برنده شدگان لاتاری 2016 و سوالهای مربوطه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: برنده شدگان لاتاری 2016 و سوالهای مربوطه (/Thread-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%B4%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C-2016-%D9%88-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7%D9%87) |
RE: لاتاری 2014 و سوالهای مربوطه - مهمان - 09-06-2015 سلام من ازدواج کردم ولی ازدواج وکالتی یعنی وکالت ازدواج دادیم این در اقدام کار ما مشکل نمیشه؟ RE: برنده شدگان لاتاری 2016 و سوالهای مربوطه - navida - 14-06-2015 سلام دوستان گرامی. پسر عمه من امسال بعد از سه سال شرکت قبول شده. اما حالا که اوضاع رو بررسی میکنه میبینه شاید فعلانتونه بره. چون میگن امریکا برای کسی که پول یا تخصص نداره جای خوبی برای زندگی نیست. پسر عمه من لیسانس مترجمی زبانه و انگلیسیش در حد خوبیه. اما هیچگونه سابقه کاری نداره و مدرکش هم کارایی خاصی در امریکا نداره. از طرفی تمام داراییش حدود چهل میلیون تومانه که حتی امکان داره در مصاحبه رد بشه. هیچ اشناو اسپانسری هم نداره. به نظرتون میده ادامه بده؟ یا بهتره بیخیال بشه؟ خودش میگه نمیدونه اونجا با این پول کم چی میشه . از طرفی هم نمیخواد اینفرصت رو از دست بده. وضعیت کار پیدا کردن حتی ساده که در حد بخور نمیر زندگی کنه و جایی رو شریکی اجاره کنه چطوره؟ میگن همین هم سخت پیدا میشه. و اگر الان انصراف بده و پیگیر نشه میتونه سالهای دیگه مجددا در لاتاری شرکت کنه؟ RE: برنده شدگان لاتاری 2016 و سوالهای مربوطه - Babak - 19-06-2015 (14-06-2015, 10:15 PM)'navida' نوشته: سلام دوستان گرامی. پسر عمه من امسال بعد از سه سال شرکت قبول شده. اما حالا که اوضاع رو بررسی میکنه میبینه شاید فعلانتونه بره. چون میگن امریکا برای کسی که پول یا تخصص نداره جای خوبی برای زندگی نیست. پسر عمه من لیسانس مترجمی زبانه و انگلیسیش در حد خوبیه. اما هیچگونه سابقه کاری نداره و مدرکش هم کارایی خاصی در امریکا نداره. از طرفی تمام داراییش حدود چهل میلیون تومانه که حتی امکان داره در مصاحبه رد بشه. هیچ اشناو اسپانسری هم نداره. به نظرتون میده ادامه بده؟ یا بهتره بیخیال بشه؟ خودش میگه نمیدونه اونجا با این پول کم چی میشه . از طرفی هم نمیخواد اینفرصت رو از دست بده. وضعیت کار پیدا کردن حتی ساده که در حد بخور نمیر زندگی کنه و جایی رو شریکی اجاره کنه چطوره؟ میگن همین هم سخت پیدا میشه. و اگر الان انصراف بده و پیگیر نشه میتونه سالهای دیگه مجددا در لاتاری شرکت کنه؟ ۱. امریکا برای کسی که پول یا تخصص نداره، جای خوبی نیست و اگر سفارت تشخیص بده که ایشون در امریکا ممکنه سربار دولت بشه، بهشون ویزا نخواهد داد.
۲. اگر ایشون ویزا بگیره، شاید در امریکا بتونه یک شغل کم درآمد پیدا کنه و به قول شما بخور نمیر زندگی کنه، اما نظر شخصی من اینه که کسی نباید به صورت اختیاری خودش رو در چنین شرایطی قرار بده. بعضی وقتها ما از داخل ایران فکر میکنیم بخور و نمیر زندگی کردن تو امریکا خیلی بهتر از معمولی زندگی کردن تو ایرانه، در صورتی که این موضوع کاملا غلطه و به نظر من بخور و نمیر زندگی کردن در امریکا از جهاتی شاید به مراتب سختتر از ایران باشه، چون حداقل در ایران هر کدوم از ما چند تا فامیل و دوست و آشنا داریم که در موقع ضرورت میتونیم روی کمکشون حساب کنیم. بعلاوه با شرایط فرهنگی و اجتماعی ایران خو گرفتهایم و زبان مادری خودمون رو صحبت میکنیم. در امریکا همه اینها رو از دست میدیم و از امکانات امریکا هم نمیتونیم استفاده کنیم. ۳. تا اونجا که من اطلاع دارم، اگر ایشون ادامه نده میتونه در سالهای آینده باز هم در لاتاری شرکت کنه. RE: لاتاری 2014 و سوالهای مربوطه - maramezani69 - 30-06-2015 سلام من یه شماره ای برای برنامه هایی مثل وایبر و لاین و....