![]() |
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- انجمن: تحصیل در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- موضوع: شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-PhD-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) |
RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - Shihan - 16-07-2015 (14-07-2015, 09:44 PM)sepideh1111 نوشته: با سلام. در اروپا روند بدین شکل است که تا زمانی مدرک زبان نگرفتید مشکلی از این بابت ندارید حتی من با اساتیدی در سوئد و المان و اسپانیا برخورد کردم که در مصاحبه با شما راضی شدن که ازتون نمره زبان طلب نکنن به این شرط که شما سطح زبان مناسبی از دیدشون داشته باشی. بنابراین تا قبل از ارسال مدارک به دانشگاه مشکلی نداره بدون زبان با استاد مکاتبه کنید. - حضوراً هم بسیار مناسب خواهد بود این که دیگه مناسب تر هم هست. بیشتر استادها در المان به سختی پاسخ ایمیل میدهند اما اینکه این فرصت رو دارید که ملاقات حضوری داشته باشی خودش یه نکته خوبه. RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - tara41 - 19-07-2015 سلام من فوق لیسنس صنایع غذایی دارم برای دکترا میخوام برم المان ولی نمی تونم استاد راهنما بیدا کنم خیلی وقته تلاش می کنم میشه اگه ممکنه راهنماییم کنید شرکت های اعزام دانشجو هم هرینه بالایی می گیرن ممنون میشم اگه راهنماییم کنین RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - Emir - 19-07-2015 (19-07-2015, 01:27 AM)tara41 نوشته: سلام من فوق لیسنس صنایع غذایی دارم برای دکترا میخوام برم المان ولی نمی تونم استاد راهنما بیدا کنم خیلی وقته تلاش می کنم میشه اگه ممکنه راهنماییم کنید شرکت های اعزام دانشجو هم هرینه بالایی می گیرن ممنون میشم اگه راهنماییم کنین با سلام و خوش اومدین به فروم . اول عرض کنم که به این موسسات اصلا اتکا نکنین چرا که خودتون به راحتی میتونین پذیرش بگیرین . دوست من استاد پیدا کردن سخت نیست خیلی راحته ولی صبر و خوصله میخواد چرا که فرضا از هر 100 میلی شما شاید فقط 5 تا از استادا به میلتون جواب بدن , پس صبور باشین. الان شما باید موضوع تحقیق یا بطور کلی علم خودتون را در رشته خودتون نشون بدین , و این با مقالات و پروپزال مناسب میسر میشود . چرا گفتم پروپزال , چون در المان و اسکاندیناوی بر عکس امریکا شما باید طرح تحقیقی یا همان research proposal رو اماده کنین تا در کنار مقالاتتون همه چیز مهیا بشه. البته بدون پروپزال هم میتونین اقدام کنین ولی در نهایت باید پروپزال رو ارایه کنین . اولین کار که میکنین به سایت دانشگاه - دانشکده - دپارتمان مربوطه سر میزنین و از اونجا یک به یک به پروفایلای استادا یه نگا میندازین که کدوم یک از استادا به حوزه تحقیق شما نزدیک هست را انتخاب کرده و به استاد میل بزنید همراه با رزومه اتچ شده . حالا شما از کجا بفهمین کدوم استاد به شما مناسب تره , برخی از استادا همون صفحه اول مشخص کردن که تو کدوم حوزه تحقیق میکنن و علاقه دارن , خب این کار شما رو خیلی راحت میکنه . برخی از استادا نمینویسن و شما مجبورین یک به یک به مقاله ای استاد رجوع کنین و استاد مورد نظر رو انتخاب کنین . دوست من اینکه شما تا حالا نتونستین استاد پیدا کنین : محتوای ایمیلتون مناسب نبوده استاد مناسب با رزومه خودتون رو پیدا نکردین. زمان مناسب برای ارسال میل را انتخاب نکرددین . دامنه انتخاب استاد و دانشگاه محدود بوده . باز اگر مشکلی باشه در خدمتیم . RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - tara41 - 19-07-2015 ممنونم از لطفتون که جواب دادین ولی مشکل اصلی من اینه که وقتی حتی تو سایت دااد رشته خودم رو میزنم برای دکترا اصلا نمییاد وتو سایت دانشکاهها هم برای بیدا کردن استادها مشکل دارم وتعداد