گواهی بانکی برای کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | ویزا آفیس پاریس - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +---- انجمن: مهاجرت به کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +----- انجمن: مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D8%B1%D9%88%D8%B4%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%84) +----- موضوع: گواهی بانکی برای کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | ویزا آفیس پاریس (/Thread-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D9%86%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%A7%D9%87%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-FSW-2014-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7-%D8%A2%D9%81%DB%8C%D8%B3-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%B3) |
RE: تمام سوالات مرتبط با گواهی بانکی برای FSW 2014 و پاریس - shubizkumbuli - 04-03-2015 (04-03-2015, 04:20 PM)'somayea' نوشته:
حق با شماست
امیدوارم ازتون نخوان ولی به هر حال اگر بخوان باید آماده باشید براش. از همین الان به فکر باشید و حداقل راجع بهش به صورت جدی فکر کنید. RE: تمام سوالات مرتبط با گواهی بانکی برای FSW 2014 و پاریس - AlaTiti - 06-03-2015 سلام. راستش من با مدارک و پرونده ای که ارسال کردیم همون اول، سوابق تائید شده بیمه ام را هم که مربوط به 12 سال گذشته بود، فرستاده بودم ولی نکته اینه که برای بیمه طبق معمول همه ایرانی ها حداقل حقوق پایه برایم رد شده، هرچند در گواهی کارهایم به مبلغ حقوق واقعی ام اشاره شده بود. از اون بدتر، اینکه شرکتی که همون موقع ارسال پرونده توش کار می کردم و بلافاصله پس از ارسال پرونده هم ازش خارج شدم و محل کارم رو عوض کردم، با اداره بیمه مشکلاتی داشته و اون وسط ها 3 ماه رو بیمه رد نکرده بوده برای هیچ کدوم از کارکنانش و هربار هم زنگ می زنم هنوز قول میدن که درست میشه ولی بعید می دونم. یعنی در سه ماه تابستان امسال کلا بیمه ام را رد نکرده اند ولی حالا بیا و ثابت کن که اشکال کار از اون شرکت بوده نه من. بهرحال فایل نامبرمون که اومده ولی موضوع اینه که ما گواهی بانکی را از حساب بانکی شوهرم ارائه کردیم همراه با گردش شش ماهه که البته در یک ماه آخر طی چند مرحله پر کرده بودیم که به مبلغ مورد نظر اداره مهاجرت که برای 3 نفر حدود 45 میلیون تومان بود برسه. حساب همسرم خیلی فعال هست ولی هیچ وقت این مقدار یکجا توش نبوده و ما هم این مبلغ رو قرض کرده بودیم چونکه الان نمی تونستیم پول پیش خونه رو بگیریم یا ماشین بفروشیم. ولی حالا موندیم اگر دوباره ازمون گردش بخوان یا حتی اگر origin پول رو بخوان چی باید بگیم؟ این مبلغ که قرض کردیم به حساب بانکی من ریخته شده بود و بعد من خورد خورد و هر دو سه روز یکبار دو یا سه میلیون به حساب بانکی همسرم که حساب قدیمی تر و فعال تری بود واریز کردم تا 45 تا شد و بعد هم چهار پنج روز بعد از دریافت گواهی بانکی، مبلغ قرض رو از حساب بیرون کشیدیم. بعنوان توضیح، بیمه ای که برای همسرم رد شده هم مثل من با حداقل حقوق است. همسرم چون ژورنالیسته، کارهای فری- لنس و آزاد هم زیاد انجام داده ولی خب بیشترش قراردادی نداره اصلا. حالا اگر بگیم این پول، پس انداز من بوده که میتونه منطقی هم باشه چون من 12 سال سابقه کار با حقوق نسبتا خوب ارائه کردم خب، چی؟ فقط می ترسیم یهو از حساب من، که مین پرونده بودم هم گردش بخوان که اون وقت اون حساب هم خیلی پر نبوده هیچ وقت مخصوصا این چند ماه اخیر. مضاف بر اینکه مبلغ قرض شده هم یکهو بهش ریخته شده بود. همچین چیزی بوده تا حالا؟ که از بقیه حساب های افراد درگیر پرونده گردش و اینا بخوان؟ دارم فکر می کنم اگر پول را یکهو ریخته بودیم به حساب همسرم، شاید بهتر بود. لااقل می تونستیم بگیم چیزی فروختیم، نه؟ حالا چی کار کنیم؟ شب عیدی ازمون اوریجین پول و گردش سه ماهه بخوان، چه گلی باید به سرمون بگیریم؟ :-( RE: تمام سوالات مرتبط با گواهی بانکی برای FSW 2014 و پاریس - eli1741 - 06-03-2015 دوستان إز من details on origin of fund for last 3 months را خواسته بودن ١. با چند تا phd زبان صحبت كردم ، همه أين جمله را منشأ پول ترجمه كردن نه گردش !!!! ٢. چندتا مستند اماده كردم ك با پيوست يك كاور لتر بفرستم مثل رسيد فروش سكه ٣. در حال حاضر من گردش يك ماه و نيم دارم نه سه ماه ٤. مكاتبه اي با پاريس نداشتم ممنون ميشم دوستان نظري اگر دارن بگن RE: تمام سوالات مرتبط با گواهی بانکی برای FSW 2014 و پاریس - shubizkumbuli - 06-03-2015 (06-03-2015, 04:56 PM)'AlaTiti' نوشته: سلام. سلام در مورد بیمه نفهمیدم نگرانیتون چیه ولی چون این تاپیک بانکی هست فکر می کنم تمرکزتون رو درآمد عنوان شده در بیمه باشه که ممکنه با میزان پولی که در آوردید نخونه. نگران نباشید. گواهی بیمه ای که شما میفرستید حقوق توش نداره و فقط اسم جاهایی که کار کردید رو نوشته با تاریخ شروع و خاتمه و تعداد کل روز هایی که بیمه رد شده براتون. در واقع نمیشه فهمید چند روز وسطش گپ داشتید. اگر از تو سایت هم ببینند قابل توجیه این مسئله و کلا بعیده مشکل خاصی بخورید. در نهایت 3 ماه از کل سابقه کارتون به خاطر اون گپ کم میکنند که به احتمال زیاد با توجه به سابقه کارتون امتیازتون نباید کمتر از 67 بشه. در مورد گواهی بانکی: 1. تا به حال کسی رو رد نکردند به خاطر این مورد. 2. کافیه خودتون نگید که پول کس دیگه بوده! اونا فقط منتظرند که چنین چیزی بشنوند و ریجکت کنند. 3. اگر ناگهانی وارد شده توضحیح قانع کنند بدید. توضیح توضیح توضیح. تا مدرک نخواستند ندید. 4. اگر این پول رو ندارید و اونا بخوانن باید پول رو هر جور شده بریزید حساب! 5. اگر گیر بدن که این پولی که وارد شده رو توضیح بدید که چجوری بوده و از کجا بوده اون موقع گواهی فروش طلا و دلار به درد میخوره. از همه مهم تر: 6. باید طوری جواب بدید که دستتون باز باشه و بعدا اگر توضیحات بیشتر خواستن ارائه کنید. بنابراین خیلی خیلی خلاصه جواب بدید. حالا جواب سوالاتتون: برای این که این پول همیشه تو حسابتون نبوده میتونید تورم رو بهونه کنید. برای منبع پول میتونید خودتون رو معرفی کنید بهتره تا شوهرتون ولی باز هم میتونید بگید یه بخشیش مال خودتون بوده و یک بخشیش برای همسر که دستتون برای جواب به سوالات احتمالی آینده بازتر باشه. بعیده که حساب بانکی شما رو بخوان. یعنی حداقل سال های پیش بیشتر گیر رو همون حساب اولیه بوده که با مدارک اولیه رفته. در نهایت هم قانونی وجود نداره که شما رو بتونند باهاش رد کنند. مگر این که این پول رو نداشته باشید یا مال خودتون نباشه. تا موقعی که این دوتا شامل شما نشه همه چیز درسته. به هر حال همین که از الان به فکر هستید خیلی خوبه. چون فرصت کافی دارید. ممکنه تو آپدیت اولیه نخوان و تو دومیه بخوان. برای همین آماده باشید. RE: تمام سوالات مرتبط با گواهی بانکی برای FSW 2014 و پاریس - shubizkumbuli - 06-03-2015 یک چیز دیگه هم دیده بودم که کسی قرارداد اجاره خونه رو که پول پیش توش بود رو هم ترجمه کرده بود داده بود و گفته بود که هر موقع از ایران بخوام برم این پول نقد نقد و آمادست. فکر کنم جواب گرفته بود. روش حساب نکنید تا پیداش کنم. RE: تمام سوالات مرتبط با گواهی بانکی برای FSW 2014 و پاریس - shubizkumbuli - 06-03-2015 (06-03-2015, 05:15 PM)'eli1741' نوشته: دوستان إز من details on origin of fund for last 3 months را خواسته بودن
1. هنوز گیج کننده است. کدوم سه ماه؟! سه ماه از الان؟ یا سه ماه از لحظه سابمیت؟ من هنوز برام سخته. گرچه که منشا درست به نظر میرسه ولی هنوز نمیدونم چی می خوان.