که باهاش بتونیم درباره لاتاری 2016 چت کنیم ،اگه همچین شماره ای وجود نداره من lD لاینمو میدم این هم lD برای لاین majik.m.r RE: برنده شدگان لاتاری 2016 و سوالهای مربوطه - مهمان - 25-09-2015 سلام درصورنت نذاشتن سابقه كارنميشه كاريش كرد نميشه بنويسم مكانيكي انجام مي دادم دوسال, پارسال كارميكردم RE: برنده شدگان لاتاری 2016 و سوالهای مربوطه - Babak - 26-09-2015 (25-09-2015, 05:52 AM)مهمان نوشته: سلام درصورنت نذاشتن سابقه كارنميشه كاريش كرد سابقه کار در صورتی مهمه که دیپلم دبیرستان نداشته باشید. اگر دیپلم ندارید، باید دو سال سابقه کار رسمی داشته باشید. RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - Bahi64 - 08-03-2016 سلام یکی منو راهنمایی کنه من از طریق لاتاری قبول شدم و تونستم تو مصاحبه قبول شم و الان ویزامو گرفتم و تا 10 آگوست بیشتر وقت ندارم که تو ایران باشم سوالم اینکه الان باید چکار کنم اولین قدم چیه ؟ فقط گرفتن خونه وبلیت یانه؟ از وکیل هم که میپرسم تا 30 میلیون به دلار میگیرن که راهنمایی کنن. ممنون میشم کسی بدونه و قبلا تجربه داشته راهنمایی کنه با تشکر RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - Torkan - 08-03-2016 (08-03-2016, 08:18 PM)Bahi64 نوشته: سلام یکی منو راهنمایی کنه من از طریق لاتاری قبول شدم و تونستم تو مصاحبه قبول شم و الان ویزامو گرفتم و تا 10 آگوست بیشتر وقت ندارم که تو ایران باشم درود سوالتون فکر کنم به اینجا مربوط نیست! وکیل؟ 30 میلیون!! هیچکاری لازم نیست. همون بلیط رو رزرو کنین بگردین ارزونش رو پیدا کنین. من پیشنهاد میکنم خونه رو اونجا رو ببینید و بعد بگیرید. پول چند روز متل رو اشته باشید به نظرم. ولی نه اگر میخواید که خونه آماده باشه از اینجا میتونید کرایه کنید که من واقعا پیشنهاد نمیکنم. عکسهای خیلی از خونه ها با خودشون زمین تا اسمون فرق دارن! کار خاص دیگه ای لازم نیست همین چند ماه رو در وطنتون خوش بگذرونین! بااحترام، ترکان RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - lavender - 08-03-2016 (08-03-2016, 08:18 PM)Bahi64 نوشته: سلام یکی منو راهنمایی کنه من از طریق لاتاری قبول شدم و تونستم تو مصاحبه قبول شم و الان ویزامو گرفتم و تا 10 آگوست بیشتر وقت ندارم که تو ایران باشم آقا این سی میلیون رو بده من خودم میرم برات خونه و وسایل خونه و بلیط می گیرم! بلیط بگیرید و خونه. همین. اگر می تونید یه مدت برید پیش کسی که بمونید حتی دو هفته عالی میشه تا بتونید یه جای مناسب خونه پیدا کنید. RE: برنده شدگان لاتاری 2016 و سوالهای مربوطه - mostafa2017 - 13-05-2016 دوستان سلام من برنده لاتاری ۲۰۱۷ هستم، تو فروم مربوط به برندگان لاتاری ۲۰۱۷ سوالمو مطرح کردم، اما یا جواب روشنی نگرفتم یا جوابهای متفاوتی گرفتم که بیشتر منو سر در گم کرد. گفتم اینجا مطرح کنم شاید به جوابم برسم. اول مختصری از شرایط خودم میگم، شاید به گرفتن جواب شفاف تر کمک کنه: شماره کیس: **AS۵۵ سفارت: مالزی (چون اینجا تحصیل میکنم، همین جا هم انتخاب شد و تاکنون تغییرش هم ندادم) مدرک: دانشجوی فوق لیسانس (هم زمان در دانشگاه محل تحصیل هم Research Assistant هستم) رشته فوق لیسانس: Biotechnology رشته لیسانس: Microbiology محل خدمت: درمانگاه سپاه (آمپول میزدم، پانسمان میکردم، سرم وصل میکردم) نفرات: یک نفر، فقط خودم، مجرد محل زندگی و تحصیل فوق لیسانس: مالزی سوابق کاری: * ۲-۳ سال کارآموزی در درمانگاه شخصی، بخش آزمایشگاه، بدون بیمه و مزایا، در نامه دریافتی هم ذکر کار آموز شده ** ۱-۲ سال کارآموزی و کار در بیمارستان دولتی، بخش آزمایشگاه. آزمایشگاه