خیلی کمی را بیدا میکنم که بعضی هم جواب نمی دن واقعا نمی دونم جی کار کنم نا امید شدم RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - Emir - 19-07-2015 (19-07-2015, 02:01 AM)tara41 نوشته: ممنونم از لطفتون که جواب دادین ولی مشکل اصلی من اینه که وقتی حتی تو سایت دااد رشته خودم رو میزنم برای دکترا اصلا نمییاد وتو سایت دانشکاهها هم برای بیدا کردن استادها مشکل دارم وتعداد خیلی کمی را بیدا میکنم که بعضی هم جواب نمی دن واقعا نمی دونم جی کار کنم نا امید شدم خب دوست عزیز شما لطف کنین اطلاعاتی از رزمتون رو اینجا درج کنین تا مدیران عزیز بهتر بتونن راهنماییتون کنن . اینم ذکر کنم که برخی از رشته ها هستند که اسم ان رشته در ایران با اروپا فرق میکنه . مثلا رشته مهندسی صنایع رو در نظر بگیرین که , اونجا نا های زیادی داره مثل : مهندسی مدیریت 0- مدیریت پروژه - و از این قبیل . اگر رشته شما هم همین شرایط رو داره شما باید رشته های نزدیک به رشته خودتون رو پیدا کنین و برین به پروفایل و نهایتا مقالات اون استادا و ببینین در کدوم حوزه مشترک هستین . این به شما کمک خواهد کرد . ببنین قرار نیست شما دقیقا هم نام با رشته خودتون جستجو کنین . مثلا من که مدیریت صنعتی خوندم و میخوام در دکتری روی مدیریت زنجیره تامین کار کنم که این موضوع یکی از موضوعات زشته مهندسی صنایع هست و خیلی راحت میتونم در این موضوع استاد پیدا کنم و پذیرش بگیرم . با تشکر RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - نسا - 19-07-2015 0 با سلام و تشكر از اطلاعات مفيدتون ، من كارشناسي ارشد آموزش زبان انگليسي با معدل ١٧:١٥ و آيلتس ٨ ، در حالي كه مقاله ندارم چقدر شانس قبولي در دكترا رو دارم؟ RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - tara41 - 19-07-2015 ممنونم .من فوق لیسانس صنایع غدایی دارم معدلم 16 است 3 تا مقاله علمی بروهشی دارم ویه کتاب ایلسم 6 هست و5سال سابقه کار دارم تو شهریور هم ازمون جی ار ای میدم دانشکاه علوم تحقیقات هم بودم. RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - Shihan - 19-07-2015 (19-07-2015, 02:12 AM)نسا نوشته: 0 دوست عزیز برای رشته های شما نمیشه دقیق اضهار نظری داشت زیرا المان یک کشور المانی زبانه و ممکنه دوره رشته شما محدود باشه. اما از طرفی رشته شما ممکنه در هر کشوری انگلیسی زبان براحتی پیدا بشه. شانس قبولی داری اما برای بورس رشته های زبان بهتره با دپارتمان و بخش admission مکاتبه کنی. RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - Shihan - 19-07-2015 (19-07-2015, 02:13 AM)tara41 نوشته: ممنونم .من فوق لیسانس صنایع غدایی دارم معدلم 16 است 3 تا مقاله علمی بروهشی دارم ویه کتاب ایلسم 6 هست و5سال سابقه کار دارم تو شهریور هم ازمون جی ار ای میدم دانشکاه علوم تحقیقات هم بودم. بهتره نمره زبانت رو بالا ببری. معدل لیسانست اشاره نکردی؟!!! اما بافرض بالا بودن شانس داری. برای کشورهای هلند، المان، ایتالیا و اسپانیا دوره های صنایع غذایی زیاد ارائه میکنند. مکاتبه با استاد هم برای گرفتن جواب مثبت قویاً پیشنهاد میشه. RE: راهنمای پذیرش در مقطع PhD در آلمان - Reza.S-R - 22-07-2015 سلام. دانشجوی سال آخر کارشناسی ارشد دانشگاه اصفهان هستم. رشته حقوق خصوصی (حقوق مدنی). معدل لیسانس 18.47 معدل ارشد تا الان 18.10 دو بار شاگرد اول دانشکده شده ام. 4 تا مقاله دارم که زیر چاپ هستن برای مجلات داخلی. دارم برای آیلتس آماده میشم و در حد Upper intermediate هستم. 1) رشته حقوق در آلمان چقد شانس داره؟ 2) بدون هزینه زندگی توانایی تحصیل در خارج ندارم. 3) میشه جاهای خالی برای پاییز یا زمستان 2016 را معرفی کنید؟ 4) من شنیدم رشته هایی مثل فیزیک محض که اصلا کاربردی نیست فاند داره چه برسه به رشته حقوق. |