آکادمیا کافه
عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: کلیرنس (Clearance) سفارت آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%B1%D9%86%D8%B3-Clearance-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! (/Thread-%D8%B9%D9%88%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%AE%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D9%85%D9%85%DA%A9%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%B3%D9%87-clearance-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AC%D9%87-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - samani_ghaemi - 25-04-2013

دوستان سلام.
من یک موردی هست که برام نگرانی ایجاد کرده. اگر راهنماییم کنید ممنون میشم.
من از سفارت آمریکا در عشق آباد وقت دارم. دکتری عمران، فول فاند هم هستم.
من سربازیم رو دو ماه آموزشیش رو در نیروی هوایی ارتش بودم. بعد هم 14 ماه در سازمان استاندارد بودم که اصلاً و ابدا هیچ ربطی به مسائل نظامی نداشت کارم. مربوط به ساختمان بود کارم. بعد از اتمام فوق لیسانسم هم مدتی رو با استادم رو یک کار تحقیقاتی بدون خطر در مورد مدلسازی عددی سدهای خاکی کار کردم.
هر دوی این موارد رو هم به عنوان سوابق کاریم در رزومه و SoP ای که به دانشگاه دادم ذکر کردم.

با توجه به نظر برخی دوستان، اون کار رو که نه بیمه رد شده بود و نه استخدام بودم و فقط نوعی کار دانشجویی بود، از رزومه و SoP ام برای سفارت میخوام حذف کنم. در فرم DS-160 هم بهش اشاره نمیکنم.
حالا شنیدم که ظاهراً امریه باعث افزایش دوره کلیرنس میشه. میخوام ببینم اگر من کلاً بنویسم کل خدمتم رو در نیروی هوایی ارتش بودم (که در واقع دروغ هم نگفتم)، به نظرتون ممکنه مشکلی ایجاد بشه؟ مثلاً یک درصد برن با دانشگاه چک کنند، حساسیت ایجاد نمیشه؟
یا توی فرم DS-160 بنویسم دو ماه نیروی هوایی ارتش بودم، بعد هم اون سازمان غیر نظامی؟
اگر راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم. هر کدوم از دوستانم یک چیزی میگن و من نمیتونم به جمع بندی برسم.
مرسی.

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - Simon2007 - 25-04-2013

(25-04-2013, 08:20 PM)'samani_ghaemi' نوشته: دوستان سلام.
من سربازیم رو دو ماه آموزشیش رو در نیروی هوایی ارتش بودم. بعد هم 14 ماه در سازمان استاندارد بودم که اصلاً و ابدا هیچ ربطی به مسائل نظامی نداشت کارم. مربوط به ساختمان بود کارم. بعد از اتمام فوق لیسانسم هم مدتی رو با استادم رو یک کار تحقیقاتی بدون خطر در مورد مدلسازی عددی سدهای خاکی کار کردم.
هر دوی این موارد رو هم به عنوان سوابق کاریم در رزومه و SoP ای که به دانشگاه دادم ذکر کردم.
با توجه به نظر برخی دوستان، اون کار رو که نه بیمه رد شده بود و نه استخدام بودم و فقط نوعی کار دانشجویی بود، از رزومه و SoP ام برای سفارت میخوام حذف کنم. در فرم DS-160 هم بهش اشاره نمیکنم.
حالا شنیدم که ظاهراً امریه باعث افزایش دوره کلیرنس میشه. میخوام ببینم اگر من کلاً بنویسم کل خدمتم رو در نیروی هوایی ارتش بودم (که در واقع دروغ هم نگفتم)، به نظرتون ممکنه مشکلی ایجاد بشه؟ مثلاً یک درصد برن با دانشگاه چک کنند، حساسیت ایجاد نمیشه؟
یا توی فرم DS-160 بنویسم دو ماه نیروی هوایی ارتش بودم، بعد هم اون سازمان غیر نظامی؟
اگر راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم. هر کدوم از دوستانم یک چیزی میگن و من نمیتونم به جمع بندی برسم.
مرسی.

اونها فرصت اينكار رو ندارن كه تك تك رزومه ها رو با دانشگاه چك كنند. البته با توجه به اوضاع اخير كه براي كليرنس مثلا به بچه ها گفتن تا 6 ماه به نظر مياد دارن براي خودشون وقت كافي رو ايجاد ميكنند. دوست خوبم اگر به دانشگاه هاشون دادي ممكنه رندم و شايد 0.01 % با رزومه ي دانشگاه چك كنند. در اينصورت ديگه مشخص نيست چي بشه. بعيد ميدونم كسي بتونه به شما 100 درصد اطمينان بده اينكار انجام نخواهد شد. دانشگاه ها با سفارت به راحتي با يك ايميل ميتونند در ارتباط باشن اون ديگه سيستم بيمه ي ايران نيست كه دسترسي داشته باشن يا خير. بازم خودتونيد كه بايد تصميم بگيريد. شادزي [img]images/smilies/rolleyes.gif[/img]

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - Babak - 26-04-2013

(25-04-2013, 08:20 PM)'samani_ghaemi' نوشته: دوستان سلام.
مرسی.

