آکادمیا کافه
نظرخواهی در مورد انتخاب دانشگاه در کانادا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- انجمن: دانشگاه‌‌های کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- موضوع: نظرخواهی در مورد انتخاب دانشگاه در کانادا (/Thread-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7

RE: نظرخواهی در مورد انتخاب دانشگاه در کانادا - soilman - 09-06-2014

خوب با این حساب همانطور که اشاره شد تلاشتون رو برای پیدا کردن استاد ادامه بدید و با توجه به زمانی که میخاهید شروع کنید و ددلاین اون زمان اقدام کنید.بهتره که با استاد باشه ولی اگر هم نبود و نشد اقدام نکردن به مراتب عمل نپسندیده ایست.
(09-06-2014, 10:52 AM)'m.mohaqeq' نوشته: ممنون از پاسختون!
دانشگاه های لیسانس و فوقم هر دو علم و صنعت بودن.
من در حال حاضر رزومم این بود که عرض کردم و در مورد مقاله باید بگم فعلا برام مقدور نیست که زیادش کنم. یعنی بنظر شما با این شرایط اقدام نکنم؟
ممنون

RE: نظرخواهی در مورد انتخاب دانشگاه در کانادا - H_kiani - 07-08-2014

سلام به همگی
من دنبال یه دانشگاه تو کانادا هستم برای فوق Computer eng یا Electrcial eng .
در حال حاضر  لیسانس برق و الکترونیک با معدل 53% که چیزی حدود 12 میشه دارم از هند. 
IELTS 7.0. یه مقاله هم دارم در رشته برق.

ممنون میشم کمکم کنین.

RE: نظرخواهی در مورد انتخاب دانشگاه در کانادا - soilman - 07-08-2014

معدلتون کمه مگه اینکه مقاله و نمره ی زبانتون و سایر موارد برای استاد و کمیته تصمیم گیری جالب باشه
شما قطعا شانس بسیار کمی برای دانشگاه های تاپ کانادا خواهید داشت (مک گیل/تورنتو/ubc) ولی جدا از اون می تونید ای میل بزنید به اساتید و سایت هاشونو رو نگاه کنید و با توجه به جواب هایی که میگیرید برای اون دانشگاه ها اپلای کنید
(07-08-2014, 01:27 PM)'H_kiani' نوشته:
سلام به همگی
در حال حاضر  لیسانس برق و الکترونیک با معدل 53% که چیزی حدود 12 میشه دارم از هند. 
 ممنون میشم کمکم کنین.

RE: نظرخواهی در مورد انتخاب دانشگاه در کانادا - saaaaam - 07-08-2014

(07-08-2014, 01:27 PM)'H_kiani' نوشته:
سلام به همگی
 ممنون میشم کمکم کنین.
دوست عزیز
معدل شما از حداقل بیشتر دانشگاه های کانادا کمتر هست من 2 راه پیشنهاد می کنم
1- ازمون جی ار ای شرکت کنید و نمره بالای 310 بگیرید بعد به فکر اپلای کانادا و یا امریکا باشید
2- فوق لیسانس را با معدل بالا در ایران و یا یکی از دانشگاه های اروپا مثلا فنلاند تحصیل کنید فقط معدل را نگذارید انقدر پایین باشد
نمره ایلتس در اروپا حداقل شرط لازم هست ولی خیلی پوینتی به ان نمی دهند ولی جی ار ای تا حدی میتواند کمک کند

RE: نظرخواهی در مورد انتخاب دانشگاه در کانادا - samsoon - 14-08-2014

سلام . ممنون منو هم راهنمایی کنید.
من و همسرم هر دو مهندس برق هستیم ، من کنترل ایشون مخابرات .فعلا کارشناسی داریم ولی داریم دو تامون واسه ارشد میخونیم . حالا میخوایم یه دید کلی در مورد دانشگاههای کانادا داشته باشیم که بدونیم باید واسه چیا خودمون رو اماده کنیم .
چیزی که من فهمیدم اینه که اتاوا و و مونترال و کلگری جز شهرهای ارزون کانادا هستن . ولی مشکلی که هست اینه که مونترال که کلا فرانسوی زبون هستن . میخوام بدونم اتاوا و کلگری چطورن؟؟ نمیخوام واسه یادگیری زبان فرانسه هم کلی هزینه کنم دوباره.
از بین این دانشگاه ها کدوم واسه برق بهتره و فاندهای بهتری میده ، زبان فرانسه هم نمیخواد؟؟؟ کار کردن در حین تحصیل هم مهمه برامون 
mcgill - calgray - alberta- waterloo- ottawa- carleton
و اینکه دایی من هم مونترال هستن و یه خوبی که داره اینه که در مراحل ابتدایی میتونن برامون کمک باشن ولی من نمیدونم میتونم با زندگی در منطقه فرانسوی و درس خوندن به زبون انگلیسی کنار بیام یا نه؟ ولی خب میگن دانشگاه های کبک از همه ارزونتر هستن ، اونای دیگه رو نمیدونم . ما چون اول ازدواجمونه و دانشجو هستیم ، پایین بودن هزینه ها برامون خیلی مهمه

پ.ن: ببخشید خیلی طولانی نوشتم[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] دیگه هر چی سوال تو ذهنم بود رو مطرح کردم

RE: نظرخواهی در مورد انتخاب دانشگاه در کانادا - M1KE - 14-08-2014

مونترال از سالیان دور مقصد خیلی از مهاجران خارجی بوده و به همین دلیل شهری دو زبانه هست و اینطور نیست که اجباری به دونستن زبان فرانسه داشته باشید. دانشگاه های کنکوردیا و مک گیل در کبک انگلیسی زبان هستند و خیلی دانشجوی بین المللی دارند که هیچ آشنایی با فرانسه ندارند. بقیه دانشگاه های کبک فرانسه زبان هستند. در کل بافت فرانسوی کبک در مونترال که حالت بین المللی داره ضغیف تر از شهرهای دیگه کبک هست. در اتاوا هم فرانسوی ها تا حدی حضور دارند ولی مثل مونترال اجباری به دونستن اون وجود نداره. 

