آکادمیا کافه
دانشگاه بولونیا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)
+----- انجمن: تحصیل در ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)
+----- موضوع: دانشگاه بولونیا (/Thread-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D9%88%D9%84%D9%88%D9%86%DB%8C%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7

RE: دانشگاه بولونیا - popcorn - 26-06-2014

RE: دانشگاه بولونیا با سلام
من برای دکتری معماری دانشگاه بولونیا آپلای کردم و طبق گفته کوردیناتور دانشگاه نتایج اولیه جهت مصاحبه 4 و 27 ژوئیه می باشد. که بعد از مصاحبه حدود 8 نفر پذیرفته میشه. با این اوصاف عزیزانی که تجربه مصاحبه و پذیرش یا اطلاعات جامعی از پذیرش دکتری بولونیا دارند با رزومه من چقدر احتمال پذیرش می باشد:
لیسانس معدل 15
فوق لیسانس معدل 15.7
دارای 25 مقاله علمی پژوهشی، isi، isc، همایش های ملی و بین المللی
یکسال سابقه حرفه ای در مقوله اجرا
یکسال سابقه تدریس در دانشگاه
گواهینامه های شرکت در همایش های مختلف
خوشحال میشم جواب بدید؟

RE: دانشگاه بولونیا - Shihan - 27-06-2014

(26-06-2014, 06:53 PM)'popcorn' نوشته: RE: دانشگاه بولونیا با سلام
من برای دکتری معماری دانشگاه بولونیا آپلای کردم و طبق گفته کوردیناتور دانشگاه نتایج اولیه جهت مصاحبه 4 و 27 ژوئیه می باشد. که بعد از مصاحبه حدود 8 نفر پذیرفته میشه. با این اوصاف عزیزانی که تجربه مصاحبه و پذیرش یا اطلاعات جامعی از پذیرش دکتری بولونیا دارند با رزومه من چقدر احتمال پذیرش می باشد:
لیسانس معدل 15
فوق لیسانس معدل 15.7
دارای 25 مقاله علمی پژوهشی، isi، isc، همایش های ملی و بین المللی
یکسال سابقه حرفه ای در مقوله اجرا
یکسال سابقه تدریس در دانشگاه
گواهینامه های شرکت در همایش های مختلف
خوشحال میشم جواب بدید؟

دروود
امیدوارم شما جزو اون لیست نهایی کاندیدا باشید اما باور کنید تا اونجا که میدونم برای دکتری هر مرحله از ارزیابی یه نمره ای برای داوطلب در نظر گرفته میشه تا 100 اگر نمره داوطلب به بالاترین برسد اون فرد کاندید نهایی خواهد شد پس باید علاوه بر رزومه خوب در مصاحبه هم قدرتمند وارد بشید. امیدوار باشید شما با این همه کار پژوهشی شانست بالاست.

RE: دانشگاه بولونیا - pama - 07-07-2014

درود؛
دوستان بزرگوار؛ دانشگاه بولونیا برای دوستان Beginner که فال 2014 ترمشون در بولونیا شروع میشه، دوره ی Free زبان ایتالیایی گذاشته که امروز 7 جولای آخرین مهلت رجیسترش هست، و دورشم از 10 جولای شروع میشه، دوستان میتونید از طریق این لینک برای 
رجیستر اقدام بفرمائید.
اطلاعات تکمیلی رو هم از این لینک مطالعه بفرمائید.
پ.ن:
اطلاعات تکمیلی در مورد این دوره:
the University of Bologna gives you the opportunity to take a blended course (i.e. a course with online activities + in-class meetings) of Italian language and culture for beginners!The course (level A1 according to CEFR) is available at 
https://e-localcourses.unibo.it/
A language expert will guide you in your learning process. Online activities will begin on 10 July, in-class meetings will be in Bologna in September-October (details will be provided directly by the tutor at the beginning of the course).If you are interested in taking this opportunity, you just have to sign up in by 07
The course and the online assistance are for free. Even if you are attending an English-taught programme, we hope
you will catch this unique opportunity to enjoy Italian language and culture...
موفق باشید.

[برش] شانس پذیرش از دانشگاه پلی‌تکنیک میلان - ali70 - 10-12-2014

عرض سلام و وقت بخیر
لطفا اگه امکانش هست موارد زیر رو در مورد دانشگاه بولونیا برام توضیح بدید
1. اعتبار این دانشگاه در رشته برق قدرت در ایران و جهان
2. انواع بورس های این دانشگاه برای ارشد
3. شرایط پذیرش و بورس در مقطع ارشد برق قدرت
کمال تشکر از شما عزیزان

RE: دانشگاه بولونیا - Shihan - 10-12-2014

(10-12-2014, 01:16 AM)'ali70' نوشته: عرض سلام و وقت بخیر
لطفا اگه امکانش هست موارد زیر رو در مورد دانشگاه بولونیا برام توضیح بدید
1. اعتبار این دانشگاه در رشته برق قدرت در ایران و جهان
2. انواع بورس های این دانشگاه برای ارشد
3. شرایط پذیرش و بورس در مقطع ارشد برق قدرت
کمال تشکر از شما عزیزان

دروود بر شما.
این دانشگاه کلاً اعتبار بالایی در ایتالیا و دنیا داره با رنک بسیار خوب.
اما متاسفانه رشته برق- قدرت رو به انگلیسی ارائه نمیدن!!! مخابرات و الکترونیک و اتوماسیون. میتونی رشته های انگلیسی رو اینجا نگاه بندازی.
2- دو نوع بورس داره - یکی استانی که به ER-GO معروفه و دیگری بورس GRE که باید نمره مناسبی در این ازمون بگیرید.
3- شرایط پذیرش و بورسش مانند سایر دانشگاههای ایتالیاست. یکبار در سال حوالی اواخر فوریه شروع میشه و تا اوایل اپریل. تو سایت دقیق اطلاعات رو درج می کنند.

