آکادمیا کافه
مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: مهاجرت به کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- موضوع: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر (/Thread-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D9%84-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%B4%D9%87%D8%B1-%D9%88-%D9%84%D9%86%D8%AF%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - zhobeys - 29-05-2015

(29-05-2015, 06:03 PM)'Artin88' نوشته: درود دوستان
ببخشید اگر سوالم مرتبط با این تاپیک نیست. 
میدونیم که برای تمدید کارت pr  یا درخواست سیتیزن شیپ باید مدت زمان خاصی در کانادا حضور داشته باشیم (درست یادم نمیاد شاید 2 سال از 5 سال برای کارت pr مثلا). میخوام بدونم مبنای زمانی برای محاسبه این 5 سال آیا تاریخ صدور ویزاست یا تاریخ لندینگ؟ ممنون از پاسختون.

سلام آرتین جان

به طور قانونی شما تنها زمانی به عنوان مقیم دائم در نظر گرفته میشید که با لندینگ پروسه مهاجرتتون رو تمام کنید و رسما مقیم کانادا بشید. در برگه COPR که همراه پاسپورتهای ویزا خورده به شما داده میشه ، زمان ورود شما به کانادا در POE (Port Of Entry) درج میشه و اون تاریخیه که شما رسما به عنوان Permanent Resident شناخته میشید و روز شمار محاسبه روزهای لازم برای تمدید اقامت یا سیتیزن شدن آغاز میشه. شما باید حداقل 2 سال از 5 سال برای تمدید اقامت و 4 سال از 6 سال (هنوز رسما تایید نشده و 3 سال از 5 سال هست در حال حاضر اما احتمالا به زودی تصویب میشه) برای تابعیت گرفتن در خاک کانادا باشید. ضمنا بازه های حضورتون باید حداقل 6 ماه باشه تا روزها حساب بشن. یعنی اگر شما یک اقامت 5 ماه داشته باشید صفر روز و اگر اقامت 7 ماهه داشته باشید 210 روز در روزشمارتون ثبت کردید.

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - Artin88 - 30-05-2015

(29-05-2015, 08:12 PM)'zhobeys' نوشته:
سلام آرتین جان
به طور قانونی شما تنها زمانی به عنوان مقیم دائم در نظر گرفته میشید که با لندینگ پروسه مهاجرتتون رو تمام کنید و رسما مقیم کانادا بشید. در برگه COPR که همراه پاسپورتهای ویزا خورده به شما داده میشه ، زمان ورود شما به کانادا در POE (Port Of Entry) درج میشه و اون تاریخیه که شما رسما به عنوان Permanent Resident شناخته میشید و روز شمار محاسبه روزهای لازم برای تمدید اقامت یا سیتیزن شدن آغاز میشه. شما باید حداقل 2 سال از 5 سال برای تمدید اقامت و 4 سال از 6 سال (هنوز رسما تایید نشده و 3 سال از 5 سال هست در حال حاضر اما احتمالا به زودی تصویب میشه) برای تابعیت گرفتن در خاک کانادا باشید. ضمنا بازه های حضورتون باید حداقل 6 ماه باشه تا روزها حساب بشن. یعنی اگر شما یک اقامت 5 ماه داشته باشید صفر روز و اگر اقامت 7 ماهه داشته باشید 210 روز در روزشمارتون ثبت کردید.

سلام ژوبیز عزیز
مثل همیشه لطف کردی و کامل و جامع جواب دادی. خیلی متشکرم. شاد و سلامت باشی 

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - mbm_e - 01-06-2015

دوستان بازهم سلام
سوالی داشتم.
در پس زمینه برگه های لندینگ بشکل مورب نوشته not valid for travel منظورچیه آیا این عبارت معموله؟ همه دوستان رو برگه هاشون دارن اینو؟

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - M1KE - 01-06-2015

روی همه برگه های لندینگ هست و منظورش اینه که جای ویزا رو نمی گیره و می بایست حتما ویزای کانادا هم همراهتون باشه تا بتونید وارد بشین.

(01-06-2015, 01:11 AM)'mbm_e' نوشته: دوستان بازهم سلام
سوالی داشتم.
در پس زمینه برگه های لندینگ بشکل مورب نوشته not valid for travel منظورچیه آیا این عبارت معموله؟ همه دوستان رو برگه هاشون دارن اینو؟

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - mbm_e - 02-06-2015

دوستان میشه رههای انتقال پول و موانع قانونی محتمل بر سر این موضوع توضیح بدین؟
در بعضی سایتها خوندم که بانکها در مقابل مبلغ زیادی که بصورت نقد واریز میشه جبهه میگیرن و بعضی وقتها حتی از قبولش سر باز میزنن.
همچنین خوندم که باید برای مبالغ بیش از 10000 دلار که در فرودگاه ابراز میکنیم ، گواهی یا تاییدیه یا یه همچین چیزی درخواست کنیم تا برای واریزش به بانک مشکلی پیش نیاد.