گرفتن پذیرش از دانشگاه های مک گیل و آلبرتا یه مقدار دشوارتر هست. بعد واترلو، کلگری و اتاوا به نسبت راحت تر هستند. در کارلتون در مقایسه بقیه به نظرم راحت تر بتونید پذیرش بگیرید. البته برای ارشد در مقایسه با دکترا گرفتن کمک هزینه کار چندان راحتی نیست ولی اگر شرایط پرونده تون خوب باشه غیر ممکن هم نیست.
(14-08-2014, 01:33 AM)'samsoon' نوشته: سلام . ممنون منو هم راهنمایی کنید.
من و همسرم هر دو مهندس برق هستیم ، من کنترل ایشون مخابرات .فعلا کارشناسی داریم ولی داریم دو تامون واسه ارشد میخونیم . حالا میخوایم یه دید کلی در مورد دانشگاههای کانادا داشته باشیم که بدونیم باید واسه چیا خودمون رو اماده کنیم .
چیزی که من فهمیدم اینه که اتاوا و و مونترال و کلگری جز شهرهای ارزون کانادا هستن . ولی مشکلی که هست اینه که مونترال که کلا فرانسوی زبون هستن . میخوام بدونم اتاوا و کلگری چطورن؟؟ نمیخوام واسه یادگیری زبان فرانسه هم کلی هزینه کنم دوباره.
از بین این دانشگاه ها کدوم واسه برق بهتره و فاندهای بهتری میده ، زبان فرانسه هم نمیخواد؟؟؟ کار کردن در حین تحصیل هم مهمه برامون 
mcgill - calgray - alberta- waterloo- ottawa- carleton
و اینکه دایی من هم مونترال هستن و یه خوبی که داره اینه که در مراحل ابتدایی میتونن برامون کمک باشن ولی من نمیدونم میتونم با زندگی در منطقه فرانسوی و درس خوندن به زبون انگلیسی کنار بیام یا نه؟ ولی خب میگن دانشگاه های کبک از همه ارزونتر هستن ، اونای دیگه رو نمیدونم . ما چون اول ازدواجمونه و دانشجو هستیم ، پایین بودن هزینه ها برامون خیلی مهمه
پ.ن: ببخشید خیلی طولانی نوشتم[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] دیگه هر چی سوال تو ذهنم بود رو مطرح کردم

RE: نظرخواهی در مورد انتخاب دانشگاه در کانادا - brusa1994 - 14-08-2014

درود
ما اگه معدل معدل ليسانس كمي داشته باشيم( حدود 15.50) سواي باقي شرايط ديگه بايد قيد تاپ هاي كانادا رو بزنيم?

RE: نظرخواهی در مورد انتخاب دانشگاه در کانادا - soilman - 14-08-2014

خیر.تنها معدل مهم رو در نظر نمی گیرن.اضافه بر این 15.50 معدل کمی حساب نمیشه به نظرم
(14-08-2014, 09:55 AM)'brusa1994' نوشته: درود
ما اگه معدل معدل ليسانس كمي داشته باشيم( حدود 15.50) سواي باقي شرايط ديگه بايد قيد تاپ هاي كانادا رو بزنيم?

RE: نظرخواهی در مورد انتخاب دانشگاه در کانادا - M1KE - 14-08-2014

اغلب دانشگاه های کانادا حداقل معدل کارشناسی 15 می خواهند. حتی دانشگاه هایی مثل بریتیش کلمبیا، تورنتو و مک گیل هم در خیلی از رشته هاشون همین حداقل رو تعیین کردن. با این حال وقتی متقاضی زیاد باشه طبیعتا بحث رقابت پیش میاد و ممکنه حتی با داشتن حداقل شرایط نتونید پذیرش بگیرید. چیزی که این وسط میتونه شانس شما رو برای گرفتن پذیرش در مقایسه با فرد دیگری که معدل بهتری از شما داره زیاد کنه اینه که بقیه شرایط پرونده تون بهتر باشه، به طور ویژه روی موضوعی کار کرده باشین که مشابه زمینه پژوهشی استاد راهنماتون هست. این موضوع وزن زیادی در تصمیم گیری استادها داره و ترجیح اغلب اونها بر این هست که فردی رو بردارند که یک آشنایی و پیش زمینه ای در موضوع پژوهشی موردنظرشون داشته باشه.

به همین دلیل اگر هنوز پایان نامه کار نکردین و فرصت دارین به سمت موضوعات روز یا اونهایی برین که حالت عمومی تری داشته باشن و انعطاف پذیری زیادی داشته باشه. مثلا در رشته های مهندسی، صرف اینکه کار عددی کرده باشین دست تون رو برای کارهای عددی با موضوعات مختلف باز می کنه.

(14-08-2014, 09:55 AM)'brusa1994' نوشته: درود

RE: نظرخواهی در مورد انتخاب دانشگاه در کانادا - H6345 - 19-09-2014

سلام...
يه سؤالي داشتم،اينكه ليسانس صنايع دانشگاه آزاد با معدل ١٦،فعلا مدرك ايلتس ندارم،كدام دانشگاه هاي كانادا پذيرش همراه با بورس ميدهند؟
ممنون ميشم به طور كامل راهنمايي كنيد و ليست دانشگاه هاي مربوطه را بفرمايين...
با تشكر