آکادمیا کافه
کارآموزی یا همان internship چیست؟ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای تحصیلی بعد از پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: کارآموزی یا همان internship چیست؟ (/Thread-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%DB%8C-%DB%8C%D8%A7-%D9%87%D9%85%D8%A7%D9%86-internship-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F)

صفحات 1 2 3 4 5

RE: کارآموزی یا همان internship چیست؟ - fatima204 - 06-01-2015

سلام من دانشجوی دکتری سال اول ایران هستم واسه این دوره کارآموزی چه کار باید کرد؟
آیا شرکتی امکان داره هزینه زندگی اونجا بپردازه؟

RE: کارآموزی یا همان internship چیست؟ - Andre - 06-01-2015

(06-01-2015, 03:38 PM)'fatima204' نوشته: سلام من دانشجوی دکتری سال اول ایران هستم واسه این دوره کارآموزی چه کار باید کرد؟
آیا شرکتی امکان داره هزینه زندگی اونجا بپردازه؟

پیشنهاد می کنم پستهای این تایپک رو بخونید. به خصوص پستهای 1، 9، 22.

RE: کارآموزی یا همان internship چیست؟ - مهمان - 03-10-2015

سلام دوستان
من با ويزاي توريستي عازم امريكا هستم و قصد دارم ٦ ماه بمونم. ايا امكانش هست با ويزاي توريستي اينترنشيپ گرفت و اينكه چقدر شانس وجود داره كه كاري پيدا كرد كه اسپانسرم بشن و ويزاي كار بگيرم؟

RE: کارآموزی یا همان internship چیست؟ - nasim1234 - 03-10-2015

(03-10-2015, 03:08 PM)مهمان نوشته: سلام دوستان
من با ويزاي توريستي عازم امريكا هستم و قصد دارم ٦ ماه بمونم. ايا امكانش هست با ويزاي توريستي اينترنشيپ گرفت و اينكه چقدر شانس وجود داره كه كاري پيدا كرد كه اسپانسرم بشن و ويزاي كار بگيرم؟

در مورد ویزای کار احتمالش خیلی خیلی کمه. اینکه تو ۶ ماه شما شغل پیدا کنید در این حدی که براتون درخواست ویزا کنن واقعا بعیده.

RE: کارآموزی یا همان internship چیست؟ - aminc - 29-04-2017

سلام دوستان
یه سوال داشتم
اینترنشیپ رو چجوری باید بگیریم
باید دانشچو باشیم ؟
من ارشدو چن ساله تموم کردم میتونم بگیرم از آلمان
روند کار چجوریه؟
ممنون کمکم کنید

RE: کارآموزی یا همان internship چیست؟ - automotive - 29-04-2017

(29-04-2017, 03:47 PM)aminc نوشته: سلام دوستان
یه سوال داشتم
اینترنشیپ رو چجوری باید بگیریم
باید دانشچو باشیم ؟
من ارشدو چن ساله تموم کردم میتونم بگیرم از آلمان
روند کار چجوریه؟
ممنون کمکم کنید

سلام
برای اینترشیپ باید حتما دانشجو باشید و (در برخی از دانشگاه‌ها) حداقل 2 ترم از تحصیل شما گذشته باشد.
ارشد در آلمان دو ساله یا 4 ترم است.
پس از فارغ‌التحصیلی به شما فرجه‌ای داده می‌شود تا کار پیدا کنید (کاری که حداقل درآمد اعلام شده را داشته باشد).
اگر در محل کارآموزی کار خود را به خوبی انجام دهید احتمال استخدام شدن در همانجا وجود دارد، اما این موضوع عمومیت ندارد و هیچ کس نمی‌تواند نظر قطعی بدهد.

لطفا سوال‌های خود را به صورت جداگانه و مرتبط با موضوع مطرح کنید، برای آشنایی بیشتر با آلمان به موضوع زیر مراجعه کنید.
آلمان

ممنون دوست من از پاسخ شما
البته من درسم تموم شده تو ایرانم
میخام یه دوره برا دانشگاه اپلای کنم و از ازمایشگاش استفاده کنم
چجوری انجامش بدم ؟
با چه عنوانی به استاد بگم ؟؟؟؟؟؟
ممنون

@aminc
"ممنون دوست من از پاسخ شما
البته من درسم تموم شده تو ایرانم
میخام یه دوره برا دانشگاه اپلای کنم و از ازمایشگاش استفاده کنم
چجوری انجامش بدم ؟"

اگر در ایران هستید و قصد استفاده از آزمایشگاه‎های یک دانشگاه خاص در خارج از کشور دارید، باید برای فرصت مطالعاتی اقدام کنید، البته باید فارغ‌التحصیل دکتری باشید تا اجازه‌ی این کار به شما داده شود.
ضمنا می‌توانید در دانشگاه مورد‌نظر به صورت thesis-based ادامه تحصیل بدهید و به آزمایشگاه‌های آن دانشگاه دسترسی داشته باشید.

ممنون دوست خوبم
من ارشد هستم
رزومم خوبه
دنبال یه ازمایگاه خارجی میگردم
ممنون میشم یکم  thesis-based رو توصیح بدین
به استاد چی ایمیل بزنم پول هم نمیخام 6 ماه باشه کافیه

(29-04-2017, 04:50 PM)aminc نوشته: ممنون دوست خوبم
من ارشد هستم
رزومم خوبه
دنبال یه ازمایگاه خارجی میگردم
ممنون میشم یکم  thesis-based رو توصیح بدین
به استاد چی ایمیل بزنم پول هم نمیخام 6 ماه باشه کافیه
خواهش می‌کنم.
برای دکتری اپلای کنید، حالت Thesis-based، حالتی هستش که شما بر روی یک پروژه تعریف شده کار میکنید و طی 2 سال این پروژه را به اتمام می‌رسانید، اما شما قصد این کار را ندارید.
با مسئول دپارتمان این موضوع را در میان بگذارید، این موضوع شبیه فرصت مطالعاتی است، اما مطمئن نیستم که همکاری کنند، اگر منشی دانشکده پاسخگو نبود با Alumni تماس برقرار کنید و این موضوع را توضیح بدهید، شاید به شما اجازه‌ی چنین کاری داده شود،