آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- انجمن: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - u8702257 - 20-09-2012

سلام.من دانشجوي ليسانس مکانيک-سيالات دانشگاه امام حسين(ع) هستم.معدلم 17/07 و يه مقاله ISI.نمره زبان IBT TOEFL 100.
شانس پذيرش با فاند از کدوم دانشگاه ها رو براي ارشد یا دکتری مستقیم رو دارم.(اگر جواب مثبته از چه دانشگاهی مثلا؟)
پيشاپيش از راهنماييتون بسيار متشکرم.

[جداشده] احتمال گرفتن فاند در مقطع کارشناسی - mohsen.pat - 01-10-2012

سلام
ببخشید می خواستم بدونم :
من که دانشجوی مکانیک دانشکده فنی دانشگاه تهرانم و در حال حاضر(که ترم 7 من باشه) معدلم 16 و زبانم متوسطه
چقدر احتمال داره که از دانشگاه های کانادا (مثل ubc,waterloo ,mcgill و ...بجز torento ) فاند خوب بگیرم؟
آیا اگه 5 ساله کنم و سال 5ام رو روی پروژه ام کار کنم تاثیر زیادی می تونه داشته باشه؟
با تشکر بسیار.

RE: [جداشده] احتمال گرفتن فاند در مقطع کارشناسی - m.ost - 01-10-2012

(01-10-2012, 04:41 PM)mohsen.pat نوشته: سلام
ببخشید می خواستم بدونم :
من که دانشجوی مکانیک دانشکده فنی دانشگاه تهرانم و در حال حاضر(که ترم 7 من باشه) معدلم 16 و زبانم متوسطه
چقدر احتمال داره که از دانشگاه های کانادا (مثل ubc,waterloo ,mcgill و ...بجز torento ) فاند خوب بگیرم؟
آیا اگه 5 ساله کنم و سال 5ام رو روی پروژه ام کار کنم تاثیر زیادی می تونه داشته باشه؟
با تشکر بسیار.
اصولا گرفتن فاند در مقطع ارشد خیلی مشکل هست. دانشگاه هایی که شما نام بردین همه دانشگاه های بسیار خوب کانادا هستن و پذیرش از اونها مشکل هست چه برسه به فاند.
من نمیدونم منظورتون دقیقا چیه از اینکه 5 ساله کردن کارشناسی تاثیر زیاد داره؟ اگر منظورتون این هست که توی این مدت می خواید روی مقاله کار کنید، و حتما مقاله داشته باشید از اونجا که داشتن مقاله از شما که کارشناسی هستین خیلی انتظار نمیره خوب داشتنش نکته مثبت هست و میتونه برای گرفتن پذیرش موثر باشه. همونطور که قبلا هم براتون نوشتم اگر گرفتن فاند براتون مهمه برای دکترای مستقیم دانشگاه های آمریکا اقدام کنید. در کنار اون اگر حتما می خواید ارشد بخونین برای چند تا دانشگاه کانادا هم اقدام کنید در مقطع ارشد. احتمال پذیرش بدون فاند البته براتون هست ولی با فاند شانسش کمتره.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - alidariush - 01-10-2012

سلام به همه دوستای گلم تو رو خدا یکی منو راهنمایی کنه ببینم اصلا شانس پذیرش دارم در صورت داشتن از کدوم دانشگاه ها رو دارم

کارشناس کامپیوتر معدل کارشناسی 16 ایلتس 6.5 و 1سال عضو هیت علمی دانشگاه 2
سالی هست یه عنوان مسئول ای تی یکی از بیمارستانها مشغول به کارم یه
گرداوری کتاب و یک اختراع هم دارم و یک مقاله ای اس ای هم در دست اقدام
دارم میتونم با این رزومه فاند بگیرم یا تحصیل رایگان برا مستر داشته باشم

ممنون

ترجیحا دانشگاه کلگری

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - m.ost - 02-10-2012

(01-10-2012, 10:52 PM)alidariush نوشته: سلام به همه دوستای گلم تو رو خدا یکی منو راهنمایی کنه ببینم اصلا شانس پذیرش دارم در صورت داشتن از کدوم دانشگاه ها رو دارم

کارشناس کامپیوتر معدل کارشناسی 16 ایلتس 6.5 و 1سال عضو هیت علمی دانشگاه 2
سالی هست یه عنوان مسئول ای تی یکی از بیمارستانها مشغول به کارم یه
گرداوری کتاب و یک اختراع هم دارم و یک مقاله ای اس ای هم در دست اقدام
دارم میتونم با این رزومه فاند بگیرم یا تحصیل رایگان برا مستر داشته باشم

