معرفی رشته های نوین درعلوم زیست-پزشکی - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: رشتههای تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) +--- انجمن: علوم پزشکی و زیستی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C-%D9%88-%D8%B2%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DB%8C) +--- موضوع: معرفی رشته های نوین درعلوم زیست-پزشکی (/Thread-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D9%88%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D8%B1%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D8%B2%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C) |
RE: معرفی رشته های نوین درعلوم زیست-پزشکی - hirkania - 01-03-2014 سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان خواستم بپرسم که کسی میدونه دکتری بیولوژی تولید مثل کدوم کشورها و یا کدوم دانشگاه های دنیا پذیرش میکنن؟؟؟ممنون RE: معرفی رشته های نوین درعلوم زیست-پزشکی - ice - 01-03-2014 (01-03-2014, 12:19 PM)'hirkania' نوشته: سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان درود دوست عزيز، به آكادميا كافه خوش اومديد. اگر منظورتون Reproductive Biology هست مي تونيد با اين لينك ها جستجوي خودتون رو شروع كنيد: Texas A & M University McGill University of Hawaii اين لينك هم مي تونه مفيد باشه. اينجا رو هم حتما نگاه كنيد، موقعيت هاي خوبي معرفي مي كنه. به نظرم كمي مرزبندي اين زمينه بيولوژي نامشخص هست و علاوه بر دپارتمان هاي بيولوژي بايد به دپارتمان هاي دامپزشكي و پزشكي هر دانشگاهي سر بزنيد. RE: معرفی رشته های نوین درعلوم زیست-پزشکی - آنجل - 22-06-2014 سلام دوستان من لیسانس زیست شناسی هستم. از اونجایی توی ایران با لیسانس زیست و شیمی میشه برای پزشکی اقدام کرد ( البته با شرایط سخت)، میخواستم بپرسم این مدل پذیرش یعنی از لیسانس به پزشکی توی کشورهای دیگه هم هست؟ و اگه هست شرایطش چیه؟ RE: معرفی رشته های نوین درعلوم زیست-پزشکی - ice - 22-06-2014 (22-06-2014, 11:01 AM)'آنجل' نوشته: سلام دوستان درود بله بعضي كشورهاي ديگه هم اين امكان رو دارن كه با ليسانس زيست يا بعد از گذراندن قسمتي از ليسانس در پزشكي ادامه دهيد. ولي درصد پذيرش پزشكي كلا كم بوده براي دانشجويان خارجي كمتر هم هست، به عنوان مثال كمتر از 10 درصد شهروندان كانادايي كه هر سال اقدام مي كنند موفق به پذيرش مي شوند. هزينه بالاي تحصيل و بدهي فارغ التحصيلان پزشكي در برخي كشورها هم قابل توجه هست. مي تونيد جستجوي خودتون رو از اينجا شروع كنيد. RE: معرفی رشته های نوین درعلوم زیست-پزشکی - آنجل - 22-06-2014 (22-06-2014, 05:16 PM)'ice' نوشته: تشکر از پاسخی که دادین
پذیرش از این کشورها کار سختیه؟ میشه با نمره زبان و معدل لیسانس بالا به صورت بدون هزینه تحصیل کرد؟ RE: معرفی رشته های نوین درعلوم زیست-پزشکی - ice - 23-06-2014 (22-06-2014, 09:51 PM)'آنجل' نوشته: بله پذيرش سخت بوده و رقابت خيلي زياد هست. براي پذيرفته شدن نياز به نمرات خيلي بالا داريد و برخي كشورها آزمون هايي هم دارند. در كانادا و آمريكا Medical College Admissions Test -MCAT از متقاضيان خواسته مي شه. گرفتن فاند هم بسته به كشور و امكانات خود دانشگاه متفاوت بوده، پيشنهاد مي كنم در سايت دانشگاه هايي كه مورد نظرتون هست شرايط پذيرش و فاند رو دقيق بررسي كنيد. گاهي فاند به صورت رقابتي بوده و گاهي ممكنه در مقابلش چند سال خدمت به دولت بخواهند. توجه هم داشته باشيد كه امكاناتي كه براي شهروندان اون كشور هست همه براي افراد خارجي مقيم يا دانشجويان خارجي نيستن. RE: معرفی رشته های نوین درعلوم زیست-پزشکی - Behnoush - 31-07-2014 (19-01-2014, 08:21 PM)'Rudabeh' نوشته: سلام. من الان دارم ارشد سلولی مولکولی می خونم. با این رشته می تونم تو داروسازی ادامه تحصیل بدم؟ بهترین رشته برای ادامه تحصیل چیه به نظرتون. در ضمن من گرین کارد دارم به ویزا نیاز ندارم سلام، داروسازی توی امریکا تقریبا به دو گروه تقسیم میشه ، یکیش درجه PharmDهست که معادل همون داروسازی هست که توی ایران داریم و اینجا دوره ش شش سال هست که دو سال اول pre-pharmacy هست و یه سری درس های عمومی پاس می کنن و چهارسال بعدش (P1, P2, P3, P4) دروس تخصصی هست. دومیش که Gradutae program رشته داروسازی هست به عنوان رشته Pharmaceutical Scienceشناخته میشه که در نهایت شما PhD داروسازی و طراحی دارو میگیرید. یه رشته وسط هم هست که در واقع dual degree هست که هر دوش رو میگیرید. حالا برای پی اچ دی این رشته شما لازم نیست مدرک قبلیتونم داروسازی باشه و اکثرا بچه ها از رشته های زیست و شیمی میان ، من الان دانشجوی پی اچ دی همون Pharmaceutical science هستم و گرایشم هم Medicinal chemistry and drug design هست و ایران ارشد بیوتکنولوژی و لیسانس گیاه پزشکی خوندم، دانشکده ما (school of Pharmacy) دو تا دپارتمان داره که همون دو تارشته هست که گفتم و PharmD در واقع undergrad محسوب میشه ، مثلا من و هم کلاسی هام برای دانشجوی های PharmD تی ای بودیم. حالا توی خود اون رشته Pharmacutical science هم گرایش های مختلف هست. مثلا گرایش من کارمون طراحی و سنتز و تست های بیولوژیک دارو برای بیماری های خاص مثلا سرطان , ایدز یا بیماری های عفونی هست و با بیمارستان ها و مراکز تحقیقاتی هم کار می کنیم. امیدوارم الان قضیه براتون روشن تر شده باشه. حالا شما با ارشد سلولی مولکولی در صورتیکه بخواید پی اچ دی داروشازی بخونید، اگه ازمایشگاه و استادی پیدا کنید که به رشته شما بخوره میتونید پذیرش بگیرید ولی اگه منظورتون اینه که PharmDبخونید اون چون undergrad programهست شانس اینکه پذیرش با فاند بگیرید نزدیک به صفره و باید برید از اول شروع کنید و مثل بقیه دانشجوها هم شهریه بدید و باقی مسایل. موفق باشید
RE: معرفی رشته های نوین درعلوم زیست-پزشکی - sara_1994 - 08-09-2014 (28-02-2012, 08:04 PM)'Behnoush' نوشته: مهندسی بیومدیکال (Biomedical Engineering) دروس ریاضی 1 و کامپیوتر و فیزیک برای ما همون یکی دو ترم اول ارائه شد راستش منم خیلی جدیشون نگرفته بودم. چون اون موقع با این رشته ها آشنا نبودم. البته هنوز ریاضی 2 و آزمایشگاه فیزیک و از بین دروس اختیاری، بیوفیزیک و آزمایشگاه بیوفیزیک رو داریم که میتونم ازشون نمره خوبی بگیرم.میخوام بدونم با توجه به اون چنتا درسی که گفتم نمره م توشون خوب نشده کلا باید بیخیال رشته هایی مث bioengineering وbiomedical engineeringبشم؟یا راهی هست؟البته من پایه ریاضیم اصلا بد نیست.فقط این درس ها رو نخونده امتحان دادم و کلا براشون وقت نذاشته بودم.[img]images/smilies/sad.gif[/img]
RE: معرفی رشته های نوین درعلوم زیست-پزشکی - deadxxxqueen - 07-12-2014 لطفا در مورد رشته ی پروتز دندان هم توضیح بدین , با توجه به اینکه تو ایران فقط تا مقطع کارشناسی هست , در خارج از کشور وضعیت ادامه تحصیل به چه صورتی هست؟ RE: معرفی رشته های نوین درعلوم زیست-پزشکی - samfa - 18-09-2015 سلام لطفا راجع به پذیرش رشته مهندسی بیمارستان در مقطع دکتری و اینکه چه کشورهایی پذیرش دارن اطلاعات بزارین. با توجه به اینکه این رشته در ایران فقط 3 سال سابقه دارد لطفا بفرمایید پذیرش از ایران چقدر شانس دارد؟من لیسانس مهندسی پزشکی گرایش بیوالکتریک از دانشگاه سراسری اصفهان دارم میخواستم ببینم اگه ارشدم رو مهندسی بیمارستان بخونم میتونم برای دکتری یک جای خوب پذیرش بگیرم؟ ممنون از شما |