دست بخش خصوصی بود. همراه با تقریبا ۱ سال بیمه بر طبق تجربیات بچهها که تو فروم سالهای قبل خوندم، به طور نرمال، سپاه، کار دولتی، رشته حساس منجر به چک شدن بیشتر کیس میشه که بسته به تعداد نفرات هر کیس و اطلاعات موجود در فرم، این روند بین ۲-۸ ماه طول میکشه. برای همین دوستان پیشنهاد کردن، اطلاعات مهم رو وارد فرم کنیم و نه اطلاعات بی ارزش و غیر مهم رو که باعث طولانی شدن پروسه کلیرنس بشه. همچنین صادق باشیم و دروغ نگیم. برای همین از اونجایی هم که من سپاه خدمت کردم و با توجه به شمارهٔ کیسم، و این نگرانی که وقت مصاحبه و مشخص شدن کلیرنس من کوتاهه، میخواستم تا حد ممکن سوالات رو شفاف توضیح بدم تا پروسه کلیرنس من در حد امکان کوتاهتر بشه. اما این که چه مطلبی رو بیان کنم و چه مطلبی مهم نیست و لازم به نوشتنش نیست، کمی من رو سر در گم کرده که امیدوارم با کمک دوستان جواب درست، حقیقی و سر راست رو تو فرم بنویسم. حالا سوال من اینه: ۱- در بخش وضعیت تحصیلی و کاری در زمان حاضر، من به عنوان اولین شغل گفتم Student هستم. آیا لازمه به عنوان شغل دوم هم بیان کنم که Reserch Assistant در دانشگاه هستم؟آیا این شغل حساب میشه با توجه به این که ویزای کار ندارم و ویزای تحصیلی دارم؟ و اگه آره، آیا باید گزینه Others رو انتخاب کنم و اونجا بگم که Reserch Assistant هستم؟ ۲- در بخش وضعیت تحصیلی و کاری در گذشته، آیا لازم هست کار در آزمایشگاه خصوصی بیمارستان دولتی رو ذکر کنم؟ (نگرانیم از دولتی بودن بیمارستان هست، هرچند آزمایشگاه دست بخش خصوصی بود، بیمه بودم ۱ سال). دیگر بیمارستان خصوصی چطور که کارآموز بودم(بیمه هم نبودم)؟؟ ۳- تو پرکردن بخشهای سربازی دوستان نظرات متفاوتی داشتند . من اینطور پر کردم، آیا این طور درسته؟ Branch of Service THE GUARDIANS OF THE ISLAMIC REVOLUTION Rank/Position SECOND LIEUTENANT Military Specialty MANDATORY MILITARY SERVICE - برخی دوستان میگن، در قسمت Branch of Service باید نوشته بشه Mandatory Military Service. - در قسمت Military Specialty هم به عنوان مثال برای کیس من باید Medical Technician ذکر بشه، چون تو درمانگاه سپاه کار کردم. ** نکته این که دوستان هم تأکید کرده بودند هرچی شفاف تر تو فرم توضیح بدیم و نقطه ابهامی باقی نذاریم، زمان کلیرنس کوتاهتر میشه. برای همینم، خودم هم راغب هستم که بگم کدوم بخش کار کردم، اما در اون صورت نگرانم: ۴- خود نوشتن Medical Technician سوالات بیشتری رو براشون پیش بیاره. مثلا من که Microbiology خوندم، پس Medical Technician چیه!؟ نظر دوستان چیه؟ ۵- اگه طبق این پیشنهاد آخری بنویسم، پس کجا باید بنویسم سپاه خدمت کردم؟ آیا همون که نوشتم Second Lieutenant خودش گویای موضوع هست و مشکلی نداره؟ ۶- برای ذکر کردن دیپلم، شروع دیپلم باید شروع سال اول دبیرستان باشه یا شروع سال سوم دبیرستان؟ - و آیا تاریخ شروع و پایان پیش دانشگاهی هم باید جداگانه نوشته بشه یا پایان پیش دانشگاهی به عنوان پایان تاریخ دیپلم باید نوشته بشه؟ ۷- در قسمت چه شغلی رو میخوام در US ادامه بدم پیشنهاد دوستان چیه؟ چون گفته شده که Student رو انتخاب نکنم، چون ممکن برا آفیسر این سوال پیش بیاد به خاطر گرون بودن تحصیل، هزینه دانشگاه رو چطور میخوام بدم. Research رو هم انتخاب نکنم چون خیلی نامفهومه و گستردست. پیشنهاد دادند که بگم تو حوزهٔ رشته خودم میخوام کار کنم. نظر دوستان چیه؟ در پایان شرمنده اگه متن و سوالات کمی طولانی شد. اما الان کل فرم نوشته شده و چون این ۷ سوال بی جواب مونده برام، هنوز منتظرم تا جوابشونو پیدا کنم. امیدوارم دوستان بتونن بر اساس تجربیات خودشون این سوالات رو جواب بدن. بلکه ماهم سابمیت کنیم و خیالمون فعلا راحت بشه. با سپاس از شما |