آکادمیا کافه
میزان شانس در اخذ ویزای توریستی آمریكا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: روادید گردشگری آمریکا B1 و B2 (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B4%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-B1-%D9%88-B2)
+----- موضوع: میزان شانس در اخذ ویزای توریستی آمریكا (/Thread-%D9%85%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%B0-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%83%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6

RE: میزان شانس در اخذ ویزای توریستی آمریكا - iman7 - 15-12-2016

(15-12-2016, 03:54 PM)mohsen fj نوشته: ولی در کل من فکر میکنم با اومدن آقای ترامپ برخلاف تصور خیلیها شرایط صدور ویزا از حالت فعلی خیلی بهتر بشه چون دولت فعلی امریکا برخوردش با موضوع ویزا با مردم عادی ، کاملا سیاسیه ولی ایشون هم یه بیزنس من و اهل گفتگوئه.

ویرایش شده توسط مدیریت فروم

لویی شانزدهم آخرین پادشاه فرانسه قبل از انقلاب کبیر وقتی در سال 1792 از پادشاهی برکنار شد هنوز اختیارات زیادی داشت از جمله انتخاب شهردار پاریس. در واقع در ابتدای کار طیف وسیعی از انقلابیون وجود داشت که همگی طرفدار لغو سلطنت هم نبودند.
در مقابل عده از تندروترین مخالفان سلطنت، گروه ژاکوبن ها بودند که در مجلس همیشه سمت چپ می نشستند (اصطلاح جناح چپ برای افکار رادیکال ریشه در همین مساله داره)
لویی بعد از مشاوره با اطرافیانش تصمیم گرفت کلید شهرداری پاریس را به یکی از ژاکوبن های تندرو بده با این استدلال که مردم به زودی با افکار و اعمال این تندروها از انقلاب دلزده می شن و دوباره به سلطنت متمایل!
نتیجه اما برای لویی فاجعه بار بود. ژاکوبن ها لویی را محاکمه و به مرگ با گیوتین محکوم کردند. حتی یک نقشه فرار که برای لویی و خانوادش به خوبی طرحریزی شده بود به دلیل اشراف ژاکوبن ها به کاخ محل نگهداری لویی و دروازه های شهر ناکام موند.

بر خلاف این واقعه تاریخی ما که در روی کار امدن این آقا نقش نداشتیم اما امیدوارم حداقل گردنمون از دست این بیزینس من! در امان بمونه. Cool

RE: میزان شانس در اخذ ویزای توریستی آمریكا - mohsen fj - 16-12-2016

سلام
دوست عزیز من تو پست قبلی هم عرض کردم که درحال حاظر دولت فعلی امریکا با رویکرد کاملا سیاسی داره با متقاضی ها برخورد میکنه و اینو به راحتی از داستان کارت پایان خدمت تا خیلی چیزای دیگه میشه به وضوح دید ولی مطمئن نیستم اما فکر میکنم شما هم با نگرش دانشجویی به موضوع نگاه میکنید ولی با همین شرایط بی در و پیکر من خودم شخصا دو نفرو میشناسم که با سن حدود ۴۰ سال همین امسال ویزای توریستی برای گردش گرفتن و رفتن و برگشتن یکیشون که اصلا یه هفته بیشتر اونجا دووم نیاورد و برگشت اومد منظورم از این حرف این بود که بالاخره طبق یه محاساباتی هم ویزا صادر میشه نه اینکه هر رفت جلو باجه برگه سفید براش از قبل اماده کرده باشن

RE: میزان شانس در اخذ ویزای توریستی آمریكا - mohsen fj - 16-12-2016

(15-12-2016, 06:11 PM)iman7 نوشته: لویی شانزدهم آخرین پادشاه فرانسه قبل از انقلاب کبیر وقتی در سال 1792 از پادشاهی برکنار شد هنوز اختیارات زیادی داشت از جمله انتخاب شهردار پاریس. در واقع در ابتدای کار طیف وسیعی از انقلابیون وجود داشت که همگی طرفدار لغو سلطنت هم نبودند.
در مقابل عده از تندروترین مخالفان سلطنت، گروه ژاکوبن ها بودند که در مجلس همیشه سمت چپ می نشستند (اصطلاح جناح چپ برای افکار رادیکال ریشه در همین مساله داره)
لویی بعد از مشاوره با اطرافیانش تصمیم گرفت کلید شهرداری پاریس را به یکی از ژاکوبن های تندرو بده با این استدلال که مردم به زودی با افکار و اعمال این تندروها از انقلاب دلزده می شن و دوباره به سلطنت متمایل!
نتیجه اما برای لویی فاجعه بار بود. ژاکوبن ها لویی را محاکمه و به مرگ با گیوتین محکوم کردند. حتی یک نقشه فرار که برای لویی و خانوادش به خوبی طرحریزی شده بود به دلیل اشراف ژاکوبن ها به کاخ محل نگهداری لویی و دروازه های شهر ناکام موند.

