لاتاری گرین کارت 2018 و سوالات مربوطه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: لاتاری گرین کارت 2018 و سوالات مربوطه (/Thread-%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-2018-%D9%88-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7%D9%87) |
RE: لاتاری گرین کارت 2018 و سوالات مربوطه - ahmadpashaei - 29-10-2016 (23-10-2016, 12:25 AM)مهمان نوشته: سلام دوستان ببخشید یه سوال اگه کسی فقط دیپلم دبیرستانو داشته باشه(11سال) یعنی پیش دانشگاهی نرفته باشه نمیتونه لاتاری شرکت کنه؟ سلام. شما باید حتما: 1-دیپلم دوازده سال (مجازی و از راه دور و ....قبول نیست) داشته باشید یا 2-دو سال تجربه کاری طی پنج سال اخیر که البته ضوابط پیچیده ای داره و به این سادگیا نیست و تقریبا میشه با اطمینان گفت اگر کسی به اونجا برسه رد میشه. مرجع ارزیابی O*Net Online هست. واقعا اگر این شرایط رو ندارید الکی ثبت نام نکنید تا حق اونایی که شرایطش رو دارن ضایع نشه. نکته: اگر فوق دیپلم بگیرین میتونید برید سازمان آموزش و پرورش تهران و مدرک معادل پیش دانشگاهی بگیرین و با توجه به واحدهای پاس کرده دانشگاه براتون صادرش می کنن و اینجوری میتونید ازش در برید. درباره اون وبسایت و شرایطم سرچ کنید اگر نتونستین چیزی پیدا کنید یا متوحه بشین بازم بپرسین RE: لاتاری گرین کارت 2018 و سوالات مربوطه - amirmohamad - 30-10-2016 با سلام سوال من اینه که همه جا گفته اسم رو با توجه به پاسپورت بنویسید ولی من تا حالا پاسپورت نگرفتم و با توجه به اینکه اسمم امیرمحمد هست بعضی جاها محمد تشدید داره نمیدونم انگلیسی صحیحش چطوره ممنون میشم کمکم کنید @Babak @M1KE @Torkan با سلام و سپاس ببخشید من این همه سوال میپرسم و ممنونم لطف میکنید پاسخ میدید دو تا سوال دیگه هم داشتم 1اون بخشی که تو ثبت نام آدرس وارد میکنی میگن اگر خونه کس دیگه ای زندگی میکنی باید اشاره کنی با خانواده زندگی میکنی باید اشاره کنی به پدر آیا؟ 2 دوستان من شنیدم تو سفارت سوال های مسخره میپرسن که قبول نکنند مثلا میگویند نظرت در مورد سال 88 چیه جواب ندی میگویند کشورت رو دوست نداری اگه بگی آره میگن سیاسی هستی آیا حقیقت داره؟ لطفا در مورد سفارت و سوال ها و مصاحبه ها هم اگه تجربه دارید در اختیارمون بزارید ممنون میشم @Babak @M1KE @Torkan ببخشید دوستان سرتون رو درد آوردم ممنون میشم لطف کنید پاسخ بدید RE: لاتاری گرین کارت 2018 و سوالات مربوطه - Torkan - 30-10-2016 (30-10-2016, 12:28 PM)amirmohamad نوشته: با سلام دوست گرامی با تمام احترام شما کمی بیش از اندازه وسواس ایجاد کرده اید. این فقط یک قرعه کشی هست و احتمال قبولی خیلی پایین. فعلا نه مدارکی میدید به سفارت نه چیز خاصی! اسم شما Amirmohammad نوشته میشه حالا فردا تو پاسپورت با فاصله باشه یا هر طور دیگر اگر قبول شدید مشکلی ایجاد نمیشه. RE: لاتاری گرین کارت 2018 و سوالات مربوطه - کنترل - 30-10-2016 با سلام و احترام در ثبت نام لاتاری نام و نام خانوادگی را جابجا نام نویسی کردم و کد رهگیری گرفتم آیا امکان ویرایش هست و تبعات این اشتباه چیست ؟ لطفا راهنمایی لازم را بفرمائید RE: لاتاری گرین کارت 2018 و سوالات مربوطه - Torkan - 30-10-2016 (30-10-2016, 01:12 PM)amirmohamad نوشته: با سلام و سپاسهیچ اشاره ای لازم نیست. اصلا ادرس رو الکی بنویسید بازم مشکلی نیست زیاد جدی نگیرید. اشاره هم لازم نیست. یه ادرس ساده اون سوال و جوابها در ویزا دادن به شما تاثیری نداره هر جوابی میخواید بدید هرچند بهترین جواب اینه که علاقه ای به اون موضوعات به طور صرف ندارم بگید! در مورد سوال و جواب به تجربیات مصاحبه مراجعه کنید در فروم RE: لاتاری گرین کارت 2018 و سوالات مربوطه - amirmohamad - 30-10-2016 با سلام دوستان من عکسمو تو این ابزار سایت لاتاری وارد کردم نمیشه تو دوتا بیضی شه که خط شانه هاش هم درست شه اصلا خط شانه هایی که گذاشته انگار مال آدم نیست چیکار کنم دوستان؟ @Babak @Torkan @M1KE @nader RE: لاتاری گرین کارت 2018 و سوالات مربوطه - Babak - 31-10-2016 (30-10-2016, 11:34 PM)amirmohamad نوشته: با سلام دوستان من عکسمو تو این ابزار سایت لاتاری وارد کردم نمیشه تو دوتا بیضی شه که خط شانه هاش هم درست شهخط شانهها مهم نیست، مهم اندازه سره که باید در بازه نشون داده شده باشه. RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - مهمان - 04-11-2016 ولی بنظر من...فقط ، میگن ک شانسه......ولی نیست.... شما فکرکن هر کسی شرکت میکنه... اگه امریکا بخواد هرسال یه تعداد عظیمی رو بیار تو کشورش چی میشه..... در عوض میتونه افرادی رو بیاره ک واس جامعش مفید باشه یا حداقل ضرری نداشته باشه.... بنظر من به نسبت سن و مدرک و جنسیت به هر فرم امتیازاتی برای قرعه کشی داده میشه ک افرادی ک سن کمتر مدرک بالاتر و جنسیت مورد نیازشون رو دارن شانس بیشتری داشته باشن.... بعد تازه بعد اینها باید بری واس مصاحبه حضوری ک اونجا هم کلی طرف برانداز میشه.. یجورایی دارن نیرو کار و افراد مفید رو وارد کشورشون میکنن یه پولی هم بابت هر شخص وارد کشورشون میشه ... منت هم سر دنیا میزارن ک رویای امریکا و بخت ازمایی و داستان!... دمشون گرم خدایی ... کانادا هم همین سیاست رو جوری دیگه پیاده کرده و داره کلی نیروی کار از جای جای دنیا جذب میکنه هفتاد درصدشونو ریجکت میکنه و اون پولی ک باهاش اقدام کردن هم برگردونده نمیشه..... بهر حال من همه زندگیم رو فقط و فقط تلاش کردم ک از ایران برم .... فقط از خدا میخام این فرصت رو بهم بده ... لاتاری خیلی بهتره حداقل خیالت راحته ک دیگه گرین کارت گرفتیو دیگه ریخت ایران رو نمیبینی با ارزوی موفقیت واس همه RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - Torkan - 05-11-2016 (04-11-2016, 10:46 PM)مهمان نوشته: ولی بنظر من...فقط ، میگن ک شانسه......ولی نیست.... شما فکرکن هر کسی شرکت میکنه... اگه امریکا بخواد هرسال یه تعداد عظیمی رو بیار تو کشورش چی میشه..... در عوض میتونه افرادی رو بیاره ک واس جامعش مفید باشه یا حداقل ضرری نداشته باشه.... بنظر من به نسبت سن و مدرک و جنسیت به هر فرم امتیازاتی برای قرعه کشی داده میشه ک افرادی ک سن کمتر مدرک بالاتر و جنسیت مورد نیازشون رو دارن شانس بیشتری داشته باشن.... بعد تازه بعد اینها باید بری واس مصاحبه حضوری ک اونجا هم کلی طرف برانداز میشه.. البته پست شما زیاد ربطی نداره به تاپیک با این حال خیلی راحت بگم: دیدم افرادی از لاتاری قبول شدن که اصلا مفید نخواهند بود برای جامعه امریکا! چطور ممکنه کسی که کوچکترین کاری بلد نیست انجام بده نه فنی حرفه ای چیزی بلده نه مدرکش که دیپلمه به کار بیاد به جامعه امریکا مفید باشه؟؟!!همین الانشم کسی که دکتری خونده مونده تو امریکا و job پیدا کردن براش سخت شده. پس اینطوری هم نیست که میگین. بااحترام، ترکان RE: مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت - PeymanSa - 05-11-2016 (04-11-2016, 10:46 PM)مهمان نوشته: ولی بنظر من...فقط ، میگن ک شانسه......ولی نیست.... شما فکرکن هر کسی شرکت میکنه... اگه امریکا بخواد هرسال یه تعداد عظیمی رو بیار تو کشورش چی میشه..... در عوض میتونه افرادی رو بیاره ک واس جامعش مفید باشه یا حداقل ضرری نداشته باشه.... بنظر من به نسبت سن و مدرک و جنسیت به هر فرم امتیازاتی برای قرعه کشی داده میشه ک افرادی ک سن کمتر مدرک بالاتر و جنسیت مورد نیازشون رو دارن شانس بیشتری داشته باشن.... بعد تازه بعد اینها باید بری واس مصاحبه حضوری ک اونجا هم کلی طرف برانداز میشه.. مقایسه ی مهاجرت کانادا با لاتاری آمریکا !!! آخه اونجا که امتیاز بندی و صلاحیت افراد هزار مدل بررسی میشه و ازین حرفا برادر من ...فرق نداره با یه بخت ازمایی؟! شما تو قضیه ی کانادا کلی طول میکشه فایل نامبر بگیری و تو مدت زمان طولانی به نتیجه برسی اگر فرد کارازموده ای باشی تازه... در ضمن اگر کسی منبع مالی خوب در آمریکا برای ساپورت ویزاش داشته باشه دلیل بر مفید بودنش در جامعه ی آمریکا نخواهد بود... |