هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2) +---- انجمن: کارنامه و مدارک تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) +---- موضوع: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه (/Thread-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%D9%86%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87) |
RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - blur - 10-09-2015 (10-09-2015, 01:08 AM)civilnima نوشته: سلام برای اینکه از ۹۲ به بعد هنوز مشخص نشده. ضمنا عموما و بصورت کلی هزینه شهریه شبانه کمتر از هزینه آزادسازی مدرک روزانه همون ورودی هست. اما روزانه ها میتونن با روش کاریابی یا ارائه سابقه کار هم آزاد کنن. لینک RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - ناجینی - 08-10-2015 دوستان سلام من ورودی سال 83 هستم. و از منطه 2 قبول شدم . و سال 88 فارغ التحصیل شدم . البته نیمه دومی بودم . الان میخوام مدرکمو ازاد کنم . سوال اولم اینکه بعد چند سال میتونم مدرک رو بدون هزینه ازاد کنم و دوم اینکه دانشگاه به من رقم 1.8 گفته. به نظر شما منطقی ؟ دوره ارشد هم ازاد خوندم که مدرکش ازاد شده. RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - butterfly - 08-10-2015 (08-10-2015, 05:24 AM)ناجینی نوشته: دوستان سلام سلام، برای آزاد کردن مدرک بدون هزینه دو راه دارید: 1- روش عدم کاریابی که یکی از شرایطش گذشت حداقل یکسال از فارغ التحصیلیه. 2- ارائه سابقه کار به مدتی که تعهد خدمت دارید. مدت تعهد خدمت روی گواهی موقت قید میشه و در مورد شما چون منطقه 2 بودید 2 برابر زمان تحصیلتون در مقطع لیسانس میشه. در مورد هزینه ای که بهتون گفتند بله منطقیه چون این هزینه به سال ورود به دانشگاه بستگی داره و برای ورودی های اون سال ها هزینه پایین بود و به یکباره از دهه نود افزایش چشمگیری داشت. RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - am2 - 16-10-2015 سلام وقت بخیر من کارشناسی ورودی سال 87 هستم..ولی یک ترم حذف ترم کردم و بنابراین نه ترمه تموم شد دانشگاهم..(سوال اولم اینه که حذف ترم که هزینه ای نداره؟) ارشد هم ورودی 92 هستم و 4 ترمه تموم کردم..میخواستم ببینم هزینه مربوط به ارشد چقدر میشه؟چون کارشناسی جدول های مربوطه رو دیدم ولی برای ارشد جدولهاش نیست و لینک دانشگاه شیراز باز میشه RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - am2 - 16-10-2015 (08-10-2015, 07:40 AM)butterfly نوشته: سلام، برای آزاد کردن مدرک بدون هزینه دو راه دارید: 1- روش عدم کاریابی که یکی از شرایطش گذشت حداقل یکسال از فارغ التحصیلیه. 2- ارائه سابقه کار به مدتی که تعهد خدمت دارید. مدت تعهد خدمت روی گواهی موقت قید میشه و در مورد شما چون منطقه 2 بودید 2 برابر زمان تحصیلتون در مقطع لیسانس میشه. در مورد هزینه ای که بهتون گفتند بله منطقیه چون این هزینه به سال ورود به دانشگاه بستگی داره و برای ورودی های اون سال ها هزینه پایین بود و به یکباره از دهه نود افزایش چشمگیری داشت. من که 9 سال برای کارشناسی تعهد خدمت دارم..بعد عدم کاریابی هنوز قانونش هست؟میتونم استفاده کنم ازش؟ این وثیقه چیه؟چقدر هست؟میشه در مورد اون توضیح بدین؟باید پول نقد باشه؟ RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - mary1988 - 18-10-2015 سلام من سال 86-90 لیسانس روزانه و 90-92 فوق لیسانس روزانه بودم. از سال 92 هم با بیمه جایی مشغول به کار هستم. الان میخوام بدونم اگر بخوام مدرک لیسانس رو آزاد کنم می تونم هزینه ش رو بدم و بعد این دو سالی که بیمه دارم رو برای تعهد خدمت فوق لیسانسم استفاده کنم؟ (چون لیسانس هزینه ش خیلی کمتره حدود یک و پونصد میشه می تونم اونو پرداخت کنم اما اگه سابقه کارم رو بزنم به حساب لیسانس هم اینکه فقط دو ساله و هم اینکه اصل هزینه که ارشد هست می مونه.) ممنون میشم راهنمایی کنید. RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - butterfly - 18-10-2015 (18-10-2015, 11:56 AM)mary1988 نوشته: سلام سلام، نه دوست عزیز نمی تونید این کار کنید چون طبق قانون سابقه کار اول برای تعهد خدمت مقطع پایین تر و بعد باقی مانده سابقه کار برای تعهد خدمت مقطع بالاتر استفاده میشه. RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - mmsj23 - 27-10-2015 سلام دوستان من چنتا سوال دارم ممنون میشم اگه کسی بتونه کمک کنه من ورودی سال ۹۱ کامپیوتر هستم و الان ترم ۷ هستم. از تهران (منطقه ۱) کنکور دادم اما دانشگاه منطقه ۲ قبول شدم. میخوام ریز نمراتم رو تا آخر ترم ۶ ازاد کنم. ۱. وقتی برای من محاسبه کردند اینجوری حساب کردند که دو ترم در سال ۹۱ بودم مبلغش میشه X تومن . دو ترم در سال ۹۲ میشه Y تومن( با تعرفه ۹۲) و دو ترم در ۹۳ و .... مگه نباید اینجوری باشه که بگن ورودی ۹۱ که هستی هر ترم هزینه هاش یکسانه و ضرب در ۶ میشه ؟ هر سال تعرفه ش جدا گانس؟ اشتباه کردند؟ ۲. من الان باید پول منطقه یک رو بدم ؟ یا چون دانشگاهم منطقه دو هست ضربدر دو میشه؟ ۳. سابقه کار حین تحصیل برای آزاد سازی مدرک بدون پرداخت هزینه قابل قبول نیست ؟ RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - مهمان - 28-10-2015 سلام، در سایت دانشگاه نوشته شده برای مشاهده نرخ خرید تعهدات رایگان به سایت وزارت علوم مراجعه کنید ولی من هرچی در سایتشون گشتم چیزی پیدا نکردم! ضمنا در پست اول شما لطف کردید و برای ورودی های مختلف گذاشتید ولی چون تاریخ پست مربوط به قبله ممکنه تغییر کرده باشه. تشکر برای صبر و شکیبایی شما. RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - ice - 28-10-2015 (27-10-2015, 04:27 PM)mmsj23 نوشته: سلام دوستان 1- شيوه محاسبه از سال 89 به صورت ساليانه شده، مي تونيد بخشنامه رو در اينجا ببينيد. 2- منطقه كنكور و سهميه كه با آن وارد دانشگاه شديد مورد نظر هست نه منطقه خود دانشگاه. 3- كار در همون مقطع براي آزادسازي مورد قبول نبوده، در مقطع بالاتر هم نبايد روزانه باشيد تا حساب بشه. بخشنامه در اينجا قابل دسترسي است. (28-10-2015, 10:21 AM)مهمان نوشته: سلام، در سایت دانشگاه نوشته شده برای مشاهده نرخ خرید تعهدات رایگان به سایت وزارت علوم مراجعه کنید ولی من هرچی در سایتشون گشتم چیزی پیدا نکردم! ضمنا در پست اول شما لطف کردید و برای ورودی های مختلف گذاشتید ولی چون تاریخ پست مربوط به قبله ممکنه تغییر کرده باشه. تشکر برای صبر و شکیبایی شما. شيوه محاسبه از سال 1389 به بعد ساليانه شده، بخشنامه را در پاسخ قبلي قرار دادم. كاملترين جدولي كه الان وجود داره متعلق به دانشگاه تبريز بوده تا سال تحصيلي 92-93 به روز شده است (مي تونيد از طريق اينجا ببينيد). |