بر خلاف این واقعه تاریخی ما که در روی کار امدن این آقا نقش نداشتیم اما امیدوارم حداقل گردنمون از دست این بیزینس من! در امان بمونه. Cool

سلام
دوست عزیز اینجا اگه بخوایم پاسخ قانع کننده بدیم ناخواسته بعضی از کلمات رنگ سیاسی به خودش میگیره و حذف میشه اگه دقت کنید اون مطلب بنده هم که شما پاسخ دادید ویرایش شده است شاید اگه شما مطلبو کامل خونده بدید داستان لویی شانزدهم رو اصلا تعریف نمیکردید ولی به طور کلی میتونم بگم وقتی کسی به وضوح داره میبینه که یه عده پرنده ی کاملا بی خطر تقاضای ورود به مزرعه اش رو دارن نمیاد به زور هزار تا چیز بی ربط در رو به روی اونا ببنده و از طرف دیگه یه در دیگه رو به روی هجوم ملخ ها باز کنه که بیان به مزرعه اش اسیب برسونن .

RE: میزان شانس در اخذ ویزای توریستی آمریكا - mashkhorkhe - 02-01-2017

سلام

من 36 سالمه با همسر و دو فرزند می خوام به تنهایی برای شرکت تو کنفرانس تونل که تو زمینه شغلیم هست و توی سنگاپور 2015 اذربایجان  2012 با کارفرمای خارجی و سوریه 2010 کارفرمای داخلی در موردش سابقه کار دارم  درخواست ویزای توریستی امریکاکنم. مدارک شغلیم  سند ملکی و تمکن اکی هست وضعیتم رو چطور ارزیابی می کنید.اینکه در سوریه کار کردم رو باید اعلام کنم در ضمن پاسپورتهای قبلی من موجود نیست اما مدارکی مثل ویزا یا مالیات از سنگاپر و اذربایجان دارم چطور عمل کنم بهتر هست

مرسی

RE: میزان شانس در اخذ ویزای توریستی آمریكا - Torkan - 03-01-2017

(02-01-2017, 06:14 PM)mashkhorkhe نوشته: سلام

من 36 سالمه با همسر و دو فرزند می خوام به تنهایی برای شرکت تو کنفرانس تونل که تو زمینه شغلیم هست و توی سنگاپور 2015 اذربایجان  2012 با کارفرمای خارجی و سوریه 2010 کارفرمای داخلی در موردش سابقه کار دارم  درخواست ویزای توریستی امریکاکنم. مدارک شغلیم  سند ملکی و تمکن اکی هست وضعیتم رو چطور ارزیابی می کنید.اینکه در سوریه کار کردم رو باید اعلام کنم در ضمن پاسپورتهای قبلی من موجود نیست اما مدارکی مثل ویزا یا مالیات از سنگاپر و اذربایجان دارم چطور عمل کنم بهتر هست

مرسی

درود

عمل خاصی لازم نیست انجام بدید. مدارکتون رو کامل ببرید با توجه به ا ینکه خانواده و بچه هاتون ایران میمونن و نمیان و مدارک مالی هم کامل باشه احتمال داره بتونید ویزا بگیرید هرچند تاکید میشه روی ویزای توریستی حساب باز نکنید به هر حال شانسش کمتره. در مورد سوریه و اینا هم کاری نداشته باشید. ازربایجان مساله ای نیست این کشور یکی از شریک های خوب ایالات متحده هست و همچنین سنگاپور.

RE: میزان شانس در اخذ ویزای توریستی آمریكا - Forcement - 13-01-2017

سلام و درود،من ميخوام براي ويزاي توريستي امريكا اقدام كنم.هدفم ديدار با خواهرم تو امريكا،ديدن ديزني لند،هاليوود،لاس وكاس،و يه جشنواره موسيقي هستش تو لس انجلس،ضمنا قصد موندن ندارم زيرا تو شركتي كه مشغولم،اموال زيادي بصورت امانت در اختيارم هست كه بابتشون تعهد محضري دادم،اكه برنكردم ضامنم تو دردسر ميفته،سند زمين،كواهي اشتغال بكار،سابقه ٧سال بيمه،تمكن مالي هم دارم،ولي مجردم و سابقه شينكن هم ندارم،به نظر شما شانسي دارم؟و اينكه خواهرم ٢سال ديكه ميتونه برام تقاضا بده،اكه در مورد ديدار با خواهرم بكم،امتياز منفي ميشه؟اكه نكم متوجه ميشن؟ممنونم و خسته نباشيد

