بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند (/Thread-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D9%81%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84%D9%81-%D8%A8%D8%B1-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF) |
RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Torkan - 01-12-2015 (01-12-2015, 02:34 AM)behrouz1993 نوشته: اما من الان درگیر یک پروژه ی خیلی سنگین هستم که اصلا در حد کارشناسی نیست.ینی من دارم الکی انرژی مو مصرف میکنم؟؟اصن پروژه دوران کارشناسی تاثیری هم میتونه داشته باشه؟ درود برخلاف نظر دوستان فقط در رزومه میاد و یکم سخت با این موارد میشه مخ استاد زد. تا زمانی که مقاله بیرون داده نشه. به حد کافی همین الانشم رقابت سخت هست. من جای شما باشم اگر فکر میکنید واقعا مقاله ازش درنمیاد، سعی کنید انرژی تون رو روی نمرات زبان و معدل و gre و اینا بذارید بیشتر. در مبحث پذیرش 2 نکته است: یکی پذیرش دیگری فاند. ممکنه شما در sop این مورد رو یا در رزومه بیارید ولی افراد بسیاری هم هستند که یک روز کار کردند روی چیزی نوشتن ما تجربه دو ساله داریم و پروژه کار کردیم! ولی در مورد مقاله قضیه فرق میکنه. بااحترام، ترکان RE: هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - giga - 11-12-2015 سلام. در قسمت نتایج پذیرش بعضی ها نمره تافلشون رو 79 نوشتن و فاند گرفتن. ایا این درسته؟ RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - over - 12-12-2015 سلام من الان دانشجوی ترم 4 مهندسی مکانیک با معدل کل15.23 هستم از دانشگاه ازاد از همین الان میخوام شروع به ساخت رزومه ای کنم که برای دانشگاه MIT بهم پذیرش با فول فاند بدن به نظر شما معدل کل دوره ی لیسانسم رو باید روی چند بیارم تا یه نقطه ی قوت به نظر بیاد؟ ممنون از اینکه وقت می گذارید و جواب میدید RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - layD - 12-12-2015 حالا چرا MIT؟ این همه دانشگاه خوب. شما از الان باید همه درسها رو حدود 20 بگیرید در همین حال زبانتون رو عالی کنید و بعد از یه دانشگاه معمولی آمریکا مستر بگیرید و کلی مقاله بدبن تا شانس داشته باشید. کسایی که با لیسانس ایران میرن MIT معدل 19.5 به بالای شریف به علاوه زبان عالی به علاوه نکات برجسته دیگه مثل مقام المپیاد رتبه تک رقمی کنکور و حداقل 1-2 مقاله کنفرانسی و ... دارند. ولی واقعا برای موفقیت MIT رفتن و معدل 19.5 شریف نیاز نیست. RE: هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - فرید - 12-12-2015 (11-12-2015, 09:25 PM)giga نوشته: سلام. در قسمت نتایج پذیرش بعضی ها نمره تافلشون رو 79 نوشتن و فاند گرفتن. ایا این درسته؟ سلام معمولا نتایج پذیرشی که در این سایت وارد شده درست هست. در پذیرش احتمال گرفتن فاند مهم هست. با نمره 79 میشه فاند گرفت ولی به بقیه فاکتور ها در رزومه و سطح دانشگاه هم وابسته هست. نمیشه گفت اگر یک نفر پذیرش گرفت بقیه هم می توانند. کلا شانس با نمره 79 خیلی پایین می اید. RE: هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - iman7 - 24-12-2015 (11-12-2015, 09:25 PM)giga نوشته: سلام. در قسمت نتایج پذیرش بعضی ها نمره تافلشون رو 79 نوشتن و فاند گرفتن. ایا این درسته؟ سلام به کشور و دانشگاه و نوع فاند خیلی ربط دارد. مثلا در کانادا در اکثر دانشگاه ها اساتید تصمیم می گیرند و نمرات زبان از نظر حداقل های پذیرش بررسی می شوند. (البته اکثر دانشگاه های کانادا بیش از 70 می خوان) نوع فاند هم مهمه مثلا برای TA نمره زبان بالا لازمه ولی برای RA نه. چون برای استاد زمینه تحقبقات رو داشتن مهمه نه نمره زبان بنابراین ممکنه با حاقل هم فاند گرفت. اما باید به بحث رقابت هم توجه کرد. تو شرایط برابر شاید همین نمره زبان یه استاد رو ترغیب کنه به دادن فاند به یکی از چند متقاضی RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - iman7 - 24-12-2015 (12-12-2015, 12:44 AM)over نوشته: سلامسلام فوکوس کردن روی یک دانشگاه خاص اون هم MIT فارغ از بحث رزومه شما ممکنه بی نتیجه باشه. به این دلیل که شاید تو اون سال مثلا فقط 2 دانشجوی اینترنشنال تو گرایش شما بگیرن که برای این دوتا بهترین دانشجوهای هندی و چینی صف کشیدن و حتما میدونید تو شرایط برابر اکثر استادهای چینی و هندی (که تو این دانشگاه زیادن) دانشجوهای هموطن خودشون رو میگیرن. ضمنا هندی ها به خصوص به دلیل آشنایی با