آکادمیا کافه
محدودیت سن در گرفتن پذیرش؟ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: محدودیت سن در گرفتن پذیرش؟ (/Thread-%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%B3%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4%D8%9F)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7

RE: محدودیت سن در گرفتن پذیرش؟ - آبانگان - 27-08-2015

ُسلام
دوستان سوالی داشتم که ممنون می شم جواب بدم
جدا از مساله پذیرش که بهش اشاره شد برای گرفتن بورس در کشورهایی مثل کانادا یا استرالیا محدودیت سنی وجود داره کسی اگه 40 سالش باشه برای دکترا بهش بورس می دن یا نه محدودیت سنی دارن؟

RE: محدودیت سن در گرفتن پذیرش؟ - M1KE - 28-08-2015

من ندیدم محدودیت سنی خاصی وجود داشته باشه و بیشتر بجث اثبات این هست که در وقفه زمانی که بین تحصیلات افتاده کار مرتبط می کردین یا خیر. اگر در کار مرتبط بوده باشین و بتونید به شکلی ثابت کنید که می تونید کار پژوهشی کنید و استادتون رو متقاعد کنید مشکلی در زمینه دریافت کمک هزینه (به ویژه به شکل فاند) نخواهید داشت. در مورد بورس ها و اسکالرشیپ  های بلاعوض گاهی یک سری محدودیت هایی از نظر منطقه جغرافیایی هدف، شهروندها یا خارجی ها، زنان، و اقلیت های خاص ممکنه وجود داشته باشه ولی در همون ها هم من ندیدم محدودیت سنی وجود داشته باشه و بین خود اون گروه ها هم دوباره مهارت های علمی مقایسه میشه.

RE: محدودیت سن در گرفتن پذیرش؟ - Torkan - 28-08-2015

(27-08-2015, 09:39 PM)آبانگان نوشته: ُسلام
دوستان سوالی داشتم که ممنون می شم جواب بدم
جدا از مساله پذیرش که بهش اشاره شد برای گرفتن بورس در کشورهایی مثل کانادا یا استرالیا محدودیت سنی وجود داره کسی اگه 40 سالش باشه برای دکترا بهش بورس می دن یا نه محدودیت سنی دارن؟

(28-08-2015, 03:34 PM)M1KE نوشته: من ندیدم محدودیت سنی خاصی وجود داشته باشه و بیشتر بجث اثبات این هست که در وقفه زمانی که بین تحصیلات افتاده کار مرتبط می کردین یا خیر. اگر در کار مرتبط بوده باشین و بتونید به شکلی ثابت کنید که می تونید کار پژوهشی کنید و استادتون رو متقاعد کنید مشکلی در زمینه دریافت کمک هزینه (به ویژه به شکل فاند) نخواهید داشت. در مورد بورس ها و اسکالرشیپ  های بلاعوض گاهی یک سری محدودیت هایی از نظر منطقه جغرافیایی هدف، شهروندها یا خارجی ها، زنان، و اقلیت های خاص ممکنه وجود داشته باشه ولی در همون ها هم من ندیدم محدودیت سنی وجود داشته باشه و بین خود اون گروه ها هم دوباره مهارت های علمی مقایسه میشه.

درود

صد البته با گفته های M1KE گرامی موافقم ولی موارد زیادی دیدم که پشت سد ویزا گیر کردن و یا بعضی بورسهای اروپایی مثل اراسموس بعضا محدودیت سنی گذاشته شده. قصد ناامید کردن ندارم و همون طور که M1KE گرامی هم گفتند، شما با متقاعد کردن میتونید به دلخواهتون برسید.

بااحترام،
ترکان

RE: محدودیت سن در گرفتن پذیرش؟ - M1KE - 28-08-2015

ممکنه در مواردی که وقفه زیاد با زمینه مرتبط پر نشده باشه تا حدی روی "شانس" پذیرفته شدن در ویزا یا خود بورس موردنظر تاثیرگذار باشه ولی محدودیت رسمی در مورد سن وجود نداره. حتی در مورد بورس اراسموس هم تا جایی که من اطلاع دارم محدودیت سنی نداره و در وبسایت شون اشاره شده که حتی اگر در 30 سال گذشته هم مدرک گرفته باشید باز هم می تونید برای اون اپلای کنید. برای نمونه می تونید این صفحه رو مطالعه کنید. در بین دانشجویان اراسموس گاهی افراد با سن بالا هم دیده میشه.

Erasmus Mundus Joint Master Degrees are open to candidates from all over the world  with no age limit.

Even if you are no longer a student and you finished your Bachelor studies 30 years ago… you can still apply!