RE: میزان شانس در اخذ ویزای توریستی آمریكا - Torkan - 13-01-2017

(13-01-2017, 12:39 AM)Forcement نوشته: سلام و درود،من ميخوام براي ويزاي توريستي امريكا اقدام كنم.هدفم ديدار با خواهرم تو امريكا،ديدن ديزني لند،هاليوود،لاس وكاس،و يه جشنواره موسيقي هستش تو لس انجلس،ضمنا قصد موندن ندارم زيرا تو شركتي كه مشغولم،اموال زيادي بصورت امانت در اختيارم هست كه بابتشون تعهد محضري دادم،اكه برنكردم ضامنم تو دردسر ميفته،سند زمين،كواهي اشتغال بكار،سابقه ٧سال بيمه،تمكن مالي هم دارم،ولي مجردم و سابقه شينكن هم ندارم،به نظر شما شانسي دارم؟و اينكه خواهرم ٢سال ديكه ميتونه برام تقاضا بده،اكه در مورد ديدار با خواهرم بكم،امتياز منفي ميشه؟اكه نكم متوجه ميشن؟ممنونم و خسته نباشيد

بارها گفته شده احتمال ویزا گرفتن اونم توریستی کم هست شما تمام اون مدارک که وابستگی نشون میده رو ببر و همچنین به نظر من خواهرتون برات دعوت نامه بفرسته این نظر من هست هر چقدر راستگو تر باشید در نهایت به نفعتون تمام میشه.

RE: میزان شانس در اخذ ویزای توریستی آمریكا - Elhammani - 18-01-2017

سلام
من و همسرم و فرزندم و همينطور برادر همسرم وقت سفارت در دبي را داريم براي ١٠ روز آينده و ما سابقه شيگن از كشورهاي سويس، ايتاليا و مولتي يكساله از يونان رو داريم و تمكن مالي خوبي داريم و همينطور سند
لطفا اگر ميشه در مورد سوالام نظرتونون رو بگيد
برادر همسرم مجرد و ٤٨ ساله و قطع نخاع هستن كه روي ويلچرن به نظر شما
١. اينكه برادر همسرم هم با ما مياد اشكالي داره؟
٢.اينكه شرايط جسميشون اينطوريه اشكالي داره؟
٣.و اينكه معافيت پزشكي داره بازم اشكالي داره؟
در ضمن تمام شرايطش مثل ماست ويزاهاو تمكن مالي
چون ماهرجا ميريم با هم ميريم وويزاهايي كه در پاسهامون هست مثل همه

RE: میزان شانس در اخذ ویزای توریستی آمریكا - Torkan - 18-01-2017

(18-01-2017, 09:15 AM)Elhammani نوشته: سلام
من و همسرم و فرزندم و همينطور برادر همسرم وقت سفارت در دبي را داريم براي ١٠ روز آينده و ما سابقه شيگن از كشورهاي سويس، ايتاليا و مولتي يكساله از يونان رو داريم و تمكن مالي خوبي داريم و همينطور سند
لطفا اگر ميشه در مورد سوالام نظرتونون رو بگيد
برادر همسرم مجرد و ٤٨ ساله و قطع نخاع هستن كه روي ويلچرن به نظر شما
١. اينكه برادر همسرم هم با ما مياد اشكالي داره؟
٢.اينكه شرايط جسميشون اينطوريه اشكالي داره؟
٣.و اينكه معافيت پزشكي داره بازم اشكالي داره؟
در ضمن تمام شرايطش مثل ماست ويزاهاو تمكن مالي
چون ماهرجا ميريم با هم ميريم وويزاهايي كه در پاسهامون هست مثل همه

درود

اینکه شانستون چقدره میشه گفت تا حدی خوب هست یا بدتر در نظر بگیریم متوسط هست. چون بلاخره ویزای توریستیه.
متاسفم از مشکل بوجود امده برای ایشان. 
در مورد هر سه سوالتون جوابتون خیر هست و مشکلی نداره. نگران نباشید.

ترکان

RE: میزان شانس در اخذ ویزای توریستی آمریكا - Elhammani - 18-01-2017

مرسي از پاسخگوييتون يه سوال ديگه هم دارم
آيا اونها به اطلاعات كشوري ما دسترسي دارن؟ يعني اگه كسي معافيت پزشكي داره به خاطر چند ماه خدمت در جبهه اگر نخاد بگه كه جبهه رفته فقط معافيت پزشكيشو رو كنه اونها ميتونن بفهمن؟