متاسفانه حرف و حدیث و شایعه در مورد ویزا و کلیرنس خیلی زیاده. من خودم سربازی رو در وزارت دفاع گذروندم. اون زمان که من برای ویزا اقدام می‌کردم شایعه بود که به کسانی که سربازی رو وزارت دفاع بوده‌اند ویزا نمی‌دند. بماند که از دوبی به خاطر نداشتن social tie رد شدم، ولی در نهایت ویزا رو گرفتم و ظرف کمتر از یک ماه هم کلیر شدم.

اگر نظر من رو بخواهید، این که سربازی رو در ارگان غیرنظامی بودید بهتر از اینه که بگید در ارگان نظامی بودید. کلا یکی از مسائلی که حساسیت ایجاد می‌کنه داشتن قابلیت‌های رزمی و آموزش‌های نظامی هست. در نتیجه این که شما در ارگان غیرنظامی بودید، اصولا باید حساسیت کمتری ایجاد کنه. کار دانشجویی‌ای که با استادتون هم انجام دادید، کار حساسی به نظر نمیاد. به نظر من جای نگرانی وجود نداره، اما همه این‌ها نظر و تجربیات منه که ممکنه لزوما درست نباشه و در نهایت خودتون باید تصمیم بگیرید.

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - samani_ghaemi - 27-04-2013

(25-04-2013, 11:22 PM)'SimonFrom-A.A' نوشته:
اونها فرصت اينكار رو ندارن كه تك تك رزومه ها رو با دانشگاه چك كنند. البته با توجه به اوضاع اخير كه براي كليرنس مثلا به بچه ها گفتن تا 6 ماه به نظر مياد دارن براي خودشون وقت كافي رو ايجاد ميكنند. دوست خوبم اگر به دانشگاه هاشون دادي ممكنه رندم و شايد 0.01 % با رزومه ي دانشگاه چك كنند. در اينصورت ديگه مشخص نيست چي بشه. بعيد ميدونم كسي بتونه به شما 100 درصد اطمينان بده اينكار انجام نخواهد شد. دانشگاه ها با سفارت به راحتي با يك ايميل ميتونند در ارتباط باشن اون ديگه سيستم بيمه ي ايران نيست كه دسترسي داشته باشن يا خير. بازم خودتونيد كه بايد تصميم بگيريد. شادزي [img]images/smilies/rolleyes.gif[/img]

(26-04-2013, 11:34 AM)'Babak' نوشته:
متاسفانه حرف و حدیث و شایعه در مورد ویزا و کلیرنس خیلی زیاده. من خودم سربازی رو در وزارت دفاع گذروندم. اون زمان که من برای ویزا اقدام می‌کردم شایعه بود که به کسانی که سربازی رو وزارت دفاع بوده‌اند ویزا نمی‌دند. بماند که از دوبی به خاطر نداشتن social tie رد شدم، ولی در نهایت ویزا رو گرفتم و ظرف کمتر از یک ماه هم کلیر شدم.
اگر نظر من رو بخواهید، این که سربازی رو در ارگان غیرنظامی بودید بهتر از اینه که بگید در ارگان نظامی بودید. کلا یکی از مسائلی که حساسیت ایجاد می‌کنه داشتن قابلیت‌های رزمی و آموزش‌های نظامی هست. در نتیجه این که شما در ارگان غیرنظامی بودید، اصولا باید حساسیت کمتری ایجاد کنه. کار دانشجویی‌ای که با استادتون هم انجام دادید، کار حساسی به نظر نمیاد. به نظر من جای نگرانی وجود نداره، اما همه این‌ها نظر و تجربیات منه که ممکنه لزوما درست نباشه و در نهایت خودتون باید تصمیم بگیرید.

خیلی ممنون.
یعنی در مجموع به نظرتون هم خدمت سربازی غیر نظامیم و هم سوابق کاری بدون بیمه ام رو در DS-160 ذکر کنم؟ فکر میکنم فرمایش جناب بابک درسته در مورد شایعات، آخه یکی به من گفت امریه کلیرنس رو طولانی میکنه!

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - Simon2007 - 27-04-2013

(27-04-2013, 05:51 PM)'samani_ghaemi' نوشته:
خیلی ممنون.
یعنی در مجموع به نظرتون هم خدمت سربازی غیر نظامیم و هم سوابق کاری بدون بیمه ام رو در DS-160 ذکر کنم؟ فکر میکنم فرمایش جناب بابک درسته در مورد شایعات، آخه یکی به من گفت امریه کلیرنس رو طولانی میکنه!

