آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- انجمن: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-Ph-D)

[split] شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - Shahab - 31-10-2011

خوب میتونه شانس شما رو تو پذیرش از دانشگاه سری اول و دوم افزایش بده و معدل لیسانستو کم بودنشو نسبتا پوشش بده. به نظر من از دانشگاه های سری اول پذیرش فول فاند از چند تاییش بتونید بگیرید.
اما به نظر دانشگاهای سری سوم خیلی توش رقابت بالاست اپلای نکنید تا هم تو هزینه و هم تو وقتتون صرفه جویی شه.

RE: [split] شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - reza158 - 02-11-2011

شهاب عزیز به نظر شما بدون دریافت جواب از استاد به اون دانشگاههایی که گفتی اپلای کنم یا نه؟ البته اینم بگم که من ویکتوریا رو اپلای کردم یه استادی گفت نمیتونه کار منو فاند کنه و به شرط فاند خودم میتونم اسمشو بعنوان سوپروایزر وارد کنم. آیا ممکنه بعداً بتونم از منابع مالی اونجا استفاده کنم یا نه؟
(31-10-2011, 07:24 PM)Shahab نوشته: خوب میتونه شانس شما رو تو پذیرش از دانشگاه سری اول و دوم افزایش بده و معدل لیسانستو کم بودنشو نسبتا پوشش بده. به نظر من از دانشگاه های سری اول پذیرش فول فاند از چند تاییش بتونید بگیرید.
اما به نظر دانشگاهای سری سوم خیلی توش رقابت بالاست اپلای نکنید تا هم تو هزینه و هم تو وقتتون صرفه جویی شه.

fhf; ucdc lk fh ]kn hsjhn j, nhka'hiidd ;i luvtd

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - Shahab - 02-11-2011

سلام
بله رفتید دانشگاهی که فاند ندادن می تونید از ترم دوم یا سال دوم در صورت موافقت و راضی بودن از شما فاند بگیرید.

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - namonamo - 16-11-2011

سلام . من نامزدم داره الان مک گیل دکترا می خونه .
کلا شرایط زندگیم خیلی به هم ریخته به نظرتون جوری امکان داره من با این شرایط از مک گیل پذیرش بگیرم؟
معدل لیسانس 13.5 دانشگاه تهران نرم افزار
معدل ارشد 18.5 شاگرد اول دانشگاه تهران تا اینجا . تزم مونده که معدلم بالاتر هم می ره.
تافل 101
اگه با gre subject بشه معدل لیسانس فوق العاده کممو جبران کرد می دم حتما .
یه پیپر ژورنال رنک یک زمینه ی کاریم .
یه کنفرانس پیپر رنک بالا در همون زمینه کاری .
یه کنفرانس پیپر رنک متوسط در یه زمینه ی کاری دیگه .
موضوع کارم خیلی داغه . یه استاد تو زمینه ی کاری من کار می کنه دقیقا و اپن پزیشن هم داره .
به نظرتون با توجه به اینکه تابستون ازدواج می کنیم اگه برم اونجا شانس پذیرشم بالاتر میره؟
اگر نتونم از مک گیل پذیرش بگیرم بهترین دانشگاه نزدیک اونجا کجاست؟ اتاوا؟ ازونجا چقدر شانس پذیرش با فاند دارم و چقدر راهه تا مونترال؟

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - mohamad0014 - 16-11-2011

من تصور می کنم که شما شانس خوبی دارید.با استادی که اشاره کرده اید تماس بگیرید و سعی کنید تزتون هم سریع به پایان برسونید . البته شانس پذیرش با انتقال مکان کم یا زیاد نمی شود. موفق باشید.

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - Faraz - 16-11-2011

مک گیل روی معدل یکم حساس است به همین دلیل معدل لیسانستون ممکنه تاثیر منفی داشته باشه ولی امید هست که معدل فوقتون و GRE sub جبرانش کند.اگر می خواهید حتما تو مونترال درس بخونید دانشگاه های universite de Montreal و UQAM هم هست که دانشگاه های خوبین ولی خیلی از درس هاشون به زبان فرانسوی است و در این صورت به مدرک زبان فرانسه نیاز خواهید داشت.چون رشته شما رو نمی دونستم نمی تونستم چک کنم که در رشته شما به چه زبانی درس ارائه می شه.

