از ایران بیایم بیرون RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - مهمان - 04-11-2015 باسلام مقطع لیسانس دانشگاه ازاد واحد رودهن با معدل 15 ماه اینده امتحان آیلتس دارم متاهل هستم 27سالمه خانمم رشته معماری در حال به پایان رساندن مقطع لیسانس از دانشگاه غیرانتفاعی و با معدل 16 است فوق دیپلم دانشگاه سراسری کرج هستن بدون مدرک زبان. بدون مقاله هستم آیا کشوری هست که مارو بتونه بورسیه کنه و هزینه ای نداشته باشه؟ یکی از دوستان من با یادگیری زبان ایتالیایی در ایران در مقطع لیسانس یکی از دانشگاه های ایتالیا بورسیه شد و هر 3 یا 2 ماه به پول ایران 4 ملیون بهش میدن خوابگاه هم دادن این شرایط برای من هم امکان داره؟ RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 05-11-2015 (04-11-2015, 08:46 PM)مهمان نوشته: باسلام شانس بورس دانشگاهی که ندارید. مگر همون بورس ایدزو DSU که در فروم ایتالیا اشاره شده (برای کشورهای جهان سوم) با توجه به مدارکی دارید اقدام کنید. ضمن اینکه خودتون رو گول نزنید که حتماً بورس میگیرید اون هم بسیار محدوده. در کل برای ارشد در اروپا شانس بورس نمیشه متصور شد حتی با معدل بالا.!! RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - مهمان - 08-11-2015 سلام من خودم دانشجوی ارشد هستم امنیت اطلاعات دانشگاه امیرکبیر لیسانس هم همین امیرکبیر بودم IT خوندم ارشد مستقیم شدم معدلم 17 و نیم بود حدودا ارشدم تا ترم 2 معدلم 17 هست.مقاله داخلی دارم یکی مینویسم. خارجی هم تا موقع دفاع احتمالا یکی اکسپت بشه زبانم هنوز اقدام نکردم ولی خوبه میتونم حدود 100 تافل بیارم. همسرم هنر لیسانس ارتباط تصویری داره با معدل 16 دو ساله داره کارهای موشن گرافیک انجام میده (رزومه اش خوبه نسبتا) میخواد تو زمینه انیمیشن کارشناسی ارشد بخونه. حالا سوال اینجاست من میتونم جایی واسه دکترا اقدام کنم بعد همسرم هم با من بیاد؟ یا اون باید جدا اپلای کنه؟ وضعیت پذیرش رشته هنر انیمیشن چجوریه؟ کجاها بهتره؟ فاند خیلی مهمه برامون |