آکادمیا کافه
Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86)
+--- انجمن: مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA)
+--- موضوع: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا (/Thread-Babak-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - ice - 02-11-2011

درود
بعضی دانشگاه های آمریکا دپارتمان هایی دارند که اساتید چند رشته اونجا همکاری می کنند (interdisciplinary program) در صورت قبولی در دپارتمان های دیگه این دانشگاه ها این امکان وجود داره که اگر لازم باشه به این دپارتمان ها منتقل شویم (فرضا در سال دوم)؟ منظورم در زمانی است که استاد در هر دو دپارتمان کار می کنه؟ کلا هم وقتی با یک استاد همکاری می کنیم در نهایت اینکه از چه دپارتمانی فارغ التحصیل شدیم اهمیت داره یا پایان نامه مهم و تعیین کننده هست؟
سپاس

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 03-11-2011

امکان انتقال از یک دپارتمان به دپارتمان دیگه به طور کلی وجود داره، البته اگر رشته‌ها مرتبط باشه و نیازی هم نیست که حتما با همون استاد کار کنید، بلکه این امکان وجود داره که دپارتمان و استاد رو عوض کنید.
در مورد فارغ‌التحصیلی، مدرک شما از دانشکده‌ای خواهد بود که رسما دانشجوش هستید و به پایان‌نامه شما ارتباطی نداره. شما رسما دانشجوی دپارتمان خاصی خواهید بود و تغییر دپارتمان نیاز به طی مراحل اداری خاصی داره و بعد از طی این مراحل شما رسما دانشجوی دپارتمان دیگری خواهید شد و از این دپارتمان جدید فارغ‌التحصیل خواهید شد.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - ice - 03-11-2011

ممنون از پاسختون. نام دپارتمان فارغ التحصیلی در مرحله گرفتن کار چقدر می تونه اثر بگذاره؟

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 03-11-2011

تا حدودی می‌تونه تاثیرگذار باشه و طبیعتا فارغ‌التحصیل شدن از دپارتمانی که ارتباطی با شغل مورد نظر شما نداره کار رو مشکل می‌کنه، ولی اگر رشته‌ها مربوط باشه تاثیرش زیاد نخواهد بود. به عنوان مثال در مورد رشته کامپیوتر پیدا کردن کار برای کسانی که از دپارتمان مهندسی برق و کامپیوتر فارغ‌التحصیل می‌شن یا کسانی که از دپارتمان علوم کامپیوتر فارغ‌التحصیل می‌شن تفاوت چندانی نداره و بیشتر به قابلیت‌های شما نگاه می‌کنند، ولی طبیعتا اگر کسی از دپارتمان عمران فارغ‌التحصیل بشه پیدا کردن کار در رشته کامپیوتر براش مشکل خواهد شد.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - x_f - 03-11-2011

سلام
من دانشجوی سال آخر کارشناسی برق-الکترونیک هستم، با این شرایط:
GPA: 16.8
GRE: 1410, AW:4.0
Toefl: 107
و دو تا paper کنفرانسی IEEE نفر سوم، paper ها در زمینه ی فازی هستند.

می خواستم ببینم که با توجه به اینکه برق خوندم، پذیرش گرفتن در msc کامپیوتر و یا direct phd کامپیوتر، چقدر محتمل هست؟ (حتماً با tuition waver)
و اینکه من هنوز با هیچ استادی تماس نداشتم، الان شروع کنم شانسم کمه؟

خیلی ممنون

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 04-11-2011

شما شرایط بسیار خوبی دارید و شانس‌تون برای گرفتن پذیرش در رشته کامپیوتر از امریکا زیاده. اگر دانشگاه‌هایی که اپلای می‌کنید اجازه می‌دن که مستقیم برای دکترا اقدام کنید، توصیه می‌کنم حتما این کار رو بکنید تا احتمال گرفتن فاند رو بالا ببرید. البته نگفتید که در کدوم دانشگاه مشغول تحصیل هستید، اگر در دانشگاه‌های معروف ایران مثل شریف و تهران و ... مشغول به تحصیل باشید، می‌شه گفت به طور قطع می‌تونید از یکی از دانشگاه‌های بین ۱ تا ۵۰ امریکا پذیرش بگیرید.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - m.ost - 04-11-2011

سلام
من ارشد صنایع دارم از تربیت مدرس با معدل 17.67، ولی لیسانسم از دانشگاه غیر انتفاعیه(علم و فرهنگ) با معدل 18.4، IELTS:7.5
یک مقاله کنفرانسی و یک مقاله سابمیت شده. GRE امتحان داده بودم 1030 شدم واسه همین دوباه امتحان دادم و امیدوارم خوب بشه این دفعه. برای دانشگاه های US (بالای 30) شانسی دارم؟ برای کانادا هم میخوام برای چند تا Business School اقدام کنم ولی نمیدونم کجا شانسم بیشتره؟ ممنون میشم از راهنماییتون.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 05-11-2011

معدل و نمره IELTS شما خیلی خوبه، اما نمره GRE اصلا جالب نیست و دانشگاه‌هایی که درشون تحصیل کردید هم در امریکا شناخته شده نیستند. اگر منظورتون از دانشگاه‌های بالای ۳۰ منظور دانشگاه‌های بین ۱ تا ۳۰ بود، باید بگم که فکر نمی‌کنم شانس زیادی داشته باشید، مگر این که نمره GRE‌ خیلی بهتری (۱۲۰۰ به بالا) بیارید. برای کانادا و به خصوص در مورد Business School اطلاع ندارم. بهتره این موضوع رو از دوستانی که در این زمینه تخصص دارند بپرسید. احتمالا در انجمن کانادا جواب بهتری خواهید گرفت.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - m.ost - 05-11-2011

ممنون از پاسختون. نه منظورم 30 به بعد بود.(31، 32.....) از 50 به بعد چی شانسی دارم؟

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 05-11-2011

برای ۵۰ به بعد شانس بیشتری دارید، ولی GRE رو خیلی جدی بگیرید. از اونجا که دانشگاه‌هایی که درش درس خوندید خیلی شناخته شده نیست، نقش GRE برای شما خیلی مهمه.