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - Babak - 16-11-2011

namonamo عزیز
دوستان جواب سوال‌های شما رو داده‌اند، فقط این رو اضافه کنم که اگر چه شانس پذیرش شما با تغییر محل اقامت تغییر چندانی نخواهد کرد، اما اگر حضورا به دانشگاه برید و با استادها صحبت کنید و شرایط‌تون رو توضیح بدید، شانس پذیرش‌تون به مراتب بالاتر خواهد رفت. مصاحبه حضوری با استادها به طور کلی تاثیر خیلی زیادی داره و بعد از اپلای کردن هم می‌تونید به دانشگاه مراجعه کنید و پیگیر کارهاتون باشید و با استادهایی که علاقمند هستند ارتباط‌تون رو حفظ کنید. در این صورت احتمال این که بتونید پذیرش بگیرید خیلی زیادتر خواهد شد. فقط روی مکالمه انگلیسی‌تون در فرصت باقیمونده کار کنید که بتونید با استادها صحبت کنید.

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - namonamo - 16-11-2011

واقعا ممنون از کمکتون Smile . udem متاسفانه به فرانسست برنامش . مونترال دیگه دانشگاه خوب دیگه ای هم نداره . ممکنه برای اتاوا اقدام کنم . اگه دست خودم بود می رفتم آمریکا Sad . منتها نمی دونم چقدر از اتاوا تا مونترال راهه . آیا می صرفه برای هزینه یا یه . از نظر مالی هم واقعا بدون فاند نمی تونم درس بخونم .
آیا برای مستر دوم می شه پذیرش با فاند گرفت از مک گیل؟! اصولا شانس پذیرشم اینجوری بهتر می شه؟
در ضمن من یه ارشد نیمه کاره ی دیگه از آزاد تهران جنوب دارم مکاترونیکه به زمینه ی کاری تزم مربوطه ولی ادامه ندادم . به نظرتون اگه اونم ادامه بدم شانسم بالاتر می ره؟ .
واقعا از صبر و حوصلتون تو جواب دادن ممنونم . Smile

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - Babak - 17-11-2011

فاصله‌ی شهرها رو روی Google Maps راحت می‌تونید پیدا کنید. فاصله اتاوا تا مونترال حدود ۲۰۰ کیلومتره (۲ ساعت و نیم رانندگی).
اگر شما حتما می‌خواهید فاند بگیرید بهتره که برای دکترا اقدام کنید. معمولا شانس گرفتن فاند برای پذیرش دکترا بالاتره.
گرفتن ارشد مکاترونیک هم می‌تونه شانس شما رو بیشتر کنه و ممکنه موقعیت‌های جدیدی براتون ایجاد کنه. حداقل اینه که داشتن یک ارشد دیگه ضرری نداره، مگر این که وقت زیادی ازتون بگیره و به برنامه‌های دیگه شما مثل آمادگی برای GRE Subject لطمه بزنه.

RE: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - Zabihi - 19-11-2011

سلام

من می خوام واسه دکتری شیمی (پلیمر) اپلی کنم.

معدل:16.25 کارشناسی ارشد و 12.70 کارشناسی!!!!

مقاله ISI معتبر:7 تا

نمره زبان هم الان ندارم ولی تا IELTS 6 رو میارم

ممنون میشم کسی بهم بگه شانس پذیرش و فاندم چه قدره؟

و اصولا کدوم دانشگاه از کانادا (رنک نچندتن بالا) رو واسه کاره من بهتر می دونین؟

و اینکه کلا از کجا باید شروع کنم. یه کم سر در گم هستم. مخصوصا در مورد شانس گرفتن فاند با توجه به معدل پایین لیسانسم