RE: دانشگاه بولونیا - ali70 - 10-12-2014

سلام/ بزرگواری میکنید بابت جوابهاتون
1. دانشگاه تورین ارشد برق قدرت به انگلیسی داره؟/
2. چه شرایطی واسه پذیرش و بورس ارشد لازم هست؟/
3.تاریخ شروع کلاسهاش چه زمانی هست؟؟
4. میشه لطفا راهنمایی بفرمایید که با توجه به رزومه بنده که قبلا در صفحات قبل دیدید چه دانشگاههایی میتونم واسه ارشد برق قدرت اقدام کنم و بورس بگیرم(بورس واسم مهمه)؟؟/
البته تاریخ شروع کلاسش در هر سال باید از بهمن ماه  به بعد باشه چون قبلش سربازم
یک دنیا متشکر

ضمنا رزومه بنده در صفه 12 و 13 شانس پذیرش از دانشگاه پلی تکنیک میلان می باشد

RE: دانشگاه بولونیا - Shihan - 11-12-2014

(10-12-2014, 10:51 PM)'ali70' نوشته: سلام/ بزرگواری میکنید بابت جوابهاتون
1. دانشگاه تورین ارشد برق قدرت به انگلیسی داره؟/
2. چه شرایطی واسه پذیرش و بورس ارشد لازم هست؟/
3.تاریخ شروع کلاسهاش چه زمانی هست؟؟
4. میشه لطفا راهنمایی بفرمایید که با توجه به رزومه بنده که قبلا در صفحات قبل دیدید چه دانشگاههایی میتونم واسه ارشد برق قدرت اقدام کنم و بورس بگیرم(بورس واسم مهمه)؟؟/
البته تاریخ شروع کلاسش در هر سال باید از بهمن ماه  به بعد باشه چون قبلش سربازم
یک دنیا متشکر
ضمنا رزومه بنده در صفه 12 و 13 شانس پذیرش از دانشگاه پلی تکنیک میلان می باشد

دوست عزیز
اگر ممکنه سوالتون رو در تاپیک مرتبط بپرسید برای دانشگاه تورین اینجا باید سوالات رو مطرح کنید. رشته مهندسی برق قدرت در دانشگاه تورین رشته قدرت رو به ایتالیایی ارائه میده (اینجا). در ایتالیا دوره قدرت به انگلیسی سخت پیدا میشه مگر اینکه گرایشت رو به مخابرات و کنترل و الکترونیک تغییر بدی. شروع کلاسها همگی از سپتامبر هر سال می باشد. شانست برای تورین که خیلی بیشتره. و بولونبا هم شانست مناسبه.

RE: دانشگاه بولونیا - pama - 07-02-2015

درود به همه ی دوستان بزرگوارم [img]images/smilies/smile.gif[/img]

دوستان؛ اپلای مستر دانشگاه بولونیا برای دوستان الکترونیکی از پس فردا 9 فوریه باز میشه و 9 مارچ هم ددلاینشه، دوستان میتونن برای اطلاعات بیشتر به این لینک رجوع کنن.
همینطور میتونید اطلاعات لازم برای اسکولارشیپ رو هم از اینجا دریافت کنید.
اینجا  و اینجا هم اطلاعات لازم برای این گرایش از برق قرار داده شده، و در این لینک هم میتویند استادی پلن رشته رو ببینید.
اطلاعات بیشتر در مورد گرایش های دیگه ی برق همینطور سایر رشته ها (مستر ) رو میتونید از این لینک دریافت کنید.

برای اطلاعات تکمیلی مورد نیازتون برای گرایشهای مختلف برق، میتونید با کوردینیتور رشته با اطلاعات تماس زیر لینک بشید، خیلی سریع و دقیق پاسخ سوالاتون رو میدن:
Dr. Giulio Ascari
Admin Coordinator - International Students Advisor
Tel: +39 051 20 93 648
E-mail: giulio.ascari@unibo.it
موفق باشید.

RE: دانشگاه بولونیا - alino - 11-02-2015

درود و خسته نباشید خدمت همه عزیزان
کسی از دوستان هست که رشته dams تحصیل کرده باشه ؟
یه سری اطلاعات کلی میخواستم که چی هست و کجاها بهتره برای تحصیل در این رشته ؟
سپاس فراوان از پاسخگو بودنتون

RE: دانشگاه بولونیا - BEHI1992 - 13-02-2015

سلام خسته نباشید
1.میخواستم ببینم اگر من از طریق سفارت برای گرفتن مدرک زبان ایتالیایی اقدام کنم و قبول بشم برای مقطع ارشد رشته معماری کافیه یا اینکه باید زبان انگلیسی هم یاد بگیرم؟؟؟
2.پذیرش این دانشگاه برا اساس آزمون ورودی هست یا اینکه براساس رزومه؟؟؟