پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: فنلاند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%81%D9%86%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AF) +----- انجمن: تحصیل در فنلاند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D9%86%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AF) +----- موضوع: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس (/Thread-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D9%81%D9%86%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%88-%D9%81%D9%88%D9%82-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%B3) |
RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - spt - 15-01-2014 (15-01-2014, 12:18 PM)'stifler' نوشته: خیر منظور اینه که میتونید توضیح بدید که به دلیلِ مثلا علاقه تون به امور اجرایی و تجربه ی عملی داشتن تصمیم گرفتید که لیسانس رو به صورتِ ناپیوسته بخونید.. خیلی از بچه هایی که ناپیوسته میخونن اصولا عملی قوی تر هستن و این میتونه نقطه ی قوتِ شما باشه...
به هر حال شما یه فرقی با پیوسته خونده ها دارید و این به خودتون بستگی داره که این تفاوت رو در جهتِ منافع خودتون استفاده کنید یا نه... اگرچه در مقطعِ ارشد ممکنه خیلی این تفاوت و اثرش تاثیر گذار نباشه.. امیدوارم متوجه منظورم شده باشید موفق باشید RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - spt - 15-01-2014 (15-01-2014, 04:16 PM)'Scarlet0' نوشته: سلام دوستان.من دارم از طریق Finland university admissions اپلای میکنم. تو فرمش یه جا نوشته اسم مدرکتونو به زبان اوریجینال بنویسید.حالا من نمیدونم یعنی باید به فارسی بنویسم کارشناسی؟!!! یه سوال دیگه تو فرمش نوشته اپلای شما بر اساس مدرک دانشگاهیتونه ولی اطلاعات دبیرستانیم رو هم خواسته حالا من باید مدارک دیپلم و پیش دانشگاهیم رو هم ترجمه کنم بفرستم؟ بله اونجا باید فارسی بنویسید...
مدارکِ دیپلم و پیشتون رو به نظر من نمیخاد بفرستید، همین که اطلاع میدید کافیه... اما اگه بازم شک دارید یه ایمیل بدید و بپرسید.... معمولا میگن چه مدارکی میخان و اگه مدرکِ دبیرستان بخان ذکر میکنن... برای همین خیلی بعید میدونم.... در ضمن لطفا یک سوال مشابه رو در چند جا نپرسید.... من پستتون رو در اونجا حذف کردم و پاسخ هاش رو اینجا اوردم... لطفا قوانین فروم رو رعایت کنید.. موفق باشید RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - Scarlet0 - 15-01-2014 مرسی spt عزیز از پاسخت.خودم هم بعید می دونم که مدارک دبیرستان رو بخوان.با این حال من دیروز براشون ایمیل زدم ولی هنوز پاسخی ندادند به غیر از یه ایمیل که می گفت باید برای گرفتن پاسخ صبر کنید! اون قسمتی که اسم مدرکو به زبان اوریجینال خواسته فینگلیش بزنم یا فارسی یعنی karshenasi یا کارشناسی؟! یه سوال دیگه دارم اینکه من تافلمو 8 February می دم و deadline اپلیکیشنم 14 February هست و خوب حدود 10 روز تا دو هفته طول میکشه تا نمرم ریپورت شه.امروز به Finland university admissions زنگ زدم ولی پاسخ خیلی روشنی نگرفتم.گفتند که وقتی شروع به بررسی مدارکتون میکنیم اگه ناقص باشه یه ایمیل می زنیم و ازتون می خوایم که مدارک تکمیلی را ظرف مدت 14 روز بفرستید ولی در حالت کلی مدارکتون باید تا تاریخ deadline کامل باشه! از طرفی یکی از اقوام که الان پذیرش سوئد گرفته تو روز deadline امتحان تافل داده بود. حالا من ترسیدم که نکنه تاریخ ریپورت نمره تافلم که ممکنه بعد از deadline بشه مشکل ساز باشه.اگه کسی اطلاعاتی تو این زمینه داره خواهش می کنم کمکم کنه.ممنون راستی spt جان در مورد تذکرت درسته حق با شماست دیگه این کارو نمیکنم[img]images/smilies/smile.gif[/img] RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - spt - 16-01-2014 (15-01-2014, 08:04 PM)'Scarlet0' نوشته: مرسی spt عزیز از پاسخت.خودم هم بعید می دونم که مدارک دبیرستان رو بخوان.با این حال من دیروز براشون ایمیل زدم ولی هنوز پاسخی ندادند به غیر از یه ایمیل که می گفت باید برای گرفتن پاسخ صبر کنید! اون قسمتی که اسم مدرکو به زبان اوریجینال خواسته فینگلیش بزنم یا فارسی یعنی karshenasi یا کارشناسی؟! خواهش میکنم
