![]() |
سوالات مرتبط با آزمون GRE CBT (کامپیوتری) - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: آزمونها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7) +---- انجمن: GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-GRE-General) +---- موضوع: سوالات مرتبط با آزمون GRE CBT (کامپیوتری) (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-GRE-CBT-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1%DB%8C) |
RE: سوالات مرتبط با آزمون GRE CBT (کامپیوتری) - فرید - 05-06-2013 (04-06-2013, 09:43 PM)'Star7' نوشته: منم با شما موافقم که به فرد خیلی وابسته است. مثلا من توی تافل ریدینگ اول و دوم توی 32 دقیقه کامل جواب دادم ولی ریدینگ سوم بخاطر خستگی کار با کامپیوتر توی 28 دقیقه حداقل 7 8 غلط زدم. اگر من تافل کاغذی میدادم خیلی نمرم توی این اسکیل بیشتر میشد. بخاطر همین اگه کسی کار با کامپیوتر مشکل داره CBT اصلا مناسب نیست و حتی نمرش کمتر میشه. ولی CBT شرایط و روش امتحان استاندارد تر و نتایج هم خیلی سریع تر مییاد.
RE: سوالات مرتبط با آزمون GRE CBT (کامپیوتری) - Shihan - 05-06-2013 خب!!! من که هنوز دقیق قانع نشدم!!! ظاهراً تنها روی 1 نمره اونم در بخش نوشتاری متفاوته!!! اصولاً نباید تفاوتی باشه. اما خب حسن کامپیوتر بیس اینه که نمره رو زود اعلام می کنند!!! به نظر شما بنده که الان خارج از کشورم همین جا ازمون بدهم بهتره درسته؟؟؟ RE: سوالات مرتبط با آزمون GRE CBT (کامپیوتری) - blur - 05-06-2013 کامپیوتری میتونه بهتر باشه...عیب امتحان کامپیوتری از نظر من اون بخش اضافه ای هست که اصلاح نمیشه....یه مقدار آدمو خسته میکنه احتمالا...و البته برا کسی که داخل کشوره هزینه اضافی که باید بده (که برا شخص من خیلیه!)... RE: سوالات مرتبط با آزمون GRE CBT (کامپیوتری) - Star7 - 05-06-2013 (05-06-2013, 09:05 AM)'Mr-Voltage' نوشته: خب!!! من که هنوز دقیق قانع نشدم!!! ظاهراً تنها روی 1 نمره اونم در بخش نوشتاری متفاوته!!! اصولاً نباید تفاوتی باشه. اما خب حسن کامپیوتر بیس اینه که نمره رو زود اعلام می کنند!!! به نظر شما بنده که الان خارج از کشورم همین جا ازمون بدهم بهتره درسته؟؟؟ نه فقط این نیست. آدم هایی رو پیدا کنید که هر دو امتحان رو دادن و از اونا هم مشورت بخواید
من نظرمو گفتم: ) موفق باشید [برش] ثبت نام GRE General - Mohammad.m20 - 06-11-2013 سلام دوستان من میخوام اواخر اردیبهشت 93 آزمون GRE اینترنتی در ارمنستان شرکت کنم. کسی میتونه راهنمایی کنه که برای ثبت نام و انتخاب مرکز آزمون چه زمان باید اقدام کنم؟ و آیا همیشه آزمون GRE اینترنتی برگزار میشه یا محدود به زمانهای خاصی هستش؟ ممنون RE: ثبت نام GRE General - eliroz - 06-11-2013 (06-11-2013, 02:21 AM)'Mohammad.m20' نوشته: سلام دوستان سلام دوست عزیز
کلا امتحان های GRE CBT هفته ای یکبار برگزار میشه. ارمنستان، ترکیه و دوبی جز کشورهای همسایه هستن که این نمونه امتحان برگزار میکنن. وقتی کشور رو انتخاب میکنی، تاریخ ها رو براتون میاره و میتونین طبق اون تصمیم بگیرین که کی ثبت نام کنین. البته به نظرم چون هر هفته برگزار میشه مشکلی برای ثبت نام به نسبت Paper ندارین. موفق باشی RE: ثبت نام GRE General - Torkan - 06-11-2013 (06-11-2013, 02:21 AM)'Mohammad.m20' نوشته: سلام دوستان دوست عزیز محدود نمیشه به زمانهای خاص و خیلی برگزار میشه اینترنتی خارج از کشور
شما قطعا به سایت ets.org برید و اونجا میتونید به راحتی کشور مروبطه رو انتخاب کنید بعد ساختن user و pass و سپس میتونید زمانها رو ملاحظه بکنید معلوم نمیشه کی باز میشه معمولا شما بهتره چک بکنید.. اردیبهشت؟!! زود نیست هنوز تا ثبت نام؟! [برش] تجربیات آزمون GRE iBT (کامپیوتری) سنجش - فرید - 22-01-2014 تاریخ های جدید که باز کردن برای سنجش خیلی کم و برای هر ماه فقط یک روز باز هست و اولین امتحانم 8 فوریه هست. احتمالا بخاطر اینه که تعداد زیادی کاغذی ثبت نام کردند واین ها عمدا تاریخ بصورتی گذاشتن که نتونن افراد دو تا امتحان با هم بدهند. [برش] Computer-Based GRE General Test date - nt_sunshine - 05-03-2014 سلام ببخشید سوالم ابتدایی. آخه من کلی از دنیا جا موندم و بی خبرم چه خبره! الان تو ایران GRE کامپیوتری شده یا هنوز کاغذیه. اصلا جایی تو دنیا امتحان کاغذی می دن هنوز؟ RE: Computer-Based GRE General Test date - Torkan - 05-03-2014 (05-03-2014, 03:46 AM)'nt_sunshine' نوشته: سلام درود بر شما کلا امتحان کاغذی سه بار در سال و در ماههای اکتبر و نوامبر و فوریه برگزار میشه. تو ایران هم تا سال پیش فقط امتحان کاغذی بود اونم فقط تو اصفهان و تهران. ولی از ابان ماه امسال بود که حالا به هر دلیلی ets راضی شد امتحان cbt هم برگزار بشه تو NOET (سازمان سنجش)...واقعا از این نظر خوشبحال دوستانی که بعد از این میخوان جی ار ای بدن...انصافا نونشون تو روغنه ![]() من فایل زیر رو قرار میدم براتون که تمام تاریخهای امتحان کاغذی GRE GENERAL , GRE SUBJECT توش هست که مشاهده میکنید در تمام کشورها همون 3 تاریخ واسه کاغذی هستش. پ.ن:تمام اخبارهای جدید رو از سایت وزین ETS.ORG میتونید پی بگیرید. بااحترام |