ممنون

ترجیحا دانشگاه کلگری
سلام دوست عزیز و به فروم خوش اومدین
شانس پذیرش که مسلما دارین اگر درست انتخاب کنین. برای دانشگاه های کانادا معدل خیلی مهمه. معدل شما متوسطه. در ضمن اکثریت دانشگاه هایی که من دیدم مینیمم نمره آیلتسی که داشتن 7 بوده. بنابراین سعی کنید که دوباره امتحان بدین و نمره بالاتری بیارین.
تحصیل رایگان برای مستر که مختص یک سری دانشگاه های اروپا هست، از اونجایی که برای مقطع مستر امکان گرفتن فاند معمولا زیاد نیست بهتر هست که برای چندین دانشگاه اپلای کنید و صرفا روی یک دانشگاه تمرکز نکنید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - masterreza - 20-10-2012

سلام
میخواستم بدونم رشته معماری رو که میگین فاند کم میدن به گرایشش هم بستگی داره
مثلا کسی که میخواد بره انرژی یا تکنولوژی هم بد فاند میدن
با معدل 18 دو سال آخر و نمره جی آر ای و تافل نسبتا خوب از دانشگاهای خوب کانادا میشه راحت فاند گرفت البته برای دوره مستقیم به دکترا

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - mahnam - 24-10-2012

وقتی میگین 2 ترم آخر کسی که ترم تابستونی داشته اوناا هم حساب میشن؟
من با ترم تابستونی کلا 3 ساله لیسانسمو گرفتم یعنی 6 ترمه با ترم تابستون
اونوقت من چه جوری باید 2 سال آخرمو در نظر بگیرم؟
ترم 2_6 بدون ترم تابستون؟؟؟
یا از تابستونه بعد ترم 4 تا تابستونه بعد ترم 6 کی میشه 2تا ترم و دو تا نیم ترم؟؟!!!

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - MaMi - 24-10-2012

(24-10-2012, 09:36 PM)mahnam نوشته: وقتی میگین 2 ترم آخر کسی که ترم تابستونی داشته اوناا هم حساب میشن؟
من با ترم تابستونی کلا 3 ساله لیسانسمو گرفتم یعنی 6 ترمه با ترم تابستون
اونوقت من چه جوری باید 2 سال آخرمو در نظر بگیرم؟
ترم 2_6 بدون ترم تابستون؟؟؟
یا از تابستونه بعد ترم 4 تا تابستونه بعد ترم 6 کی میشه 2تا ترم و دو تا نیم ترم؟؟!!!
دوست من، منظور از دو سال آخر، 4 ترم آخر یا به بیان دیگر، نمرات دروس تخصصی رشته شماست (چون معمولا چند ترم اول دوره کارشناسی دورس عمومی یا پایه است). ضمن اینکه ترم تابستان در محاسبه سنوات لحاظ نمیشه، یعنی به عنوان مثال اگر شما ترم 4 رو خرداد ماه تموم کردید و تابستان واحدهای درسی برداشتید، اون واحدها در سیستم آموزش جزء ترم 4 شما محاسبه خواهد شد. از نظر دانشگاه ها مهم تعداد ساعاتی است که شما دروس تخصصی رشته تون رو گذرونده اید. به عنوان مثال 90 ساعت

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - mahnam - 25-10-2012

(24-10-2012, 10:27 PM)MaMi نوشته:
دوست من، منظور از دو سال آخر، 4 ترم آخر یا به بیان دیگر، نمرات دروس تخصصی رشته شماست (چون معمولا چند ترم اول دوره کارشناسی دورس عمومی یا پایه است). ضمن اینکه ترم تابستان در محاسبه سنوات لحاظ نمیشه، یعنی به عنوان مثال اگر شما ترم 4 رو خرداد ماه تموم کردید و تابستان واحدهای درسی برداشتید، اون واحدها در سیستم آموزش جزء ترم 4 شما محاسبه خواهد شد. از نظر دانشگاه ها مهم تعداد ساعاتی است که شما دروس تخصصی رشته تون رو گذرونده اید. به عنوان مثال 90 ساعت
ممنون از کمکتون
البته من یه کم بد نوشتم، منظورم همون 2 سال آخر بود که گفتم 2 ترم آخر
یعنی پس واسه من معدل ترم 3 ، 4 ، 5 ، 6 ام محاسبه میشه
فهمیدم Smile اما ای کاش اینجوری نبود Sad من معدل ترم 5 و 6 ام به ترتیب 16.50 و 17.35 ولی ترم 3 و 4 ام 12.76 و 13.56
این تاثیر بدی داره Sad

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - imanaref69 - 02-11-2012

با سلام و خسته نباشید
من دانشجوی بهداشت حرفه ای از دانشگاه تهرانم معدلم 17.03 هست و نمره تافلم 85 شده و دو تا مقاله دارم یکی ای اس ای و اون یکی توی مجله دانشگاه تهران چاپ شده می خواستم بدونم به نطرتون می تونم از یکی از دانشگاه های خوب کانادا پذیرش رو همراه با فاند بگیرم ؟؟؟!!
ممنون