مدارک مورد نیاز برای ویزا- سفارت استرالیا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF) +---- انجمن: روادید استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF) +---- موضوع: مدارک مورد نیاز برای ویزا- سفارت استرالیا (/Thread-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) |
RE: مدارک مورد نیاز برای سفارت - kamran - 07-08-2012 (07-08-2012, 02:22 PM)Bahram نوشته: تاجایی که یادمه قبلاً کارت پایان خدمت جزو مدارک مندرج خواسته شده بود، ولی اگر نشان نمیدادید ایرادی نمیگرفتند. آیا شما تغییر دیگری غیر از این مشاهده کرده اید؟ ممنون دوست عزیز از پاسخ شما من شنیدم درخواست میدن کارت معافیت یا پایان خدمت میخوان از امان اردن معافیت تحصیلی رو قبول میکنن به نظر شما؟ در مورد پذیرش هم یه سوال آیا باید زمان تحویل مدارک حتما COE داشته باشیم یا با پذیرش اولیه الان قبول میکنن با توجه به تغییر قوانین؟بازم ممنون- من آیلتس 2/5 سال پیشم رو فرستادم دانشگاه برا پذیرش تا ببینیم چه میشه. RE: مدارک مورد نیاز برای سفارت - Bahram - 09-08-2012 (07-08-2012, 05:22 PM)kamran نوشته: ممنون دوست عزیز از پاسخ شما من شنیدم درخواست میدن کارت معافیت یا پایان خدمت میخوان از امان اردن معافیت تحصیلی رو قبول میکنن به نظر شما؟ در مورد پذیرش هم یه سوال آیا باید زمان تحویل مدارک حتما COE داشته باشیم یا با پذیرش اولیه الان قبول میکنن با توجه به تغییر قوانین؟بازم ممنون-راستش من فکر میکنم امان و کلاً خارج از ایران کاری به خدمت وظیفه عمومی و این جور مسائل ندارند. من الان خودم با معافیت تحصیلی در استرالیا هستم. زمان ما پذیرش اولیه رو میدادیم سفارت، بعد سفارت PVA رو میفرستاد به ما و اون رو باید به دانشگاه میفرستادیم و دانشگاه CoE رو بما میداد، و ما اون رو به سفارت میفرستادیم. ولی الان نمیدونم وضع به چه صورته. من چند روز پیش که از داخل استرالیا برای یک دوره تحصیلی دیگر اقدام کردم، از همون اول CoE رو باید از دانشگاه میگرفتیم و میفرستادیم به سفارت(در واقع اداره مهاجرت! چون من اکنون در استرالیا هستم). از خارج از ایران رو نمیدونم راستش. آیلتس 2.5 سال پیش رو مطمئنم قبول نمیکنند، ولی احتمالاً بشما پذیرش مشروط میدهند که قبل از شروع درسها، دوره های زبان انگلیسی در دانشگاهشون بگذرونید. RE: مدارک مورد نیاز برای سفارت - kamran - 12-08-2012 ممنون از شما و توضیحاتتون امیدوارم موفق باشین همیشه
الان ظاهرا سفارت در امان کارت معافیت یا پایان خدمت میخواد RE: مدارک مورد نیاز برای سفارت - Astro - 25-10-2013 دوستان یک سوال خیلی فوری - من فردا دارم مدارکم رو لاج میکنم. اگر برای ویزاهایی که در خود تهران بررسی میشوند (منظورم سابکلاس 600 است) ضامن مالی معرفی کنیم (پدر)، در آنصورت آیا ترجمه شناسنامه ی ضامن هم نیاز است؟ چون توی چک لیست سفارت جایی ندیدم که بخواهند ولی از روی شناسنامه ی فرزند هم هویت ها قابل تایید است. در مورد کارت پایان خدمت، چون نداشتم - هیچی تو مدارکم نگذاشتم، فقط گفتم که از معافیت تحصیلی استفاده میکنم. آیا بنظر شما برداشتهایم درست هستند؟ [برش] تشکیل پرونده در وزارت علوم - Astro - 28-10-2013 ظاهرا دوستان با تجربه مون اصلا اینجا سر نمیزنن. [img]images/smilies/sad.gif[/img] من فعلا دست نگهداشتم و هنوز مدارکم رو نفرستادم. در مورد سوال قبلی ام فقط یک مورد مهم برام هنوز سوال مونده: آیا ترجمه ی رسمی و ضمیمه کردن نامه ی دانشگاه (با تایید وزارت علوم) خطاب به سازمان وظیفه عمومی، جهت اعطای مجوز خروج از کشور با وثیقه نقدی به نفعمه یا به ضررم؟ یعنی میتونه یک tie یا بهتر بگم یک incentive برای برگشت به کشور حساب بشه؟! [img]images/smilies/undecided.gif[/img][img]images/smilies/shy.gif[/img][img]images/smilies/dodgy.gif[/img][img]images/smilies/wink.gif[/img][img]images/smilies/cool.gif[/img][img]images/smilies/sick.gif[/img][img]images/smilies/sleepy.gif[/img]
RE: مدارک مورد نیاز برای سفارت - Astro - 04-11-2013 بچه ها من مدارکم رو برای ویزای سابکلاس 600 پست کردم به سفارت استرالیا در تهران، ولی گواهی تمکن مالی از بانک رو نذاشته بودم. البته اون رو هم یک ساعت بعد، جداگانه با پست پیشتاز ارسال کردم و رو پاکت نوشتم که Emergency هست و به پرونده ام ضمیمه بشه. با این وجود اداره پست گفت بسته ی دومم یک روز دیرتر از بسته ی اصلی به سفارت خواهد رسید. میترسم قبل از رسیدن BS بگن چون تمکن مالی نداری بفرما اینم ریجکت!! آیا واقعا جای نگرانی دارد؟ RE: مدارک مورد نیاز برای سفارت - Shahrouz - 04-11-2013 درود نه اصلا به این سرعت بررسی نمی کنند. نگران نباشید. یک نامه"ایمیل" توضیح بدید که این از سایر مدارک جا مونده بود و اداره پست هم بسته بود. RE: مدارک مورد نیاز برای سفارت - Davtalab43 - 02-12-2013 سلام دوستان يك سوال داشتم راجع به مبلغ جديدويزايي توريستي RE: مدارک مورد نیاز برای سفارت - فرید - 26-05-2014 طبق اطلاعیه ETS نمره تافل برای تمام انواع ویزا استرالیا مورد قبول است. RE: مدارک مورد نیاز برای سفارت - Bahram - 26-05-2014 (26-05-2014, 01:54 PM)فرید نوشته: طبق اطلاعیه ETS نمره تافل برای تمام انواع ویزا استرالیا مورد قبول است.ممنون از شما، خبر جالب و خوشحال کننده ای بود. ولی لازم به توضیحه این سیاست فعلا در مورد ویزای دانشجویی برقرار است و برای سایر ویزاها و گروههای مهاجرتی(بغیر از ۱۴۷) بعد از نوامبر ۲۰۱۴ اجرا خواهد شد. منبع تکمیلی خبر در وبسایت اداره مهاجرت استرالیا: http://www.immi.gov.au/News/Pages/aelt.aspx |