2. من توصیه نمی کنم که مدارک بفرستید. به توضیحات دو تا پست بالاتر دقت کنید. یه توضیح مختصری بدید. اگر ازتون evidence خواستن بدید. الان هم اونا evidence نخواستند و detail خواستند. نهایتش اگر خیلی اصرار دارید میتونید آخر نامه بگید که اگر اطلاعات بیشتر یا evidence احتیاج دارید اطلاع بدید. 3.شما این حسابتون رو کی باز کردید که میگید گردش 1.5 ماهه دارید؟ چرا سه ماهه نیست؟ میتونید balance debit credit رو اینجا بنویسید؟! RE: تمام سوالات مرتبط با گواهی بانکی برای FSW 2014 و پاریس - eli1741 - 06-03-2015 (06-03-2015, 05:25 PM)shubizkumbuli نوشته: حسابي ك الان پول توش هست تاريخ افتتاحش جديد نيست. إز اون مبلغي ك بأيد در حساب بأشد يك مقدار بر داشت شده مجدد إز يك ماه و نيم پيش ب اون ميزان مورد نظر cic رسيده . اون ميزان balance ك ميگيد را بأيد إز بأنك بگيرم؟!؟! RE: تمام سوالات مرتبط با گواهی بانکی برای FSW 2014 و پاریس - shubizkumbuli - 06-03-2015 (06-03-2015, 05:38 PM)'eli1741' نوشته: حسابي ك الان پول توش هست تاريخ افتتاحش جديد نيست. إز اون مبلغي ك بأيد در حساب بأشد يك مقدار بر داشت شده مجدد إز يك ماه و نيم پيش ب اون ميزان مورد نظر cic رسيده .
پس شما گردش ندارید. شما احتمالا ریز واریزها و برداشت ها رو دارید. مثلا در تاریخ فلان مثبت انقدر ریخته یا منفی انقدر برداشته شده.
گردش میشه یه جدول که توش نوشته current credit balance, average balance, credit balance, debit balance بعضی بانک ها هم average نمیزنند. برای گردش معمولا میگید برای چند وقت رو میخواهید و اونا براتون میزنند. اگر پول زیادی یهو وارد شده باشه credit میره بالا. اگر پول زیادی برداشته شده باشه دبیت میره بالا. کلا برداشت ها در دبیت جمع میشه و واریز ها در کردیت. حالا فرض کن روزی 5 میلیون اومده تو حسابت و همون روز هم برداشت شده به مدت 30 روز. میشه 150 میلیون credit و 150 میلیون debit. معمولا به این میگن گردش حساب. سفارت از روی این میتونه بفهمه که فعالیت حسابت چطوری بوده و آیا حساب زیاد کار کرده یا نه؟ و این که در 3 ماه گذشته پول زیادی وارد شده یا نه؟ که اگر پول رو یهو تو حساب شارژ کرده باشی میتونند بفهمند از رو این. RE: تمام سوالات مرتبط با گواهی بانکی برای FSW 2014 و پاریس - shubizkumbuli - 06-03-2015 به این دقت کنید: You must provide evidence of all the unencumbered transferable funds you have available for your settlement in Canada, including evidence of the accumulation of those funds. This must include a bank statement(s) showing all transactions for the last six months with a current balance at least equivalent to the minimum required funds. A letter of solvency providing the current balance of your account(s) or the average credits and debits in your account(s) is not acceptable evidence. اگر بگه All Transactions یعنی ریز واریز برداشت رو میخوان! تا حالا که پاریس نخواسته. پس الکی نفرستید ممکنه از توش یک گیری در بیارن. اگر بگن Current Balance که دقیقا موجودی فعلی رو خواسته! credit و debit که میشه همون گردش. دقت کنید که در مورد این شخص حساس شده بودند و ازش همه واریز ها و برداشت ها رو خواسته بودند. و تاکید کردند که گواهی بانکی و گردش مد نظرشون نبوده. اگر از شما ریز برداشت و واریز میخواستند واضح تر میگفتند. RE: تمام سوالات مرتبط با گواهی بانکی برای FSW 2014 و پاریس - shubizkumbuli - 06-03-2015 حالا به این دقت کنید: If you have recently deposited a large amount of money into your bank account, you must clearly explain the provenance of these funds (ex. Sale of property, inheritance, etc.) and provide supporting evidence یعنی اگر از شما مدرک بخوان هم میگن. برای همین سعی کنید خلاصه بفرستید و گیجشون نکنید. |