آکادمیا کافه
مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: توصیه نامه (Recommendation Letter) (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-Recommendation-Letter)
+---- موضوع: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها (/Thread-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87%E2%80%8C%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D9%87%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - Torkan - 14-11-2013

(14-11-2013, 10:15 PM)'mohammadreza88' نوشته: سلام دوستان،
گرفتن توصیه نامه از استاد راهنما اجباری است؟! من میتونم 7، 8 تا توصیه نامۀ قوی از بقیۀ اساتیدم بگیرم اما نمیخوام از استاد راهنمام توصیه نامه بگیرم! امکانش هست؟ یا حتماً باید یکی از توصیه نامه ها از طرف "استاد راهنمای پایان نامۀ ارشد" باشه؟
پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما Smile

دوست عزیز این مورد قطعا به دانشگاه مقصد بستگی داره و سیستم اون
بعضی دانشگاهها سف و سخت میخوان از استاد پایان نامه رکام بگیرین و توسایتشون هم نوشتن
بعضی ها هم نه گفتن مثلا 2 تا از اساتید و یه دونه مثلا از شرکت یا همون دانشگاهتون...
شما قطعا از دانشگاه پرس و جو کنید...مثلا تو امریکا میگن MAJOR ADVISOR که باید یه دونه بنویسه ولی ممکنه بعضی دانشگاهها نخوان که حتما از اون باشه...

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - M1KE - 17-11-2013

در حالت کلی چند تا عامل هست که به توصیه نامه شما ارزش میده:
۱- مدت زمانی که فرد توصیه کننده شما رو می‌شناخته و با شما کار کرده٬
۲- زمینه کاری که با شما کار کرده
۳- نوع شناختی که از شما ارائه می ده.

مورد اول که تقریبا بدیهی هست. هر چه فرد موردنظر مدت زمان بیشتری با شما آشنا بوده باشه نظری هم که در مورد شما میده به واقعیت نزدیک تر خواهد بود. معمولا از بین استادها٬ استاد راهنما بیشتر با دانشجو در تماس هست مگر اینکه استاد دیگری بوده باشه که چندین درس با شما داشته باشه.

مورد دوم هم زمانی ارزش پیدا می کنه که توصیه کننده در همون زمینه ای با شما کار کرده باشه که شما قرار هست در اون مشغول به کار بشین. برای نمونه اگر شما در زمینه فولاد با استاد راهنماتون کار کرده باشید ولی بخواهید در مورد بتن کار کنید طبیعی هست که از این نظر استاد بتن شما نظرش ارزش بیشتری خواهد داشت.

مورد سوم هم که به طور خلاصه اشاره می کنه که فرد موردنظر چه نظری در مورد شما بدهند مثلا اگر آن استاد بتن شما صرفا بگویند که ایشان در فلان درس دانشجوی من بوده و درسش خوب بود یک نظر معمولی داده و اگر بگویند فلان پروژه درسی بتن رو با من کار کرد و از اون یک مقاله هم داد نظر بهتری داده‌اند.

با این توضیحات میشود گفت استاد راهنمای شما دست کم در مورد اول از بقیه استادها نظرشون ارزشمندتر هست. در مورد دوم و سوم بستگی داره که استاد راهنمای شما در همون زمینه کار کرده باشند یا خیر. اگر نتونستید از استاد راهنمای خودتون توصیه نامه بگیرید بروید سراغ استادهایی که زمینه های کاریشون مشابه اون چیزی هست که قراره شما در اون کار کنید و به این موضوع اشاره کنند که فلان درس رو با من داشته یا اینکه فلان مقاله رو با من کار کرده اند (ترجیحا مرتبط) و به همین دلیل برای اون پست شما رو مناسب می دونند. برای نمونه برای رشته های MBA نظر فردی که در شرکت مسوول اون فرد بوده (مثلا مدیر شرکت یا مدیر بخش) خیلی مهم میشه چون اون فرد قابلیت های مدیریتی و کاری شما رو بهتر می شناسه و استادهای شما بیشتر جنبه های آکادمیک شما رو می شناسند.

در مورد اجباری بودن یا نبودن احساس می کنم اینکه برخی دانشگاه‌ها اشاره می‌کنند استاد راهنماتون باشه تا حدی پیشنهادی هست و به دلیل همین شناخت طولانی مدت‌تر هست وگرنه بعید می دونم اگر از افراد دیگر توصیه نامه بگیرید به این دلیل پرونده شما رو رد کنند.
گرفتن توصیه نامه از استاد راهنما اجباری است؟! من میتونم 7، 8 تا توصیه نامۀ قوی از بقیۀ اساتیدم بگیرم اما نمیخوام از استاد راهنمام توصیه نامه بگیرم! امکانش هست؟ یا حتماً باید یکی از توصیه نامه ها از طرف "استاد راهنمای پایان نامۀ ارشد" باشه؟

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - Simon2007 - 18-11-2013

گرفتنش توصيه شده اما اگر ايشون قراره با اكراه بنويسه و آينده ي شما رو با يك توصيه معمولي به فنا بده كلا بي خيالش بشيد و از همون بقيه 7-8 نفر بگيريد. 
شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - Glee - 23-09-2014

با سلام
چند دفعه میشه از یه استاد توصیه نامه گرفت یا ازشون خواست که فرم آنلاینش رو پر کنن؟ از اونجایی که هر کسی برای چند تا دانشگاه اپلای میکنه و در نتیجه نیاز هست که چندین بار به استاد مربوطه مراجعه کنه برای گرفتن توصیه نامه.

