سوالات و اشکالات شما در خصوص زبان آلمانی - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: زبانهای خارجی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%DB%8C) +---- انجمن: آلمانی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C) +---- موضوع: سوالات و اشکالات شما در خصوص زبان آلمانی (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B4%D9%85%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C) |
RE: سوالات و اشکالات شما در خصوص زبان آلمانی - nader - 14-04-2016 (14-04-2016, 03:09 PM)amirfriendship نوشته: دوستان به نظرتون این دی وی دی های تدریس زبان آلمانی برای یادگیری مفید؟یعنی یک نفر می تونه به روش سلف استادی با این دی وی دی ها آلمانی یاد بگیره؟ درود قطعا اثر کلاس و معلم آلمانی رو نداره اما بالاخره میشه ازش یه چیزایی یاد گرفت با دی وی دی زمان بیشتر تلف میشه و کیفیت هم به مطلوبی کلاس و معلم خوب نیست بازم تکرار میکنم معلم خوب آلمانی یاد گرفتن مثل ریاضی یاد گرفتنه ریاضی هم میشه خود آموز یاد گرفت اما هم سخت تر هم دیر تر هم کیفیت معلم تو ان خیلی مهمه موفق باشید RE: سوالات و اشکالات شما در خصوص زبان آلمانی - Agirl - 14-04-2016 (14-04-2016, 03:30 PM)nader نوشته: درود نادر جان به قدری خوب توضیح دادن که من لذت بردم دقیقادوست من، به قول اقای نادر المانی دقیقا مثل ریاضیه. من روزتا استونو تا اخرین لولش تو خونه کار کردم. ولی شما با دی وی دی نمیتونی خوب یاد بگیریش. المانی در عین قائده مند بودن، بی قائده هم هست. و واقعا با انگلیسی فرق داره سیستمش. شما بشینین کتاب گرامر هم بذاری جلوت المانی رو یاد بگیری، باز میبینی ده تا استثنا از دستت در درفته و سر امتحانم درست از همونا میاد و شما همه زحماتت به هدر میره. با اینکه واسه المانی من کلاسهای جمعی رو توصیه نمیکنم (بر عکس انگلیسی که به نظرم اگه بخوای کلاس بری، قطعا اگه کلاسای ترمیک و جمعی برین بهتره)، ولی بازم اگه بخواین کلاسای ترمیک المانی رو برین تو این موسسه ها، خیلی بهتره تا که خودتون بخونین. من جاتون بودم، دو ترم اول رو میرفتم کلاس خصوصی (همون کتاب آ آینس رو عرض میکنم)، بعدش میرفتم کلاسای جمعی که هم صحبت کنم هم بنویسم هم دوست پیدا کنم که باهاش المانی صحبت کنم. بعد با دی وی دی خوندن المانی باعث میشه شما زده شی از این زبان شیرین. در حالی که اگه معلم خوب داشته باشین واقعا شما رو علاقمند میکنه به این زبان. موفق باشید RE: سوالات و اشکالات شما در خصوص زبان آلمانی - nasrin.niki - 16-04-2016 سلام. من میخام شروع به خوندن آلمانی کنم ولی من دو تا شغل دارم و ورزش هم میکنم و بنابراین زمان من خیلی کمه و احتمال زیاد نمیتونم کلاسای فشرده رو برم. سوال اولم اینه : چه قدر طول میکشه زبان آلمانی رو در حد نسبتا روان یاد بگیرم؟؟؟ سوال دوم این که من الان انگلیسیم در حد آیلتس 6.5 هستش ولی دارم انگلیسی میخونم..خوندن هر دو این ها باهم اشکالی ندارره؟ و سوم .. این برام خیلی مهمه .. هزینه کلاسای آلمانی چه قدره؟ RE: سوالات و اشکالات شما در خصوص زبان آلمانی - ForeverBlue - 16-04-2016 (16-04-2016, 01:31 AM)nasrin.niki نوشته: سلام. من میخام شروع به خوندن آلمانی کنم ولی من دو تا شغل دارم و ورزش هم میکنم و بنابراین زمان من خیلی کمه و احتمال زیاد نمیتونم کلاسای فشرده رو برم. درود بر شما و خوش آمدید به این فروم راستش من چون چند مورد دوستانی که مشابه شرایط شما را داشته باشند دیده ام، اکیدا پیشنهاد میکنم تا زمانی که وقت آزاد مناسب تری پیدا نکرده اید این دوره را شروع نکنید. یادگیری زبان نیاز به تمرکز و فرصت و ذهن آزاد دارد. مثل ریاضیات نیست که مثلا در مدت 3 ماه هفته ای 3 جلسه کلاس برویم و یادبگیریم و امتحان بدهیم و تمام شود. زبان نیاز به تمرکز دارد و این که در جو یادگیری آن باشید. در چنین شرایطی که شما گفتید عملا نمیتوانید روی این زبان تمرکز کنید. هزینه کلاسهای آلمانی هم بستگی به آموزشگاه و شرایط آن دارد ولی معمولا تفاوتی با کلاسهای انگلیسی ندارد. RE: سوالات و اشکالات شما در خصوص زبان آلمانی - M.g - 06-06-2016 (10-07-2015, 06:55 PM)kamran70 نوشته: درود بر دوستان دوست عزیز چون میخوایی تازه شروع کنی به آلمانی یاد گرفتن بهت پیشنهاد میکنم اصلا کلاس فشرده شرکت نکنی چون پایه خیلی مهمه و این رو بدونید که زبان آلمانی مثل انگلیسی نیست و بیش تر از 1 ساعتو نیم بازده نداره این که هر سطحی شامل چند ترم میشه به صورت استاندارد اگر پیش برید 4 ماه حداقل هر سطح طول میکشه که میشه با خوب خوندن کمترشم کرد اما این دوترم که شما میگید فشرده است که اصلا پیشنهاد نمیکنم |