ساختار زبان انگلیسی معمولا نمرات GRE خیلی بالای هم میگیرن که برای خیلی از ایرانیها ممکن نیست. ضمنا پذیرش تو دانشگاه های تاپ فقط به معدل و نمرات آزمون و مقاله ربط نداره. معمولا بچه های ایرانی که میرن اونجا علاوه بر همه اینا دو چیز دیگه هم دارن: 1- شاخصه ای مثل رتبه المپیاد 2- شانس، نه اینکه قبولی شانسی باشه بلکه شانس اینکه اپلیکیشنش تو اپلیکیشن بهترین های دنیا و ظرفیت خیلی محدود دیده بشه. حتی برای دانشگاه های پایین تر هم نباید فقط روی یکی زوم کرد. شاید یه دانشگاه رنک 50 هم یه سیاست های خاص نوشته یا نانوشته داشته باشه که به اینترنشنال یا حتی ایرانی سخت پذیرش بده. RE: هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - Torkan - 24-12-2015 (11-12-2015, 09:25 PM)giga نوشته: سلام. در قسمت نتایج پذیرش بعضی ها نمره تافلشون رو 79 نوشتن و فاند گرفتن. ایا این درسته؟ درود بعضی وقت احتمال اشتباه در نوشتن هم به صورت سهوی هستش به خصوص مساله فاند. چون ممکنه کسی که مثلا فقط شهریه اش ویو شده بنویسه فول فاند و این قبیل مسایل. در حالت کلی شما میتونید استناد کنید به اون نتایج ولی مادامی که اشخاص هویت واقعی فرد رو ندونن نمیتونن قطعا تضمین کنن که مثلا فلان رزومه درست نوشته شده است. بااحترام، ترکان RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - kianablau - 25-12-2015 سلام من یک سوال دارم در مورد پذیرش و فاند من پارسال برای دکترای توریسم اقدام کردم اما چون نمره زبانم زیاد اوکی نبود ریجکت شدم الان باز اقدام کردم باز وقت نداشتم برای GRE چون سر کار میرم و فرصت نشد براش وقت بزارم زیاد به هر حال شرایطم اینه: آیلتش 6.5 GRE مجموع 300 مقاله داخلی و کنفرانسی چند تا دارم لیسانس و ارشد هر دو دانشگاه تهران معدل هر دو هم 17/30 رتیه 5 کارشناسی ارشد 3 تا ریکامندیشن خوب از استادام سابقه تدریس در دانشگاه در موضوع مرتبط با تزم 6 سال سابقه کار مرتبط با رشته البته برای دانشگاه کلمسون که اپلای کردم باز بلافاصله بدون در نظر گرفتن ددلاین بهم پذیرش دادن و در مورد فاند هم که ایمیل زدم به استاد اینو جواب داد: Thank you for your email and I am glad you were accepted into our program, as I think you would be a successful doctoral student. The assistantship decisions will not be made until early next year and you will definitely be considered
حالا به نظرتون چقدر احتمال دریافت کمک هزینه رو دارم و شانس گرفتن پذیرش برای دانشگاه های دیگه چطوره؟
RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - maryam.m - 27-12-2015 سلام یک راهنمایی از دوستان می خواهم من قصد دارم پاییز سال آینده (2016) برای دکتری اقتصاد اپلای کنم ولی به خاطر درگیری مقالات هنوز به طور جدی برای خواندن زبان شروع نکردم. سطح زبان من هم در حد متوسطه. هنوز یکسال از تاریخ دفام نگذشته. یک مقاله علمی پژوهشی داخلی که مستخرج از پایان نامه است، دارم و روی مقاله دوم که این هم مستخرج از پایان نامم است دارم کار می کنم و قصد دارم برای ژورنال های ISI بفرستم. یک مقدار نگرانم از اینکه زمان گذاشتن روی این مقاله باعث شود که از گرفتن نمرات خوب آزمون های زبان غافل بشوم. موضوع مقاله جدید است و خیلی زمان می برد برای اثبات قوی این قضیه که خروجی مقاله درست است و بعد چالش های اصلاحیه و... (البته بیشتر تخمین ها انجام شده) به نظرتون راه حل چیست؟ دیگه مقاله رو ادامه ندم و تمرکزم رو روی تافل و جی آر ای بذارم؟ زمان زیادی هم ندارم تقریبا 9 ماه (تا آخر شهریور) وقت دارم. از اواخر شهریور تا الان درگیر مقاله دوم بودم و زمان زیادی براش گذاشتم و دلم نمی آید کنار بگذارم (البته اول قصد داشتم برای ژورنال داخلی بفرستم که بعد تصمیم به ژورنال انگلیسی شد) راه حل منطقی چیست؟ دلیل اینکه اصرار بر مقاله دوم و انگلیسی دارم به دلیل دانشگاهیه که در مقطع لیسانس خوندم و اینکه باعث نشه که پذیرش از یک دانشگاه خوب در آمریکا رو از من سلب کنه. لیسانس اقتصاد نظری از دانشگاه آزاد واحد قائم شهر با معدل 16.56 و فوق لیسانس اقتصاد نظری از دانشگاه تربیت مدرس با معدل 18.02 آیا واقعا داشتن لیسانس در این دانشگاه باعث از دست دادن فرصت های قبولی خوب در دانشگاه های آمریکا می شود. اگر بخواد یک مقایسه انجام شود کدام بهتر است؟ یک مقاله ISI در ژورنال متوسط و نمرات زبان متوسط (یا شاید هم پایین) یا بدون مقاله ونمرات زبان خوب واقعا بهترین راه حل چیست؟ |