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - mahnaz103 - 23-09-2014

سلام 
چیزی که من متوجه شدم این چند وقته اینه که، خیلی از دانشگاه ها فقط لیست ریکامندیشن هارو میخوان. من چندتا دانشگاه از کشورهای مختلف رو که بررسی کردم نوشته بود لیست کسایی که میتونند ریکام بدند رو هم یا به انتهای سی وی اضافه کنید یا تو برگه ای جداگانه بنویسید.  که در صورت بررسی نهایی و انگار مثبت بودن نتیجه، بخوان که برا تکمیل فرایند پذیرش یا از خود استادا خودشون ریکام آنلاین بگیرن یا اینکه ما ریکام رو بفرستیم. 

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - Leopold - 23-09-2014

این کاملا بستگی به خود استاد داره. بعضی هاشون از این کار استقبال هم میکنن (معمولا اساتید تازه کار و دانشگاه های ناشناخته) و تعدادیشون هم بابت دادن حتی یک دونه ریکام کلی منت سر آدم میذارن. به نظرم قبلش بهتره از استادهایی که قراره ریکام بگیرید هماهنگ کنید و اپلای هاتون هم تقریبا همزمان انجام بدید تا با یک بار مراجعه حضوری پس از اپلای قال قضیه رو بکنید (پر کردن هر توصیه نامه آنلاین معمولا بیشتر از 3-4 دقیقه طول نمیکشه اگه قبلش متن ریکام آماده باشه). اکثر دانشگاه ها الان ریکام هاشون به صورت آنلاین هست و ریکام کاغذی به ندرت استفاده میشه. دانشگاه های که ریکام کاغذی قبول میکنن معمولا یک فرم خاصی دارن که باید توسط ریکامندر پر شه و بنابراین مزیتی نسبت به فرم آنلاین نداره (در مواردی هم میشه که ریکام در سربرگ دانشگاه و بدون استفاده از فرم خاص واسشون فرستاد و معمولا قبول میکنن). گرفتن ریکام از اساتید سخت ترین مرحله اپلای هست اگه اساتید بخوان اذیت کنن.
(23-09-2014, 06:40 PM)'ftn' نوشته: با سلام
چند دفعه میشه از یه استاد توصیه نامه گرفت یا ازشون خواست که فرم آنلاینش رو پر کنن؟ از اونجایی که هر کسی برای چند تا دانشگاه اپلای میکنه و در نتیجه نیاز هست که چندین بار به استاد مربوطه مراجعه کنه برای گرفتن توصیه نامه.

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - mahnaz103 - 23-09-2014

دوستان تجربه یکی از دوستامو میگم شاید مفید باشه 

یکی از دوستام بورس  یکی از کشورهای اروپایی شده امسال و یکی دوماه دیگه میره ، در مورد ریکام ها پرسیدم گفت دو تا ریکام لازم داشته که یکیشو یکی از دانشجویانی که در تهیه یکی از مقالات ژورنالیش کمک کرده داده!!! یکی دیگه ام از یه استاد خارجی گرفته که فقط پارسال به مصاحبه باهاش دعوت شده بوده و قرار  بوده استاد بهش فاند بده و ازش خوشش اومده بوده اما اون موقع مشکل ویزا پیش اومده برا ایرانیا و اصلا قبول نکردن دانشجوی ایرانی رو! استاد خارجی فقط باهاش مصاحبه کرده و تمام! اما خب راضی بوده از این دوست من!
بنابراین الان ایشون بدون ریکام از اساتید دانشگاه خودش با یه فاند عالییییییییییی داره میره . چون دانشگاه مقصد ازش فقط ریکام خواسته بوده و گیر نداده حتما استاد راهنمات باشه یا حتما از دانشگاه خودت باشه و .....

انشالله برا همه اینجور خوش شانسی پیش بیاد Smile 

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - khatere74 - 17-11-2014

سلام
من که میخوام برای کارشناسی اقدام کنم هم باید توصیه نامه داشته باشم؟
من که استاد نداشتم باید از کی بگیرم؟

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - saaaaam - 17-11-2014

(17-11-2014, 05:10 PM)'khatere74' نوشته: سلام
من که میخوام برای کارشناسی اقدام کنم هم باید توصیه نامه داشته باشم؟
من که استاد نداشتم باید از کی بگیرم؟

سلام دوست خوب
من برای کارشناسی جایی ندیدم توصیه نامه بخواد نهایتا از یک شرکت یا موسسه روی سر برگ بگیرید البته به انگلیسی ولی بسیار بعید هست

RE: مشکلات گرفتن توصیه‌نامه از استادها - asrainman - 01-12-2014

با سلام.
آيا اساتيد دانشگاه آزاد هم ميتوانند توصيه نامه بدهند؟