همین طور رشته هایی وجود داره که در اونها افرادی که دارای سوابق کاری هستند و دید اجرایی دارند به افرادی که صرفا آکادمیک بودن ترجیح داده میشن مثل خیلی از رشته های مدیریتی. برای نمونه در MBA اجرایی گاهی انتظار دارند که متقاضی 10 سالی سابقه کار مدیریتی داشته باشه یا مثلا 5 سالی رو رییس یک مجموعه ای بوده باشه. در رشته های مهندسی هم اگر بدونند که شما مثلا در شرکتی جایی با نرم افزارها کار می کردین و سابقه نوشتن گزارش پروژه داشتین به فردی که هیچ نرم افزاری بلد نیست و ممکنه در نوشتن پایان نامه اش وقت زیادی تلف کنه برتری داده میشین. استادها معمولا به دنبال افرادی هستند که اولا توانایی انجام کاری رو داشته باشند و دوما مسوولیت و تعهد هم در قبال انجام اون داشته باشند و اگر اینها در فرد با تجربه ای پیدا بشه که سنش هم زیاد باشه براشون فرقی نمی کنه.

RE: محدودیت سن در گرفتن پذیرش؟ - Torkan - 28-08-2015

(28-08-2015, 05:43 PM)M1KE نوشته: ممکنه در مواردی که وقفه زیاد با زمینه مرتبط پر نشده باشه تا حدی روی "شانس" پذیرفته شدن در ویزا یا خود بورس موردنظر تاثیرگذار باشه ولی محدودیت رسمی در مورد سن وجود نداره. حتی در مورد بورس اراسموس هم تا جایی که من اطلاع دارم محدودیت سنی نداره و در وبسایت شون اشاره شده که حتی اگر در 30 سال گذشته هم مدرک گرفته باشید باز هم می تونید برای اون اپلای کنید. برای نمونه می تونید این صفحه رو مطالعه کنید. در بین دانشجویان اراسموس گاهی افراد با سن بالا هم دیده میشه.

Erasmus Mundus Joint Master Degrees are open to candidates from all over the world  with no age limit.

Even if you are no longer a student and you finished your Bachelor studies 30 years ago… you can still apply!

همین طور رشته هایی وجود داره که در اونها افرادی که دارای سوابق کاری هستند و دید اجرایی دارند به افرادی که صرفا آکادمیک بودن ترجیح داده میشن مثل خیلی از رشته های مدیریتی. برای نمونه در MBA اجرایی گاهی انتظار دارند که متقاضی 10 سالی سابقه کار مدیریتی داشته باشه یا مثلا 5 سالی رو رییس یک مجموعه ای بوده باشه. در رشته های مهندسی هم اگر بدونند که شما مثلا در شرکتی جایی با نرم افزارها کار می کردین و سابقه نوشتن گزارش پروژه داشتین به فردی که هیچ نرم افزاری بلد نیست و ممکنه در نوشتن پایان نامه اش وقت زیادی تلف کنه برتری داده میشین. استادها معمولا به دنبال افرادی هستند که اولا توانایی انجام کاری رو داشته باشند و دوما مسوولیت و تعهد هم در قبال انجام اون داشته باشند و اگر اینها در فرد با تجربه ای پیدا بشه که سنش هم زیاد باشه براشون فرقی نمی کنه.

درود

درسته رشته مدیریت خوب استثنا هستش.
من قصد جسارت ندارم ولی در حالت کلی ولی مثلا در یک رشته فنی مهندسی اکثر اساتید به دنبال نیروها و دانشجویان تازه نفس تر هستند و کمتر کسی رو میبینیم که با سن 40 شروع به خوندن دوره فوق یا حتی دکترا بکنه. حتی سابقه کار هم در دانشگاههای زیادی برای رشته های فنی زیاد تاثیرگذار نیست. اون چیزی که البته مهمتره داشتن رزومه قوی با تعداد مقالات بالاست که خوب معمولا خیلی کمتر فردی پیدا میشه با اون سن بخواد اپلای کنه.

بااحترام،
ترکان

RE: محدودیت سن در گرفتن پذیرش؟ - mania93 - 20-10-2015

سلام و وقت بخیر،

من در حال حاضر 35 سالم هست و قصد دارم برای فوق لیسانس international business  یا رشته مربوط به بیزنس اقدام کنم.
لیسانسم رو از شریف در رشته شیمی با معدل 14.18 گرفتم. حدود 10 سال سابقه کار در زمینه بیزنس دارم که در واقع 4 سال اول در زمینه بازرگانی و بدون بیمه هست و شش سال بعدی در زمینه لجستیک و بازرگانی با بیمه در پست مدیریت هست. زبان انگلیسی ام هم خوبه و میتونم نمره قابل قبولی در تافل یا آیلتس بیارم. ضمن اینکه آشنایی نسبتا خوبی هم با زبان فرانسه دارم. میخواستم ببینم آیا شانس پذیرش با فاند یا کمک هزینه از یک دانشگاه در آمریکا دارم ؟ پایین بودن رنکینگ دانشگاه مهم نیست .

لطفا راهنماییم کنید .

RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - جوانمردی - 08-06-2017

سلام و وقتتون بخیر. معذرت میخوام از اینکه سوالم رو اینجا مطرح میکنم. ولی واقعیت جایی جواب سوالم رو پیدا نکردم.  همسر من لیسانس نرم افزار داره و بعد از لیسانس خدمت و بعد رفته سرکار. سه سال پیش کنکور ارشد میده و واقعا با رتبه خوب دانشگاه اصفهان همون نرم افزار قبول میشه. ولی متاسفانه بواسطه شغلش (فولاد مبارکه) و حساسیت کاریش، رییسش بهش اجازه ادامه تحصیل و مرخصی در بعضی از روزها برای ادامه تحصیل رو نداد و ایشون نتونستن برن و ارشد رو بخونن. حالا سوال من اینه با توجه به سن ایشون که 34 هست آیا عنوان این موضوع برای استاد میتونه موثر باشه یا اوضاع رو بدتر میکنه؟ (برای وقفه تحصیلی) و اینکه همسرم قصد داره برای دکتری مستقیم اپلای و فاند بگیره

ممنون میشم اگر جواب بدین

RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - Matinking - 09-06-2017

(08-06-2017, 07:25 PM)جوانمردی نوشته: سلام و وقتتون بخیر. معذرت میخوام از اینکه سوالم رو اینجا مطرح میکنم. ولی واقعیت جایی جواب سوالم رو پیدا نکردم.  همسر من لیسانس نرم افزار داره و بعد از لیسانس خدمت و بعد رفته سرکار. سه سال پیش کنکور ارشد میده و واقعا با رتبه خوب دانشگاه اصفهان همون نرم افزار قبول میشه. ولی متاسفانه بواسطه شغلش (فولاد مبارکه) و حساسیت کاریش، رییسش بهش اجازه ادامه تحصیل و مرخصی در بعضی از روزها برای ادامه تحصیل رو نداد و ایشون نتونستن برن و ارشد رو بخونن. حالا سوال من اینه با توجه به سن ایشون که 34 هست آیا عنوان این موضوع برای استاد میتونه موثر باشه یا اوضاع رو بدتر میکنه؟ (برای وقفه تحصیلی) و اینکه همسرم قصد داره برای دکتری مستقیم اپلای و فاند بگیره

ممنون میشم اگر جواب بدین

سلام

خب اینکه اساتید افراد جوانتر رو ترجیح میدن می تونه دلائلی داشته باشه... مثلا افراد جوانتر انرژی بیشتری دارند... با تمرکز بیشتری روی تحقیق دارند (چون محتملا تشکیل خانواده ندادن) یا fund کمتری نیاز دارند چون مجرد هستند و این برای استاد مقرون به صرفه تر هست و ...

ولی این ترجیح همیشه صادق نیست... تصور بفرمایید همسر شما با این سابقه در فولاد مبارکه مثلا برای یک position مهندسی مواد اقدام کنند که مرتبط با سوابق کارشون هست... در این حالت (مخصوصا در مورد position های اروپایی) سابقه کار می تونه استاد رو خیلی ترغیب کنه رو جذب اون فرد...

هرچند من دکترای مستقیم رو کمی نامحتمل می دونم چون ایشون مدت احتمالا قابل توجهی از آکادمیا دور بودن و از دید استاد یک دوره master شاید لازم باشه که مجددا موتور تحقیقاتی ایشون گرم بشه...

موفق باشید

RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - جوانمردی - 09-06-2017

ممنون از پاسختون. واقعیت همسر من لیسانس نرم افزار داره. و تمام زندگیش با این رشته گره خورده. و الان حدود دو سال هم هست که در زمینه اینترنت اشیا داره کار میکنه. یعنی به نظر من ( Smile ) شرایط علمی خوبی داره. ولی سوال اصلی من دقیقا همین موردی هست که شما اشاره کردین. آیا اینکه ایشون اینجا ارشد قبول شده ولی به دلایل کاری نتونسته ادامه تحصیل بده این گپ دوری از تحصیل رو پوشش میده که برای استاد توضیح بده؟ یعنی اصلا آیا موضوع قابل تاملی برای یک استاد هست که بگه " آهان پس فوق هم میتونسته بخونه و شرایط باعث شده نتونه بخونه" میخوام بگم یعنی ذکر این موضوع در ایمیل به اساتید نکته منفی میشه یا مثبت؟ و آیا اصلا ذکرش به درد بخور هست یا نه؟
ممنون

RE: محدودیت سن در گرفتن پذیرش؟ - isami - 17-06-2017

areسلام !! ببخشيد يه سوال داشتم! من امسال دارم ميرم پيش دانشگاهي ! ميخواستم بدونم ميتونم بعد از گرفتن كارنامه سال چهارم قبل از كنكور براي تحصيل تو رشته ي دندانپزشكي تو المان اقدام كنم؟ خيلي ممنون