لطفا در مورد این موضوع توضیح بدین که موجودی حساب بانکی در ایران و مبلغ حاصل از فروش آپارتمان رو به چه روشهایی و در چه زمانهایی و با چه ملاحظاتی میشه به کانادا برد که با کمترین مشکل مواجه بشیم

متشکرم

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - mandiman - 03-06-2015

سلام
لینک زیر بسیار کمک کنندست
به نظرم با پست‌های اول این تاپیک و این ویدیو دیگه نباید مشکلی‌ باشه
https://www.youtube.com/watch?v=XSdxRzff01I

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - M1KE - 04-06-2015

برای انتقال مبالغ زیاد در حال حاضر بهترین روش صرافی ها هستند. در روز اولی که لند می کنید هر میزان که دلار یا اجناس قیمتی همراهتون هست رو اعلام می کنید و همین طور هر میزان که قراره بعدا به صورت جداگانه فرستاده بشه رو هم می پرسند و روی برگه لندینگ نوشته میشه. اینها چون دارایی قبلی شما بوده به اون مالیات تعلق نمی گیره و بانک هم با مشاهده میزانی که روی برگه لندینگ نوشته شده از شما مدرک خاص دیگه ای برای باز کردن حساب و واریز اون پول نمی گیره. ولی به غیر از اینها اگر مبالغ زیادی (بالای مثلا 10000 دلار) به حساب تون بریزید ممکنه بانک در مورد منبع پول و مواردی از این دست از شما سوال کنه چون ممکنه این ذهنیت براشون بوجود بیاد که قصد پولشویی یا فرار از مالیات بر درآمد دارید.

(02-06-2015, 08:56 PM)'mbm_e' نوشته: دوستان میشه رههای انتقال پول و موانع قانونی محتمل بر سر این موضوع توضیح بدین؟
در بعضی سایتها خوندم که بانکها در مقابل مبلغ زیادی که بصورت نقد واریز میشه جبهه میگیرن و بعضی وقتها حتی از قبولش سر باز میزنن.
همچنین خوندم که باید برای مبالغ بیش از 10000 دلار که در فرودگاه ابراز میکنیم ، گواهی یا تاییدیه یا یه همچین چیزی درخواست کنیم تا برای واریزش به بانک مشکلی پیش نیاد.
لطفا در مورد این موضوع توضیح بدین که موجودی حساب بانکی در ایران و مبلغ حاصل از فروش آپارتمان رو به چه روشهایی و در چه زمانهایی و با چه ملاحظاتی میشه به کانادا برد که با کمترین مشکل مواجه بشیم
متشکرم

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - Artin88 - 05-06-2015

دوستان دو تا سوال نسبتا بی ربط به تاپیک دارم، عفو بفرمایید:
1) آیا پس از اولین لندینگ باید همواره یک آدرس داشته باشیم توی کانادا، حتی زمانی که کانادا رو برای چند ماه ترک میکنیم؟ این سوال رو میپرسم چون تو برخی کشورهای اروپایی اینجوری هست یعنی حتی اگر حضور فیزیکی در کشور ندارین میبایستی آدرس جایی رو به نامتون داشته باشین. گرچه تاکنون همچین چیزی راجع به کانادا نشنیدم اما میخوام مطمین بشم.
2) از دوستانی که هم تجربه زندگی یا سفر به اروپا و هم کانادا رو داشتن خواهش میکنم نظرشون رو راجع به شباهتها یا تفاوتهای این دو مطرح کنند. من خودم اروپا رو تجربه کردم و عاشق آب و هوا، معماری، نظم و قانون و کلا سیستم کشورهای اروپایی (خوباشون رو منظورم هست) هستم. در رویاهام از کانادا هم تصویر مشابهی دارم. آیا واقعا شبیهن؟ اگر نیستن خدا کنه بگید کانادا بهتره!

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - M1KE - 07-06-2015

1- خیر الزامی وجود نداره. اگر برای مدت زیادی خارج میشین طبیعتا بهتره که جایی رو کرایه نکرده باشین و آدرس دوستی آشنایی چیزی رو به بانک ها یا جاهای مشابه داده باشین. اگر بازه خروج کوتاه هست کاری که برخی برای صرفه جویی در هزینه می کنند اینه که مکانشون رو Sublet می کنند (به فرد دومی اجازه میدن).

2- این سوال خیلی کلی هست و "بهتر" بودن رو هر کسی طوری معنی می کنه. به نظر من از اونجاییکه زبان بخش عمده کانادا انگلیسی هست ایرانی ها اغلب اون رو به کشورهای اروپایی ترجیح میدن و بیشتر با روحیاتشون سازگار هست. حتی استان کبک کانادا هم که فرانسوی زبان های زیادی داره باز هم افراد می تونند از خدمات به زبان انگلیسی بهره مند بشن. در کل کانادا به دلیل ارتباطات زیاد اقصادی، فرهنگی و اجتماعی که با همسایه جنوبی اش داره بیشتر به آمریکا شباهت داره و به همین دلیل اصطلاح آمریکای شمالی رو زیاد در متن ها می بینید که برای این دو کشور استفاده میشه در مقابل اصطلاحاتی مثل اروپا، آمریکای لاتین و خاورمیانه و غیره.

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - alikanosala - 11-06-2015

دوستان من امروز وارد کانادا شدم. در اولین فرصت سعی میکنم تجربیات خودم رو اینجا با شما در میون بزارم