والا من در اون جور مواقع معمولا هر دوش رو میزدم، شما هم هر دو رو بنویسید و اگه جا نبود فینگلیسی بنویسید... کلا خیلی مهم نیست و اهمیت زیادی نداره... در مورد تافل من با اطمینان نمیتونم بهتون بگم اما فک میکنم که میتونید این تاخیر رو انجام بدید اما مطمئن نیستم... در اولین وقتی که نمره ی تافلِ خودتون رو متوجه شدید (از روی سایت) بهشون با ایمیل اطلاع بدید و بگید که نمره رو گرفتید و فقط باید ریپورت بشه... امیدوارم مشکلی نباشه... اگه کسی از دوستان در این مورد بیشتر میدونه لطف کنه و اطلاع رسانی کنه RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - saaaaam - 01-02-2014 سلام بچه ها من برای مستر دوم از طریق سایت اپلای کردم باید برم سفارت مهر بزنم اگر کسی هست که هنوز سفارت نرفته و دوست داره با هم بریم لطفا پیام خصوصی بده راستی بچه ها مدارک ترجمه شده و اصل فارسی را باید ببرم؟ RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - saaaaam - 01-02-2014 دوستان یک سوال مهم من برای ارشد دوم دارم اقدام می کنم و برای هر دانشگاه میخوام هم لیسانس و هم فوق لیسانسم را بفرستم حالا سوالم اینه که سفارت برای لگالایز کردن باید ۶۰ یورو بدم چون دو مقطع هست و یا با انصاف هستند و برای هر دانشگاه دو تا مقطع را یکی حساب و ۳۰ یورو میگیرن چون اینجوری من ۳ تا دانشگاه بخوام بزنم ۱۸۰ یورو باید بدم پوستم کنده که RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - saaaaam - 02-02-2014 (01-02-2014, 08:29 PM)'saaaaam' نوشته: دوستان یک سوال مهم دوستان تحقیق کردم متاسفانه مطلبی که عرض کردم درست بود یعنی برای لیسانس 30 یورو و فوق لیسانسم 30 یورو باید بدم متاسفانه
RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - saaaaam - 04-02-2014 سلام دوستان من دانشگاه ابو اکادمی از طریق سایت admission.fi اپلای کردم باید مدارک را بفرستم ولی مهر سفارت مونده که متاسفانه نتونستم تا الان بزنم احتمال زیاد یکشنبه هفته بعد برم سفارت چون دارالترجمه گفته یا فردا یا شنبه مدارکم را بهم میده ! و اینطور که فهمیدم 3 روز طول میکشه تا سفارت بهم برگردونه و اگر دی اچ ال هم کنم باز سه روز طول میکشه تا برسه فنلاند. ددلاین این دانشگاه 14 فوریه هست. حدس می زنم مدارکم بعد از 14 هم برسه فنلاند بنظر شما پروندم را بررسی نمی کنن چکار کنم بنظر شما؟ RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - spt - 06-02-2014 (04-02-2014, 01:53 PM)'saaaaam' نوشته: سلام دوستان ایمیل بزنید و مطرح کنید...
اگه پولِ پستش خیلی نمیشه میتونید بقیه ی مدارکتون رو با فرمِ امضا شده براشون بفرستید و بگید که بقیش تو راهه... معمولا به این چیزا گیر نمیدن مخصوصا اگه مورد دوم رو انجام بدید.. موفق باشید RE: پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس - helna - 14-04-2014 سلام من در رشته ی radiotherapy در مقطع کارشناسی تحصیل میکنم فعالیت پژوهشی هم انجام میدم اطلاع دارید که برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد چه شرایطی وجود داره و اینکه من اگه بخوام by research بخونم شرایطش چه طوری هستش؟ و آیا رایگانه ؟ |