مشکلات در پیدا کردن استاد - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86) +--- موضوع: مشکلات در پیدا کردن استاد (/Thread-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%DB%8C%D8%AF%D8%A7-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF) |
RE: مشکلات در پیدا کردن استاد - Andre - 30-12-2014 (30-12-2014, 12:26 PM)'ftn' نوشته: ببینید روشهای زیادی وجود داره و اونایی که من میدونم همشون در نهایت به صفحه استاتید ختم میشن. یعنی دستکم برای یافتن اطلاعات تماس باید به صفحه استاد سر بزنید.مزیتی که دیدن صفحات دانشکده داره اینه که شما رو از پروژههای فعال باخبر میکنه که ممکنه هنوز مقاله ای در اون زمینه به چاپ نرسیده باشه. اگر هم از جستجوی مقالات استفاده می کنید به تاریخ ها توجه کنید. خیلی از اساتید در زمانی خاص به موضوع خاصی علاقه داشتند و تمام تمرکز آنها بروی آن موضوع بود ولی با توجه به نیاز به موضوع جدیدی روی آوردن که یک دلیل آن میتونه یافتن منابع مالی از مراجع دیگر باشه. RE: مشکلات در پیدا کردن استاد - Glee - 30-12-2014 (30-12-2014, 12:36 PM)'Andre' نوشته: ببینید روشهای زیادی وجود داره و اونایی که من میدونم همشون در نهایت به صفحه استاتید ختم میشن. یعنی دستکم برای یافتن اطلاعات تماس باید به صفحه استاد سر بزنید.مزیتی که دیدن صفحات دانشکده داره اینه که شما رو از پروژههای فعال باخبر میکنه که ممکنه هنوز مقاله ای در اون زمینه به چاپ نرسیده باشه. اگر هم از جستجوی مقالات استفاده می کنید به تاریخ ها توجه کنید. خیلی از اساتید در زمانی خاص به موضوع خاصی علاقه داشتند و تمام تمرکز آنها بروی آن موضوع بود ولی با توجه به نیاز به موضوع جدیدی روی آوردن که یک دلیل آن میتونه یافتن منابع مالی از مراجع دیگر باشه. بله متوجه هستم که تمامی روشها در نهایت به صفحه ی خود استاد ختم میشه، و این مورد اجتناب ناپذیره. حرف من بیشتر سر این هست که همچین کسی نمی تونه دونه دونه ی دانشگاهها رو و لیست faculty , و صفحه ی تک تک اساتید دانشکده رو چک کنه تا در نهایت شاید یک نفر از بینشون در این زمینه کار کنه. چه بسا ممکنه خیلی از دانشکده های مهندسی اصلا در چنین زمینه ای اصلا فعالیت نداشته باشن. منظورم امکان حذف کردن قسمت "جستجو و مراجعه به (به ترتیب) سایت دانشگاه، دانشکده، faculty" هست. وگرنه اگر بشه این افراد فعال در این زمینه ی خاص رو پیدا کرد، بحثی در چک کردن صفحه ی شخصیشون نیست...[img]images/smilies/smile.gif[/img] منم یک مدت از keyword ، research interest , به اضافه ی پسوند خاص سایتهای دانشگاهی هر کشور استفاده میکردم، ولی متاسفانه متوجه شدم خیلی خیلی از صفحات اساتید رو جا میندازه و فقط تعداد محدودی رو میاره. روشی رو که مایک عزیز اشاره کردن به نظر منطقی و راحتتر هست[img]images/smilies/smile.gif[/img]، و خودم هم برای مواردی ازش استفاده کردم. بیشتر دنبال یک جستجویی مثل MS academic research هستم، که ظاهرا فقط همینه و همین و مشابهش نیست. RE: مشکلات در پیدا کردن استاد - فرید - 30-12-2014 (30-12-2014, 12:52 PM)'ftn' نوشته: من فکر می کنم مد نظر شما این مدل سایت ها باشه که براحتی بتونید با واژه کلیدی استاد پیدا کنید. ولی همین سایت ها کامل نیستند. البته من خودم استاد زیادپیدا کردم که شباهت کاری زیادی با اونها دارم با وجود اینکه فیلد من خیلی کمتر کار میشه امریکا. محدود کردن به یک روش اشتباه. با هر روشی میشه استادهای متفاوتی پیدا کرد. ولی الان اوضاع بصورتی که استاد پیدا کردن فایده نداره چون اکثرا جواب نمی دهند و من خودم ترجیح می دهم برای دانشگاه هایی که از لحاظ مدارک و شرایط با من همخوانی دارند فهرست استادان نگاه کنم و بینشون اگر یکی دو تا استاد به کارم می خوردند بعد برای اونجا اپلای کنم.
RE: مشکلات در پیدا کردن استاد - almarose - 24-11-2015 سلام دوستان من ایران مهندسی شهرسازی خوندم و حالا می خوام دانشگاه ارواین حمل و نقل بخونم. من چه جوری باید استاد پیدا کنم؟ در زمینه شهرسازی باید باشه یا عمران و حمل و نقل؟ و یا استاد باید از دانشگاه مقصد باشه ؟ و این که با توجه به لیست اساتید دانشگاه من با چه معیاری باید استاد انتخاب کنم؟ RE: مشکلات در پیدا کردن استاد - Matinking - 24-11-2015 (24-11-2015, 01:10 PM)almarose نوشته: سلام دوستان سلام شما باید بین faculty member های دانشکده مقصد، پروفایل اساتید رو بررسی بفرمایید و اون اساتیدی که در field مورد نظر فعالیت تحقیقاتی دارند رو پیدا بفرمایید... طبیعتا در مورد شما، زمینه "حمل و نقل"... گام بعدی ارسال ایمیل به اون اساتید هست... باید مختصرا به کمک CV تون و presentation کلی اهدافتون و تجارب تحقیقاتی تون به دنبال جلب نظر اساتید باشید... اگر استادی کار شما بپسنده، به ایمیل شما پاسخ مثبت میده و از روی اون جواب میشه در مورد احتمال پذیرش و تایید استاد نظر داد و تصمیم گیری کرد... براتون آرزوی موفقیت دارم RE: مشکلات در پیدا کردن استاد - siminzamani - 19-01-2016 سلام.رشته ی من برنامه ریزی گردشگری هست.من هیچ اطلاعی از چگونگی پیدا کردن استاد دانشگاه های معتبر کانادا ندارم.لطفا من رو راهنمایی کنین.با سپاس فراوان. |