منم امريه رو زياد شنيدم. شايد به اين خاطره كه اكثر كساني كه كلير هاشون طولاني شده اخيرا در اين نكات مشترك بودن كه مثلا امريه بودن يا سپاه بودن و ... اينا به هر حال نوعي تجربه ي آماريه و كسي نميتونه بگه 100 درصد درسته يا غلطه. من خودم  ميگم صداقت بهترينه ولي خوب مسائل رو خيلي باز نكنيم براشون. مثلا خودمون رو خيلي نخبه نشون نديم. يا مثلا سابقه ي بدون بيمه اگر جاي ديگه بهشون گزارش نشده يا به دانشگاهشون چه نيازيه كه مطرح شه ؟‌بازم شمايي كه بايد تصميم نهايي رو بگيريد. شادزي [img]images/smilies/shy.gif[/img]

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - hossein_usa - 05-05-2013

سلام
من سربازی امریه وزارت دفاع بودم و 4 ماه هم کسری خدمت گرفتم بخاطر طرح نخبگی
الان این موضوع خیلی نگرانم کرده برای گرفتن ویزا
خواهش می کنم کمکم کنید. سربازی تو وزارت دفاع وضعیتش مثل سپاه؟
برای کسری خدمت چی باید بگم تو سفارت چون من 12 ماه خدمت کردم. منظورم اینه که می پرسن چرا 12 ماه فقط رفتی؟ و یا اونجا چکار می کردی؟

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - armince - 05-05-2013

اگه کسی 3 سال شاغل بوده باشه تو وزارت دفاع مشکل ایجاد میشه؟

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - Babak - 06-05-2013

(05-05-2013, 07:57 PM)'hossein_usa' نوشته: سلام
من سربازی امریه وزارت دفاع بودم و 4 ماه هم کسری خدمت گرفتم بخاطر طرح نخبگی
الان این موضوع خیلی نگرانم کرده برای گرفتن ویزا
خواهش می کنم کمکم کنید. سربازی تو وزارت دفاع وضعیتش مثل سپاه؟
برای کسری خدمت چی باید بگم تو سفارت چون من 12 ماه خدمت کردم. منظورم اینه که می پرسن چرا 12 ماه فقط رفتی؟ و یا اونجا چکار می کردی؟

من هم سربازی وزارت دفاع بودم و مشکل خاصی هم برای ویزا ایجاد نکرد. راستش رو بخواهید به نظرم سفارت روی سربازی خیلی حساس نیست و می‌دونند که سربازی اجباریه و طبیعتا در سازمان‌های نظامی هم سپری می‌شه. من شخصا وقتی ازم در مورد سربازی پرسیدند همه واقعیت‌ها رو گفتم. شما هم بهتره همین کار رو بکنید. من شخصا کار نظامی خاصی انجام نمی‌دادم و فقط تو مرکز کامپیوتر وزارت دفاع کارهای پیش پا افتاده شبکه و غیره رو انجام می‌دادم. در فرم‌ها هم همین‌ها رو نوشتم. در مورد کسری خدمت هم خوب توضیح بدید که چرا کسری خدمت گرفتید. به نظرم نکته مثبتی هست که شما به خاطر طرح نخبگان کسری خدمت گرفتید.

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - Babak - 06-05-2013

(05-05-2013, 10:25 PM)'armince' نوشته: اگه کسی 3 سال شاغل بوده باشه تو وزارت دفاع مشکل ایجاد میشه؟

نمی‌شه با قاطعیت در این موارد نظر داد، ولی شاغل بودن در سازمان‌های نظامی با سربازی فرق داره. حدس من اینه که شاغل بودن برای کلیرنس کمی مشکل ایجاد بکنه و حداقل پروسه رو طولانی بکنه.

RE: عوامل خاصی که ممکن است پروسه clearance را با مشکل مواجه کنند! - hossein_usa - 06-05-2013

(06-05-2013, 08:49 AM)'Babak' نوشته:
من هم سربازی وزارت دفاع بودم و مشکل خاصی هم برای ویزا ایجاد نکرد. راستش رو بخواهید به نظرم سفارت روی سربازی خیلی حساس نیست و می‌دونند که سربازی اجباریه و طبیعتا در سازمان‌های نظامی هم سپری می‌شه. من شخصا وقتی ازم در مورد سربازی پرسیدند همه واقعیت‌ها رو گفتم. شما هم بهتره همین کار رو بکنید. من شخصا کار نظامی خاصی انجام نمی‌دادم و فقط تو مرکز کامپیوتر وزارت دفاع کارهای پیش پا افتاده شبکه و غیره رو انجام می‌دادم. در فرم‌ها هم همین‌ها رو نوشتم. در مورد کسری خدمت هم خوب توضیح بدید که چرا کسری خدمت گرفتید. به نظرم نکته مثبتی هست که شما به خاطر طرح نخبگان کسری خدمت گرفتید.

ممنون از جوابتون
فقط به نظر شما در مورد پروژه کسری بگم که پایان نامه فوق لیسانسم دادم کسر گرفتم یا بگم مثلا اونجا کتابی را ترجمه کردم به مهم کسری دادن؟